Keresés

Részletes keresés

giyandeva Creative Commons License 2012.03.29 0 0 973

Egy nagyon érdekes összehasonlítás a nyugati és a japán reiki szemléleti különbségeiről. (japán reiki mester tollából származik az írás)
http://messia.com/reiki/jikiden/jp_vs_western.php
(angol nyelven)

42Lajos Creative Commons License 2012.03.25 0 0 972

A Reiki kuckóban megtartott Reiki klub jól sikerült, ezért minden hónap első péntekén 17,30-tól újra és újra, tehát rendszeresen megtartjuk. A cím Budapest V kerület Vármegye utca 15 fsz 1 és 11-es csengő. Szeretettel várunk. bövebben a www.reikidunavarsany.hu és www.reiki.org.hu honlapokon olvashatsz. Üdv. Wagner Lajos Reiki mester-tanár.

Előzmény: 42Lajos (971)
42Lajos Creative Commons License 2012.02.11 0 0 971

Ha meg szeretnéd ismerni a Tradicionális Reikit, vagy Reiki beavatott vagy, velünk gyakorolhatsz, minden hónap első péntekén. Hozd magaddal a barátaidat és beteg társadat. Szeretettel várunk a Reiki kuckóban,  Budapesten március 2-án, pénteken, 17,30-tól a Vármegye utca 15, fsz 1, 11-es kapucsengő.

Wagner Lajos, Kálazi Ági mester-tanár tanítványa és Gendai Reiki mester-tanár. 

Bővebben www.reikidunavarsany.hu és www.reiki.org.hu

Előzmény: kalaziagi (969)
giyandeva Creative Commons License 2012.01.18 0 0 970

Reiki Közösségi Oldal
http://www.rei-ki.hu/kozosseg/

Chatelj, ossz meg képeket, videókat, linkeket, légy tagja egy virtuális reiki közösségnek.

kalaziagi Creative Commons License 2011.10.08 0 0 969

Elkészült az új honlapom, minden érdeklődőt szeretettel várok folyamatosan frissülő tartalommal! :)
http://kalaziagi-reiki.hu/
Szeretettel: Ági

giyandeva Creative Commons License 2011.08.24 0 0 968

Szeretnél japán Reiki mestertől, eredeti japán Reikit tanulni? 2011. decemberében Magyarországra látogat Nishina Masaki, akitől elsajátíthatod a Jikiden Reki 1-es és 2. fokozatát.

 

A Jikiden Reiki tanfolyam nemcsak a Reiki elméleti hátterével kapcsolatban ad részletes szellemi hátteret biztosító információkat, hanem sok gyakorlás keretében elsajátíthatod azokat az eredeti technikákat is mellyel nagyon hatékonyá teheted a Reiki kezelésed:

http://jikiden-reiki-tanfolyam.hu/reiki-kezeles.html

 

Gyere el nyitott napunkra és ismerkedj meg a Reiki Japánban megőrzött ágával, próbáld ki ezt a nagyon hatékony alternatív módszert:

http://jikiden-reiki-tanfolyam.hu

AsztroKati Creative Commons License 2011.07.29 0 0 967
giyandeva Creative Commons License 2011.07.13 0 0 966

Jikiden Reiki a Reiki Japánban megőrzött tradíciója. Sajátítsd el a Jikiden Reiki egyszerű, ám igen hatékony módszért! Válj egészségesebbé, harmónikusabbá a Reiki gyakorlásával. Sok szeretettel várunk következő ingyenes nyitott napunkon, ahol kipróbálhatod és megismerheted ezt a módszert.

 

 

http://jikiden-reiki.hu

kalaziagi Creative Commons License 2011.06.12 0 0 964

Sziasztok!
Kálazi Ági vagyok, tradicionális reiki mester, tanár. 1991-ben végeztem el a Reiki I-es tanfolyamot, aztán 1994-ben kaptam meg a reiki mesteri, tanári fokozatomat Bacskai Katalin, tradicionális reiki mester tanártól. Azóta folyamatosan tartok tradicionális Usui reiki tanfolyamokat országszerte. 2008 novemberében Japánban voltam reikis tanulmányúton Kyotoban, ahol beavatást kaptam eredeti japán reikibe.
Szívesen várlak titeket tanfolyamaimra.
Részleteket itt találtok: http://www.kalaziagi.try.hu/

Szeretettel: Ági

_attis Creative Commons License 2011.05.25 0 0 963

"A reiki eredetiségéről egyszerűen csak Usui mesterig jut el mindenki miért?"

