Keresés

Részletes keresés

mbd 31 Creative Commons License 1 órája 0 0 128152

Szerintem nem leszek túsztárgyaló.

kstcsk Creative Commons License 8 órája 0 1 128151

Ez olyan meglepő?

Előzmény: Giggsy111 (128149)
giornalista Creative Commons License 16 órája -1 1 128150

állítólag írtam ilyet, lehet, hogy magát a hsz-t is bemásolták anno, azért nem firtatom. de azért sem, mert sajnos simán előfordulhat, hogy tényleg írtam ilyet, vagy hasonlót. nyilván nem okos megfejtésből, hanem meccsek hevében, valszeg jó pár sörrel a bendőmben, fiatalon és nagyon ostobán. persze ezek nem mentségek. jó pár dolog miatt szégyellhetem magam sajnos, de amikor idegállapotba kerültem, akkor mindig előbb írtam, aztán vagy utána, vagy kb. soha nem gondolkoztam, ez van.

 

azzal sosem vitatkoztam, hogy főleg szurkolás közben rendkívül szélsőséges vagyok, vagyis, inkább voltam. sajnos ugye amit egy lelátón, hasonló állapotban mond az ember, az elszáll a széllel, amit viszont ide beírsz, az örökké itt is marad, ha megtartod a nickedet.

 

a lényeg, hogy jah, volt olyan időszakom, amikor aztán semmi sem volt jó. ennyiből bánom, hogy nem vagyok 5-8 évvel idősebb, mert akkor már lényegesen érettebb fejjel élhettem volna át a Ferguson-korszakot. For-dzsival meg még pár arccal innen akkor jó pár meccset néztünk együtt, utólag visszagondolva nem tudom, hogy bírta elviselni a fiatalokat az öreg róka :) 

Előzmény: Giggsy111 (128149)
Giggsy111 Creative Commons License 17 órája 0 0 128149

Tényleg lefaszszopóztad Fergusont annó?

Miért?

Előzmény: giornalista (128145)
For-dzsi Creative Commons License 19 órája 0 0 128148

Ténykérdés, hogy a labdakezelése átlag alatti, de ha nála van a laszti, tud vele egy-két dolgot. Nem annyira rossz játékos, mint gondolod, s ha jól láttam, ment le róla némi túlsúly pár nap alatt. De lehet, hogy csak érzéki csalódás. Valahogy versenysúlyba kellene kerülnie, s akkor elég nehéz tartani. Nem az a klasszikus center, amire egy ilyen csapatnál vágyna az ember, de az értékesebb portéka közé tartozik. Amúgy nyilván kell a vérfrissítés is, de a játékosainkat nem szabad elkótyavetyélni. Egy a jelenleginél jobb játékospolitika kell, úgy kell megerősíteni a keretet, hogy a távozókból ki kell szedni pénzt. Fel kell építeni azokat is, akikre csak időlegesen tart igényt a következő edző. 

 

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Rashford is bénán passzol, a gólpasszai ellenére, szépen tövig szopták az értékelésekben, ám az az igazság, hogy elég vegyes volt a teljesítménye. Nekem az a kényszerképzetem, hogy pl. LvG alatt jobban ment a passzjáték - tegnap fura is volt az egyérintős játék -, egy másik edzővel talán ezen a területen tovább lehet fejlődni.  

Előzmény: giornalista (128130)
Pram-Saloon Creative Commons License 20 órája 0 0 128147

Baszki! Hat en itt vagyok mar vagy 2 eve, engem nem kell visszasirnod, hetente irok ide!

Es igazan megtisztelve erzem magam, orulok hogy ennyire "tetszett (tetszik igy 6-10 ev tavlatabol) az origos palyafutasom!

Előzmény: nistelrooij (128142)
wouters Creative Commons License 20 órája 0 4 128146

Szerintem ennek a cicaharcotoknak csak egy jó szex vethetne véget. 

Előzmény: giornalista (128145)
giornalista Creative Commons License 20 órája -4 3 128145

na, feljövök olvasgatni, erre ez.

 

"Ha olyan biztos voltál magadban én vagyok a troll és a hülye a focihoz te pedig az óriási szakértő miért nem mertél szavazást?"

