mindig összerakjuk így egymás között a tutit, a buta edzők meg csak bénáznak ;-)
komolyra fordítva: igazolás nélkül meg kell próbálni a BL helyet megcsípni, kifacsarni az öregfiúkból, ami még bennük van, aztán nyáron Casemirot, Maguiret elengedni, Brunot eladni, Shaw így is még egy évet marad…
Mainoo-Casemiro-Fernandes valahogy csak el tud működni. Elöl meg Mbeumo-Sesko-Cunha. Vagy Diallo az egyik helyett. Ha nincs sérülés, akkor ugyanazzal a kezdővel véglg lehet tolni a szezont.
Védelemben meg bármelyik 4, van oda 74 játékosunk.
McKenna nem jön el az Ipswichtől, a feljutásért küzdenek, persze ki lehet vásárolni, nekem sem lenne ellenemre, de nem reális forgatókönyv szerintem.
Carrick szabadon igazolható, volt már 3 meccse, cselszi, arsenal, villareált lehozott 2 győzelem 1 x-szel, pedig akkor is a Telles, Lindelöf, Fred, Mctomi, Sancho, Wan-Bissaka, Dalot, Bailly, van de Beek, Maguire, Jones, Lingard, Martial, lassú Mata, sor volt ám, oké itt volt a hisztis Ronaldo és Rashford is + Bruno, + a fiatal Greenwood, Amad (utóbbi nem igazán játszott)
szóval én simán odaadnám neki, a mostani keret erősebb, mint az akkori, persze a bal szélső poszt és a középpálya vékony, de a középpályát talán összerakja, s szerintem messze jobb a védelem, lehet ebből főzni…ha csak 2 belső védő kell, akár Martinezt is feljebb tolható, de csak heti egy meccs lesz nagyjából
tehát a méregdrágán megvett, majd félremenedzselt és félrevezett edző után megint az Ineos-hűséges fan service opcióhoz nyúlunk.
ezeknek is egy puppet kell, amilyen Ole is volt a Glazereknek.
szavak nincsenek rá, hogy milyen mélyen megvetem ezt a klubvezetést. és nem azért, mert kirúgták Amorimot, hanem azért, amiért, ahogyan és amikor kirúgták. ez a klubvezetés a nemzetközi focivilág Madurója, a Manchester United pedig a Venezuelája. korlátlan tartalékok, de borzasztó rosszul és teljesen eredménytelenül elköltve.
abszolút egyetértek veled, én megnézném szezon végéig interimként Carricket is akár, aztán nyáron nagyobb a merítési lehetőség, bár nagyon írják Glasnert...
Részemről annyi megkötés lenne (nem mintha bárki megkérdezne), hogy ne ismét gombhoz varrjuk a kabátot! Azaz hajlandó és mindenek előtt képes legyen alkalmazkodni az adottságokhoz, a játékoskerethez és ne az legyen az első, hogy melyik felét kell kirúgni a meglévőknek, és mennyi új játékosra lenne szüksége, hanem igenis szempont legyen a meglévőkből a maximum kihozása.
Neveket nem írnék, nincs akkora rálátasom a témára.
Azért sokáig állt mögötte a vezetőség , teljesítették a kéréseit , kirúgták azokat, akikkel nem jött ki. Hozták az embereit , Cunhát és Mbeumot....oké Gyökerest nem, de ő nem akart idejönni...állítólag Sesko helyett Watkinst akarta, de az rövidtávú haszon és őrültség lett volna, egy 30 éves játékost idehozni egy fiatal helyett. Szóval magának és a makacságának köszönheti Amorim a sorsát...
A fiatalok közül Obit és Mainoo-t taccsra tette, remélem, nekik még lesz visszaút.
Burnleyt sztem nem tudta volna lenyomni Amorim, de Fletcher lehet tud 1-2 taktikai változtatással behúzni egy fix kötelező meccset. ha nem, akkor az ő caretakerkedését sem kell hosszúra nyújtani.
