Keresés

Részletes keresés

macsek1965 Creative Commons License 2017.06.04 0 1 94

Tisztelt Fórumozók!

 

Gyakorlattal rendelkező (képesítés nem feltétel) ápoló hölgyet keresek Budapestre, (XIII. kerület) 76 éves anyukám mellé, aki mérsékelten dementált, mozgásában korlátozott.  Leginkább felügyeletre szorul, illetve fizikai szükségleteit nem tudja egyedül ellátni. Fizetés megegyezés szerint. Jelentkezéseket email-en (macsek65@tvn.hu) várom.

PRAETORIANUS Creative Commons License 2017.05.03 0 0 93

Sziasztok!

 

Meg tudnátok írni, akár privátban, hogy 24 órás, ott lakásos, memória problémás, mondhatjuk demens, nagyjából mozgásképtelen néni ellátása  esetén, ha pl erdélyi ápolónőt keresnék, akkor annak mennyi a költsége kb. ? (bér, utazási költség, ellátás, szóval minden számba jöhető költség) Illetve hogy van ilyen esetben a kimenő pl. ?

Linda1965 Creative Commons License 2017.04.15 0 0 92

Kedves jogzona64!

 

Örömmel olvastam hirdetését.

27 éves fiam motorbalesetet szenvedett ( egy autós nem adta meg neki az elsőbbséget, ő pedig gyorsan ment), a Honvéd kórházban fekszik. Mindkét alkarja több helyen eltört, a jobb combcsontja is, csak a bal lába sértetlen. Az agya, gerince épp szerencsére. A nővéreknek csak az "alap" ellátásra van idejük: infúzió, vérvétel stb. Mivel egyik karját sem tudja használni és felülni is nehezen tud, segitségre van szüksége. Mi a család eddig 4 hete minden nap ott vagyunk mellette napközben, de tovább már nem tudjuk megoldani az ápolását, ezért keresünk valakit, aki ott tudna lenni és segítene neki: arcot, fogat mosni, a a lábát mozgatni, elektromos ingerlőt felrakni, hátát felfekvés ellen masszirozni, segiteni a naponta 3-szor kiülni az ágy szélére, a kiülésből felállítani pár percre, megitatni stb. 

Érdeklődöm, hogy vállalná -e hogy ott legyen mellette? Ő intelligens, udvarias, ápolt fiatalember. Április 21-től kb. 2 hétről lenne szó.

A következő elérhetőségeken várom visszajelzését:

tel.: 30/519 66 37

E mail: ildikotakacs3@yahoo.com

 

Üdvözlettel: Takács Ildikó

Előzmény: jogzona64 (83)
Linda1965 Creative Commons License 2017.04.15 0 0 91

Kedves Attila,

 

Örömmel olvastam hirdetését.

27 éves fiam motorbalesetet szenvedett ( egy autós nem adta meg neki az elsőbbséget, ő pedig gyorsan ment), a Honvéd kórházban fekszik. Mindkét alkarja több helyen eltört, a jobb combcsontja is, csak a bal lába sértetlen. Az agya, gerince épp szerencsére. A nővéreknek csak az "alap" ellátásra van idejük: infózió, vérvétel stb. Mivel egyik karját sem tudja használni és felülni is nehezen tud, segitségre van szüksége. Mi a család eddig 4 hete minden nap ott vagyunk mellette napközben, de tovább már nem tudjuk megoldani az ápolását, ezért keresünk valakit, aki ott tudna lenni mellette napközben és segítene neki: arcot, fogat mosni, a a lábát mozgatni, elektromos ingerlőt felrakni, hátát felfekvés ellen masszirozni, segiteni a naponta 3-szor kiülni az ágy szélére, a kiülésből felállítani pár percre, megitatni stb. 

Érdeklődöm, hogy vállalná -e délutánonként, hogy ott legyen mellette? ő intelligens, udvarias, ápolt fiatalember.

