Keresés

Részletes keresés

b.mandi Creative Commons License 2022.09.30 0 0 127

Sziasztok!

Van esetleg valakinek tapasztalata azzal, hogy az OWT és a Webartery tanfolyamok közül melyikbe érdemesebb belevágni? 
A válasz mellett az indokokra is kíváncsi lennék, mik a különbségek, mik a hasonlóságok, melyik mit ad stb.

Előre is köszi!
Mandi

WEBARTERY Creative Commons License 2021.07.19 0 0 126

A mi tanfolyamaink modulos bontásúak, így egy témakört sokkal kisebb anyagi áldozattal ki lehet próbálni:

https://kreativwebdesigntanfolyam.hu

Linabtw Creative Commons License 2021.04.13 0 0 125

A bejegyzés linkjét csatolom, mert véletlenül lemaradt :)

 

https://gurustudio.hu/webdesign-stilusok-amikrol-nem-tudod-levenni-a-szemed/

 

Előzmény: Linabtw (124)
Linabtw Creative Commons License 2021.04.13 0 0 124

Ha érdekel a webdesign és ezzel szeretnél foglalkozni, akkor remélhetőleg ezt a bejegyzést is értékelni fogod, ami webdesign stílusokat mutat be.

lavega Creative Commons License 2019.12.30 0 0 123

Sziasztok.

A vállalkozásom kapacitásának bővítéséhez,weblapra lett szükségem.Körűlnéztem profi honlapkészítőknél,de túl drágának sőt megfizethetetlennek találtam Őket.Sok rejtett költség csak az ajánlattétel után derűl ki.(Amelyek akár százezrek is lehetnek.)Ezt nem tudtam vállalni.Egy ismerősöm ajánlott egy egyetemista fiatalembert,aki szintén profi,de korrekt áron elkészítette.Azóta folyamatosan Ő kezeli a webáruházat is.Havi online marketingterv, hirdetések összeállítása és reklámozása,szinte barátilag.

Azóta vállalkozásom bevétele és megrendelőim száma megsokszorozódott.Merem Őt ajánlani! Erre az e-mail címre lehet neki írni: startweb@citromail.hu

oregbela Creative Commons License 2019.10.28 0 0 121

Sziasztok!

Én még nem éreztem arra ingerenciát, hogy komolyabb oldal kódolásába fogjak, így csak minimális ismereteim vannak. Most viszont van egy probléma, amire szeretnék választ kapni!

Működik egy céges alkalmazás, amit webes felületre terveztek és sajnos egy Androidos tablet 1280x800-as felbontásán nem akar jól működni! Már a bejelentkező ablak sem jelenik meg!

Próbáltam többféle böngészővel is.

 

Van arra mód, hogy valahogyan mégis működésre bírjam?

Természetesen az alkalmazáshoz nincs hozzáférésem!

 

eszti135 Creative Commons License 2019.09.03 0 0 119

Szia erdekelnenek a portfolioid, szeretnek elindulni az uton es hatha ha latom a munkad gyumolcset 

eleg motivaciot gyujtok.

Jelenleg jog hallgato vagyok de ennel kreativabb munkat szeretnek a jovoben. 

Koszi elore is Eszti

Előzmény: Judit(TéJé) (113)
Goot Creative Commons License 2018.11.17 0 0 117

Üdv! Van valakinek infója esetleg az IEC - International Education Center cégről ami webdesiógner, videószerkesztő stb képzést hirdet 10-12 hónapos, heti  órás képzésben? Mennyire kókler vagy mennyire megbízható lehet? Kicsit gyanus...

Webkapu Creative Commons License 2018.08.22 0 0 116

Pár tipp leendő webdesignereknek: bemutatkozó honlap - első benyomás.

Judit(TéJé) Creative Commons License 2018.02.22 0 1 113

Kedves pusika!

 

Egyáltalán nem értek Veled egyet. Én az OWT-n végeztem. 2015. júniusában kezdtem el a tanfolyamot. A tavalyi évem (2017) úgy zártam, hogy készítettem öt weblapot, elkészítettem egy fejlesztő könyvhöz a grafikákat, egy nagy játék cégnek készítettem a játékválasztó rendezvényére katalógust. Számos póló, bögre, egyedi képet készítettem. A pontos számot nem tudom, de nagyon sokat!