 

nem mertem? mikor jössz rá vajon, hogy nem a suliudvaron civakodunk? mi az, hogy nem mertem? :) egyszerűen csak annyi, hogy ne vicceljünk már azzal, hogy majd te, vagy bárki megmondja, hogy ki ír ide, és ki nem. a modikon kívül, nyilván. de mi ez az ovi, hogy nyert ügy és társai? amikor drama queen voltál az év végén, többször is írtam, hogy remélem, észhez térsz majd és visszajössz fórumozni. így is lett - hozzáteszem, amíg oda voltál, nyugi volt a fórumon is. én nem ellened fórumozok, igazából nem is nagyon érdekelsz, csak hát kiváló szórakozás szemezgetni a rengeteg csacsiság közül, amit az elmúlt években beírtál. Jack-kel is lefutottuk a magunk köreit, nem rólad szól ez. csak sajnos te vagy a legkitartóbb hülye, vagy troll, ahogy nézzük.

 

most megint azzal jössz, hogy ne szóljak hozzád, és akkor te sem hozzám. öreg, ne próbáld már te szabályozni, hogy mihez és kihez ki szólhat hozzá, ki mit írhat egy nyilvános fórumon. akit zavar, átgörget engem, téged, vagy letilt, vagy máshol fog fórumozni.

 

én mérgeztem meg a fórumot? nem hinném, de ha mégis, őszintén szólva azokat nem is hiányolom, akik veled együtt vinnyogtak, amikor egy-másfél éve arról ment köztetek a lehengerlően színvonalas diskurzus, hogy milyen mentális betegségeim lehetnek, mennyire gyűlölhetnek az ismerőseim, mi a szakmám, és így tovább. őszintén: akinek az belefért, az viszont nem, hogy az általad beírt faszságokat előcitálom, amikor újabbakat és újabbakat írsz be, az nekem kevéssé hiányzik.

 

ugyanígy a 6-8-10 éves hozzászólásaim előcitálása is. nem szeretem a "ki kezdte?!" játékot, mert nagyon gyerekes, de ha már ott tartunk, hogy én nem mertem szavazásra bocsájtani, hogy ki maradjon a fórumon (WTF!?), akkor azért álljon már itt, hogy bizony te és a Cantona nevű voltatok azok, akik azzal próbálták alátámasztani a saját igazukat ezekben a vitákban, hogy előrángattátok a faszszopózós, teljesen irreleváns kommentjeimet. csak a sározásért, mi másért. hiszen aki azt írta, hogy faszszopó Ferguson, annak ne legyen már véleménye Mourinhóról, igaz? de a fórumot én mérgeztem meg, hát persze...

 

téged ez zavar, hát, cimborám, nem én bizonygattam három évig, hogy Mourinho mennyivel jobb munkát végez, mint Klopp vagy Guardiola, hanem te. értem, hogy ez utólag rohadt kínos, meg most nincs min vigyorogni, olyan helyzetben vagyunk. de emiatt ne nekem kelljen már máshogy, neked kényelmesebben fórumozni :)) köszi. 

 

próbálod ezt az egészet úgy beállítani, mintha te lennél az áldozat, te csak reagálnál és azért írnál olyanokat, amiket, mert erre kényszerülsz. csak ez sajnos nem igaz. itt évekig nyugi volt, még akkor is, amikor átköltöztél ide. nem láttunk mindent egyformán, se veled, se mással, de elfértek a vélemények. aztán jött Mourinho, aki mögé te teljesen beálltál, én meg hamar kritizálni kezdtem. te ezt gyakorlatilag nem tűrted, először nevetséges érvekkel és téves fociértelmezésekkel jöttél elő (itt a 6. hely + Ligakupa vs. 3-4. helyre gondolok), aztán jött az, hogy aki szerint nincs fejlődés, nem áll össze, nem vagyunk faszák Mourinhóval, azt mindennek elhordtad, elhordtátok. kurvára nem volt igazatok, ez utólag teljesen világos, és most te nyújtasz nekem kezet? :) aranyos vagy, tényleg, de semmi közöd a valósághoz. sem a fociban, sem a fórumozásban, úgy érzem. úgyhogy köszi, de én fórumozok úgy, ahogy jól esik, aztán majd vagy olvassa valaki, vagy nem. te meg szintén eldöntöd, hogy neked mi hogy frankó, oké? :)

