Keresés

Részletes keresés

Mc.EG Creative Commons License 14 órája 0 0 146116

Legyen átkozott peppapa, ha szándékosan nyomta a nyakunkba ten07-et, enyhítö körülmény számára, hogy szándékától eltéröen is dönthetett volna az aki dönthetett s borítékolom, tévesen.

For-dzsi Creative Commons License 1 napja 0 0 146115

Most már sok helyen írják, hogy az eredeti szerződésében aktiválták a +1 évet. Legalább nem emeltek rá a fizujára. Végül is olcsójános a maga nemében, ebben a szezonban csak 6 milla a fizuja, ennél olcsóbban nem hoztak volna senkit. Lelépési pénzt se kellett fizetni, szóval van ebben ráció. Valóban nem annyira lényeges, hogy mi van a papíron, ha pl. más intézi a transzferügyeket. 

 

Gondolom, a másik kopasz is megkapta a +1 évet, a két új edzővel pedig 2 éves szerződést kötnek. 

Előzmény: giornalista (146112)
kensai of origo Creative Commons License 1 napja 0 0 146114

:-) M. de Ligt meg majd bizonyít.:D

Előzmény: For-dzsi (146110)
kensai of origo Creative Commons License 1 napja 0 0 146113

1. Kíváncsi leszek, mennyire és hogy lett letárgyalva. Ha a For-dzsi által írt hegesztés ment, az óriási baj.

2. A "közvetített üzenetnek" akkor van értéke, ereje, ha reális a betartása. Ebben az évente a Pl edzőinek kb. fele cserélődik időszakban, amikor a kupa győzelem után eddig húzták a döntést és a szivárgások szerint egyértelműen kerestek lehetséges opciókat, elég kétséges az ereje. A +1 éves opciónk miatt ez 1 év hosszabbítást jelent, az semmit nem ér gyakorlatilag bizalom szempontjából (egy 3-5 éves hosszabbítás ütött volna), csak a távozáskor fáj. Az érkező  igazolások is elég sokat elárulnak majd, és ha kivágják a következő szezonban, a saját szavuk erejének is annyi.

 

Sokkal hitelesebb lett volna kiállni azzal a szöveggel, hogy "Bízunk ten Hagban, de Ő is vizsgázik a játékosokhoz hasonlóan, és a bomlasztóknak azonnal annyi. Nem fogja Eriket elvinni tőlünk senki (nem dőlünk a kardunkba, ha igen, egyébként van 1 éves opciónk), de amikor FFP-s szorítás miatt senkit vagy Weghorstokat, Amrabatokat tudunk csak kölcsönözni, akkor igen, ezen is spórolunk és erre is figyelünk."

 

Ezért tartom továbbra is, hogy lényegesen megerősítve nem lett.

Előzmény: giornalista (146109)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 146112

papíron szerintem Guardiola vagy Arteta is "menedzser", az ördög a részletekben rejlik.

 

tévedhetek, fordult már elő korábban is, de nekem ez egy logikus lépés. ne az előző menedzsment által megkötött szerződés alapján, mentén dolgozzon Ten Hag - vállalja a felelősséget érte a Szőr-féle brigád is. enélkül nagyon nehezen tudnék elképzelni bármilyen munkát a klubházon belül, hogy van egy management, amit már az új tulaj hozott, meg egy edző, akinek még a régiekkel kötött szerződése él. wouldn't make sense.

 

mindenki felé úgymond pozitív üzenet ez.

 

abban pedig egyelőre bízzunk, hogy ez a menedzsment nem úgy köt szerződéseket, hogy abból utána mondjuk nagyon nehéz legyen kimozgatni Ten Hagot, ha rosszak az eredmények. ha ennyire vakok és hülyék volnának a focihoz, akkor úgyis mindegy, hogy ki ül épp a kispadon...