 

Elkészült a napokban a webáruházam. Most tervezem a kilépést a külföldi piacra is. 

 

Az OWT nem ad mindenre választ, viszont olyan szemléletet ad, amivel azt érzem, hogy nincs akadály. Meg tudom oldalni a kitűzött feladatokat.

 

Rendgeteget kell tanulni, igen. Sokszor más forrásokból szerzem, szereztem a tudást, de a kezdő lökést az OWT-t adta. A belső, zárt Facebook csoport pedig rendkívül támogató. Innen értesültem számos olyan weblaporól, leírásról, amit magamtól nem biztos, hogy megtaláltam volna.

 

Mit adott az OWT? Tudást, önbizalmat, elismerést, munkát, pénzt.

 

Egyébként, vannak próbanapok. Ki lehet próbálni milyen. Ha időközben gondolod meg magad, akkor ezt a vezetővel meg lehet beszélni, aki rendkívül korrekt módon jár el minden esetben.

 

Üdv, 

egy elégedett OWT-s tanuló

 

Akit érdekel, privátban elküldöm a porfólió oldalam, Facebook oldalam, Instagram elérhetőségem, ott látni lehet azt, amiről fent beszéltem, írtam.

Előzmény: pusikat (108)
l_and Creative Commons License 2018.02.22 0 0 112

Ezt nagyban cáfolom @pusikat!

 

Én már lassan egy éve végzem az OWT tanfolyamát, ami nagyon színvonalas és csakis az aktuális trendeket, frissítéseket követi. Minden leckéjükből tanulok, és használom már a tanfolyam közben is a tanultakat a vállalkozásomban. 

 

A lehúzós jellemzés durva, ami egyáltalán nem állja meg a helyét az OWT-vel kapcsolatban!

 

Mindig azonnal segítenek, ha elakad valaki, vagy véleményt kér a megoldásáról, abszolút barátságos és emberi, támogató a tanulókhoz való hozzáállásuk. 

 

Mindenkinek csak ajánlani tudom az OWT webdesign tanfolyamát, mert azonnal használható, részletes tudást ad, nem elméleti old-meg-egyedül rizsát.

 

 

Előzmény: pusikat (108)
goldlife Creative Commons License 2017.11.28 0 0 111

Szia.
Szeretnem megköszönni a videoid. A html css alapokat onnan tanulom jelenleg is :) de mar elértem egy szintet-igazabol tökre érthetően magyarázod a videokban az osszefuggeseket (es csak a te videoidbol merítve tanultam eddig, most kezdtem masfele nezelodni). De mar ott tartok, hogy ertek eleg sok kodot es mi mivel fugg ossze. Ezen felbuzdulva mertem irni egy it tanfolyamot  tolo cégnek, hogy rossz a linkelés ( a href) es a padding meg hover megoldas lehetne szebb :D titkon remelem megdobnak egy ingyen tanfolyammal.:) de komolyra fordítva a szot, tenyleg koszonom az alapokat!

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.24 0 0 110

Nem olyan könnyű jó oktató anyagot készíteni. Van olyan videó aminek 4-5 alkalommal futok neki mire sikerül normálisan elmondani :)

 

Én videókból tanulok szívesen amiben szóban is magyaráznak. Egy jó előadásmód sokkal könnyebben emészthetővé teszi az anyagot.

 

Mérei Tamás

cyrex.hu

Előzmény: pusikat (108)
OWT Creative Commons License 2017.11.06 0 0 109



Kedves Puskás Katalin,

 

akkor hallgatassék meg a másik fél is, mert bár nem örülök, hogy nem voltál elégedett, de az általad leírtak sajnos csak súrolják a valóságot.

