Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

For-dzsi 5 perce Creative Commons License 88577

Majd ha egyszer kozosen nezzunk meccset, kikuszoboljuk a parhuzamos univerzumot.:-) 

Előzmény: Netuddki_m (88576)
Netuddki_m egy órája Creative Commons License 88576

Ezt nem osztom, janu gyorsan valt iranyt

 

Szerintem itt is a TV lesz a ludas..  :-)))

Előzmény: For-dzsi (88574)
Netuddki_m egy órája Creative Commons License 88575

Emlékeim szerint a valószínű kifejezést használtad...De igazából mindegy is mert nem képzelhető el, nem valószínű, és soha fel sem merült volna SAF-ban. Ha a klubban lett volna Moyestől függetlenül ilyen szándék, akkor nem az utolsó nap igazoltuk volna le az ismert körülmények között, és Moyes és Round nem magyarázkodott volna annyit a sajtóban, hogy miért is volt szükséges a leigazolása..Másrészt SAF futballjának totális meg nem értése kell ahhoz, hogy valakiben felmerüljön a gondolat, hogy SAF leigazolta volna. No. Never.

 

Szerintem nem a szezonok száma dönti el hogy egy játékos megkapja-e a bizalmat, hanem a játékpercek. Berbatov megkapta a bizalmat az utolsó évében? SAF előtte elmondta, nem adja el, fontos szerepet szán neki, de még csereként is alig játszott...

 

Nani az utolsó éveiben nem kapta meg a bizalmat. Egy egyértelműen rosszabb képességű, de szerencsére rossz formában lévő játékos szerencsétlenkedését kellett végignéznie a padról. Epizodista lett. Valencia meg hozta a konstans töményszart. Ez nem bizalom.

Előzmény: nistelrooij (88571)
For-dzsi másfél órája Creative Commons License 88574

Ezt nem osztom, janu gyorsan valt iranyt, es ha fizikailag erik, nehez lesz elvenni tole a lasztit. Meg messzirol is geci jol lo, ez sem szamit? :-) 

Előzmény: Netuddki_m (88568)
nistelrooij két órája Creative Commons License 88573

Egy kis üzlet: új globális szponzor (Abengoa), új kínai regionális szponzor (IVC) és állítólag közel a megegyezés az AC Milannal egy közel-keleti barátságos meccsről januárban. (a milánói csapatnak sincs BL, EL idén)

jack B. két órája Creative Commons License 88572

Rooney igen, Falcao viszont nem lesz ott a vasárnapi derbin.

nistelrooij két órája Creative Commons License 88571

Emlékeim szerint olyat írtam lehetséges, elképzelhető Fellaini leigazolása múltbeli példákra hivatkozva, mert ahogy elhoztuk a Spurs legjobbját Carricket, a Villa akkor legjobbját Youngot, akkor az Everton legjobbjaként Fella se lett volna akkora meglepetés.

 

Welbeck és Chicharito: egy sajátnevelés és egy olcsó kiegészítő. Kicsit más tészta mint a klubrekord Berbatov. És hiába kedvencem, a sajtó és a szurkolók még a gólkirály szezonjában is megtalálták sokszor. Dimi egy kreatív meglátással, klassz labdaérintéssel akár állva helyzetet teremtett és sokszor a társak nem értették a zsenijét, a lapok meg csak annyit írtak meg Berbatov nem futott. A stílusbeli különbségről Fergie is beszélt és Dimi is. Van Persie annyiban illett azonnal, hogy őt nem vádolhatta senki bambulással és szórta a gólokat rögtön. És Berbatovnál pont nem védem a klub döntését, mert egyáltalán nem vett zsákbamacskát Fergie, Berbatov pontosan hozta az elegáns játékát, statisztikában is, csak közben a média és a drukkerek a futás hiányát kérte számon vagy nem mindig sikerültek a nagy meccsek. Ő volt a meg nem értett művész. A fejetlen csirkeként rohangáló Tevez meg a közönségkedvenc még akkor is mikor már tényleg nevetséges dolgokat magyarázott ő vagy az ügynöke. Berba meg a lazy flop miközben ő is komoly szerepet vállalt a sikerekből és a gentleman volt. Szóval számít a stílus. Ahogy pl. Kagawa stílusa is önmagában szuper, de a Unitedben nem jött ki. Na és ha már fogalmak, én pl. rá tudnám azt mondani nem kapott huzamosabb lehetőséget a posztján, nem a 7 szezont lehúzó Nanira ahogy te írtad.

Előzmény: Netuddki_m (88565)
Netuddki_m két órája Creative Commons License 88570

21 gólt a legjobb évében - Rooney, ha csak ennyit szerez, ekézve van keményen.