Előzmény: For-dzsi (146111)
For-dzsi Creative Commons License 1 napja 0 0 146111

Már két újságíró is azt írja, hogy a régi szerződését hegesztették meg, élt a klub az eredeti szerződésben foglalt hosszabbítási opcióval és ezt tolták ki 2026-ig. Marad menedzser, marad a vétó joga a transzfereket illetően. Fura.  

Előzmény: giornalista (146109)
For-dzsi Creative Commons License 1 napja 0 0 146110

szinte mindenben egyetértünk :-)

Előzmény: kensai of origo (146107)
giornalista Creative Commons License 1 napja 0 0 146109

szerintem ez továbbra is teljesen logikus lépés. 

 

az eddigi szerződését az előző rezsim kötötte még, ezt már Szőrék. a fizetés, a responsibilityk, a klauzák mind-mind egészen biztosan újra lettek tárgyalva. egyszerűen nem hagyhatta lógva a kérdést a klub, utolsó éves szerződéssel egyszerűen nem lehet (lehet, de nagyon nem... érdemes) edzőt hagyni a padon dolgozni. az egyértelműen a bizalmatlanság jele, ami pedig csak továbbgerjed az öltözőben és az elégedetlenek között.

 

a klub ezzel szemben most üzent: bízunk Ten Hagban, mellette tették le a garast, mindenki, akinek ez így nem frankó (Sancho, stb.) tudja, mivel számolhat: azzal pl. nem érdemes, hogy visszajönnek és bomlasztanak tovább.

 

to be fair, nekem sem feltétlenül szimpatikus lépés, de logikusnak már az. ez van, ez jutott, szerintem is már az őszre el fog dőlni, hogy a következő szezont is vele kezdjük-e meg vagy sem. 

 

ami biztos: több idő nincs építkezni. az idén vagy szállít valami eredményt (BL-helyezés a minimum), vagy lapát.

 

(az FA-kupa mondjuk tényleg szép siker, és a sok megalázó vereség mellett ezt is vele értük el). 

Előzmény: kensai of origo (146108)
kensai of origo Creative Commons License 1 napja 0 0 146108

https://www.manutd.com/en/news/detail/erik-ten-hag-extends-contract-as-manchester-united-manager

Erik hosszabbítása is adott. Meg kellett volna várni az őszi-téli időszakot, mert ez lényegesen nem erősíti meg a helyzetét, de mi biztos több kompenzációt fizethetünk majd (kivéve, ha raktak bele rendesen eredmény klauzulákat)... Nem tudom, hogy fogja majd ezt a meccset visszahozni, mert a játékkép, az igazolások és az utolsó félév nyilatkozatai, huh...

kensai of origo Creative Commons License 1 napja 0 0 146107

Én Brunonál maximálisan azon voltam és írtam is, hogy mehet a fenébe az ügynökével együtt; egyedül Ő keres normálisan és a többit kell kivágni körülötte. Szerencsére pont azt az egy dolgot kellene csinálni nála, amihez a régi vezetés értett: húzni az időt és nem csinálni semmit.
Most mondani, hogy nyár van, többi igazoláson és átalakításon dolgozunk; ősszel lehet mondani, hogy már megint nem lesz bajnoki cím, nézzen a tabellára mennyire vagyunk a Citytől és az Arsenaltól, és egyébként is 2026 nyár+1 éves a szerződése; aztán tavasszal mondani, hogy remélhetőleg már Ő az egyik legjobban kereső (CR, DDG, Varane, Martial, aztán Casemiro, Rashford, Sancho, Antony is távozott vagy annak a küszöbén van...) és vége, jövő nyáron (ha tényleg nyomnák a keretátalakításnál  a gázpedált) Bruno is mehet, főleg ha az emelés létkérdés neki.

