Keresés

Részletes keresés

Mezsgye0731 Creative Commons License 10 órája 0 0 273386

Hát oké... 😀 Csak jól csinál valamit ez a Makray ha ennyire megkerülhetetlen 😀

Előzmény: CivisCity1902 (273385)
CivisCity1902 Creative Commons License 11 órája 0 1 273385

273220 hsz

Előzmény: Mezsgye0731 (273384)
Mezsgye0731 Creative Commons License 12 órája 0 2 273384

Kicsit off topic

Megbeszélést tartottak az nb1es klubok és ha jól látom a Lokit Makray képviselte. De hogy is van ez? Nem úgy volt, hogy ő már az akadémián ténykedik, és tulajdonképpen nincs rálátása a Dvsc ügyeire? 

hallaignác Creative Commons License 14 órája -2 0 273383

Ezt adom.

Előzmény: DEBRECENIVSC (273382)
DEBRECENIVSC Creative Commons License 14 órája -4 7 273382

Nah, ez az etap is elrepült. Itt az ideje, hogy értékeljünk.

kolera vagy koleszterin olvtársat megint kilőtték? Mi most a nickje? Kérdezem, mert nem válaszolt pár kérdésre.

A csapatról ...

Azt írtam, hogy szerintem Guerrero lehet az egyik nagy erősítés, egyelőre ez ül, bár nem gondoltam volna, de Varga Ádám is belejött. Viszont ahogy az egész védelmet az elején bele lehetett tenni egy BennyHill showba, azóta "ezek" többé-kevésbé sallangmentesen játszanak. Keveslem a fiatalokat, főleg Bodnárt, Terczát és Ciblát, ahogyan Vajda Botiét és kicsit sokallom Dzsudzsák játékpercét. , nálam Tercza is kezdene, de mindenképp többet játszanak, Kulbacsuk is nagyon jó volt balbekkben, de Guerrero egyértelműen érettebb, de váltani inkább Kulbacsuk váltsa.

Az elején még látszott az összeszokatlanság, hogy az edző szabad kezet adott nekik játékban. Azóta azt nyilatkozta az edző, hogy eddig a labda nélküli játékot fejlesztették, és most már a labdával való játékot fejlesztik.
Úgy gondolom, hogy valahogy így néz ki egy fejlődő csapat. Persze ez még csak egy etapo volt, de az előző edző, aki folyton ezt nyilatkozta, hogy "fejlődtünk erősödtünk", hát annak a csapatnak nem nagyon sikerült ezt bizonyítania a pályán, bár egyesesek szerint akkor a csapat minősége ennyit tett lehetővé, meg ugye egyesek szerint "Dzsudzsák" bosszúja is lecsapott. Most ahhoz képest, hogy eléggé kétes és bizonytalan a csapat tulajdonosi háttere, egész jó kis csapat formálódik és valóban látszik egy fejlődési ív, már csak az a kérdés, hogy meddig tud fejlődni a csapat, tehát mikor éri el tetőpontot, illetve mi lesz ha bejon egy nagyobb hullámvölgy.

Az látszik, hogy Amos Youga, Szűcs kulcsszereplők a játékban, előbbi a a rutint és fizikalitást, míg utóbbi a fáradhatatlanság és a robbanékonyságot képviseli, de szerintem mindkettő hiányát megéreznék a középpályán. Kocsis Dominiknak is kulcsszerepet szán az edző, mert a leggyorsabb játékos ... remélem belejön, ha már ekkora szerepe van és végre összejött idén az első gólja. Már csak Terczát kellene visszarakni, meg Vajdát a kezdőbe és rendben leszünk, mert valahogy utol kell érni az előírt fiatalperceket.

Az edzőről ...