 

A legjobb évében Rooney 104 percenként rúgott gólt a PL-ben, Berbatov  a legjobb évében ugyanez 110..Ha figyelembe vesszük, hogy Rooney volt a tizenegyes végrehajtó, akkor nem jobb Rooney teljesítménye...

Előzmény: giornalista (88566)
Netuddki_m két órája Creative Commons License 88569

SAF soha nem igazolta volna le Fellaini-t a középpályára...Ez meggyőződésem...Egyszerűen nem illett a filozófiájába (bizony neki is volt ilyen, csak nem mondta el minden interjúban)...Nézzük meg, hogy milyen játékosok futballoztak SAF alatt a középpályánkon.

 

Amúgy én csak a kettős mércére próbáltam rávilágítani...Ha azt mondjuk egy játékosra 21 gól után ( a szezon utolsó harmadában alig játszott), hogy nem illett ide, akkor mit mondunk Mata-ra meg Fellaini-re...Amíg itt vannak addig illenek ide, és ha eladjuk akkor már nem, vagy mi a fasz? A pályán az látszik, hogy Fellaini és Mata nem illik ide. 

Előzmény: giornalista (88566)
Netuddki_m két órája Creative Commons License 88568

Silva-nak alacsonyan van a súlypontja, gyors irányváltásokra képest, elég robbanékony, és ez fontos eleme a játékának...Januzaj alkati okokból ezt soha nem fogja tudni. Agyban valószínűleg fog fejlődni, meglátjuk, hogy elég lesz-e.

Előzmény: For-dzsi (88561)
_fortune nip két órája Creative Commons License 88567

egyébként sem kell aggódnod vagy elkeseredned, Nani még a tiétek, és azt sem hiszem, hogy valami pénzesebb csapat le akarná csapni a kezetekről, bőven lett volna idejük rá eddig is.

Előzmény: Netuddki_m (88565)
giornalista 3 órája Creative Commons License 88566

mondjuk szerintem Hernandez kb. ugyanannyira illik ide, mint Berbatov: egyáltalán nem.

 

mind a ketten poacherek, befejezőemberek, csak amíg Hernandez a mozgékony és béna, addig Berbatov lassú, cserébe az egyik legügyesebb csatár a világon a labdával. én összességében egyáltalán nem sajnálom, hogy Berbát kiszorította Hernandez. jó volt a bolgár, én szerettem, kedveltem, de főleg a csapathoz való hozzáállása miatt. attól, hogy egy szezonban fosta a gólokat, még nem lehet őt sem egyértelmű sikerként elkönyvelni. lőtt 21 gólt a legjobb évében - Rooney, ha csak ennyit szerez, ekézve van keményen.

 

Fellainiról többször is volt szó, ha jól emlékszem, már Fergie alatt is szóba került a neve, mint potenciális érkező. nehéz megmondani, hogy rávetemedett-e volna Ferguson, de nem tartanám lehetetlennek. megvette Valenciát vagy Youngot is, nem az első ilyen igazolás lett volna tőle a belga.

 

Mata nagyon komplex kérdés. a Chelsea-ben valahogy mégiscsak istenkirály volt, míg nálunk nagyon gyenge. más taktika, más felfogás, gondolom - én nem néztem annyi Chelsea-meccset, hogy megállapíthassam, ott mit játszott. nálunk régóta komoly baj, hogy nem elég mozgékony a csapat, lassan érünk fel a támadásokhoz - valószínűleg ez nem fekszik a jó öreg Juannak.

 

plusz Moyes nem a potszján játszatta (bár akkor még mindig jobb volt, mint most 10-esként), LVG meg Rooney-t favorizálja általában. a fene tudja...

Előzmény: Netuddki_m (88565)
Netuddki_m 3 órája Creative Commons License 88565

Tényleg másképp látjuk Nani-t. De Berbatov-ot is. Szoktál néha olyan jövőbe mutató kijelentéseket tenni, aminek nem tudom mi a forrása (Pl akkor is leigazoltuk volna Fellaini-t, ha nem jön Moyes), illetve most: Berbatov Hernandez nélkül is ment volna...Honnan veszed...Annak a szezonnak a végén, amikor kegyvesztett lett Berbatov, a legjobb szezonját futotta, társgólkirály lett emlékeim szerint, még úgyis, hogy a szezon végén egyáltalán nem játszott...Ennek tükrében, az, hogy a stílusa nem illett a csapatba az minimum érdekes..Welbeck és Chicha pl kurvára illett, és bizonyították is ezt azóta...Oh, wait..Berbatov fosta a gólokat 2010/11-ben, tényleg a hátán vitte a csapatot, amikor Rooney durcizott, meg szar formában volt. Az, hogy nem illett ide, az faszság, én értem, hogy te szereted megvédeni a klub döntéseit, de itt felesleges...Fellaini illik ide? Mata illik ide...Döntsön már a teljesítmény egy játékos megítélésénél, ne a szimpátia (amúgy semmi bajom Januzaj-jal illetve Chicha-val, egész egyzserűen nem elég jók)...RVP-t is ide kevered, de pl pont annyit köszönhetünk neki is mint Berbatovnak. 1 bajnoki címet.

