nem tudom, mitől jó meccselés az, hogy a viszonylag oké, kézben tartott első félidőt követően a másodikban 45 percen keresztül képtelenek voltunk megtartani a labdát, 5 csere után sem változott érdemben semmi...
Minden meccset emberhatranyban toljuk végig miatta, teljesen feladjuk a bal szél játékát.
Ettől függetlenül persze Dorgu is egy niemand egyelőre. De legalább bal lábas, és esetleg ha megkapná zsinórban mondjuk 3 meccsen a lehetőséget, hogy játékba lendulhessen. De hát Dalot Amorim nagy szerelme. Asszony helyében feltekeny is lennék. :D
de tényleg mi értelme volt most ezeknek a cseréknek? teljesen destabilizálta velük a csapatot Amorim. végre volt egy kis valami, kézben volt a meccs, erre megszólal az órája a 70. perc előtt és nekiáll cserélgetni...
sajnos Dorgu, Mainoo és Heaven sem az a minőség, akik jól tudnának beállni egy meccsbe.
igen? én teljesen máshogy láttam, de lehet azóta mutattak perdöntő visszajátszást. nálam teljesen tiszta büntető volt.
mezőnyben legalább mindkét irányba ugyanazt fújja többnyire (sok mindent elenged erre is, arra is). most a 3. gólunkat is simán elvette volna egy szívbajosabb bíró a mezrántás miatt...
Ezt megint majdnem elbarmolta Amorim. Totál beszorultunk, szinte csak védekeztünk, de Sesko, Cunha, Mbuemo és Bruno is fent volt, Mainoo meg a padon; Ugarte is csak Casemiro sárgája miatt jött be.