Keresés

Részletes keresés

Welbeck Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121251

Sanchez az Udineseben es a Barcelonaban is a jobb szelen jatszott leginkabb (ugye Messi ebben az idoszakban jatszott kozepen Zlatan es Villa karara), csak az Arsenalban kerult at a bal szelre. De sok golt ott is a jobb oldalra atkerulve szerzett, tehat abszolut nem lesz szokatlan neki a jobb szelso pozicio. 

Előzmény: heinci (121250)
heinci Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121250

Bar ha ez a stat igaz, akkor right wingerben is eleg jo Sanchez.

https://www.transfermarkt.co.uk/alexis-sanchez/leistungsdatendetails/spieler/40433

Előzmény: heinci (121249)
heinci Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121249

Elsore en is ugy lattam, hogy csunyan fole verte. Nem is ertettem, h miért rezeg a halo.

Sanchez kaliberu futballistara valoban szuksegunk van, en csak azt nem tudom, hogy mikeppen fogja atszervezni a csapatot Jose, mert igazabol Martial posztjan szokott jatszani, nekunk meg jobb oldalra kellene nagyon valaki.

Előzmény: giornalista (121242)
nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 0 1 121248

Gary Neville @GNev2

That’s another 5k on the bill for the medical everybody ! Don’t forget to add it on!! £180,005,000

 

:DDD Gary :DDD

nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 -1 2 121247

"Csak arra celoztam, meg ha 180 lenne is, annak orulni kene MU szurkolokent, hogy ezt megengedhetitek es meg is terulhet."

 

Én napok óta örülök, sikerül egy ilyen igazolást megcsinálni januárban, ráadásul úgy nemrég még kész tény volt a városi riválisnál folytatja. Ráadásul úgy januárt egy gyenge Moura pletykával kezdtük aki csak perceket játszott. Ráadásul úgy a sajnos létező Mkhitaryan problémánkat is megoldjuk. (Ha ki is virágzik Londonban akkor sem nagy veszély ránk az Arsenal.) Ráadásul játszhat a BL-ben is. Naná örülök.

A mennyi az annyi Sanchez esetében később kiderül, a lényeg mindenképpen jó üzlet amikor ilyen Dembele és Van Dijk összegek repkednek és mint mondtam a klub szempontjából a lényeg fizetés-bevétel arány.

 

A médiáról (és ellendrukkerekről) annyit Balague, Carragher, Keown, Souness stb. adag baromságra jutott egy-két józan cikk az ügyben. Kicsit érdekes amikor ugyanaz a Telegraph újságíró Moratára a bargain szót használja, Sanchez-United meg huge deal és sarkítva mintha egy 30 múlt játékos menne egy falusi csapatba. Mondom nyugodtan nézhetsz paranoiásnak, én csak a több éves tapasztalataim írom, a United egy mágnes a médiának és érdekeltek a clickbait fogalmazásban. Más üzleteknél initial fee módon fogalmaznak, Unitednél Martial, Pogba, Lukaku most Sanchez mindennel az égvilágon. Nyáron is nálunk Lukaku kimaxolva a Keane, Drinkwater záradék és Rooney elfelejtve. Kicsit érdekes mikor be akarják mesélni sajnálni kéne szegény olajklub City-t, hogy elvitték előlük a zsákmányt. Szegény Sanchez, rémes lesz neki 7-es mezben Old Traffordon játszani Mourinho irányítása alatt, szörnyű... A City majd igazol másik 3 focistát a nyáron, nem kell őket sajnálni. Elég beszédes szerintem amikor már Klopp és Wenger győzködik a firkászokat röhej a felvetés csak anyagi okokból választja egy játékos a Manchester Unitedet. (only reason, mercenary nagyon erős állítások hangzottak el) Én Mourinho helyében a "Pep or money" faszság miatt Balague-t úgy leoltanám a következő Sky interjúban...

Miért van a londoni lapoknál/drukkereknél az amikor a Chelsea megveszi Torres-t a Pooltól akkor az ambíció a sikerre, amikor a United Van Persie-t akkor ő hálátlan zsoldos? Miért van szinte csalódnak minden nyáron már hány éve a nehéz időkben is meg tudtuk tartani De Geát? Miért állt "csőd szélén" a United Glazerék miatt a tények ellenére miért kajálták a hülyeségeket éveken át, tudod mennyi ferdítés volt a klub pénzügyeiről? Miért van az amikor nálunk akad egy flop akkor középkort kiáltanak mert nincs sportigazgatónk, amikor máshol a sportigazgató háromszor annyi flopot hoz össze arról hallgatnak? Miért van ajnározva a City utánpótlása évek óta csak azért mert FFP miatt felhúztak egy 7 ezres edzőpályát, közben sajátnevelés olyan mint a csokin a címke nyomokban mogyorót tartalmaz? Miért van az amikor a Pool igazol egy játékost, akkor kihívás és romantika, Anfield, Klopp atomfoci, amikor a United igazol egyet akkor zsoldos a játékostemetőbe bukott Mourinhohoz? /s

 

És ezek ám a szurkolókhoz is átgyűrűznek lásd sarkítva Sanchez hirtelen már kiégett 30 éves, Mkhitaryan pedig csúcsra viszi az Arsenalt dumák, nálunk meg Martial tönkretéve állítólag. A következő szezon témáját is ugye tudjuk régóta: 3. év na akkor esik szét Mourinho.