Előzmény: nistelrooij (88560)
nistelrooij 3 órája Creative Commons License 88564

Múltkor volt róla szó, hogy edzések után megbeszélik a dolgokat és a meccsek előtti teamtalkot Giggs-re bízza. Ki más tudna jobban előadni a városi derbi jelentőségét, mint Giggs.

Előzmény: giornalista (88562)
nistelrooij 3 órája Creative Commons License 88563

Ez mind igaz, szép és jó. Csak minden király YouTube videóba való megmozdulására jutott 10x annyi tökölés, most passzoljon vagy ne, mire kigondolta oda a helyzet, vagy a bombagólokra jutott 10x annyi égbe lőtt labda, sok frusztráló döntés, értetlenkedés. Januzaj a Nani által klubnál töltött időnek a felénél sem jár, várjunk kicsit az ítélkezéssel. Az világos Valencia, Young sem Coca-Cola (az igazi), de Nani se volt több Pepsi szintnél. Ronaldo óta Di Maria az első komoly kaliberű szélső/AM.

Előzmény: Netuddki_m (88557)
giornalista 3 órája Creative Commons License 88562

http://www.manutd.hu/hirek/6353/1/szerepcsereben-van-gaal-es-giggs.html

 

ez miez? nincs most időm utánanézni, majd csak este...

For-dzsi 3 órája Creative Commons License 88561

Naniról mindenkinek megvan a jellemző képe. Nekem az ugrik be, hogy passzolj már végre te sügér. Nani azt bizonyította, hogy nem képes a folyamatos jó játékra, volt ugyan egy jó periódusa és néhány jó meccse, az arse ellen pl. annyira jó volt, hogy nem kaptam levegőt, de ez kevés. Persze meg lehet adni neki a sokadik esélyt, de ha rajtam múlna, próbálkozzunk Januzajjal, aki tavaly Januzaj berobbant a kezdőnkbe. Most visszaesett, ez nyilvánvaló, de ez ugye a nevezetes 2. szezon. Mindig Silvát hozod, mint prototípust, na ő se egy gyors játékos, mégis megél az egész pályán. Januzaj kellően intelligens és technikás (sokáig Ronaldo is one-trick pony volt), nincs kétely bennem, hogy magas szintre jut, ha nem basszuk el vagy nem kurvul el.

Előzmény: Netuddki_m (88557)
nistelrooij 3 órája Creative Commons License 88560

Az oké máshogy látjuk, de azért elfogultságod ellenére 2014-ben a 2007-ben igazolt Naniról ne írjunk már olyat nem kapta meg a lehetőséget. Már fiatalon is sok meccset kapott még Ronaldo idejében is, aztán két éven át gyakorlatilag stabil kezdő volt. 7 szezonjából 2010-2012 táján mutatta na valami ilyesmiért fizettek érte 20 milliót, aztán vissza a régi idegesítő Nani... nagyon hullámzó, nem ő lett az új Ronaldo ami nem baj, de még fele se. Nem véletlenül próbálkozott új szélsőkkel Fergie. Az hogy Valencia, Young se nagy szám mostanság nem érv arra, hogy Naninak is lett volna maradása. Olyan mintha most Mata gyenge meccseire azt írnánk, hát játszhatna Anderson is...

 

Berbatov (nagy kedvencem) Hernandez és más új nélkül is ment volna, mert hiába remek focista, a stílusa és a csapat szurkolók által elvárt stílus nem volt kompatibilis. Van Persie féle pedig instant adalék a gépezethez. De azért nem panaszkodhat Dimi, trófeákat és egyéni díjakat így is nyert.