Mert ezt a módszert ő találta ki.

Sem a budhistáknak, sem a keresztényeknek, sem Jézusnak nincsen köze hozzá.

Összemosni őket a Reikivel tudatlanságra, butaságra, félértesültségre, hiszékenységre, vagy tudatos félrevezetésre utal.

 

Mivel tetszik neked Diana Stein katyvasza, nem csodálom, hogy hitelesnek tartod Piros Katát. :(

 

Előzmény: Aspen05 (960)
giyandeva Creative Commons License 2011.05.24 0 0 962

Szia!

 

Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy melyik reiki "igazi" és melyik nem. Azt viszont te sem vitathatod, hogy léteznek különbségek az egyes reiki iskolák között, abban a tekintetben, mennyire változatlan vagy módosított formában tanítják a reikit. Ezek tények.

 

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a nyugati reiki iskolák és ezek leágazásai rosszak lennének, vagy hatékonyatlan, de nem értem miért probléma a reiki gyökerével/történetével kapocslatos információk megosztása?

Mindenki gyakorolja azt az irányzatot, amit szeretne természetesen, osssza meg a tapasztalatait a forumon, kérdezzen, sokféle témáról lehet véleményt cserélni.

 

 

A reiki szimbólumokról:

- ahogyan én tanultam a reiki szimbólumai nem buddhista eredetűek, sokkal inkább eredetezhetőek a japán shintó hagyományból. Használatuk is jelentősen eltér a japán reiki iskolákban ahhoz képest, ahogy a nyugati reiki iskolákban használják.

 

 

Ismét szeretném leszögezni, hogy nem arról van szó hogy az egyes reiki irányzatok rosszak lennének, vagy nem műkdönének azok a technikák. Számomra egyszerűen csak egy fantasztikus rácsodálkozás rátalálni a reiki gyökereire, amit korábban csak homályosan ismertem.

 

 

Reiki és Jézus:

- nincs bizonyítható kapcsolat Jézus és a Reiki kapcsán. Márcsak azért sem, mert jézus 2000 évvel ezelőtt élt a Reiki módszere meg mindössze 90! éves (egészen pontosan 2012 ben lesz ez a kerek évforduló) Usui nem a kézrátételes gyógyítást fedezte fel (ez létezett már korábban is), hanem egy mindenki számára megtanulható és hatékonyan alkalmazható spirituális módszert dolgozott ki. Innen ered a módszer teljes teljes neve: "Usui Reiki Gyógyítás Módszere a test és az elme fejlesztése révén". 

 

 

Diane Stein könyve:

A könyv fals tartalma miatt a boltokba került példányai bezúzása kerültek, ma már nem kapható Mo.n. Az ok:

http://www.aranyhid-reiki.hu/dianeste.htm

 

 

Előzmény: Aspen05 (960)
_attis Creative Commons License 2011.05.23 0 0 961

Egy RAI-st pártatlannak nevezni, elég merész ötlet.

Bár ha az eredetiséget nézzük, biztosan pártatlan, mivel a RAI-nak szinte semmi köze Usuihoz.

Abban viszont igazad van, hogy nem a pedigré dönti el, hogy tudok-e segíteni valakinek, vagy sem.

 

De önismereti csoportos foglalkozást tartani 65ezerért (10 fő/csop=650ezer), nem semmi!

Annyiért persze, hogy a tanítvány fejlődése a lényeg! (meg a pénze!)

Ráadásul nem mond igazat a RAI-ról. Ezt Rai mester barátaim tanusíthatják.

 

 

 



Előzmény: Aspen05 (960)
Aspen05 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 960
Sziasztok!

