Keresés

Részletes keresés

miklos966 Creative Commons License most 0 0 274542

... és legalább minden fél órában külön-külön szavaztassa meg a kocsma tagságát, szerzünk-e pontot az első tizenegy fordulóban, és szerzünk-e pontot egyáltalán a harminchárom forduló alatt?

Előzmény: Trooper__ (274540)
Igualdo_Urzaiz Creative Commons License 30 perce 0 0 274541

illetve követeljük, hogy a vezetés naponta többször is tájékoztasson minket, hol tartanak a nyitott ügyek, vannak -e nyitott ügyek és ha igen, miért vannak! :)

Előzmény: Trooper__ (274540)
Trooper__ Creative Commons License 45 perce 0 0 274540

Tegye fel a kezét az, aki egyetért azzal, hogy felkérjük Beton olvtársat, hogy minden fél órában írja be, hogy xarok vagyunk, és hogy kiesünk, és csak tehetséges fiatalokat igazoltunk...

 

Feledés olvtárs sajnos ezt csak napi 4-5x képes megtenni, és így alig pörög a fórum...

 

Én tökre örülnék neki, ha legalább fél óránként olvashatnám ezeket a megállapításokat.

lepete Creative Commons License 1 órája 0 0 274539

Majd kiderül.

Előzmény: pzn (274537)
Feledés Creative Commons License 1,5 órája -2 0 274538

Lehet itt felmenteni a csapatot, az edzőt, a játékosokat, lehet reménykedni, bízni, de az már látszik 3 forduló után, hogy ebben a szezonban nem sok jóban, győztes mérkőzésbe reménykedhetünk. Egyesek a feljutás után, a felkészülés alatt túlértékelték a csapatot. Voltak olyanok, akik a 7-dik helyet is elérhetőnek tartották. Pedig az egész felkészülés alatt, látszott, hogy az ellenfelek jobban igazolnak, tudatosan felkészülnek a 12 csapatos bajnokságra. Mi sajnos nem.. Igazoltunk de csak tehetséges fiatalokat, akik még nem alkalmasak ebben a gyenge mennyeiben sem teljesíteni. Pár év múlva talán, de most még nem.

Aztán ott vannak azokat, leigazoltunk, de kölcsönadtunk. Cinkráber, Szivacski. Gondolom, ők sem ingyen érkeztek.

Inkább a jelenre koncentráltunk volna, és ne 8 utánpótlás válogatott játékos igazoltunk volna, hanem 3 azonnal bevethető játékos, akik segítségünkre lett volna a pályán.

Nem akarok okos lenni, se ellenségeket szerezni, de ha nem tudunk győzni Csabán, akkor már most készülhetünk ezzel a kerettel az NB2-re. Még egyesek által kiesőnek titulált Haladásnak is van 4 pontja. nem beszélve a Kispestről, akinek 7 van.

Én nem hiszek abban akármilyen régen szurkolok a csapatnak, hogy ezzel a kerettel tudunk egyáltalán pontokat szerezni.

Sokat elmondták már itt, igazolni kell, azonnal bevethető játékosokat. A középpályára, a csatársorba....

De ne adjuk fel.... Hajrá, Vasas!

pzn Creative Commons License 1,5 órája 0 0 274537

Elfogult vagy.

Előzmény: lepete (274530)
Csasszi74 Creative Commons License 2 órája 0 0 274536

Szerintem meg nem lesz bajnok a Fradi hanem Debrecenbe kerül újra a bajnoki cím.

Előzmény: totti107 (274531)
Igualdo_Urzaiz Creative Commons License 9 órája 0 1 274535

nagyon furán érzem magam, mert először az életben minden szavaddal egyetértek... :) valóban, nem kell a harangokat félreverni, csak az az egyetlen magyar szó kell, amit Kuusela is elsajátított... a munka... csendben és nyugodtan, persze nem úgy tenni mintha mi sem történt volna, de  mégis, ne úgy, mintha már a harmadik fordulóban kiestünk volna, vagy ne úgy, mintha mintha összehasonlíthatatlanul rosszabb helyzetben lennénk a bentmaradást illetően, mint egy hónnappal ezelőtt... én bizalmat szavazok nekik...! HAJRÁ VASAS!!!!

