I. Pokolgép - 1989 - Éjszakai bevetés CD (2007, Hungaroton HCD 37198) Pokolgép - 1990 - Metál az ész CD (2005, Hungaroton HCD 37375) ----------------------------------------------------------------------------------------
II. Pokolgép - 1991 - Adj új erőt CD (1991, Quint QUI 906004) Gép - A gép CD (1996, Stone Music HCD 37797) Pokolgép - 2001 - Ancient Fever (a Csakazértis angol nyelvű kiadása) Pokolgép - 2001 - Live 2CD (2001, Nephilim Records NEPCD030)
III. Moby Dick - Kegyetlen Évek (Moby Dick - Körhinta)
Ajánlatokat erre az email címre várok: digital.mind@citromail.hu Köszönöm, ha jelentkezel!
Omen, Ossian és Pokolgép CD-t keresek kölcsönbe, egy "biztonsági másolat" erejéig! A másolatot megcsinálom előtted egy laptopon, nem kell megválnod egy percre sem a CD-től! Fizetnék is érte!
Pokolgép Jubileumi koncertre 2014.06.07. Petőfi csarnok 1 db jegy eladó. Eredeti ár 6666 Ft helyett 6000 Ft. Eredeti elővételes. Átvehető Budapest V. kerületben Telefon : 20/599-8097
az uj kalapacs dvd-n megtalalta valaki a rejtett extrakat? mondjuk nagyon nem keresgeltem, csak belehallgattam par notaba (nagyon le vagyok maradva az eletmuvel).
a decemberi rockinform melleklete az uj pokolgep koncertalbum, az uj enekessel. nem tudom, kesobb megjelenik-e kulon is, en ma vettem meg, tehat meg nem eselytelen beszerezni. 800 ft-ot remelhetoleg meger.
A Pokolgép zenekar ismét teljes. A zenekar énekese 2010. május 01.-től Tóth Attila. Attila 12 éves kora óta Pokolgép rajongó, aki nagy megtiszteltetésnek vette, hogy meghallgattuk jelöltként. A folyamatos próbák során kiderült számunkra, hogy szakmailag és emberileg egyaránt közénk tartozik. A zenekari próbák folyamatosan zajlanak és elkezdődtek egy új Pokolgép lemez munkálatai, ami a tervek szerint még ebben az évben kiadásra kerül.
Érdeklödnék hogyha van itt valaki Várpalota-i vagy környéki, hogy mennyi lesz a belépő április 5.-én a koncertre? Mennyire jó hely az alagsor söröző? Volt már ott valaki koncerten? Jah és esetleg jön valaki a metal ligetre szolnok-ra? Szép kis honap lesz két pokolgép koncertel! É sha minden jól megy utána lévő hétvégén meg Ossian kaposváron! Na ha valaki tud bármilyen infót ezekről a bulikról akkor irjón nekem köszi!
Pénteken klassz volt a Pokolgép koncert Zalaegerszegen. Rudán jól nyomta. 105 perces volt a műsor, kb. 200 lehettünk. A játszott számok:
Intro Pokoli színjáték Így szép az élet Háború gyermeke Szökevény Harang értem szól Bon Scott emlékére Ítélet helyett Ördög Újra születnék Az a szép... Tépett madár Itt és most Hol van a szó? Aki másképp él Adj új erőt Minden nap A jel Mindhalálig Rock and Roll
utobbi mondjuk valoszinu volt, miutan megjelent az albumrol 1-2 nota bonuszkent valamelyik ujrakiadason. a vedd el ami jar azert mindenkeppen jo lenne. (tuti, hogy ha az adj uj erot vagy a metal az esz hianyozna a gyujtemenyembol, akkor meg azokat nem lehetne kapni, de az ero meg valami ez volt a xx. szazad sorozatban is megjelent nemreg 990 ft-ert.)