Én benne vagyok, hogy de Ligtnek is csak 120-at kínáljunk (és bukjuk valószínűleg), de akkor ne legyen olyan hír, hogy hajlunk a Brunos emelésre, és július első felére régen meg kellett volna már, hogy legyen a  showdown beszélgetés a Casemiro, Rashford, Sancho, Mount, Antony, Maguire, Shaw, Eriksen stb. vonallal, hogy nagyon komoly csökkentés, vagy repül mind, amilyen hamar csak lehet, és minden új érkezőnek be kell állnia a sorba. Egyelőre, ahogy Nitsy is írt róla, csak a mezei dolgozóknál fog a kasza (ott is kellett és lehetett is, nem vitás, szerencsére az halad). Nagyon kíváncsi lennék pl. Rashford és az ügynöke válaszára, egy 100k alap+50-80k gól-gólpassz-trófea bónuszokkal maradjon ajánlatnál.

 

Én is úgy érzem, hogy Maguire marad és csak 1 érkező lesz. Az Arsenal valószínűleg kifizeti a kért 50 m euros árat Calafioriért, Őt is kihúzhatjuk a listáról, kb.  3m euro a difi az ajánlátukhoz képest. De most Maguire-ének is jön a 25%-os csökkenés a Bl hiányában, és úgy a 190k helyett kb. 145-ről már eladható azért, a WHU tavaly 100-120k között adott volna.

Előzmény: For-dzsi (146106)
For-dzsi Creative Commons License 1 napja 0 0 146106

Valahogy mindig megkapom, hogy éppen kivel ne izmozzunk a fizetés kapcsán (korábban Brunoval, most de Ligttel).  Akkor most akar valamit ezzel kezdeni a klub vagy sem? :-) Nálam legalább egy polccal lejjebb van de Ligt, ezért is nem robbantanék érte bankot. Ahogy a dolgok mennek, senkit nem sikerült még eladni, így óvatosan lehet haladni a vételekkel. Maguire nehezen lesz mozdítható, pont a fizuja miatt, tavaly is kompenzációt kért. Persze, jó lenne 2 új védő, de szerintem egy fog jönni és Maguire marad. 

Előzmény: kensai of origo (146105)
kensai of origo Creative Commons License 1 napja 0 0 146105

Amikor az utóbbi években a "nagy klubokból" igazoltunk, akkor talán az Onana/Inter esetet leszámítva mindig komoly fizetésemelés is történt (nem egy esetben észbontó nagyságú is): Sancho/BVB, Varane/Real M., CR/Juve, Casemiro/Real M., L. Martinez és Antony/Ajax, Mount/Chelsea. Ezt most mindenképpen megtörné de Ligt a csökkentéssel (15m-ről 12 alá menni 20% körüli csökkenés).

 

Én úgy számolok, hogyha Maguire 190k fizuja körül jönne de Ligt (az angolt eladnánk 15-20m körül, szóval -25m körül lennénk), Lindelöf 120k fizuja  körül vagy picit fölötte jönne L. Yoro (a Real Saliba, Guehi iránt is érdeklődik, nem biztos, hogy a Leny mellett döntenek) vagy Calafiori, esetleg más (én annak örülök, hogy Todibot nem tudjuk hozni, nekem Ő nem érne 25-öt sem) 50 m körül (ebből Lindelöf eladása visszahozhat 7-8m-t), akkor Varane óriási fizujával már beljebb vagyunk, és a 31,31,29 éves védősor helyett de Ligt nemsokára 25, illetve 22 év körüli védő érkezne, negyediknek Kambwala és tartalékként Evans jó opció. Kb. 70 millió rámegy (ha minden, főleg az eladások is jól mennek), de életkorban és fizetésben (szerintem teljesítményben és az idei kabaré évet nézve sérülések terén is biztosan) komoly előrelépés van. Most vannak a piacon jó belső védő opciók, lépni kellene. Amikor szűk a keresztmetszet, akkor jobban elfogadható, hogy nincs előrehaladás. Akkor azért maradna még vkp-ra, csatárra és szélsővédőre pénz, főleg, hogy ezek újabb távozásokat generálnának.

Nálam Martinezzel tuti kezdő lenne Matthijs (én a későbbi csk karszalagos álmot sem vetettem még el), de muszáj lenne végre rendesen forgatni a keretet, szóval igazából squadplayerként gondolnék mindannyiukra, meg is hálálnák a sérülések terén).