Előzmény: lepete (274530)
BéKa_d2 Creative Commons License 10 órája 0 1 274534

Szerintem a szélső védekezés jóval összetettebb annál, hogy Hangya nyakába lehetne varrni valamennyi az ő oldaláról érkező gólt... Módszeresen létszámfölényt tudott az Újpest és a Fradi is kialakítani az oldalán, középről és elölről sem kapottt elég segítséget (mondjuk ezt lehetett tudni, bárki aki megnézett akár csak egy meccsünket a másodosztályban, az láthatta, hogy Moha mögött meg lehet minket verni... erre nekünk kellene valahogy szerkezetileg reagálni, ez egy ember cseréjével nem megoldható gond...).

Nem azt mondom, hogy ő nem hibázott, mert persze, hogy ha erőszakosabb tudna lenni, ha megtalálná azt a pontot, hogy kisebb-nagyobb szabálytalanságokkal meddig lehet elmenni, ha bármi módon időt tudna nyerni amíg a segítség odaér (bár az Újpest ellen hiába hátrált be, akkor meg berakták a labdát középre...), egy kicsit fizikálisabban tudna játszani és időnként nem belemenni olyan előre játékba, amiből nem ér vissza, akkor talán kevesebb kritikát kapna, de attól még nem lenne más a világ... meg azért az az ellenfelek jobb oldala, valóban a jobb oldaluk volt eddig.

Egyik meccsen sem miatta kaptunk ki és bárki más játszott volna a helyén, szerintem az sem tudott volna sokkal többet tenni.

 

Azért is...

Előzmény: totti107 (274531)
rage Creative Commons License 10 órája 0 2 274533

Mindkét meccsen Moha vesztette el a csatát a felezővonal után nem sokkal, abból lett a beadás és a gól.

Előzmény: conti (274532)
conti Creative Commons License 10 órája 0 2 274532

Hangya teljesítményét az előtte védekező játékoséval együtt értékeljétek. A jobb oldal sokkal masszívabbnak tűnik Osival és Vidussal. Hangya előtt kinek van védekező feladata? Hányszor jön vissza Moha, vagy akinek ez még ott feladata lenne? Sokszor került kiszolgáltatott helyzetbe, amikor ketten hozták rá a labdát, lendületből érkező játékosokat kellet volna levédekeznie, sajnos többször sikertelenül. Szóval szerintem ne varrjátok egyedül az ő nyakába az oldaláról érkező beadásokat, melyekből sajnos több gólt is kaptunk...

Előzmény: totti107 (274531)
totti107 Creative Commons License 10 órája 0 0 274531

Sajnos kikaptunk,pedig nagyon bíztam a fiúkban.

A szomorú az hogy 4-5 év eltelte óta is sokat romlott az első osztály színvonala.

Az 5 évvel ezelőtti Loki, lényegesen erősebb csapat volt mint ez a mostani Fradi.

Ez a szerény képességű FTC, valószínűleg simán nyeri meg a bajnokságot és a mi csapatunk(ahogy láttuk) jelentősen gyengébb a mai fradinál.Van egy két fiatal aki biztosan jobb lesz idővel,de addig is pontokat kellene gyűjtögetni.

A gólok nagy része a Hangya oldaláról érkezik.Nem értem mit láttak ebben a srácban a vezetők.Minderképpen kel egy balhátvéd,egy jó szűrő középre és egy befejező csatár és akkor simán bent marad a Vasas.

Nem akarom bántani Hangyát,de a nézőtéren is általános volt a negatív vélemény róla.Messze nem első osztályba való.

Remili is jóval hatékonyabb lenne,ha egy használható balhátvédünk lenne.