 

PS: azért számtalan példa van arra is, hogy amikor értelmesen nyilatkozol a fórumon, jól el tudunk diskurálni. kevesebb faszságot kéne írni, az az igazság, kevesebb Mourinho-simogatás, picit több belátás, esetleg egy "felköpés és alá állás", ahogy azt javsolták már neked itt. sok mindent megoldana, ha nem írnál teljesen téves elemzéseket kiragadott és kifacsart statisztikák alapján, ami szerinted a valósággal szemben is igazolja azt, hogy márpedig előreléptünk Mourinhóval. tipikusan ilyen faszság például az, hogy Mourinho bajnok lett volna a Cityvel, épp úgy, mint Guardiola. magára valamit adó ember nem ír ilyet, aki meg igen, az ne próbálja már megszabni, hogy ki kinek írjon egy fórumon. 

Előzmény: nistelrooij (128143)
MU59 Creative Commons License 20 órája 0 1 128144

Ez tényleg jó ötlet. Jó lenne, ha nem harcmező lenne a fórum.

Előzmény: nistelrooij (128143)
nistelrooij Creative Commons License 20 órája -3 6 128143

Ezt a sok hazugságot amit idehánytál megint most a többiek zavarása miatt nem reagálok tételesen, csak egy dologhoz szólok hozzá:

 

"ezt mostanában az agresszió különféle módozataival fűszerezi meg, hogy hogy lennék én megverve"

 

Kihagytál pár lépést. Ok-okozat. Először kértelek tiltsuk le egymást, ne szólj hozzám, ne emlegess, ne fussuk ugyanazokat a köröket, mert már én kértem elnézést miattad a többiektől hogy ezt kell olvasni ismételve hétről hétre, mert nem bírod leállítani magad. Mások is kértek már hányszor az évek során viselkedjél már.

 

Nem akartad egymás mellőzését, letiltását. Akkor próbálkoztam azzal én letiltalak, nem szóltam hozzád, de a többiek reakciója alapján láttam hányszor emlegettél, gúnyoltál, hazudoztál rólam. Akkor kénytelen vagyok nem hagyni magam. Szép szóra nem hallgattál, a javaslatok nem érdekeltek.

 

Egymás letiltása és kerülése nem érdekelt, a szavazásra azt mondod gyerekes de közben nagy arccal pofázod hogy milyen troll vagyok és mennyire nem értek a focihoz blabla. Erre mondom csináljunk szavazást melyikünket tartanak zavaróbbnak az itteni United drukkerek akkor meg terelsz és nem mered. Nyilván gondoltam gerinced nem lenne hozzád, mert megpusztulnál ha nem tudnál itt mindig mindent fikázni és károgni a csapatról mérgezni a levegőt ahogy tizenvalahány éve teszed. Ha olyan biztos voltál magadban én vagyok a troll és a hülye a focihoz te pedig az óriási szakértő miért nem mertél szavazást? Most tuti ügyed lenne, hiszen több régi hozzászóló megunta a csatateret és a mérgezésed. Te az évek során mit tettél hozzá a United közösséghez az állandó rinyáláson, flamelésen, előre károgáson, mérgezésen és Fergie faszszopózásán kívül? Én legalább szurkolok, cikkeket írok, rohadtul nem érdekelnél ha nem kevernél bele folyton.

 

Megmondtam olyan ember vagyok aki a legyet is csak kitessékeli az ablakon, nem lecsapom, de valóban ha kocsmában heti szinten élőben adnád elő így magad a patkánykodásod nem garantálnám nem durranna el az agyam. Ha folytatod a provokálást és hazudozást én folytatom a kedves válaszokat neked. Ha százszor hazudsz és provokálsz, százszor foglak elküldeni a durván a búsba, azért hátha megunod.

 

"a United kapcsán pedig teljesen felesleges időtöltés odafigyelni arra a sok csacsiságra, amit mond"

 

Mégis hetente velem foglalkozol, emlegetsz olyankor is amikor kutya se szólt hozzád vagy itt se voltam. 90% csak károgni, murinnyózni jársz ide és nistelrooyozni. Azt meg nem akarod észrevenni amikor neked mondják sokan sokszor úristen miket hordasz össze.