Én sokszor leírtam már a teljesítményarányos bérezést, azt kellene végigvinni, de ne a 20%-os csökkentést vállaló de Ligtnél izmozzunk tovább és kezdjük el, miközben alig ment el Varane és Martial, Brunoék ügynököstül lépnének Rashford mellé, és még van Casemiro, Mount, Sancho, Antony, stb. is. Braithwaite esetében írták, hogy a jelenlegi 40-ről 120-150-re emelnénk a fizetést, ha jönne. Ezeket könnyebb lenne befejezni, és 60k+1-2 év múlva újratárgyalást beállítani, mint a csökkenést vállalót tovább püfölni. De ahogy írtam, nagyon elfogult vagyok.:)

Előzmény: For-dzsi (146103)
nistelrooij Creative Commons License 2 napja 0 0 146104

Még a télen elkezdett INEOS átvilágítás következménye: 250 főt elküldenek, az 1150-ből. Nekik rossz hír, de nem csodálom faragtak a létszámon az új vezetők. 700, 800, 900, 1000 fővel működnek általában a nagyobb klubok. Home office lehetőséget is eltörölték, akinek nem felelt meg bónusszal távozhatott.

 

Stretford End közepéről kibontottak VIP székeket és normál bérletesek kapják vissza a helyet. A játékoskijáró felújítása is zajlik. Persze a nagyobb hatást az 50 milliós carringtoni felújítástól várják, addig a női csapat 10 milliós új épületébe mennek át, a női csapatnak két terv van: ideiglenes mobilházak helyben vagy némi utazással FA edzőközpont Burtonben.

For-dzsi Creative Commons License 2 napja 0 0 146103

Az ajaxban nagyon jó volt, azt adom, de azért vannak sajnos gyengeségei a kvalitásai mellett. Alapból nincs vele bajom, csak attól tartok, hogy a besült, magas fizetésű játékosok sorát gyarapítja majd. Azt tudom, hogy fizuban ez Lindelöf szintje, de pont ezen kéne változtatni, hogy rotációban használt emberek ilyen pénzeket kapnak. Ahogy a United küzd, hogy értelmezhető pénzt kapjon Sanchoért, a Bayernnek se könnyű túladni de Ligten. A 30 millát fontban értettem, 50 millió eurót nem szabad adni érte...

 

Az edzői stáb frissítése nem rossz ötlet, ha már EtH maradt, én haragszom Nistelrooyra, fura is volt, amikor a meaculpázó nyilatkozatok jöttek tőle pár hete, de aztán minden értelmet nyert, próbálja visszaépíteni a hidat. Remélem, edzőként nem lesz olyan primadonna, mint játékosként volt….

Előzmény: kensai of origo (146102)
kensai of origo Creative Commons License 2 napja 0 0 146102

Én Sanchohoz hasonlóan elfogult vagyok nagyon de Ligt ügyében, egyik kedvencem, akit ha megszeretek, nem engedem el.

Annál a 30m-nál még fontban is jóval több lesz biztosan. 120k fizun meg Lindelöf és Donny vannak nálunk (mondjuk Martinez is), de alapfizunak valóban az kéne, a többi 60-80k bónusz legyen. Elvileg 15m euros fizuról 12m alá bemenne, ami kb. Maguire 190k-s szintje.
Meglátjuk mi lesz.

Ruud nagyon valószínű érkezésének is eszméletlenül örülök. Szakmai kérdőjelek vannak ezeknél a döntéseknél, de legalább érzelmileg óriási löket (itt már annak is örülni kell az elmúlt évtized alapján).