Egy eszméletlen pozitív kisugárzású fazon, de azért ő is fejlődik, a cseréknél rengeteget hibázott, és még talán most is hibázgat, ahogyan az összetételnél is kísérletezget még, mert szélsőnek berakni Gordicot, Szuhodovszkit, hát elég unortodox és hát a fradi elleni meccselése, meg az utána lévő nyilatkozata sok kétséget hozott a felszínre. Viszont azóta és egyelőre nincsen kétség afelől, hogy kinek kellene a Loki kispadján ülni, mert egy-két kivételtől eltekintve nem lehet különösebb panasz ra.

A tulajról ...

Úgy tűnik, ez a FEC-es dolog meghiúsul, de én úgy tudom nem azért, mert nincs pénz, hanem mert ők vinni akarták az akadémiát is, mert azon keresztül jön be sok pénz. Szerencsére vagy nem szerencsére - ezt már nem tudjuk meg -, de ez egy különálló cég. Úgy gondolom, hogy azzal, hogy kivártak és nem fizettek, sőt kevés fiatalt játszattak zsarolták az akadémia tulajait ... most, hogy enyhült a nyomás és angol befektetőt hallani, valahogy egyből bekerült Cibla a kezdőbe.

Kíváncsi vagyok a fejleményerek!

A következő etapról ...

Azt szeretném látni, hogy továbbfejlődik a csapat, remélhetőleg minél messzebb jut a kupában és hogy több fiatal kap majd szerepet, Dzsudzsák minden tiszteletem ellenére, max 60 percet kapna nálam, vagy egy meccs pihi, egy meccs végig. Persze most örülünk, de azért látni kell, hogy még mindig a biztos bentmaradás a cél, viszont ha így folytatja a csapat, akkor talán vérmesebb reményeink is lehetnek.

Az összkép ...

Nehézkes kezdet, botladozások, szerencse, szerencsétlenség, bírói tévedés, minden volt ebben az etapban, mégis ott vagyunk az élbolyban. Sokan Bárányt a válogatottba követelték, hát akkor nem volt formában, mert most hiába van egyedül elől, a helyzetei, a lehetőségei megvannak, csak nagyon sokat hibázik, bezzeg most a hétvégén szinte minden helyzetét kihasználta. Ha így folytatja, akkor igen megérdemelné a válogatottsági meghívót, persze még kell fejlődnie, mert mostanság a passzjátéka még ebben a rendszerben nem jó. Ugyanakkor lassan arról kell beszélni, hogy mikor hívják meg Szűcsöt, mert Tóth Alexnél simán jobb és hasznosabb, legalább is a válogatott játékához jobban illeszkedik az ó játéka. Hajrá Dodó, hajrá Szűcs!

Eddig tényleg Navarrone ágyúi vagyunk, maradjon is így minél tovább! Hajrá Loki !!!

LowKey Creative Commons License 21 órája -2 1 273380

Mert miben nem lett igaza? Kurva szép évünk lett vagy nem? Na ugye...

Előzmény: Kosava (273377)
iamsolucky Creative Commons License 21 órája -2 5 273379

nagyon köszönöm, ezt a gyűjtést én is meg akartam csinálni! :) Szánalmas bohóc miért nem kommentel

Creative Commons License 21 órája -2 12 273378

Ne is foglalkozz velük Miller, szerintem béküljünk ki!

Itt egy ötös!

Kosava Creative Commons License 21 órája -2 18 273377

Néhány rosszul öregedő hozzászólás még nyárról:

Miller a sör 2025.07.14 
Olyan kellemes mostanában olvasgatni titeket. Izgatottan várom, hogy melyik igazolásokkal célozzátok meg a dobogó tetetjét.Most látszik hogy milyen szar kezekben van az Újpest. Kitolják a szemünket ilyen szlovén gólkirállyal meg Dinamó Zágrábos edzővel, játékossal mikor a menők a spanyol harmadosztályból szemezgetnek és ifi edzőt ültetnek a padra