A folyamatos vita tárgya melyik az eredeti és melyik nem eredeti reiki.
Miért nem arról írunk, örülök, Te is reikis vagy, fogjunk össze, cseréljünk tapasztalatot?!
A reiki eredetiségéről egyszerűen csak Usui mesterig jut el mindenki miért?
A reiki szimbólumok ott voltak a Budhizmusban, tehát használták őket, Jézus is ezt a gyógyítási módszert használta. Egy jó mester szeretetről, elfogadásról beszél nem pedig arról melyik a jó, és melyik nem. Soha ne ítélkezz senki felett. A reiki a minden létező iránti szeretet. Ajánlom figyelmetekbe: Diana Stein könyvét a Reiki a gyógyítás művészete.
Olvasható benne bőven információ arra vonatkozóan, hogy hogyan is alakult ki ennyi reikis irányzat.
Ha szeretnél egy pártatlan tanárt találni, szívből ajánlom Piros Katát mert neki a tanítvány fejlődése a lényeg http://www.reikitanar.slx.hu

Előzmény: giyandeva (959)
giyandeva Creative Commons License 2011.05.12 0 0 959

Sok embernek sokféle a tapasztalata a Reikivel és a Reiki is sokat változott az idők során. Nem a RAI volt az egyetlen változtatás az eredeti szemléleten, noha kétségtelenül igazad van abban, hogy Takata asszony rendszerét teljesen átformálta.


Ahogy én ismerem a reiki történetét a Reiki az 1930-as évekre nyeri el végleges formáját és a II. világháború végéig változatlan formában adódik tovább a hagyomány szerint. Az első komoly változás Takata asszony nevéhez fűződik, aki a Reiki a nyugaton való elfogadtatása (a hidegháborús olitikai helyzet miatt) érdekében kiszínezi a Reiki történtetét, kidolgozza a fix kezelési kéz pozíciókat, egyszerűsíti a rendszert. Valószínű ekkoriban dolgozza ki az eredetitől eltérő behangolási rendszert és módosulnak a szimbólumok is. Takata asszony meghatározza a 10.000 dollláros tanári képzés árát is. >>> ez az un. Reiki Usui Shiki Ryoho (Usui féle Reiki módszer)


Takata halála után tanítványai közül többen szembemennek intelmeinek és további változtatásokat hajtanak végre a rendszeren, megkezdődik különféle ezoterikus tanítások beintegrálása a Reiki rendszerébe. A tanári díj drasztikus csökkentésével a 80-as években kezd el radikálisan növekedni a reikit gyakorlók és tanítók száma, ezzel egyidőben a reiki iskolák száma is elkezd gyarapodni. A 90-es években több nyugati Reiki mester eljut Japánba, ahol elkezdik oktatni a Reiki nyugati rendszerét. (Ekkoriban két fő nyugati Reiki iskola működik a Reiki Aliance és a The Radiance Technique) Nyugati Reiki mesterek rátalálnak a reiki gyökereire: Usui Mester sírjára, több eredeti dokuentumra melyet az Usui Reiki Ryoho Gakkai adott ki. Azonban hiányzik az eredeti teljes rendszer így a behangolások és szimbólumról tudott információk. Ekkor Frank Arjava Petter megismerkedik Dr. Hayashi mester közvetlen tanítványával Chiyoko Yamaguchival, aki 65 éven át gyakorolta a Hayashi mestertől tanult eredeti rendszert. Petter bátorítására, 1999-ben Chiyoko és Tadao Yanaguchi megalapítja a Jikiden Reiki Intézetet bemutatva a Reiki eredeti japán tanítását - jelen információk szerint ezt a rendszert tartják a Reiki azon eredeti tanításának, mely legközelebb áll a II. világháború előtt tanított Reikinek.

Frank Arjava Petter munkásságának és könyveiben publikált számos információknak követően a 2000-es évektől elkezdődik a visszatérés az eredeti alapokhoz és egyre több reiki mester kezdi el tanítani a Petter által publikált információkat a Reikiről.


Mára egyébként több mint 300 reiki irányzatot számlálnak, ezek egy része már nagyvonalakban sem hasonlít az eredeti rendszerhez, egy részük megőrizte az alapokat, csak hozzátett különféle technikákat, eszmeiséget, más részük visszatért az alapokhoz és próbálnak az eredeti szellemiség szerint átadni a Reikit.


A legfontosabb dolog szerinte az a reikiben, hogy ne csak szóban, sokkal inkább tettekben valósítsuk azokat a tanításokat, melyeket Usui mester ránk hagyott, váljon életünk részévé a reiki gyakorlati alkalmazása, útmutatásai.


Előzmény: Mahakala86 (955)
_attis Creative Commons License 2011.05.09 0 0 958

1: Ha úgy érzed, hogy a reikitől meg fogsz gyógyulni, akkor segít.

Ha úgy állsz hozzá, hogy "Na, kipróbálom ezt is, de kétlem, hogy segítene", akkor nem fog segíteni.

Elmulasztja a fájdalmat.