 

Menjünk sorban:

 

  1. Valóban a videóink feliratosak, ennek pedagógiai okairól nem fogok kiselőadást tartani - csak tőled idéznék:
    Én eleinte olyan videókat kerestem, ahol egy szó sem hangzik el, csak az egérrel mutatja, hogy éppen mit csinál. “

Nagyon hatékony így, ezt tanulóink százai fel tudták dolgozni problémamentesen. A videókat először mindig érdemes végignézni, hogy lássuk mi fog történni és utána nekifogni. Pause gombbal bárhol megállítható, visszatekerhető és nem mellesleg a néhány hallássérült tanulónk is el tudja végezni a tanfolyamot. A videókat ott gyorsítjuk, ahol az adott funkciót már egy előzőben megtanulta a tanuló.

 

Nem kell küldözgetni senkinek semmit (erről az ÁSZF és a szerzői jog kapcsán lenne mit beszélnünk), itt meg lehet tekinteni a szóban forgó videók minőségét:
https://vimeo.com/167530343

 

2. Tanfolyamunk 100% pénz visszafizetési garanciával rendelkezik,
https://webdesigntanfolyam.com/ez-az-igazi-100-os-garancia/
Így bárki, aki úgy érzi elégedetlen volt, a tanfolyam végén visszatérítjük a befizetett díjat. Természetesen mindenki nem lehet egy szolgáltatással elégedett, de minden esetben igyekszünk korrekten eljárni. Igen volt több ember, akinek visszautaltuk, mert a tudásszintje már eleve magasabb volt, de olyan is, ahol én magam döntöttem így a tanuló kvalitásait figyelembe véve, még a tanfolyam közben.

Ezzel Te nem éltél, ellenben a mai napig tagja voltál a tanulói Facebook csoportnak, sőt a csak tanulóinknak elérhető plusz update anyagokra is jelentkeztél (vajon miért, ha nem voltak megfelelőek?)



3. Az OWT nem webdesigner tanfolyam. Webdesign tanfolyam. A különbség jelentős, ugyanis ahhoz, hogy webdesigner legyen valaki, egy 6 hónapos, sőt még az 1 éves képzésünk sem elég. Mi webdesignt oktatunk zömmel kisvállalkozásoknak, kapcsolódó webes szakmák végzőinek és csak mellékesen olyanoknak, akik ezt szakmaként sorvezetőként kívánják használni.

Az elmúlt 7 évben rengetegen hasznosították a munkájuk során illetve indultak el ezen a pályán a tőlünk tanultak alapján. Úgyhogy mindenkinek meghagyom a döntést, hogy egy névtelen kommentnek hisz, vagy a nyílt napjainknak, weboldalunk tanulói munkáinak és a tanulóink eredményeinek.

 

A legjobbakat! Bárkinek kérdése lenne, bátran felteheti a gyar@pixelgyar.hu címen.

 

üdvözlettel

 

Tóth Zsuzsanna, OWT alapító

webdesigntanfolyam.com

 

pusikat Creative Commons License 2017.11.02 0 0 108

Britpop

Tökéletesen igaz amit írtál a tanfolyamokról. És a tanulás lehetőségeiről is jó tájékoztatást adtál.

 

Most leírom én is, amit én tapasztaltam és az utat, amelyen elindultam, hogy végre képes legyek megvalósítani egy weblapon azt, amit a megrendelő elvár tőlem.

 

Én két tanfolyamot jártam végig, és hatalmas csalódás lett a vége. Nem is beszélve a nem kevés kidobott pénzről.

 

A legjobban lehúzós az OWT volt. Ingyenes angol nyelvű YouTube linkekkel teletűzdelve, amelyekből sok már nem is volt megtalálható.

A saját videóinak a 90%-a jóformánhasználhatatlan volt.Kapkodta az egeret, követhetetlen volt. Le kellett tölteni és már nem is tudom milyen lassításban többször lejátszani. Mert vagy azt bogarásztam, hogy éppen hol jár az egér, vagy az alig olvasható apró betűvel írt szöveget olvastam. De hogy még élvezhetetlenebb legyen az egész, a szöveg hol itt, hol ott bukkant fel. De sohasem ott, ahol kellett volna. Az egész videó alatt egy szót sem szólt. Pedig annyi pénzért amennyit fizettünk, megérdemeltünk volna egy magyarázó szöveget.

(Ha valaki nem hinne nekem, adjon meg egy elérhetőséget és elküldök egy mintát, mert az összes anyagot lementettem a gépemre.)