Előzmény: Törölt nick (121237)
spettacolo46 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121246
Előzmény: Törölt nick (121245)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121245

Dyche munkája után azért értékes 3 pont ez, mindenki megizzad a Burnley ellen, még otthon is. Pedig azt se lehet mondani, kreativitás nem volt, mert sokszor könnyen áthámozták magukat a srácok a védelmen, de a sok egyéni butaság miatt nem volt eredménye. Sánchez mindig higgadt ezekben a helyzetekben, vele azért durván javulni fog a gólhelyezetek értékesítéseinek %-ka.

Előzmény: giornalista (121242)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121244

Pogba és Rashford kiakasztóak voltak, Lingardnak szimplán nem ment ma a foci, még mindig ő érdemli a legkisebb szidást a mai után. 

Közben azt mondja Mourinho, hogy nagyon-nagyon közel a Sánchez-deal. Craig Norwood, a csapat (fél)hivatalos fotósa is azt írja twitteren, hogy a kövi órákban pont lesz az ügy végén, a legtöbb újságíró pedig esti orvosi vizsgálatról posztolgat. Egyébként sok helyen olvasni, hogy a jobbszélen tervez a chíleivel a portugál. Érdekes lesz, igazából bármely poszton nagyot dobna rajtunk.

spettacolo46 Creative Commons License 2018.01.20 0 1 121243

Igen, látszik ..., komolyan.

Előzmény: C. (121241)
giornalista Creative Commons License 2018.01.20 0 4 121242

az egyetlen pozitívum, hogy megnyertük a meccset. a többi szót sem érdemel, sajnos.

 

Lukaku ügyes volt a gólpassznál. Martial egy csomószor nem indul be, amikor pedig evidens lenne, máskor meg nem kapja a labdát. nincs olajozott támadójáték, finoman szólva sem. a gólja szép volt, én elsőre azt hittem, fölé durrantott.

 

mondjuk a Burnley-t épp nem egyszerű megverni a saját pályáján, egyedül a Spurs tömte ki őket, a maival együtt 9 gólt kaptak otthon, abból 6-ot az utolsó 3 meccsükön (Spurs, Pool, United).

 

fontos 3 pont, de ez egy 90 perces demonstráció volt arra, hogy miért kell ebbe a csapatba Sanchez. ha valaki még mindig nem értené.

C. Creative Commons License 2018.01.20 -2 0 121241

Ezek szerint Te nem fociztál. De attól azt olvashattad volna hogy úgy kezdtem egy pöcs volt. És arra reagáltam hogy nisti irta hogy ő érti miért lőtte el. 

 

Ja és a témát lezártnak tekintem,mivel nyertünk és nem érdemel több szót.

Előzmény: spettacolo46 (121240)
spettacolo46 Creative Commons License 2018.01.20 0 2 121240

Aki valaha focizott, az látta (volna), h jobbra, balra 1-1 saját üresen, előtte 2 méterre az ellen ..., akibe bele is bombázta ...

Ezért a serdülőben a meccs után + 4 kört futsz!!!

Előzmény: C. (121229)
Doctor Morreau Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121239

Martial milyen jó kis futballista lett, te jó ég... Nemcsak erős, robbanékony, mint Lukaku, hanem lehelet finoman bánik a labdával is. 

 

 

Ez most itt egy jó társaság, kicsit emlékeztet engem ez a csapat a 2000-es évek közepi MU-ra, a fiatal Rooney-val, Ronaldoval. 

 

Ha a srácok a legjobbjukat adják, a következő két-három évben sok mindent elérhetnek. 

nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121238

Manchester United manager Jose Mourinho says: "If you don't score you are in trouble, they go direct, they are consistent in their approach it is really difficult. "We defended very well, and it is fair to say Mike Dean and his team were very good. There was a lot of first ball, second ball and the physicality. "Of course we are happy with him (Anthony Martial), we just want consistency, we know he has the talent."

Asked about Alexis Sanchez coming to Manchester United from Arsenal, Mourinho says: "If you ask me if I think he is coming, I think so, but I have no confirmation."

 

Manchester United defender Phil Jones said: "It was certainly a battle and that is what you get when you come to Turf Moor - it is about character and we showed that in abundance today. "You have seen teams come here all season and drop points, we had to bide our time and when we got our chance thankfully Martial took it. "We have some fantastic talent in the squad and we need everybody, especially going into a busy period."