Miller a sör 2025.07.14
Miért kussolnék? Nem ti kellettetek a MOL-nak hanem az Újpest. Ti egy ilyen vicc brigádnak kelletek csak mint először az örmény volt most meg a spanyol fantom cég. Két hete nyomoz a komplett topic, hogy ki kivel van és eddig a legbiztosabb infó az egy kapcsolattartó Szentendre külsöről. Vöröscsillag beigérte ide a fél LaLigát ebből kb lófasz valósult meg az óra meg ketyeg...tik-tak, tik-tak. De kurva szép évünk lesz 😁

Miller a sör 2025.07.16
Ja úgy foglalkoztok velünk mintha mi lenne a legnagyobb gondoltok. Közben még egy kibaszott tulajdonost sem tudtok felmutatni és ráadásul üres a kassza. Ebből megint lift előtt álldogálás lesz.

Miller a sör 2025.07.21

Máris összeszartuk magunkat. Amúgy miből gondolod hogy mi dobogóra állunk? Cél az első 5 ... De ti ettől a macska Jancsitól függetlenül MEGINT a kiesés elleni harcra készülhettek 😎

Miller a sör 2025.07.21
Ti jövőre tuti dobogósok lesztek, az nb2-ben. A spanyol csodacsapat tarol majd Keleten :-)

Miller a sör 2025.07.26
Ezt látva a Fradi most tuti összeszarta magát. Rólunk már nem is beszélve...mi mar hetek óta frászban vagyunk. Ráadásul ez a korlátlan pénz ami rendelkezésre áll nálatok. Hol van Vöröscsillag remélem elégedett a csilliárdos spanyol vonallal 😁

3 hónappal később:

Szegényeken sírjunk vagy nevessünk? Én egy kicsit már kezdem őket sajnálni... :))

ivanandras Creative Commons License 22 órája -2 0 273376

Ez most speciel egyáltalán nem igaz.

Tegnap az első 1-2 megmozdulása nem volt jó, de utána kifejezetten belejött. Volt egy jó lövése is.

Nem véletlenül kapta a cserék közül a legmagasabb osztályzatot és a kezdőből is csak négyen kaptak magasabbat.

Előzmény: Isaac Clarke (273375)
Isaac Clarke Creative Commons License 22 órája -3 1 273375

Szuhodovszki láthatóan nem tud beilleszkedni a közegbe, szenved szerencsétlen, semmit nem mutat abból amiért leigazoltuk. Még ezen a tegnapi meccsen is ahol a csapat végre görcs nélkül játszott, itt sem ment neki.

Zolcsi2.0 Creative Commons License 22 órája -1 0 273374

Egyik sem lesz könnyű.

Mondjuk melyik az....

Előzmény: hallaignác (273373)
hallaignác Creative Commons License 23 órája -3 0 273373

Ezzel most pár napig ellehetünk. Jó volt látni. Az Újpest a múlt héten elégedett volt, azt gondolták, hogy ez a szezonbeli harmadik  repülőrajt kezdete. Ne járjunk mi is így. Valahogyan meg kel vernünk a ZeTe-t úgy gondolom, hogy az egy szenvedős meccs lesz.

De előtte még itt a Honvéd. 

ivanandras Creative Commons License 1 napja -2 2 273372

2007-es kommentet találtam, ami a legkorábbi. Jó lett volna akkor csak 12 évesnek lenni :)

Kocsis megdicsérve :)

Előzmény: cassano711 (273371)
cassano711 Creative Commons License 1 napja -1 0 273371

Én igenis elvárom hogy Kocsist külön is megdícsérd :D

Azt nem tudtam hogy tizenkét éves korod óta írsz ide, valaki lent ezt állapította meg :D

Előzmény: ivanandras (273365)
cassano711 Creative Commons License 1 napja -1 4 273370

Jó, jó, megint három pont, de már megint nem játszottunk jól... :D

Na jó csak vicceltem.

Le a kalappal, egy 5-2-es győzelmet az Újpest ellen nem kell megmagyarázni az biztos.

Ciblának örülök, hogy végre kezdőbe tette és meg is mutatta hogy számolni kell vele.