 

Előzmény: For-dzsi (146101)
For-dzsi Creative Commons License 3 napja 0 0 146101

Volt egy olyan poén, hogy több szakembert igazol a klub, mint játékost…

 

Én a de Ligt igazolástól tartok, egy klubnál lehet szenvedni, de kettőnél azért már necces. Az oké, hogy egy hullámvölgyben lévő spílert érdemes lehet megcsípni, de félek, hogy az ajaxnál az egy kifutott forma volt. Hiába ismeri ETH, van de Beekkel se tudott mit kezdeni. Szóval 30 milla körül, 120k fizuval be lehetne vállalni, efelett adni balgaság, mert nem biztos, hogy kezdő szint lenne és nem kerülik el a sérülések sem. Ha befut, akkor lehet adni egy fokkal nagyobb fizut. 

nistelrooij Creative Commons License 3 napja -1 0 146100

:))) kering egy tiktok videó, fiatal srác random kérdéseket tesz fel az utcán és fiatal kora miatt nem ismeri fel az egyik random járókelő nem más mint Eric Cantona sétáltatva a kecskéjét (igen, a kecskéjét... egy olyan filozófus mint ő, nem kutyával mászkál mint egy átlagember)

 

tiktok srác: "Quick question, what is 8 plus 6?"

Cantona: "The only number I know is number 7." (és elsétál)

 

Kész! :DDD

nistelrooij Creative Commons License 3 napja 0 0 146099

Lassan tényleg minden poszton új ember a vezetőségben. Talán tényleg elindul valami jó. 50 millió font Carringtonra is. Amióta EB-n láttam a nagy zuhé a dortmundi stadionban is vízesést okozott, azóta az Old Trafford tetőszerkezete miatt se kell annyira szégyenkezni nagy esőkor. (egyébként az EB nem túl jó, teljesen kifacsart játékosok fáradtan foci nélkül utolsó percekben valahogy továbbjutva, az UEFA a BL, EL, EB, NL stb. több meccsekkel tarthatatlan naptárat készített)

 

De Ligt érkezésének nyilván örülnék, ETH kapcsolat, BL nélkül ilyen kalibert igazolni jó és reméljük nem lesz sérült. Viszont mégis kicsit aggódom, ha nem bírná esetleg és közben akit a Bayern a helyére igazol szuper lesz.

 

Közben új mezszponzor: Snapdragon (Qualcomm chipgyártó cég)

3 évre 225 millió dollár, azaz évi 75 millió dollár

nincsen BL záradék, fix összeg

2 év plusz opció a cég számára

szezononként egy meccsre a cég választhat egy alapítvány nevét

női csapatot elvinnék USA-ba túrázni

 

 

Előzmény: kensai of origo (146098)
kensai of origo Creative Commons License 3 napja 0 0 146098

Még érkezik Christopher Vivell is, fontos és hasznos láncszem lehet (https://www.express.co.uk/sport/football/1917722/Man-Utd-news-Chelsea-Erling-Haaland-Benjamin-Sesko).
Mostmár csak működésbe kell lendülnie ennek a Omar Berrada, Dan Ashworth, Jason Wilcox, Christopher Vivell négyesnek. A puding próbája persze az evés, de azért ez egyértelműen nem a Woodward, M. Judge > Arnold, Murtough-féle előrelépés bohózat már.

A Bayern vezetés egy ideje már nincs a helyzet magaslatán, szerintem hiba de Ligt elengedése, de az igazolásaik (Ito, Tah, Olise és Palinha...) komoly összeget emésztenek majd fel, kell a bevétel is, és Kimmich, Goretzka, stb. nem vonz komoly vevőket, fizukon is szeretnének vágni (Tah olcsóbb, alacsonyabb fizun érkezik, német és a Leverkusent is gyengítik így).

Varane azért jóval krónikusabb sérüléslistával rendelkezett, sokkal idősebb volt (29 v 24), és már tényleg mindent megnyert, mire érkezett.

 

Az ár és a fizetés kritikus pont lesz. Előbbi esetében 50-60 m euróban gondolkodik a Bayern, mi 30-40-nel kezdtünk. Még a 45m+5 bónusz euróban (43m font) is elfogadható, persze a 35-40+5m euro lenne az igazán jó. Abból 7-8-at Lindelöf távozása visszahoz, és a Varane (heti 340k) - Lindelöf (heti 120k) duó közé beilleszthető félúton de Ligt, csak jó lenne végre teljesítményarányosan összetenni azt a kb. heti 170-200k-t. Ha Maguire (heti 190k) upgrade is összejön, akkor végképp bőven van mozgástér.

