A kiállításig szerintem ikszes meccs volt, a Kádor - jogos - kiállítás után kifejezetten jobbak voltunk a Vidinél, de csak idő kérdése volt, hogy mikor kapjuk ez első gólt, amit a kiállítás meg is gyorsított.
A kiállításig szerintem ikszes meccs volt, a Kádor - jogos - kiállítás után kifejezetten jobbak voltunk a Vidinél. Zsóri ziccere is akkor volt. Aztán Thiam kiállítás megpecsélte a sorsunkat, szerintem az azért véleményes lap volt, bár sárgával így nem megyek bele egy párharcba. Sok helyen olvastam hgoy Horvéth Dávid hibázott hogy nem cserélte le, de könyörgöm, mikro szoktak a 25. percben cserélni sárgalap miatt? A Vidi első gólját egyértelmű szabálytalanság előzte meg, Kalmár előbb megrúgta Bognárt, és csak utána szerelte, de nem hinném hogy ennek nagy jelentősége van, így is úgy is bedaráltak volna minet. Nem jó csapat ez a Vidi, de 9 ember ellen nyilávn nyertek volna. Az azért megkérdezném a bírótól és a VARtól hogy Gergényi hogy maradhatott a pályán...Sajnálom hogy így alakult, meggyőződésem hogy egyenlő létszámban megnyertülk volna a meccset.
Egyébként le a kalappal a csapat előtt. A kiállításig egyértelműen jobbak voltunk, és asszem már 9 mezőnyjátékossal is volt egy ziccerunk, amit Zsóri mellé lőtt vagy a kapus védett. Továbbra is tartom, hogy zsórit minél kevesebbszer szeretném látni, de már értem, hogy mégis miért van itt.
A fehérvár első gólját véleményes szabálytalanság előzte meg, de mivel támadófocit kell preferálni ezért nem fújták be. Thiam buta volt, ennyi az egész.
A második félidőben már csak szenvedés volt, felejtsük is el gyorsan. Amúgy a fehérvár nem véletlenül van ott ahol, teljesen szar játékosaik vannak, különösen Bese (MTK nevelés), Kodro, Csongvai Kastrati, Fiola, alibi mind. Kalmár kiemelkedik, viszont az ő üveglábú és állófocit játszik.
Hát ez a Fradi meccs kijózanító volt. Persze ez a realitás, de ennyire beszarva nem lehet futballozni. Nulla párharc, nulla ütközés, így nem lehet. Kb a 30. percben lehetett az első szabálytalanságunk. Na és Antonov teljesen reménytelen, én nem tudom hgoy ki látott ebben az emberben bármit is... Amúgy közelről nézve rémisztő volt a fizikai különbség a Fradi játékosok javára. Mintha nyolcadikosok játszottak vona negyediksesek ellen... A Fradi más ligában játszik, mások a lehetőségei, de baszki, a Mallorca is pontot szerzett a Barceona ellen, nem hiszem hogy ott kisebb lenne a lehetőségek közötti különbség. Nem a vereség fáj, hanem hogy feltett kézzel léptünk pályára.
Arra jo volt Zsori hogy vagy 40 mp et elegetett az orarol azzal hogy feldobta magat es sargat kapott. Borzalmas az az ember. Tartsatok meg jo szokasotokat es gyertek a gyerekkel, amugy azt latom mostanaban hogy angyon sok kissracot hoznak meccsre es ez nagyon jo irany. Az A oldalon inkabb az idosebb szurkolok vannak a B oldalon a fiatalabbak. Es a B oldal majdnem meg is telt, szerintem olyan 90 szazalekos lehetett, hivatalosan 3976 nezo volt kint, ez normalis letszam ma Magyarorszagon
Veszprémben még szedtem neki labdát. A vidéki kisvárosban Onhausz és Handel Gyuri igazán nagy sztároknak számítottak, akik hajlandóak voltak egy vidéki kisvárosba igazolni. Mindkettő maradandót alkotott. Már egyikük sincs közöttünk:(
Mit kéne elismerni? Azt hogy szemét volt az MTK? Vagy a játékosok? A szurkolok? Vagy a Covid?
Igen, elegáns dolog lett volna elfogadni a halasztást. És igen, így nem egyenlőek a feltételek. De ezzel nincs mit tenni. Ha nem fuggesztik fel a bajnokságot, ez végig fogja kísérni. Aztán reménykedni hogy az új időpontban nem lesznek betegek, stb. stb. Kíváncsi leszek arra hogy hány meccset fognak így elhalasztani. Most ugye a Kispest bedzopta az első fordulóban elhalasztott meccsuket, bár az is igaz hogy a kutya nem kérdezte meg őket. Mi lesz hétvégén Diok ellen? Most meg kevesebb Újpest játékos van.