 

A másik meg annyira gyerekes és annyira középszerű volt, hogy nem is tudtam, sírjak vagy nevessek. De legalább normális videókat csinált. Azt amit tanított, az következetesen volt felépítve. Csak éppen kevés és inkább gyerekeknek való.

 

A két tanfolyam után a PS használatának még a tizedrészét sem tudtam.

 

 

Van viszont egy magyar srác, aki ingyen, csodálatosan tanít, MÉREI TAMÁS.

A HTML és a CSS alapjait az ő videóiból tanultam meg. De vannak PS és Ilustrator videói is. A YouTube-on megtalálhatjátok. Nagyon hasznos lesz főleg a kezdőknek.

 

 

Nekem is az véleményem, hogy aki valós időben akar webdesigner lenni, az vegye a "nyakába" a netet és keressen, kutakodjon az angol nyelvű oldalakon. Nagyon sok ingyenes és könnyen érthető videót és leírást talál.

Ha nem tud angolul, akkor ott a jó öreg Google fordító.

Én eleinte olyan videókat kerestem, ahol egy szó sem hangzik el, csak az egérrel mutatja, hogy éppen mit csinál. Ha billentyűkombináció kellett azt pedig kiírta. Sok, igazán csodálatos megoldást így tanultam meg.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Britpop (103)
Rácz Lajos Creative Commons License 2016.12.16 0 0 105

Sziasztok,

 

Ha google formmal szeretnék koordinálni egy eseményt, akkor hogyan tudok a formba egy google analytics kódot rakni?

 

kelza Creative Commons License 2016.10.19 0 0 104

Mindenkinek, aki webdesigner akar lenni, érdemes elolvasnia ezt a cikket, ami a különböző webdesignekről, előnyökről, hátrányokról szól :)  http://gurustudio.hu/tudastar/web-design-trendek/

Britpop Creative Commons License 2016.08.05 0 3 103

Sziasztok!

Szeretnék néhány gyakorlati tanácsot adni azoknak, akik tervezik, hogy webdizájnernek állnak. Remélem, hogy ez segíteni fog a könnyebb boldogulásban.

1. Ne adjatok ki egy fillért se hivatalos tanfolyamra. Egyrészt méregdrágák, másrészt nem készítenek fel a valós piaci elvárásokra.

2. Tanuljatok a Youtube-on. Ez ingyenes, és egy rakás videó van fenn angolul is és magyarul is. Keressetek rá playlistekre egy adott programnyelvről (pl. HTML5, CSS, PHP, SQL, Java), keretrendszerről, grafikai programról (Photoshop, Gimp), látogatottságnövelésről (SEO, link building) vagy általános koncepciókról (pl. web usability, színek, tipográfia, funkcionalitás). A Youtube videók nagy előnye, hogy a kommentekben reagálnak a felhasználók, és ha baromság van
a videóban, az hamar kiderül. Plusz, a kommentekben egymásnak segíteni is szoktak az emberek, főleg ha egy kezdő tesz fel valamilyen kérdést.

3. Ha elakadtok valamiben, használjátok az internetes fórumokat tanácskérésre. A Stackoverflow.com az egyik legjobb ilyen hely.

4. Ismerjétek meg a valós piaci elvárásokat. A Themeforest oldalon (https://themeforest.net/) weblap sablonokat, a Grachicriver oldalon (https://graphicriver.net/) grafikai sablonokat (pl. bannereket, logokat, de print sablonokat is) lehet letölteni. A különböző kategóriákban (pl. Wordpress, HTML) tanulmányozzátok a legnépszerűbb sablonokat. Ezek azok a darabok, amik a leginkább fogynak, vagyis ezekre van a piacon a legnagyobb kereslet. Próbáljátok reprodukálni ezeket a darabokat. Persze nem egy az egyben, hanem valami hasonlót, hogy ráérezzetek arra, hogy hogyan kell ma egy profi honlapnak kinéznie. Ez jó gyakorlás lesz, és egy saját portfoliót is elkezdhettek így építeni.

