Hmmm... no és mi a helyzet vajon a lábfej nélküli zoknikkal, azaz a lábszárvédőkkel?
Illetve mi van akkor, ha keresztbe, esetleg hosszába tűnik el egy zokni fele - bár az igaz, hogy ezek nem a "pár" kategóriából történő eltűnések lennének.
Azonban egy teóriában mindeféle lehetőségre gondolni illik, azt hiszem.
Tudvalevő, hogy minden háztartás rendelkezik (akár több) nanoméretnél is kisebb feketelyukkal, melyek időnként beszippantanak kisebb holmikat. Valószinüleg a zoknik esetében is ez a magyarázat...
Érdekes, hogy másoknál is van ilyen, mert a Feleségem állandóan ezen mérgelődik, ezek szerint csak van valami alapja, hogy pont a zoknik fele tűnik el..
Az egyik zoknieltünési elmélet szerint - ahogy már ezen a topokon korábban megbeszéltük - lehetséges, hogy a mosógép tér-idő kaput nyit és átdobja a fél pár zoknikat egy parhuzamos univerzumba.
Születtek is róla elméletek, hogy abban a párhuzamos univerzumban valószínűleg a lakók olyan topikba írnak, aminek az a címe, hogy "honnan kerülnek ide a fél pár zoknik".
Elgondolkodtam azon, hogy lehet hogy a mosogép nem tér-idő, hanem csak időkaput nyit és mindössze egy más földtörténeti korba kerülnek át a zoknik.
De ez továbbgondolva nagyon messzire vezet, és ezek némelyike roppant ijesztő.
Mert mi van akkor, ha a zoknikat ez az időkapu a Föld keletkezésének időpontja környékére repíti? Senki sem tudja biztosan, hogyan került élet a Földre.... Lehet, hogy mindannyian lábgombák leszármazottjai vagyunk?!
Ezt én már 2006-ban felfedeztem és be is írtam ide! Íme:
"A mosógép a ludas!
Állítólag, amikor berakják, még megvan mindkettő. De mire a szekrényhez érnének, valami misztikus történik és elválnak egymástól az addig hűséges párok. Szerintem valamiféle párkapcsolati szakítópróba lehet a mosógépben!
Ennél csak a cipők misztikus szaporodása érdekesebb az előszobában! "
Igen, valóban előfordulhat, hogy ismerik az embert. Amerikai kutatók megfigyelései szerint ez a jelenség például családon belül elég gyakori.
Ha majd azt szeretném, hogy senki se ismerjen, ősz szakállt növesztek, és ezoterikáról tartok előadásokat... úgy látszik, ez a legjobb módszer!(http://dragandabic.com/)
Stílusából adódóan(ami egyszerűen lenyűgözőenpompázatosanelbűvölő) ismerni vélem Önt. Még mindig fenntartom ama állításomat,hogy Önnek bizony többet kellene írnia.
A zoknik eltűnése nem újkeletű jelenség. Ezen a most előkerült korabeli fotón jól látható az az őskori szörnyeteg (Textilosaurus Rex), mely rengeteg bosszúságot okozott őseinknek azzal, hogy a teljes mezozoknikumi zoknikészletet felzabálta. Ezért nem találtak a tudósok a mai napig egyetlen (!) megmaradt kövületet sem eme ruhadarabból a felső-Triásznál ősibb rétegekben.
A T-Rex ténykedésének szomorú eredménye, hogy a Neander-Völgyi ember felfázott és kihalt. Végül a táplálékhiány okozta eme falánk állat kipusztulását a földtörténeti középkor végén. Helyüket a táplálékláncban apró, textilofág emlősök vették át, akik a mai napig sikeresen vészelték át a zoknihiányos időket (pl.: Római Birodalom, Hatvanas évek).
Régebben azt hittem, hogy a sógor zongárája alatt van egy nagy fekete lyuk, ott tűnnek el a fél zoknik, de nemrég azt hallottam, hogy a Nagy Zoknifaló tűnteti el. :)
Gyanus vagy te nekem, hogy az Akademiara fogod a ferfi zoknikat. Szoktam ugyanis talalni rojos felpar zoknikat, mintha megzavartak volna valakit az eveseben. Elkuldjem oket befejezni?
Most már elárulhatom: én eszem meg őket. Persze nem azért, mert izlik, hanem mert imádom a csinos, meztelen női lábak látványát - és ahhoz ugye elég az egyik felével végezni, hogy ne vegyék fel.
A férfizoknikat illetően viszont sejtelmem sincs mi a megoldás, megvárom inkább az Akadémia állásfoglalását.
A macskások, illetve a tacskások megoldották a rejtélyt, legalább is egy háztartásban, de meg lehet próbálkozni, hátha máshol is működik:
"Elemér óta van megfejtés a titokzatos fél pár zoknik rejtélyére...:))) Az a kedvenc játéka, hogy ellop egyet, és nyargal vele a lakásban, és várja, hogy üldözze valaki :O))"