Van egy-két ügyes srác, a két belső védőnk meg Osváth és nekem tetszett a szerb gyerek és szerintem a kapusunk sem rossz.Remélem hamar begyógyulnak a lelki sebek és elkezdünk felfelé lépkedni.Ahhoz viszont csúszni-mászni kell.

Én továbbra is ott leszek ha tudok menni és szorítok a fiúknak.

 

HAJRÁ VASAS!!!!

 

 

lepete Creative Commons License 10 órája 0 1 274530

Nèztem ezt a Honvéd-Debrecent. Nem láttam parádés csapatokat. Lehet elfogult vagyok, lehet hogy vak. De nem érzem, hogy annyira kilognánk ebből az osztályból. Ha viszont nem lógunk ki, akkor esélyünk is kell legyen. Ennek a fiatal csapatnak minden meccs számít. Segítsük őket, ne engedjük, hogy erőt vegyen rajtunk a csüggedés. 

lepete Creative Commons License 11 órája 0 0 274529

3 pont jót tenné nekünk is, a csapatnak is. 

Előzmény: conti (274521)
rage Creative Commons License 11 órája 0 0 274528

Mohán látszik a két osztály közötti különbség

Az NB2-ben élt mint hal a vízben, cselezgetett, osztogatott, egy meccsen többször is lövőhelyzetbe tudott kerülni.

 

Itt láthatjuk, alig-alig sikerül egy-egy csele, s már el is veszik tőle a labdát.

 

Az az igazság, ő már azért sokszor játszott az első osztályban (Újpestben is, nálunk is) s sajnos inkább ez utóbbi formáját láthattuk akkor.

De hátha belelendül, s lesz pár jó meccse - csapatkapitányként a társai is ezt várják tőle.

Előzmény: Trooper__ (274526)
Egészen Vasas Creative Commons License 11 órája 0 0 274527

Minden szavaddal 1-et értek, de amit mi szurkolok megtehetünk - tudom röhej, hogy ezt egy fotelszurkoló, ahogy itt nevezik előkelően a magamfajtát, aki rossz esetben legalább kétszer annyi meccsen volt kint, mint néhányan akik kitalálták ezt a szellemes kifejezést - a szurkolás, mindenhová elkísérni a csapatot és buzdítani a győzelmekben és a vereségekben egyaránt!

De ennyi!

Viszont az edző és a játékosok ennél többet tehetnek, nosza!!!

Előzmény: conti (274521)
Trooper__ Creative Commons License 11 órája 0 1 274526

Sajnos már meccs előtt is voltak olyan érzéseim hogy fejben sokan feladták és hogy a fradi ellen nincs esélyünk, stb és sajnos ez be is igazolódott, ha a meccs alatt nem is volt mindig egyértelmű, de meghallgatva a nyilatkozatokat, abban mindent elárulnak az érintettek. "Most kezdődik a bajnokság", " nekünk nem a fradit kell megverni" és még sorolhatnám.

 

Természetesen akkor sincs még felettünk meghúzva a vonal, ha Csabán kikapunk, de hogy onnantól az esélyeink nagyban csökkennének, az tuti. Na nem a 3 pontnyi különbség, sokkal inkább a lélektani károk miatt.

 

Múltkor sorra vettem a játékosok teljesítményét. Akkor voltak pozitívumok a meccsben, tegnap nem sok. Talán annyi, hogy nem volt akkora a távolság a támadók és védők között az első gólig, így nehezebb volt minket átjátszani. Nagy Gergővel nincs gond, tegnap magabiztosabbnak tűnt, mint az UTE ellen. Osi megint jobb volt, mint az átlag, a Debő-Grúz páros sokkal magabiztosabb volt mint a a Grúz-Pajo. Hangya a leggyengébb láncszem, katasztrófa a teljesítménye a bal oldalnak. A fradi 5 helyzetéből 4 onnan jött, 2 góllal megspékelve... A két kicsi a kp-n jól mozgott, most Vida sem tűnt ki negatív irányba, sőt. Berecz tegnap szerintem beleszürkült. Adamo játéka nekem jobban tetszett, mint Cicóé. Voltak szép labdaszerzései, lát a pályán. Janika hajtott, eredménytelenül. Akiben sorozatban csalódok, az Moha. Olyan érzésem van, hogy neki NB1 láza van. Míg az nb2ben felszabadult volt, addig ebben az osztályban semmit érdemlegeset nem nyújt. Kenő sem az nb1be való, de ezt már leírtam.