5. Építsetek portfoliót. Ha munkát akartok szerezni, az első dolog, amit kérni fognak tőletek, az a referenciamunkák. Abszolút kezdőként ennek a legjobb módja, ha saját magatok részére készítetek weblapsablonokat - pl. az előző pontban javasolt módon -, és azt feltöltitek egy saját weboldalra. Érdemes regisztrálni egy saját domaint (ez pár ezer forint), és arra publikálni. Ez is segíthet abban, hogy egy szakmai image-t építsetek, és komolyabban vegyenek. Referenciamunkákat pedig úgy is létrehozhattok, hogy a családban vagy ismeretségi körben ingyen (vagy ha megfizetnek érte, akkor nyilván pénzért) csináltok céges honlapot a családtagoknak. Ha ez nem járható út, akkor keressetek fel 2-3 kisebb non-profit céget, és ajánljátok fel, hogy ingyen elkészítitek a weblapjukat. Mondjátok el, hogy még kezdők vagytok, és szükségetek van referenciamunkára, így ti is jól járnátok, és a non-profit cég is, aki így ingyen jut egy weblaphoz. Ez egyben egy jó alkalom, hogy megkérjétek ezeket a cégeket, hogy ajánljanak titeket az ismerőseiknek (természetesen itt már nem ingyen munkáról lenne szó).

6. Nemzetközi freelancer oldalakon próbálkozzatok munkákra pályázni. Ilyen oldalak például az Elance.com, Odesk.com vagy a mikro-freelancer oldal, a Fiverr.com.

Sok sikert mindenkinek.


Pegazus41 Creative Commons License 2016.04.24 0 0 102

Sziasztok!

 

Tudnátok nekem segíteni, hogy mi kell ahhoz hogy valaki webdesigner legyen és mi a különbség a kiadványszerkesztő, a webdesigner és a grafikus között? Engem főleg a honlap arculatának tervezése érdekel, szórólapok, reklámanyagok szintén. Mennyire kell tudni jól rajzolni? Mert ahhoz sajnos nem konyítok...Szeretnék később szabadúszóként dolgozni. Tudtok esetleg jó oktatóvideókat autodidakta tanuláshoz vagy hasznos tanfolyamot elfogadható áron? 

 

Aki bármilyen tanácsot tud ebben adni kérem írjon nekem a villanyiandi@gmail.com-ra. köszönöm!!

Bundi_hun Creative Commons License 2015.09.01 0 0 101

Mondod ezt te, aki csak ezért regisztrált ide negyed éve, hogy ezt leírhassa :) Gratulálok, tied a limitált számú troll trófea, használd egészséggel. Te vajon melyik iskolát képviseled?

Előzmény: AndrewL (100)
AndrewL Creative Commons License 2015.04.15 0 0 100

Jaj de szánalmas ez a bejegyzés! Biztos véletlen, hogy ezt a domaint a KingBid Kft üzemelteti a Ruander megbízásából…. Konkurens iskola… meg a tutorial.hu … mi van az ovival hazudozós :)  :)  Lebuktál!!!!

Előzmény: kingbid (97)
estee8510 Creative Commons License 2015.02.15 0 0 99

Elnézést, rossz linket másoltam be...:(

Szóval erről lenne szó:

http://webdesignsuli.hu/

Előzmény: estee8510 (98)
estee8510 Creative Commons License 2015.02.15 0 0 98

Sziasztok!

 

Én ezt nézegettem mostanában, nem tudom valaki esetleg megcsinálta-e már, igazából arra lennék kíváncsi, hogy tényleg felhasználható tudást nyújt-e a későbbi terveimhez:

https://www.youtube.com/watch?v=IHDTfhRtFaI&list=UUdrlJ0KDNzYgiSC02nXrqUA

 

Ismeri valaki?

Előzmény: kingbid (97)
kingbid Creative Commons License 2014.09.16 0 1 97

Sziasztok!

Látom sajnos egy picit offon van a téma :( Remélem sikerül feléleszteni.