Elállítja a vérzést.

Segíti a csontok forradását.

Segít az idegnek átnőni a seben.

Helyreállítja a harmonikus rezgést a szervezetben.

2: Sehonnan. Nincs olyan teszt, ami eldöntené, hogy XY jó vagy rossz mester.

Ha te magad nem vagy csaló, akkor te sem kerülsz csalóhoz.

Én például nem fordulnék a belinkelt honlapon levőkhöz.

Ez nem azt jelenti, hogy rosszak, de érzek egy taszítást, pedig Tarot-t és is használok.

Leginkább egy személyes beszélgetés alatt lehet megérezni, hogy a mesternél van-e a helyed.

De ha valaki nagyon nyomul, az nálam már erős hátrányban kezd.

A reiki nem pénzről szól.

Én csak egyesre avatok be ismeretlent. A kettes már komoly beszélgetéssel kezdődik, amiben megpróbálom lebeszélni a jelentkezőket. 3/A-ra lehet ugyan jelentkezni, de az akkor lesz, amikor jónak látom. (van aki már 4 éve vár)

Könnyű lett volna elvenni a lét, aztán majd az élet megtanítja mindenre.

De én felelősséggel tartozom az általam avatottakért! És ez nem játék!!!

 

A tanítónak kötelessége komolyan beszélni,

és figyelmeztetni a tanítványát,

hogy ennek a pillanatnak az ártatlansága

és szelídsége csupán délibáb;

hogy feneketlen mélység nyílik elötted,

és ha egyszer kinyílik az ajtó,

akkor soha többé nem lehet bezárni.

                                                                                                         Don Juan: A varázslók magyarázata

Előzmény: AsztroKati (954)
_attis Creative Commons License 2011.05.09 0 0 957

Kösz! De ez a te tapasztalatod (vagy a mesteredé).

Ez is egy megfogalmazás. De a szeretet is az energia egyik formája.

Én legalábbis így tanítom már több mint 9 éve.

És nekem így működik. Nap mint nap látom ennek a csodáját.

A gyárban, ahol dolgozom van aki beszélgetni jön hozzám. Nem tudja megmondani miért, de jön minden szabad percében. Van akinek elég, ha egy légtérben tartózkodik, és 10 perc pihenés után azt mondja, hogy ez felért egy éjszakai alvással. Volt, hogy bejött a takarítónő és kb.8 perc alatt olyanokat mondott el, amit még önmagának sem fogalmazott meg soha, nemhogy másnak elmondta volna. Volt, hogy negyedórás kezeléssel egy daganat 1/3-ára zsugorodott.

És sorolhatnám még a "csodákat"

Előzmény: Mahakala86 (955)
Mahakala86 Creative Commons License 2011.05.05 0 0 955

Szia!

Közkeletű tévedés, hogy a reikinek köze van csakrákhoz vagy más belső csatornákhoz. Egyes reiki vonalak önállósodtak és mindenféle ezoterikus tanokat belekevertek az eredeti Uzui reikibe. Példának okáért, a R.A.i. vonal ami az egyik legelterjedtebb magyarországon. A magát nagymesternek nevező Eckhard Strohm a tradícionális Ryoho vonalon kapott kettes beavatás után nevezte ki, és az előzőleg természetggyógyász ismereteit elkezdte szépen alaposabb megértés nélkül belegyúrni és létrehozta a saját vonalát, kitalálta hogy Atlantiszról származó istentől eredő módszer, és angyalok segítségével avat. A kezelésekbe belevett polaritásokat, és egyébb bonyolult dolgokat. A tradícionális ág azért adott neki mesteri avatást (és nem tanárit) mert ha már avat, legalább egy keveset valóban adjon is a jelentkezőknek. Ezen a vonalon kezdtem el tanulmányaim a mesteri vonalig, majd megismerkedtem a Takata asszonytól eredő közvetlen átadással a mesterem révén a ryoho vonalon. Itt jelenleg a mesteri szintet tanulom és tapasztalatból tudom mondani, hogy a hatásfokát tekintve csupán, ég és föld a különbség. A hozzá tartozó misztérium is egyszerűbb, nem duális szemléletű. "Elsősorban a szívet gyógyítjuk, majd a lélek egészségével a test is helyre fog állni". Tehát soha nem a testet gyógyítjuk, nincs konkrét energia ami átáramlik, nem koronacsakrán lép be és a kezeken jön át. Ami gyógyít, az a kezelő intelligens együttérzése és belső tapasztalata a megtett spirituális útja során. A reiki megjelenik ha hívják, kvázi "összesűrűsödik" és hat. Nem kell hangolni. A R.A.I.-ba szinte boldog boldogtalan kaphat avatást pénzért, egy hétvége árán. A Ryoho-ban a mester és tanítvány közvetlen kapcsolatban marad, felügyeli a spirituális érését a tanítványnak az életben, és ami a legfontosabb, maga a mester emberileg helyén kell legyen!! Ő a példa, hogy mi az a szint amit meg fog valósítani a módszer használatával egy gyakorló. Az avatás során a nem cselekvés pillanatnyi állapotába nyer bepillantást a gyakorló, az itt és most végtelen állapotába, és így fogja tudni ezután használni a reikit, nem pedig bonyolult energetikai hókuszpókuszon esik át, miközben furcsa zene szól. Még nem vagyok ugyan tanár így többet nem tudnék az avatás menetéről nyilatkozni, de a mesterem átadása szerint ez így működik. A reiki nem energia, hanem szerető kedvesség, a lehetőségek itt és most észrevétele, az élet minden pillanatában jelen kell legyen, ha valaki gyakorló. Ez a reiki dióhéjban.