 

Várom a csodát, tényleg jó lenne már győzelemnek örülni... Remélem Novák teljesen felépül, mert gólt csak benne látok, senki másban. 

 

A csabai busz megtelt? Remélem lesz biztatás.

 

HAJRÁ VASAS! 

rage Creative Commons License 11 órája 0 0 274525

Szerintem is szép gól volt, már a helyszínen láttam csak, a műsorban nem

De maga a több passzból álló támadás és a pontos beadás az eléggé rendben volt.

 

Az, hogy Grúzék hogy helyezkedtek, hát igen.

Előzmény: Pyrandus (274524)
Pyrandus Creative Commons License 11 órája 0 0 274524

Az M4 Gólösszefoglalójában az FTC (nem becézem, soha) második gólját találták a fordu góljának. Talán nem vették észre, hogy a csatárt teljesen üresen hagyták, méterekre senkki nem volt. Ilyen díjnyertes gólok szoktak itt lenni? NálaM. durva védelmi-helyezkedési hiba, semmiféle "forduló" díja. Dehát úgysem értek semmit.

vasas11 Creative Commons License 11 órája 0 0 274523

Szerintem jó lesz, meg Novák is, ha a sérülése nem komoly... bal hátulra meg egy rutinos stabil játékost kéne találni, aki mellett nem lehet elmenni...

Előzmény: rage (274518)
Csasszi74 Creative Commons License 11 órája 0 1 274522

Az Újpest meg 10 meccse veretlen szóval ellenük sem kudarc a vereség.De ahogy Vidus mondta a tv-ben ezt a 3 meccset le kell zárni a fejekben és úgy menni Csabára,hogy most kezdődik számunkra a bajnokság.Persze ez igaz a Csabára is.

Előzmény: rage (274520)
conti Creative Commons License 11 órája 0 3 274521

Nagyon felerősödött a pesszimista hangnem itt a kocsmában, ami természetes három zakó után. Én is bíztam benne, hogy valamelyik meccsen bravúrt érünk el és lesz néhány pontunk mostanra. Sajnos nem lett, de én nem bántom a srácokat és az edzőt sem. Tudom sokan örülnének, ha mi is tudnánk igazolni havi 5-10 millát kereső játékosokat, de őszintém mondom, hogy én azon az áron, ahogy a többi csapat megkapja ezt nem vágyom rá... 

Féltettem ezt a fiatal csapatot attól, hogy sorozatosan kudarcokat szenvedjen el, ők nyilván nehezebben lépnek túl ezen, mint egy rutinosabb játékos. Nagyon kell nekik a biztatás, ezért is sajnálom nagyon, hogy nem tudok elmenni veletek Csabára, remélem az utazók kiszurkolják a győzelmet! Én továbbra is az értékeket látom a csapatban és türelemmel vagyok irántuk.

Három forduló ment le, hátravan még harminc. Ne temessük magunkat, hanem szurkoljunk! Most fog kiderülni, hányan is vagyunk igazán. Aki nemcsak a sorozatos győzelmek, vagy a rég nem látott nemes ellenfelek, hanem szeretett csapatunk miatt is kijön és szurkol. Tegyük ezt minél többen és sok örömünk lesz még ezekben a fiúkban!!! 

 

 

HAJRÁ VASAS!!!

rage Creative Commons License 11 órája 0 0 274520

A Fradi most 23 veretlen meccsnél tart épp az első osztályban.

Talán ezért nem érdekes az ellenük elvesztett 3 pont

 

Az akarattal szerintem nem volt gond, amit tudtak, megtettek, de 0:2-nél feladták a meccset játékosaink

 

A kevés pontrúgást pedig sokkal hatékonyabban kellene megoldani, mert azok kritikán aluliak voltak tegnap.