A következő elérhetőségeken várom visszajelzését:

tel.: 30/519 66 37

E mail: ildikotakacs3@yahoo.com

 

Üdvözlettel: Takács Ildikó

Előzmény: FurediAttila (85)
bluebalu Creative Commons License 2017.02.12 0 0 90

Egy közeli 76 éves családtagomon vettem észre furcsa dolgokat. Egyértelműen állítja, hogy követik, lehallgatják, lopják a vízét, a felső szomszéd albérlő prosti...Próbáltam ma beszélni vele, elég meddő volt. Képviselőhöz, házorvoshoz, bírósághoz akar fordulni. Necces nagyon az egész, némi alapja van, valószínű tényleg prosti (is) a felső albérlő és tavaly kirívóan magas volt a vízfogyasztása, de ő tényként kezel mindent nem lehetőségként. Sok nehézség érte az elmúlt öt évben, sokat van egyedül. Ha logikusan érvelek, kérem h várjon, mindjárt itt a tavasz, talán jobb lesz, rendeződik magától, álljon vissza a normál vízfogyasztásra és nézzük meg h most mit mutat a vízóra, rám förmed h én is nehezítem a dolgát ahelyett h segítenék. Amúgy teljesen jól ellátja magát minden más vonatkozásban, teljesen egyedül. Most abban vagyok h akkor csinálja keresse meg ezeket az embereket és majd meglátja/juk h mi lesz, de nagyon szar érzés h ez van, ez a téma mindig, pl karácsonykor is és félő h nem hallgatva rám belesodorja magát valamibe pl per v bármi másba. (Nagyobb költségekbe veri magát esetleg, így is már az a rengeteg telefon ebben a témában, meg engem kér h segítsek neki az ügy végére járni és hát valljuk meg ez bármeddig elfajulhat illetve nekem sem hagy nyugtom gondolatilag ez az egész, pluszban én is bőven átéltem vele az említett 5 éve tartó szinte folyamatos családi nehézségeket, pl elvesztette rák miatt a jóval fiatalabb élettársát)

Kérdésem h volt már valaki ilyesmibe, van-e valakinek ilyesmi tapasztalata és mi volt, mi lehet a megoldás...? Köszönöm hálásan a konstruktív válaszokat...O:)

lkovari Creative Commons License 2017.02.03 0 0 89

Elérhetőségem: lkovari@mfa.gov.hu

Előzmény: jogzona64 (83)
lkovari Creative Commons License 2017.02.03 0 0 88

Tisztelt Hírdető !

 

 

Idős és betegeskedő szüleim ( 87 és 80)  részére keresek ápolót, aki otthonukban tudná őket segíteni, róluk rendszeresen gondoskodni.  Cím:  Budapest XI. kerület. Ménesi út.

 

Érdeklődöm, hogy milyen feltételek mellett tudná Ön ezt a feladatot ellátni ?  Esertleg vannak-e referenciái, illetve tapsztalata  ezen a rtéren ?

 

 

Üdvözlettel:  Kővári László

Előzmény: jogzona64 (83)
BabiTak Creative Commons License 2016.12.06 0 0 87

Tisztelt Fórumozók!

Budapesten idosápolást keresek Barátnőmnek, 5 eves gyakorlattal rendelkezik!

Empatikus az idős emberekkel, mivel egy nyugodt, kiegyensúlyozott egyéniség!

Nincs károsszenvedelyem!E- amil cimemre irjanak mert neki nincs internet hozzáferese.

E- mail; vargababika@ gmail.com

Ani2016 Creative Commons License 2016.11.08 0 0 86

Gyakorlattal rendelkező (képesítés nem feltétel) kisegítő ápoló hölgyet keresünk Budapestre 73 éves édesanyánk mellé havonta 2-3 hétvégére szombat reggeltől vasárnap estig (36 óra).

Édesanyánk mozgásában korlátozott és mérsékelten dementált. Leginkább felügyeletre szorul, illetve fizikai szükségletit nem tudja teljes mértékben egyedül ellátni.

Fizetés megegyezés szerint.

A jelentkezéseket e-mailen (zsitnyanyi.e@gmail.com) vagy telefonon (06-30-478-5316) várjuk.

FurediAttila Creative Commons License 2016.11.06 0 0 85

29 éves vagyok. A közelmúltban kezdtem egy szociális gondozó tanfolyamot, előtte kórházban dolgoztam betegszállítóként és műtőssegédként. Az iskola mellett szeretnék gondozást vállalni délutántól az esti órákig. Belváros és 3. kerület előnyben. 

BabiTak Creative Commons License 2016.11.04 0 0 84

Budapest teruleten, idoshozzatartozojahoz megyek segiteni,nappali időszakban! 56 eves magyar holgy vagyok, nem dohányzom, kedves, együttérző, jokedelyu a termeszetem!

Elsosorban; 

Tarsalkodas,

Gyogyszerkiváltás,

Bevásárlás,

Takarítás,

Mosás.

Vasalás,

Étkeztetés,

Furdetes,

Ruha csere,es setában tudok segíteni!

Kérem írjon E-mail cimemre, ha itt Budapesten tudok ez ügyben segíteni Önnek!!