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.20 0 1 121237

OFF

Ok, latom, atment a lenyeg.:) Azt irtam, max. 180 az egesz csomagra (brutto fizetes, bonuszok, image rights, alairaspenz, transfer fee, agent fee), 100 nem is tudom, hogyan johetne ki. Csak arra celoztam, meg ha 180 lenne is, annak orulni kene MU szurkolokent, hogy ezt megengedhetitek es meg is terulhet. Nincs olyan, hogy semleges media, vannak ujsagirok, punditok akik elmondjak a jol v. kevesbe jol megalapozott velemenyuket es, lepodjunk meg, sokszor nem a lenyegi kerdesekre koncentralva. Egyreszt jo ervek vannak ra, hogy ne erts egyet a zsoldosozokkal, masreszt volt jo par kiegyensulyozott cikk/reakcio is, hogy milyen jo huzas ez a Unitedtol, szoval ez az ABU mediazas kicsit OTT.

Előzmény: nistelrooij (121212)
heinci Creative Commons License 2018.01.20 -1 2 121235

En nem erzem, hogy ez a csapat a szivet lelket kiteszi a palyara. Eppen ellenkezoleg. Nem az elso meccsunk a szezonban, amikor nyilvanvaloan gyengébb csapat ellen keptelenek vagyunk felporogni. Es ez leginkabb fejben dol el. Ma is sok volt az első felidoben a setalgatas, a másodikban amikor meg létszámfölényben visszük a labdát, rendre rossz megoldasokat valasztunk. Mata, Lingard, Rashford es Pogba mind csodot mondtak ma. Pogba kulonosen buta a palyan. Ez különbözteti meg, hogy klasszis, vagy vilagklasszis. Fejben nagyon nincs rendben az a gyerek. Sok a vadhajtas rajta meg mindig. En ertem, hogy miert lőtte el passz helyett, csak nem mindegy, hogy ezt a megoldast ket vagy harom golos elonyben valasztja ugyis meg tudom tenni alapon, vagy 1-0nal amikor nagyon kell a gol, es egy Scholes, Iniesta vagy Messi tutira passzol. Nem, Messi berugta volna.

Lukakunak szar lehet játszani ebben a csapatban. Jobb összjátékban mint a mogotte lévő hármas. Vicc.

C. Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121234

Martialt kb még 2x ziccerben hozhatták volna

Előzmény: For-dzsi (121232)
nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121233

2018 nem kezdődik rosszul: 4 győzelem 4 clean sheet és jön Sanchez.

For-dzsi Creative Commons License 2018.01.20 0 3 121232

gyakorolni kellene a 3-2 elleni játékot, mert kegyetlen bután csinálják a srácok

nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121231

Azt hittem már elveszett a bíró sípja, nehéz győzelem volt, megdolgozott érte a csapat. Az egyik kontra jó lett volna megnyugtatásként, hát így izgalmas lett a vége. Nem adta olcsón a bőrét a Burnley, szar eredményeik vannak de szívüket-lelküket kiteszik a pályára. Martial óriási milyen gólokat durrogtat.

For-dzsi Creative Commons License 2018.01.20 -1 1 121230

majdnem sikerült elkúrni...

C. Creative Commons License 2018.01.20 0 1 121229

Egy pöcs volt, de aki valaha focizott az tudja miért lőtte el.

Előzmény: spettacolo46 (121226)
nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 -1 0 121228

Rohant végig a pályán vitte a lendület ilyenkor benne van az "I can do this" mentalitás és abban a pillanatban amikor ellövi már tudja rossz döntést hozott. Veled nem volt ilyen foci közben? Nekem rengetegszer. Szidták is érte a fejem. Amíg nem javítottam góllal.

 

Mee most meg Lingard lövését blokkolta, túl sokat várt most Messi.

 

Jön Rashford!

Előzmény: spettacolo46 (121226)
For-dzsi Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121227

buta volt

Előzmény: nistelrooij (121225)
spettacolo46 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121226

Te érted? Irigyellek ...

Előzmény: nistelrooij (121225)
nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 -1 0 121225

Pogba... értem miért lőtte el, de izé leadhatta volna micsoda kontra lehetőség volt.

spettacolo46 Creative Commons License 2018.01.20 0 2 121224

Pogba ..., 3 az 1ben mekkora egy önző farok volt ..., ááááhhhhhh!

nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121223

Na lejön Mata érett már a cseréje. Durván szívós csapat a Burnley, nem nyertek hetek óta mégis tartok tőlük. Ilyenre pont Fellaini kell verekedjen csak velük, Matának kevés a fizikai jelenléte ilyen meccsen.

For-dzsi Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121222

végre...

For-dzsi Creative Commons License 2018.01.20 0 0 121221

hozzuk már le Matát könyörgöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!