Előzmény: Netuddki_m (88532)
Netuddki_m 3 órája Creative Commons License 88559

Touré játszani fog, Silva nem...Pellegrini jelentette be a sajtótájékoztatóján. LvG-é később lesz

Netuddki_m 4 órája Creative Commons License 88558

Az a másik, amire ugrok.  :-))

Előzmény: giornalista (88556)
Netuddki_m 4 órája Creative Commons License 88557

hamuba sült faszág.   :-)) Remélem nem sértődsz meg. Igazából azt gondolom, hogy Nani megmutatta itt, hogy amikor rövid passzokkal kell operálni, akkor abban is jó, sok finom ütempassza volt, volt szólógólja, amikor a félpályáról végigvitte belőtte, játszott jobbszélsőt pontos beadásokkal, de onnan befelé is tudott cselezni, utána ellőtte ballal, balszélsőként beadta ballal a vonal felé játszva, de befelé is cselezett, ellőtte jobbal...Egyszóval mindkét szélen tudott a vonal felé és befelé is játszani, de sok gólt lőtt középről is...Persze hibázott, de nincs olyan szélsőnk, akinek megközelítőleg olyan eszközkészlete lenne mint neki. Januzaj más típusú játékos, de vannak kétségeim, hogy lesz-e valaha nálunk annyira meghatározó, mint Nani 2010/11-ben.

 

Januzaj mit fog nálunk játszani 3 év múlva? Szélre lassú lesz, hogy 10-esnek jó lesz-e, ki tudja? Egyelőre még a szélre sem elég okos a játéka...

 

 

Annyit szidtam, hogy elvárom tőle a city elleni gólt.

Előzmény: For-dzsi (88552)
giornalista 4 órája Creative Commons License 88556

az az alázatos volt, nem? :D

Előzmény: Netuddki_m (88555)
Netuddki_m 4 órája Creative Commons License 88555

Már annyiszor leírtam, hogy nem teszem még egyszer. 

Előzmény: For-dzsi (88553)
Netuddki_m 4 órája Creative Commons License 88554

Sehol nem írtam ilyet, arról beszélek, hogy ki kell érdemelni azt, hogy valaki kezdő legyen. Szerintem Januzaj túl van hype-olva, nem elég jó egyelőre, és nem biztos, hogy arra van szükségünk a kurva nagy eredménykényszer közepette, hogy kiderüljön mennyit tud javulni. Amit ő tud jelenleg United szélsőként, az kevés nekem.

Előzmény: giornalista (88550)
For-dzsi 4 órája Creative Commons License 88553

Valenciánál a fegyelmezett jelzőre ugarni fog Netuddki :-)

Előzmény: giornalista (88550)
For-dzsi 4 órája Creative Commons License 88552

Bökd ki nyugodtan. Viatakozunk vagy udvariaskodunk? :-)

Előzmény: Netuddki_m (88549)
giornalista 4 órája Creative Commons License 88551

tudjuk, hogy ti másik csatornán nézitek a meccseket. ezek szerint ott Januzajt is cenzúrázzák :)

Előzmény: Netuddki_m (88549)
giornalista 4 órája Creative Commons License 88550

egy picit mintha fordítva ülnéd meg ezt a lovat.

 

ilyen alapon sose álljon be csereként Wilson, ha a padon ott van mondjuk Falcao? 4-0-nál se, a 70. percben?

 

kellenek a játékpercek Januzajnak, hogy kiderüljön, mekkora ígéret valójában, és hogy mit tud kihozni magából. értem én, hogy játsszon a jobb, de azért egy összetettebb dolog ennél. egy rakás kivétel van, és a Januzaj kontra Nani az én véleményem szerint már bőven ez a kategória.

 

sokan írták már: Nani kibaszottul régóta itt van nálunk. volt egy zseniális periódusa, másfél év (én ennyiként tartom számon), de azon kívül többször frusztrált, mint nem.

 

hogy jobb-e, mint Valencia, nem kérdés. de ott is ott van azért, hogy bár technikásabb, ügyesebb, veszélyesebb Nani, Valencia mégis fegyelmezettebb (általában), tehát neki is vannak olyan tulajdonságai, amelyek Nani elé helyezhetik időről időre.

 

kaphatott volna több lehetőséget, de azért ne tegyük egy kategóriába mondjuk Kagawával, aki vagy sérült volt, vagy a posztján kívül játszott, és valóban nem kapott elég lehetőséget arra, hogy bizonyítson. Mata a másik, csak nála állandó problémák látszanak akkor is, ha a posztján játszik.

Előzmény: Netuddki_m (88544)
Netuddki_m 4 órája Creative Commons License 88549

De. Januzaj a cselszki ellen is 2 olyan passzt adott, amit Nani soha

 

Ebbe az utcába most inkább nem megyek be, és csak a jólneveltségem, és az irántad tanúsított tisztelet miatt nem írom le, hogy mit gondolok erről a mondatodról...   :-)))

Előzmény: For-dzsi (88547)
giornalista 4 órája Creative Commons License 88548

a lényeg az, hogy 2-3 évet tévedtem náluk :)

Előzmény: Netuddki_m (88546)