8 éves webprogramozi múlttal keresek olyan tanfolyamot, ami kiegészi a tudásom grafikus programok használatának ismereteivel. A jelenlegi trendnek megfelelő html5, css3, jquery és az ezekhez tartozó sitebuild fogások mennek. A PHP OOP is. Lényegében bármilyen weboldalt, vagy webáruházat képes vagyok lefejleszteni, de megrajzolni még nem. Olyan grafikus képzést keresek, ami valamilyen szinten összeköti a sitebuild ismereteimet és kifejezetten ehhez köthető tudást ad. Sokat keresgéltem a neten és nagyon sok ígéretesnek "tűnő" képzést találtam. Azért emelném ki, hogy csak tűnő, mert nem mind az. Volt aminek a tematikájából azonnal lejött, hogy nem fogok ott semmit tanulni, mert túl sokat ígérnek mondjuk 2 hét alatt. És van az oldala ahol az emberi tényező nem tetszik, mikor 10-20 csak erre létrehozott "szemét" oldalon olvasok másokra való mutogatásról és lejáratásáról. Szóval ilyen helyre élből nem szívesen jelentkezek, ahol ellenségesek és bosszúállóak. Magyarán kinőttem már az ovit :)

Szerencsére azért találtam néhány ígéretesnek látszó helyet Budapesten. Erre az oldalra a napokban bukkantam a tutorial.hu oldalon talált cikkben:
http://designertanfolyam.hu

Itt találtam photoshop, indesign és illustrator tanfolyamokat, szerencsre külön is elvégezhetőek és egy webdesginer tanfolyamot. Nem tudom van-e esetleg valakinek tapasztalata a képzőintézménnyel? A fent említett ki kire mutogat tpusú linkek nem érdekelnek. Számomra csak a vélemény értékes akinek van tapasztalata velük kapcsolatban, nem pedig az amit valaki állít, és más meg belinkeli ide.

Illetve látom sok konkurens iskola is jelen van a fórumon, mert egy-két hozzászólás nagyon tele van linkelve ;)

stardesign Creative Commons License 2012.11.30 0 0 94
zabulon Creative Commons License 2012.08.12 0 0 93

Ez egy jó képzés, az ELTE infó karon az egyik legjobb, én csomó specire jártam hozzájuk. De lényegesen kevésbé szájbarágós képzéseik vannak, mint a többieknek itt a fórumban vagy itt is: http://www.topschool.hu  szokásos egyetem egy csomó mindent egyedül vagy otthon kell megtanulni!

Előzmény: goljedkin (91)
zabulon Creative Commons License 2012.08.12 0 0 92

Nincs sehol OKJ web designer tanfolyam! Azért nincs mert az OKJ csak az állam által elismert szakképesítéseket tartalmazza és ez nincs közöttük!

 

Kicsit leegyszerűsítve a következő web designerhez hasonló OKJ szakmák vannak: Alkalmazott grafikus OKJ (művészeti), Designer OKJ (félig művész félig infos) és Internetes alkalmazás-fejlesztő (informatikai) szakma. Mindegyik több/más mint a sima web designer.

 

Itt egy cikk arról, hogy mire jó az OKJ és mire nem jó az OKJ. http://www.topschool.hu/mire-jo-az-okj-kepzes.html

 

Itt is van web deigner tanfolyam, de ez nem OKJ és nem művészeti képzés, hanem informatikai: http://www.topschool.hu/webdesigner-tanfolyam.php

Előzmény: Ice82 (81)
goljedkin Creative Commons License 2011.11.27 0 0 91

Sziasztok!

Nemsokára döntenem kell, hogy milyen szakirányt is választok az egyetemen. Gondolkoztam az ELTE Multimédia szakirányán (MSc képzés). Érdekelne, hogy mi a véleményetek róla! Pl. itt a tantervi háló:

tantervi háló

Én később webes vonalon szeretnék mozogni. Esetleg van itt valaki, aki szintén multimédia szakirányon van?

Köszi!

Előzmény: czirakib (89)
czirakib Creative Commons License 2011.08.16 0 0 89

Webdesigner leszel!

 

Profi Otthoni Webdesigner Tanfolyam: gyakorlati- és munkalehetőséggel

 

http://www.webdesigntanfolyam.eu/profi-otthoni-webdesign-tanfolyam-webdesigner-tanfolyam/

 

100% elégedettségi garancia, a tanfolyam után gyakorlat és munkalehetőség a legjobbaknak!