Előzmény: _attis (934)
AsztroKati Creative Commons License 2011.04.29 0 0 954

Valóban segít a gyógyulásban a reiki? Honnan tudhatom hogy jó reiki mesterrel van dolgom? http://astro24h.hu/Asztro-Info/Reiki

giyandeva Creative Commons License 2011.02.25 0 0 953

Jikiden Reiki tanfolyam: sajátítsd el a reiki azon eredeti rendszerét, ahogy az 1930-as években gyakorolták Japánban. A Jikiden Reiki hatékony és egyszerű technikáit bárki képes elsajátítani és azt hasznosítani a mindennapokban. A Jikiden Reiki tanfolyam nem csak az eredeti technikák (melyeket nem / vagy módosítva tanítanak a nyugati reiki iskolákban) elsajátítása miatt különleges, hanem megismerheted a reiki szellemi gyökereit, tanításait, a szimbólumok eredetét. A Jikiden reikit mindennap alkalmazva pozitív és harmónikus életet valósíthatsz meg. Nem csak magadon alkalmazhatod sikerrel ezt a módszert, másokon is segíthetsz, ha kérik.

Faragi26 Creative Commons License 2011.02.15 0 0 952

Sziasztok!

 

Akit érdekel a Reiki, annak ajánlom a következő linket található két e-könyvet a Reiki eredetéről és a valódi, hiteles Reikiről: https://www.facebook.com/usuikozosseg?sk=app_4949752878 (facebook regisztráció szükséges)

Jó nézelődést!

 

Faragi

adrew Creative Commons License 2010.12.29 0 0 951

Szia Bea!
Látom egy megbízható reiki tanárt keresel :) és olyan reikis tapasztalatokat  amik nem a pénzlehúzásról szólnak!
Én nála tettem le a reiki 1-2 teljesen korrekt volt minden :)
Én Piros Katát ajánlom :)
http://www.reikitanar.slx.hu/

fairywing Creative Commons License 2010.02.26 0 0 950
Már attól tartottam, hogy csak nekem furcsa a benyomásom a honlap alapján. Különben én már jóideje leszoktam arról, hogy mesterek honlapjait nézegessem, tisztelet a ritka kivételnek. A Reiki univerzális gyógymód, és sajnálom, hogy nem ad mindenki (gyakran még magukat mesternek nevező emberek sem) esélyt neki, hogy az élete minden területén bizonyítson. Tapasztalatból mondom, hogy nincs az a testi, lelki, életvezetési probléma, amin ne segítene, mindenféle mellérakott (?) technika nélkül. Persze, legesleginkább magunkon kell dolgozni és tudom, hogy nem könnyű...
Előzmény: Arilou (949)
Arilou Creative Commons License 2010.02.26 0 0 949
És ez az ember még nem áll orvosi kezelés alatt? :DD
Előzmény: Gizus08 (945)
giyandeva Creative Commons License 2010.02.25 0 0 948
Elindult a Jikiden Reiki magyar weboldala:

http://jikiden-reiki.hu/hu/Homepage

Mi a Jikiden Reiki?