Előzmény: nistelrooij (146097)
nistelrooij Creative Commons License 4 napja 0 0 146097

Végre, következhet egy új játékos igazolás is a következő hetekben.

 

Felmerül a kérdés, De Ligt miért is elérhető? Volt a térdsérülése. Persze jó lenne, csak nehogy úgy járjunk mint Varane kapcsán örültünk a Real eladta, aztán sajnos nem bírta. Kellene már egy fix védősor és nem azt lesni ki mikor bevethető és hány %-os.

Előzmény: kensai of origo (146096)
kensai of origo Creative Commons License 4 napja 0 0 146096

Manchester United agree deal with Newcastle to appoint Dan Ashworth as new sporting director  (Ornstein, The Athletic)
A szarkák végül beadták a derekukat, összeget nem írtak a cikkben, de ez megvan.

Örülök, hogy egyelőre otthagytuk az Evertont Braithwaite-ért a 70-80m fontos címkéjével együtt. Szánalmas, ahogy a Chelsea, Everton, Aston Villa FFP érdekében tett bizniszeihez jópofát vág a szövetség.

De Ligt elérhető, a Bayern Itot és Taht viheti Kim és Upamecano mellé. Bár nem az Ajaxos távozáskor vizionált szinten van, én még mindig hoznám és örülnék neki. A fizuját csökkenteni kell a mostani 260k-ról, de amúgy egyértelműen jó életkorú és profilú játékos, Martinezt, Onanát és Eriket is jól ismeri. Leny Yoronak örültem volna még, de Ő valszeg a Real Madridot választja. A Calafioris bizniszbe is beszállhatnánk. Ha két ilyen M. de Ligt+ Calafiori/Yoro kaliberű CB érkezne, akkor hosszú időre meglennénk Martinezt is számítva; Varane mellett Maguire és Lindelöf is mehetne már a nyáron (utóbbit José vinné is 7-8 körül, utolsó vée jön), Kambwala lenne 4. és Evans maradhatna akár 1 évre ötödiknek.

Mc.EG Creative Commons License 5 napja -1 1 146095

"Ez a csapat dolgozik és megvalósítja azt, amit a hollandok és a franciák nem: gyors mozgást labdával és labda nélkül is. Ez Ralf Rangnick stílusa. Feltűnő, és szórakoztató, hogy még az osztrák bajnokságból érkező, nemzetközileg kevésbé tapasztalt játékosok is milyen meggyőzően futballoznak”

ezt nem akárki mondta!!!

ja...s ugye nekünk nem kellett, elátkozott lett ez a kóceráj :C

nistelrooij Creative Commons License 6 napja 0 0 146094

Az a szuperligás lebonyolítás valóban érdekes lesz. Én az EB lebonyolítással is úgy vagyok, igazából ma kezdődik az EB 16 csapattal. Az a 24-ből legjobb harmadikok is továbjutnak játszadozás furcsa számomra, mert csoportban első körben egy győzelem és a második-harmadik körben már lehet pihenni, taktikázni, sok csapat semmit nem focizott csak 4-5 ponttal továbbjutottak és még a legbénábbaknak is ott volt az esély számolgatni egy másik csapat viszi őket is. (pl. a magyarok is továbbjutottak volna csak 3 ponttal, ha az angolok nyertek volna, a szlovák-román döntetlen kéz a kézben tuti tippmix volt) 

 

Néztem a francia-holland meccset, szar volt.

Néztem az olasz-spanyol meccset, szar volt.

Angol meccsekről ne is beszéljünk, Ausztria meccsekre kellett volna időt szánni, Rangnick és Sabitzer csinálják a focit.

 

Luke Shaw 10 éve érkezett, te jó ég! Akkoriban azt hittük egy évtizedre kipipálva a balhátvéd poszt, sajnos a sok sérülés miatt nem sikerült, de mást se hoztak helyette, így maradt a bizonytalanság azon a poszton is.

