Ja, és anyagilad sem egetverő összeg. (Már ahol javítanak és nem azt mondják, hogy csak komplett felújítást vállalnak - mert az kb. ugyanez lenne háromszoros áron ;-) )
A régit érdemes lett volna megvizsgálni, mert ha csak 2 csapágy, csúszógyűrű és egy feszültségszabályzóval javítható lett volna, sz biztosabb valamivel mint egy bontott.
Hello! 1.6hdi motor inditásnál 3 hengeres kb 1 percig , fehéres füst jön picit...... késöbb megy minden henger, alapjáraton jó is ,nincs füst,
gázadásokra kéken füstöl jó keményen, tartod a fordulatot akkor nem....pár óra pihentetés után ,megint indít ,ugyanaz a fehéres füst ,picit... tehát nincs inditási kék füst ,szelepszár szimering kizárva? turbó vagy mitől lehet? porlasztóhibától füstölhet kéken?-az fekete tudtommal.. nem tudom mi lehet, viszonylag hirtelen jött ez elő! valaki esetleg?? (porlasztó kifúj meg stb az kizárt,tiszta minden körülötte.volt is már ilyen gondja az javítva lett ,de akkor sem füstölt mikor kokszosra éget a porlasztó környéke )
Általánosságban több dolog is lehet, az első a ventilátor fordulatszám szabályzó, amit megnéznék és annak a csatlakozóját. (már ha klímás az autó), Aztán még lehetne BSM hiba, egyéb kábelhiba, stb. Ezt messziről nehéz javítani. :-(
Az autó , és a benne levő dolgok (kapcsolások, felszerelések, stb) beazonosításához fontosan az autó adatai, de a legjobb az alvázszám ismerete.
megcsinálták autóvillamossági szerelők, azt üzenték hogy biztosíték ment ki... azt nem néztem basszus, megint órákat elpöcsöltem olyasmi szerelésével ami felesleges volt
a biztosítékot meg feltehetően egy fordítva feldugott utánfutó csatlakozó okozott... csakhogy én utánfutót egy hónapja húzogattam, ezek szerint azóta nem volt féklámpám...?
az első ilyen féklámpa-kiesés a Hungária körúton derült ki, nem tudom meddig mehettem nélküle, míg valaki szólt hátulról
a Hungárián is vannak vagy legalábbis voltak kellemetlen bukkanók, ami nagyot dob ha gyorsan megy rá valaki
most a féklámpa kiesés előzménye egy látogatás volt a hétvégi házban, és visszafelé menet a földúton belementem kátyuba ami alaposan megdobálta a kasznit
szerintem most az verte le a csatlakozót, ami bizonyára le van lazulva
Sziasztok!Van egy peugeot partner teep 2010 1,6benzin 88kW Probléma a fűtéssel van.Megvétel után derült ki,hogy nincs benne a ventilátor előtét ellenállás.Raktunk bele újat de így se indul el.A ventilátor motorja jó mert leteszteltük.Az előző tulaj (Olasz) vette ki az ellenállást. Valami még ki lett véve, relé vagy biztosíték.Hol keressem a venti reléjét meg a biztiét. Egyáltalán nem jut el áram a venti ill. az ellenállás csatijára.
Sziasztok! Jó öreg Berlingom sajnos meglepett egy elég erős hűtővíz szaggal, amikor rátettem a fűtést. Gyanúba kerül a fűtőradiátor, amit azt hiszem egy hatalmas macera cserélni. Vagy van valami trükkje, hogy ne kelljen az egész műszerfalat kioperálni? Amúgy érdekes, figyelem egy ideje, de se nem melegszik, a víz sem fogy. Viszont a fagyálló szag jellegzetes. Valami tipp? Mi a vélemény a hűtő tömítő adalékról? Köszi!