A Jikiden azt jelenti, hogy „közvetlenül ráhagyományoz, továbbad”, mert Tadao Yamaguchi úgy tanítja a Reikit, ahogy azt az édesanyja tanulta közvetlenül Dr. Chijuro Hayashitól. A Jikiden Reiki jellemzője az egyszerűség. A tanfolyamok végzett résztvevői számos pozitív visszajelzést adtak ezzel kapcsolatban.

Jikiden Reiki Intézet célja

1. Nyilvánosságra hozni a Reiki hatékonyságát, példákon és az emberek tapasztalatain keresztül.

2. Lehetővé tenni az emberek számára, hogy a Rekit, mint hatékony kiegészítésként használják a hagyományos orvoslás mellett.

3. Bemutatni a Reiki hatékonyságát a doktoroknak, ápolónőknek és más orvosi testületnek, azért hogy elkezdődjön annak használata a nyugati orvostudományban.

4. Bevezetni a Reikit a háztartásokba, mint orvosi gondoskodást. Ez segítene megtörni a függőséget a mindennapi allopatikus gyógyszerek, és a hagyományos drogok fogyasztása terén. A kizárólagos cél kettős: Először az emberek egészségesebbek lesznek és a testük elkezd emlékezni, hogyan kell gyógyítania magát a kívülről hozott kémiai anyagok nélkül. Másodszor szignifikáns csökkenés keletkezik az orvosi hulladék mennyiségében, pozitív hatást gyakorolva a környezetünkre, aminek globális hatása van.



Saját tapasztalatom is van a Jikiden Reikivel. Számomra sokat jelentett, hogy olyan autentikus forrásból, japán reiki mestertől tanulhattam meg a reiki eredeti módszerét, ami korábban nem volt lehetséges Magyarországon.

Bár a Jikiden Reiki nagyon egyszerűnek tűnik, mégis nagyon hatékony, ezt a betegeim tanúsíthatják, akik megtapasztalták a Jikiden Reiki igen hatékony hatását a legkülönfélébb betegségek esetén.

Sikerrel kezeltem a Jikiden Reiki módszerével számos akkut problémát, de olyan esetekben is nagyon hatékony volt, mint az áttétes rák, pajzsmirigy túlműködés, vagy sok éve tartó gerinc sérv probléma.

A Jikiden Reiki Szervezete garantálja a minőségi reiki oktatást és eredeti behangolást és kezelési praxisokat, melyet Mikao Usui tanítványa Dr. Chujiro Hayashi alkalmazott és tanított.


tuccser Creative Commons License 2010.02.11 0 0 947
@Gizus08, ismeretlenül (is) köszönöm az információt!
Előzmény: Gizus08 (945)
evdzsi Creative Commons License 2010.02.11 0 0 946
http://www.3dikvilaghaboru.hu/konyv.php
Olvassátok!
Gizus08 Creative Commons License 2010.02.06 0 0 945

Szia,Berni! Én jó szívvel tudom ajánlani az én mesterem. Csak jókat tudok mondani róla,leg-leg módban:) A napfonat.hu-n rátalálsz,egyébként Kristóff Zoltán a neve. Én még akit hozzá vittem,hogy oldja meg a problémáját, mindenki csak nagyon jót tudott mondani róla.

Remélem te sem csalódsz benne!

Gizus

 

Előzmény: HBerni (944)
HBerni Creative Commons License 2010.01.28 0 0 944
Sziasztok,
Tudtok ajanlani egy olyan helyet (iskolat) ahol elsajatithatom a reiki-t es nem csak a penzemtol akarnak megszabaditani? Olyan helyet szeretnek ahol akornyezet is megfelelo es meg futes is van stb..... (nem lognak a gyerek poszterei a falrol stb).
Nagy erdekel es szeretnem valoban megerteni, aterzni az egeszet egy olyan tanitoval aki valoban TUD (es pl nem BKV ellenorbol lett tanar 1 hete).
Tudtok ajanlani heyeket Budapesten?
Eloreis koszonom :)

Bea
giyandeva Creative Commons License 2010.01.07 0 0 943
Értékes reikis gondolatok Frank Arjava Petter tollából, a Jikiden Reiki egyik tanítójától, angolul:

http://reikidharma.com/en/index_en.html
giyandeva Creative Commons License 2009.12.24 0 0 942
Japán-magyar Reiki kapcsolatokról lehet olvasni a következő honlapon:

http://jahusc-reiki.org/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!