(vargababika@gmail.com)

jogzona64 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 83

53 éves nő, házi ápolást vállal. Budapesten élek. A diétás és vegetáriánus étrendben otthon vagyok. Ápolás mellett vállalom, a mosást, vasalást, bevásárlást, kisebb ügyek intézését. Pránanadi masszázst tanultam, ha igény van rá , szívesen alkalmazom az ápoltaknál. Nagy empátia készséggel rendelkezem. 

62erzsi Creative Commons License 2016.08.01 0 0 82

Kedves Christike!

 

Nekünk éppen ilyen bentlakásos ápolóra van szükségünk Pécsett. Anyósom mellé keresünk valakit, ő pécs belvárosában lakik egy társasházban, ami rendezett, tiszta (múlt héten festettünk), pár éve lett felújítva. Mama - ahogy mi hívjuk - 89 éves, ismert betegsége nincsen, inkább azért kellene valaki mellé, mert már gyengécske, egyedül sok minden nehezére esik, úgy látjuk segítség nélkül nem tud tovább meglenni.

Elérhetőségem: 30/771-7248

Előzmény: christike80 (77)
H.Ildico Creative Commons License 2016.07.30 0 0 81

Ittlakásos Segítséget keresek!

 

A férjem négy-végtag-bénult. Én gondozom 24-ben. Magam mellé keresek segítséget ittlakással, rezsifizetéssel, dolgozó nő személyében.

 

A munka:

 

Heti váltásban hétfőtől péntekig, egyik héten a kora reggeli, másik héten a késő esti órákban kellene a férjem felkelési, illetve lefekvési procedúráját végezni.

 

Reggel: Elfordítás, pisi-kaki, mosdatás, öltöztetés kiültetés elektromos kerekesszékbe. 2 óra

 

Este: Minden másnap fürdetés, kifektetés, átöltöztetés átmozgatás, pisiltetés, elfordítás. 2 óra

 

A lakhatás: Budapesten, jó közlekedéssel, kocsibeállóval apró, de egy személynek kényelmesen lakható kis lakást adunk bérbe a gondozásért cserébe. A lakásért havi 20 000 Ft rezsit fizetni kell! Az önálló lakás új építésű, új bútorokkal berendzett (igény szerint). Picike teakonyhából, zuhanyzós fürdőből, és egy kis világos szobából áll. Mosógép van.

 

A kisegítő munkára azért van szükség, hogyha velem valami történik (baleset, betegség, stb...) legyen, aki el tudja látni ezeket a feladatokat. Természetesen ez esetben az ingyenes lakhatás mellé honoráriumot biztosítunk. De reméljük, h ilyesmi nem fog bekövetkezni. De, ha mégis, akkor szeretnénk egy kiszámítható, felelősségteljesen gondolkodó, elkötelezett lakót a kis lakásunkban tudni.

 

Komoly, biztos munkahellyel bíró, megbízható, egészséges, független jelentkezőt várunk. 

 

A 0670-500-80-10 telefonszámon várom a kedves jelentkezőket!

 

 

 

 

megoldások Creative Commons License 2016.07.19 0 0 80

Meg van ég a szolgáltató címe? Köszönettel venném. editfe@gmail.com

Előzmény: frengi (59)
megoldások Creative Commons License 2016.07.19 0 0 79

Keresek megoldást édesapám mellé.

Előzmény: GazdaKlára (68)
megoldások Creative Commons License 2016.07.19 0 0 78

Üdv Mindenkinek!

Otthonápoláshoz 24 órában, ottlakással keresek megoldást édesapám mellé. Kórházban van, műtötték, a felépülését kellene segíteni, majd hosszútávon vele lenni. Türelmes, szeretettel odaforduló emberekre, szakemberekre, szinte családtagra van szükség. Hol találok megbízható és árban is reális szolgáltatót. Leginkább vidékieket, jókedélyű nyugdíjat talán. Köszönettel (editfe@gmail.com)

christike80 Creative Commons License 2016.07.17 0 0 77

Anyukám nyugdijas , idősgondozást-ápolást vállal   baján v. ottlakással  szegeden , pécsen ,Sok éves gyakorlattal  szoc.gondozói végzettéggel.

baloghné márta Creative Commons License 2016.07.10 0 0 76

Üdvözlöm!Szakképzett gondozó-ápolónő vagyok!Idős emberek gondozását,ápolását,házveztést vállalok Pécs és környéén!203279207

 

Előzmény: r_tamas (75)
r_tamas Creative Commons License 2016.05.18 0 0 75

Sziasztok.