Remélem Kocsist is megszerette ma aki eddig nem szerette :D

ChrisRea Creative Commons License 1 napja -3 3 273369

kieső helyen a lápföld :) 

Előzmény: slovan a jobb (273368)
slovan a jobb Creative Commons License 1 napja -9 0 273368

Mennyire ostoba itt mindenki. 

pippolinó Creative Commons License 1 napja -1 2 273367

Jó ránézni a tabellára.Felőlem már meg is húzhatnák a vonalakat.

rush01 Creative Commons License 1 napja -2 3 273366

Micsoda nap.

ivanandras Creative Commons License 1 napja -1 0 273365

Én nem értem, miért várod el, hogy mindenkit egyesével dicsérjek...

De örülök, ha ennyire fontos neked a véleményem.

Előzmény: Laci-papi (273364)
Laci-papi Creative Commons License 1 napja -4 6 273364

Bravúr, hogy ezzel a kókler edzővel a 3. helyen töltjük a válogatott szünetet, félelmetes, mennyire nincs érzéke a cserékhez.

Ejthetnél ma is pár szót erről a "kókler edzőről"....

Talán leírhatnád egyszer a két közvetlen gólpaszt adó, majd gólt is szerző szélsőnkről....

Volt a pályán egy másik fiatal is aki Szűcs mellett őrült sokat futott, majd rúgott egy hatalmas gólt...

Nem tudom feltűnt-e hogy hetek óta a legjobb, legmegbízhatóbb védőnk egy venezuellai srác.......

A cserék közül (beleértve Vajdát is) én csak Sissokko-ról ejtenék pár méltató szót.....

Talán, ha egyszer nem TV-n látnál egy meccset hanem élőben, ahol van térlátás, labda nélküli mozgás észrevehetősége, akkor bizonyos dolgokat, játékosokat másként látnál, ítélnél meg.

Vagy ahogy most kétszer egymás után  (Kisvárda, Diósgyőr) a kapu mögül láttam a védőmunkát, egész másképpen látok dolgokat és ítélek meg játékosokat.

Előzmény: ivanandras (273176)
Ebcsont42 Creative Commons License 1 napja -1 3 273363

Most értem haza. Gratulálok Navarronak az első hazai gálájához! Én még tegnap tankoltam, de gondolom holnap rendkívüli áremelés lesz a debreceni kutakon. Czibla, Kocsis, Bárány.. A játékunk némileg szétesett az 5. gólunk és a cseréink után. Méltó megkoronázása volt ez a meccs az első körnek.

Mapé Creative Commons License 1 napja -1 5 273362

Az első félidőben mutatott játék az utóbbi évek egyik legjobbja volt. Cibla góljának örülök a legjobban. 

Összefoglaló

pisti72 Creative Commons License 1 napja -2 2 273361

Elmaradt. Te nyomorult köcsög.

Előzmény: Grodno (273328)
kakasok Creative Commons License 1 napja -4 3 273360

Én a te nevedben nem nagyon minősíteném senki értelmi szintjét, amit te műveltél itt 12 éves korod óta az magáért beszél.

Előzmény: ivanandras (273358)
skiss Creative Commons License 1 napja -1 5 273359

A gyozelmet még jobban megedesiti hogy Barany, Dzsudzsi, Szecsi, Cibla, saját nevelés. Az ujpestben meg csak zsoldosok vannak

ivanandras Creative Commons License 1 napja -3 3 273358

Összefoglalom a véleményüket, illeszkedve az értelmi szintjükhöz: LIFT

Előzmény: LowKey (273357)
LowKey Creative Commons License 1 napja -3 3 273357

Jó, mondjuk egy Újpestnek nem Debrecenben kell nyerni, de azért nekem most hiányoznak az újpesti szurkolótársak kommentjei. Vajon azért nem írnak ide mert egy kicsikét szomorúak?

rush01 Creative Commons License 1 napja -2 3 273355

Gratulálok a csapatnak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!