 

Egyébként most is áll az ajánlatom, tessék nyújtom a kezem: ne szólj hozzám, ne emlegess akár tiltsuk le egymást, így nem is látjuk a másik mit ír, te írhatod egy Juve meccs után Lindelöf balfasz volt, én írhatom Lindelöf jól blokkolt, aztán a többiek eldöntik melyikkel értenek egyet és nem ismétlődő flame-ről szól a topik. Ehhez persze az kéne megígéred lesz benned annyi gerinc miközben én nem szólok hozzád te hátam mögött nem utalgatsz, emlegetsz, gúnyolsz, hazudozol nisti így nisti úgy.
Benne vagy? Ha az én javaslataim nem tetszenek van más ötleted hogyan oldjuk meg a helyzetet?
Már nem is magam miatt kérlek, leszarom mit gondolsz rólam hanem a többiek miatt kérem, a Manchester United topik ne csatatér legyen. Senkit nem érdekel már kinek van igaza, hanem baromi unalmas ugyanazokat a vitákat hetente látni végtelen ciklusban. Szóval? Benne vagy?

Előzmény: giornalista (128104)
nistelrooij Creative Commons License 20 órája -1 2 128142

A jegyzőkönyv kedvéért: Én javasoltam neki többször is akár tiltsuk le egymást, vagy ne szóljunk egymáshoz. Nem akarta. Volt úgy én letiltottam direkt kerültem az írásait, hozzá se szóltam, hátha akkor leállítja magát erre a többiek kommentjeiből láttam akkor is velem foglalkozik, utalgat, emleget, provokál, hazudozik.
Nem egyszer én kértem elnézést tőletek, hogy miatta ezeket a köröket kell ismételve látnotok, nagyobb részben szerintem ő változtatta csatatérré a topikot nem én, ő kezdi mindig a provokálást nem én. Ő az aki akárhányan szóltatok rá sok-sok év alatt akkor sem veszi észre magát.
Kértem tőle nem egyszer szép szóval is fejezzük már be, ne emlegessen, és főleg ne hazudozzon csúsztasson ne mosson össze dolgokat ami el se hangzott. Folytatta, folytatja tegnap is idehányt egy óriási hazugságkupacot. Az elképzelt hülyeségeit hazudja, csavarja más mondanivalójának, ami nem is úgy volt. Erre már sokadik alkalommal eldöntöttem akkor nem finomkodok én se, ha ő hazug patkánykodik akkor úgy lesz kezelve akárhogy nyávog utána hogy jujjj csúnyákat írok neki.
Az ismerős nicked okán azt hiszem te origo óta "ismersz" tudod hogy nem szokásom a durva stílus, oka kell lennie annak valaki ki hoz a sodromból, giornalistához képest visszasírom forredmisery trollkodását és hozzá képest sonofsam a banterjével kalapos csokornyakkendős úriember volt. :)) Ez meg itt hetente provokál és hazudozik.

Előzmény: mbd 31 (128100)
Pram-Saloon Creative Commons License 1 napja 0 0 128141

Hajra fiuk! Mar csak 15 ponttal megy a zajos-szomszed. Es ezen a hetvegen raadasul meg csondes is!

Netuddki_m Creative Commons License 1 napja 0 0 128140

Pontos

Előzmény: ironmaiden70 (128122)
födakota Creative Commons License 1 napja 0 0 128139

👏👏👏👏👏

Előzmény: MU59 (128120)
For-dzsi Creative Commons License 1 napja 0 0 128138

Segítek. De Gea, Pereira, Darmian +1 év opció, Martial +2. Talán Valenciának is van. Mata, Herrera szerintem hosszabbít. Smalling állítólag közel van az aláíráshoz. 

Előzmény: Beaverfieldmarketplace (128103)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 128137

igen, az ő csapatba kerülése is örömteli. és hát Pogba nélkül is megvagyunk. a mostani egy nagyon rossz Pogba, sajnos. egy jó Pogba ma varázsolt volna, de tartok tőle, hogy ha a mostani a pályán lett volna, nem rúgunk 4 gólt még ennek a harmatos Fulhamnek sem. 