 

Kezdés szeptember 22- én, a saját otthonodban :)

 

Miben más ez a webdesigner tanfolyam, mint a többi?

 

Lesz munkám? Mennyit fogok tudni keresni?

 

Miről fogunk tanulni, mennyibe kerül?

 

Mit mondanak mások?

 

 

--> Ingyen letölthető ebook, kezdő webdesignereknek:

 

Hogyan indulj el? ... a sikeres és keresett webdesigner- ré válás útján?

 

Töltsd le most, katt ide >>

 

 

 

 

pattampaninam Creative Commons License 2011.08.10 0 0 88

Webdesigner szeretnél lenni?
Szeretnéd megtanulni, hogyan kell elkészíteni egy honlapot vagy egy logót?
 
Amennyiben igen, jelentkezz a Kezdő webdesigner tanfolyamra, amely az alapoktól segít elsajátítani a honlaptervezés, a logótervezés, az online reklámok elkészítésének módját.

 

Tanulj a szakma egyik legjobbjától, Tóth Zsuzsannától - 8 év webtervezési tapasztalat, olyan referenciák, mint RTL Klub, Rézangyal, Borsa stb.
 
Mennyi ideig tart a tanfolyam? Ez mire elég?

A tanfolyam hat hónapig tart, és ez az idő elegendő arra, hogy önállóan képes legyél létrehozni honlapokat, és a későbbiekben üzemeltetni tudd azokat. Ezalatt az idő alatt kellő szorgalommal el lehet sajátítani azt a tudást, amely biztos alapot nyújt a további ismeretek számára, továbbá megismerheted a webfejlesztés működését is.

 

Éreztem én, hogy megérte ennyit várni erre a tanfolyamra! A tananyagok nagyon gyakorlatiasak, hasznosak és célirányosak, de egyben szórakoztatóak és nagyon inspirálóak. Megdolgoztatnak, de megéri. Már az elejétől fogva, minden egyes lecke olvasásakor úgy érzem, hogy egyre beljebb kerülök, egyre tisztábban és világosabban látok.


Szigeti Annamária
 
Milyen pontosan a tanfolyam? Hogyan zajlik az oktatás?

 
A tanfolyam abban különbözik a hagyományos tanfolyamoktól, hogy online zajlik, az úgynevezett felhőoktatás módszerével. Éppen ezért kényelmes: nem kell kimozdulnod az otthonodból, és a tanulás mellett jut időd a munkádra, a családodra és a hobbidra is.

 

Egyedül tanulni azonban nem mindig könnyű, ezért elakadás esetén lehetőséged van e-mailben felvenni velem a kapcsolatot, és a tanulótársaiddal is megismerkedhetsz egy zárt hallgatói fórum keretében.

 

A tanfolyam felépítése logikus, az alapoktól halad az összetettebb részek felé. A leckék érthetőek, a stílus közvetlen, egyáltalán nem hasonlítható egy tankönyv száraz tananyagához.

 
Rádi László


 Még több vélemény>>
 
Hogyan kapom meg a tananyagot?

 
A tananyagot hetente kapod meg e-mailben, ami egy komplett csomagot rejt magában: írásos és videós anyagokat, némely esetben hanganyagokat, számtalan érdekes és hasznos hivatkozást, és persze a gyakorlati feladatokat is. A tananyagokat úgy építettem fel, hogy példák, szemléltetések és egy kis humor tegye színesebbé őket, így a tanulás is könnyebbé válik.
 
Mikor indul a Kezdő Online Webdesign Tanfolyam?


Szeptember 15-én, és utána minden hónap 15-én indulnak a tanfolyamok.
 
Mennyibe kerül?

  • Egy részletben 80.000 Ft (kuponnal rendelkezőknek 70.000 Ft),
  • két részletben pedig 2x50.000 Ft (kuponnal rendelkezőknek 2x45.000 Ft) az ára.

 

Kérdés esetén az info@webdesigntanfolyam.com címen várom a leveled!

 

Többet akarsz megtudni a tanfolyamokról? Online Webdesigner Tanfolyam a Facebook-on is!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!