Előzmény: Egészen Vasas (274519)
Egészen Vasas Creative Commons License 11 órája 0 0 274519

A Vasas jelenlegi formájában a másik 10 csapat ellen sem esélyes. Nos meg kell tanulni megfeszülni, csúszni mászni, nem szégyen az, sőt mi rohadtul értékelni fogjuk! Aztán majd jönnek a pontok, megint azt mondom irdatlan sok mérkőzés van hátra. A jelenlegi elsőosztályú csapatokat " a felsőháziakat" sem tartom esélyesnek arra, hogy olyan teljesítményt nyújtson, mint egy csapat 66'-ban, hogy senki nem tudta megverni!

A magyar labdarúgás élvonala túl gyenge ahhoz, hogy 20-25 mérkőzésen át érvényesítse a Vasasnál kétségtelenül nagyobb tudását.

Ez lehet a mi sanszunk, csak meg kell tanulni élni vele!

Összefoglalva ennél mi csak jobbak lehetünk, rosszabbak nem.

A fagyi, Vidi, Honvéd satöbb,i ennél csak rosszabb eredményeket érhet el és valahol ez a két tény találkozni fog a további 30 forduló alatt.

Ha élni tudunk vele, akkor jó, ha nem akkor mi a francot keresünk az nb1-ben, irány Mezőkövesd, Csorna és társai!

 

Előzmény: rage (274513)
rage Creative Commons License 12 órája 0 0 274518

Ha Könyves olyan szinten beválna, hogy szórná a gólokat, akkor igen.

Mert most góllövő csatárunk az nem nagyon van.

Előzmény: vasas11 (274517)
vasas11 Creative Commons License 12 órája 0 1 274517

Békéscsaba gyengébbnek tűnik, rajtuk kívül a Hali, Paks, Felcsút hármast lehet még esélyünk megelőzni, az MTK, DVTK egy-egy meccsen elkapható, illetve a Honvéd és a gyengélkedő Vidi ellen csipkedhetünk még pontokat szerintem... Egyébként annyira azért rosszak nem vagyunk, Könyves jó lenne, ha minél előbb csatlakozna, plusz Hangya helyére kéne még egy normális balbunkó és szerintem meg is lennénk...

Előzmény: rage (274516)
rage Creative Commons License 12 órája 0 0 274516

"Számomra az a gond, hogy magunkon kívül nem látom a kiesési harc többi résztvevőjét."

 

Nagyon én sem

A Csaba az, akit azt mondom, meg tudunk majd előzni, de jövő héten nem lesz épp egyszerű idegenben.

Utána tényleg nem tudom, Haladás? Puskás? Már mindnek van bravúrja, olyan, ami nekünk még egy sincs.

Előzmény: tottibi_56 (274514)
sziszi-48 Creative Commons License 12 órája 0 0 274515

Így lett volna bravúr, ha gólt szerzünk a semmiből. Gólt kapni már tudunk a semmiből is.

Előzmény: rage (274506)
tottibi_56 Creative Commons License 12 órája 0 0 274514

Jól látod! Én is azon a véleményen vagyok, hogy a Csaba már más kávéház! Ott ha meg is feszül a csapat, akkor is hozni kell a meccset. A potenciális ellenfelektől el kell venni a pontokat. Ha nem, akkor már lehet mondani, hogy itt baj lehet!  Hajrá Vasas!!!! Számomra az a gond, hogy magunkon kívül nem látom a kiesési harc többi résztvevőjét. Hajrá Vasas!!

Előzmény: Egészen Vasas (274512)
rage Creative Commons License 12 órája 0 0 274513

Az miből jön le, hogy nyugodt vagyok?

 

Szerintem a Csaba-Vasas meccsen (főleg idegenben) egyáltalán nem mi vagyunk az esélyesek :(

Előzmény: Egészen Vasas (274512)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!