Előzmény: Vörös Sördög (128134)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 128136

ez így van, a troll kivételével ezzel mindenki tisztában is van :)

 

egyébként valószínűleg ő is, szimplán csak provokál, de hát ő ezért fórumozik.

Előzmény: MU59 (128135)
MU59 Creative Commons License 1 napja 0 0 128135

Ok. Sajnos Lukakut zavarja a labda.

Előzmény: giornalista (128130)
Vörös Sördög Creative Commons License 1 napja 0 0 128134

Herrera is kurvajó egyébként, teljesen más a játékunk amikor ő is a pályán van, remélem bent ragad a kezdőben.

Előzmény: giornalista (128131)
nistelrooij Creative Commons License 1 napja 0 0 128133

Állítasz nagy pofával egy szélsőséges dolgot, ami nem igaz mert mindenki látta Lukaku jó passzát. Ennyi történt. Nagyon várjuk szakértő károgásod meccs után hogy Lukakutól a kulcspassz és gól is baj, ahelyett örülnél végre csinál valamit.

 

Közben majdnem újabb Lukaku gól jó védés, aztán Rashford bomba :)

Előzmény: giornalista (128130)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 128132

na, még egy dolog: Rashford góljának is tudok örülni :) van azért csatár ebben a keretben. ebben a kapus is benne volt, persze, de azért na. Rashfordnak nagyon kellenek a gólok és az önbizalom, ő akkor is ott lesz majd, amikor véget ér ez a rémálom Mourinhóval, Lindelöffel, Fellainivel, Maticcsal meg Lukakuval. 

giornalista Creative Commons License 1 napja 0 1 128131

a meccs egyik valós pozitívuma viszont Dalot. a győzelemnek nem lehet örülni, mert csak elnyújtja ezt az agóniát, de ezt már régóta tudjuk. a játék a szokásosnál jobb, de továbbra is csak egy erős angol középcsapat szintje, néhány szép támadással. 

 

de ez a Dalot gyerek egész ügyes, bátor, nem fél a pályán. sok hibája van, de fiatal még, ilyenkor többre értékelem a kezdeményező tökéletlenséget, mint a biztosra menést. nálam egyértelműen a kezdőben lenne a helye, mert hát a többi opicó az Darmian, Young, Valencia... ugyan már. 

giornalista Creative Commons License 1 napja -2 1 128130

arról beszél ez a szerencsétlen, hogy Lukakunak volt már egy jó passza a meccsen. hát persze. ettől még egy rakás szerencsétlenség és elképesztően képzetlen technikailag ez a belga. sír a lábán a labda.

 

bár a mai faszságaiba egyelőre legalább nem sérült bele :))

Előzmény: MU59 (128129)
MU59 Creative Commons License 1 napja 0 0 128129

Mata a szöglet utáni gólnál volt lesen, amikor balról beadta a labdát...

Előzmény: nistelrooij (128127)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 128128

az Everton szintjén vagyunk, nem rossz divízióban. az Evertonnak is minden évben van pár sima meccse.

 

ez a második félidő egyébként már egyenlő erők küzdelme. ha kapunk még egyet pár percen belül, komoly rohanás lesz a végén. 

 

és a Fulhamről beszélünk, a tökutolsóról. 

Előzmény: ironmaiden70 (128122)
nistelrooij Creative Commons License 1 napja -1 0 128127

Eközben a valóságban Lukaku indította Rashfordot tökéletes ütemben és pontosan Mata góljánál.

 

Közben büntető és kiállítás és most Fred :)

Előzmény: giornalista (128124)
MU59 Creative Commons License 1 napja 0 0 128126

Igaz, Mata lesen volt..

Előzmény: giornalista (128125)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 128125

nagy meccse van a bírónak is, kamu tizi, kamu piros, és nekem az egyik gólunk is lesgyanús volt, bár nem figyeltem eléggé az ismétléseket. 

giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 128124

Lukaku a legegyszerűbb passzt sem képes megcsinálni :DDD

 

ajándékba kap egy labdát a kapustól és képtelen egy normális passzt adni belőle Matának. micsoda szar, bazmeg.

MU59 Creative Commons License 1 napja 0 0 128123

Pedig itt játszik Sessegnon, SEri , az edző Ranieri...Valami ott sem stimmel.

Előzmény: ironmaiden70 (128122)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!