Melyik, nem magán, otthoni betegápoló szolgálatot ajánlanátok, ami megbízható? napi ~10 óra.
Bp és vonzásközete.
Nem mostanában kelle a szolgáltatás de előre akarunk látni 1 kicsit, sajnos visszajelzéseket több öldalon se találtam az ilyen oldalakon.
Köszi

AndieK Creative Commons License 2014.07.12 0 0 73

Nézzétek meg ápolási eszközeinket, készülékeinket, kedvező áron kínáljuk őket!

 

https://www.facebook.com/pages/%C3%9Aj-Gener%C3%A1ci%C3%B3-s-%C3%A1pol%C3%A1si-eszk%C3%B6z%C3%B6k/299824463474891?ref_type=bookmark

neo777 Creative Commons License 2014.05.27 0 0 72

Ha valakinek szüksége lenne eladó! Nekünk már nincs rá.

http://www.jofogas.hu/pest/Felfekves_elleni_kompresszios_matrac_elado_16698583.htm?ma=1

 

Fyrexxx Creative Commons License 2014.02.25 0 0 71

Nem csak egyfajta megoldás létezik! Én is úgy voltam vele hogy édesapámat elhelyezem valahova, vagy folyamatos felügyeletet fizetek, de hálistennek találtam egy jobb megoldást, amit csak ajánlani tudok őszinte szívvel! :)
http://www.bgh.hu/1/post/2014/02/idsek-otthona-kontra-otthonpols.html

nomi21y Creative Commons License 2013.12.02 0 0 70

Sziasztok szép jó napot Kedves topik osok.

 

Idősek gondozása otthonukban, még ünnepnapokon is.

bean Creative Commons License 2013.11.26 0 0 69

Elérhetőségedet megírnád? Érdekelne a dolog.

Előzmény: frengi (59)
GazdaKlára Creative Commons License 2013.07.31 0 0 68

 

 

Idős korúak ápolása gondozása, 24 órás szakápolól, szciális gondozók

Katinkaaa Creative Commons License 2013.07.15 0 0 67

Engem érdekelne a lehetőség. Elérhetőség: sutttogos@gmail.com

Előzmény: frengi (59)
Törölt nick Creative Commons License 2013.07.15 0 0 66

Jó napot, Sziasztok!

 

Beteg édesanyámhoz (54 éves - 53 kg) keresnék ápolót Szabolcs Szatmár Megyébe, Mátészalka közelébe.
Sajnos Ő teljesen le van bénulva így szobawc-re kellen tenni.
Elméje ép. Gyomorszondája van.

Bennlakás megoldható.
tel: 06-30-567-1816

orbaesz Creative Commons License 2013.03.29 0 0 64

Én pont ilyen munkát keresek. ha esetleg érdekel a dolog írj az e-mail címemre: orbaesz@gmail.com

Előzmény: Bluemannn (55)
kretalin Creative Commons License 2013.02.16 0 0 63

SZERETŐ NAGYMAMÁKAL ÉS NAGYPAPÁKKAL ÖSSZE KÖLTÖZNÉNK. FÖ A CSALÁD A GONDOSKODÁS, ÉS A MINDENNAPI NYUGODT ÉLET. SZERETŐ KÖZÉPKORU HÁZASPÁR. Idős embereknek - a korukhoz szükséges mindennapi biztonság Szerető családnál.
 Családunk bármely tagjának megbetegedése, életvitelének megváltozása hatással van mindennapjainkra. Gyakran ilyenkor döbbenünk rá, hogy beteg/idős hozzátartozónknak gondoskodásra van szüksége.
Amennyiben családtagja otthoni betegellátást, felügyeletet igényel, hívjon bennünket.
Igény szerint segítünk családtagjának a napi életvitelében, egészségügyi ellátásában.
Napi ötszöri fő étkezés a saját konyhánkban az igények szerint készült ételekkel
Mosás, vasalás, varrás, takarítás
Ruhával ágyneművel, és a tisztálkodáshoz szükséges eszközökkel való ellátás
24 órás ápolói ügyelet, háziorvosi ellátás, szakorvoshoz és kórházi ellátáshoz jutás.
Várjuk mindazok jelentkezését, akik életük hátralévő részét családias othonunk által nyújtott biztonságban, szeretetben és körültekintő gondoskodás mellett kívánják eltölteni. Azok jelentkezésére is számítunk, akik csak átmeneti időre vendégeskednének nálunk
2013. őszétől indulhat.
Áraink rugalmasak, havi 120.000 – 150.000 Ft/fő.
Igény szerint egyedi és átlagon felüli elhelyezés is biztosított.

ÉRDEKLÖDNI : +3630860-9535

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!