Előzmény: F1mre (146093)
F1mre Creative Commons License 6 napja 0 0 146093

Most realizáltam, hogy jövőre már Európai Szuperliga lesz, mi a másodosztályában indulunk. +4 meccs az eddigi lebonyolításhoz képest. 

 

Azaz még kevésbé lesz elég 11 jó játékos. Édeskevés lesz a holland mágus, amikor nem tudja használni a keretét ha jön pár sérülés vagy több meccs. 

 

Általánosságban azért kíváncsi leszek, hogy kit fog érdekelni a Szuperliga első 4-5 fordulója, aminek kis túlzással semmi tétje nem lesz. 12 csapat esik ki összesen a 36-ból... a maradék így vagy úgy továbbjut. Olyan mint a válogatottaknál. Kijut a fél kontinens és kétharmaduk tovább is jut. Ezért kár csoportkört játszani. (sportérték szempontból, pénz miatt nyilván nem kár)

For-dzsi Creative Commons License 2024.06.26 0 0 146092

Meglátjuk mennyivel leszünk beljebb vele, Benni McCarthy helye megüresedett, oda szánják elvileg. 

Előzmény: nistelrooij (146089)
For-dzsi Creative Commons License 2024.06.26 0 1 146091

Sajnos ennyit ér a válogatott foci. Ragnick munkája nagyjából keretezi, hogy Southgate mennyire rossz választás lenne. Egy Ferrariba traktorost ültettek. 

Előzmény: Mc.EG (146088)
giornalista Creative Commons License 2024.06.26 0 0 146090

imádom Ruudot, de hát na - Fan Service FC vagyunk továbbra is.

 

ez a United-legendákkal való takarózás nem vezet sehová. 

Előzmény: nistelrooij (146089)
nistelrooij Creative Commons License 2024.06.26 0 0 146089

Azt csiripelik, hogy Ruud van Nistelrooy visszatér asszisztens edzőnek. (Burnley menedzser a másik ajánlata) McClaren már nem fiatal és jó lenne a frissítés, főleg ilyen gyatra góllövés szezon után egyik legnagyobb kedvenc csatárom mondana tippeket Hojlundéknak.

Mc.EG Creative Commons License 2024.06.25 0 0 146088

1 Österreich 3 2 0 1 6:4 2   6

2 Frankreich 3 1 2 0 2:1 1   5

3 Niederlande 3 1 1 1 4:4 0   4

4 Polen 3 0 1 2 3:6 -3   1

 

nos urakok ...Ralf Rangnick nem kellett nekünk!!!

itt volt, látott, kimondta s repült

de van nekünk ten07!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.              Manchester United      38 18 6 14 57:58      -1 !!!!!!!        60

 

 

nistelrooij Creative Commons License 2024.06.21 0 0 146087

Meglátjuk, Ratcliffe a távlati célokban a legmagasabbra céloz, de a jelenben a realitások mentén nyilatkozott most:

 

Billionaire Jim Ratcliffe Says Manchester United Wants to Be Real Madrid

 

Álom headline, reális szöveg: “Manchester United doesn't have any players that are valued at €100 million or more,” said Ratcliffe, who noted that buying one superstar “isn’t going to solve the problem at Manchester United.”

“I’m not confident that we’ll solve all the problems in the first transfer window,” he said.

 

Most a másik INEOS klub Nice-től nem sikerül egy játékos, mert az UEFA blokkolta mivel United és Nice is EL-ben lesznek, gondolom Berrada majd elárulja a titkot a multi klubtulaj adok-veszek hogyan is működik. Talán a Nice játékost el kell adni a másik INEOS csapat Lausanne-nak és onnan United? Egyébként én azt hittem, a kisebbségi résztulajdon miatt rá nem vonatkozik az a helyzet, ami a Red Bull klubok és a 115 FC hálózata esetében volt, persze kevés következetesség.

Előzmény: For-dzsi (146086)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!