Muszáj nyerni mert a Liverpudli valszeg kikap és a Chelski sem fogja hozni a hétközi meccsét. holtversenybe lehet lépni 4. helyre és ehhez egy brutál gyenge Burnleyt kellene elintézni.
még mindig szétvet az ideg ha hazai WHU, Wolves meccsek gondolok. ezeket minden BL aspiráns csapat le fogja pofozni hazai pályán. Amorim te barom. gondolom volt pofája tartani a markát kirúgási pénzért bezzeg tavaly ment a duma tőle hogy ő hajlandó távozni ingyen ha úgy állnak a dolgok.
kétlem hogy egy játékos is sajnálná hogy kirúgták, még a nyári vételei sem.Cunha, Mbuemo, Sesko is profitálhat abból h jön egy normális edző, normális taktikával amivel lehet meccseket dominálni, csapatokat odaszorítani kapujuk elé stb.
Hát ez a baj, látod. Amíg szarok az eredmények, az nem probléma. Amint kinyitja a száját és elküldi a picsába a vezetőségét, oda ahová valók, egyből kirúgják.
Nyilvánvalóan átkúrta őt is a vezetőség. Szarul erősítettek, látjuk, milyen kispadunk volt tegnap is. Amorim meg leszerepelt teljesen, konok, eredménytelen, makacs, abszolút méltatlanná vált ő is. Nagyon bíztam benne, de hát rossz húzás volt.
De ha választhatok, hogy őt tartom meg vagy ezt a kokler vezetőséget, nyilván őt. Tragédia az egész. Elképesztően alacsony színvonalú ez a klub már.
Miután hagyták, hogy elzavarja a klubtól Rashfordot, Hojlundot és Garnachot (250 millió eurónyi értéket gombokért), most akkor kirúgják őt is.
Újabb leírt szezon. Újabb évek az ócska Ineos vezetőségnek.
Micsoda teljesen ócska klub lett ebből, úristenit neki. Az Ineosszal minden csak rosszabb lett, már a második edzőt menesztik, pedig itt sincsenek két éve. Ócska bohóc Ineos.
A nyári adjunk még esélyt megint sokba kerül, ingyen nem lép le, egy félév el lett pazarolva és a keret lyukassá lett téve. Na mindegy, hozni kell vkit, aki be tud ugrani és szagolt már puskaport. Csak ne Southgate legyen.
mondtam ha nem csinálja meg a 13 pontot az elmúlt meccsekből + Burnley akkor takarodnia kell. bárcsak december elején váltottunk volna vagy az EL döntő napján.
óriási pofon ez most Wilcox, Berrada meg többi nagyokosnak, nyáron kellett volna takarítani ezt a bohócot, és új edzőt támogatni igazolásokkal nem pedig várni fél évet hogy semmit ne csináljon.
van egy rémszar Chelsea, rémszar Liverpool, botladozó Newcastle, simán oda lehetne érni az első 5 helyre és bekerülni végre BL-be. most kell egy jó edzőt hozni aki hetek alatt lerak egy alaptaktikát ami nem akkora fos mint amit Amorim erőltetett és sosem működött volna PL-ben.
sztem simán lehet Maresca lesz a kiszemelt. de még Darren Fletcher is jobb mint Amorim átmenetileg.
tegnap Ferguson ott volt, látta ő is a Leeds elleni bénázást, gondolom odaszólt hogy ebből most már elég, hozzatok egy normális edzőt.
Amorim semmi komoly melót nem fog kapni innentől, irány vissza neki portugál liga.
nem kap használtható labdát, azt aláírom, hogy a félhelyzetekből többet rúghatna be, de tavaly Hojlund mennyit ért el? Sesko legalább az alapdolgokat megcsinálja, átveszi, fedezi, lekészíti a lasztit, felugrik fejelni és elfejeli a lasztit, majd lesznek ebből gólok is… alapvetően kevés igazi gólhelyzetet alakít ki a csapat