előzetes tippre lenne szükségem, hogy milyen hiba lesz az autómon. S212 E200 CDI 5G Tronic az alany. A jelenség pedig, hogy hidegen elindulás után a váltások előtt ráz az autó hátulja ( inkább kicsit darálós a hang). Kb. 8-10 kilóméter után ez teljesen megszűnik. A váltó egyébként szépen vált, nem ránt, tényleg jól működik. Tavaly volt olaj cserélve benne. Váltó problémám lesz mégis, vagy valami más?
Üdv ! C180 ,2000 benzin, 2001 évhez keresek vezető ajtózároldalán található infra érzékelőt. Lehetőleg olyant ami előzőleg üzemelt. Szerintem a C osztályban nincs különbség. 6-os torz kulccsal a guminál benyúlva kiszedhető a zár. Magánban kérnék árajánlatot. Köszönöm előre is !
A masina egy CLK320. Néhány hete azt csinálja, hogy néha elpirosodik a komputer kijelzője, és "Visit workshop" + egy akkumulátor-ikon világít. Aztán 5-20 mp múlva elalszik. Van feszmérőm (ilyen kínai szivargyújtós), amíg világít a piros, addig lemegy a feszültség 11-11,5 V körülre, aztán visszaugrik a szokásos 14-14,2 Voltra. Egyébként megy minden, ezt a hülyeséget naponta max. 1-2-szer csinálja (így használom már vagy 2 hete).
Jelzi a Malfuncion-t, de következő indításra elfelejti. Érdemes megpróbálni kiolvasni a hibatárolót?
Ahogy olvasgatom külföldi fórumokon, vagy akku, vagy generátor. Merre tapogatózzak tovább először...? Nézegettem az akkut, de nem látok rajta dátumot.
---
Ehhez kapcsolódó kérdés: akkucserénél kér kódot a rádió? (Mert persze azt nem kaptam hozzá...)
néha meg-megmozdulnak a gombok , inkább .1 mm magasságban, valami kis hang is van....demost már 3 hónapja biztos nem zárt vagy nyitott egyik bal oldali se.
Egyébként úgy kezdődött , hogy bal első néha! nem zárt be. aztán szép lassan kifejlődött.
Azért nyújtózkodom ezzel a bajjal - is-, mert az autó ha érhet jó 3 Mforintot .....ez nem bír el 35e rezsióradíjat
A bajos autó W212 E250CDI... a bal oldali ajtók szarakodnak bezáródni, most már inkább 100 % , hogy nem záródnak be a kulcs zárásakor. ( vészkulccsal zárodik nyílik az első ) Mi lehet az oka , javította e már valaki....hogy működik, pneumatika van -é benne ( nem hiszem)
Van egy érdekes problémánk, CLK 270 2004-es évjáratú autónál. Jelez az autó, hogy kiégett a bal hátsó világítás. Kicseréltük az izzót de ugyan úgy hozza a hibát. Amikor felkapcsoljuk a világítást egy rövid időre (pár másodperc) rendesen működik de utána átvált a féklámpára. kivettük az izzótartót és úgy adtam neki 12v-ot a benne lévő izzó tökéletesen működik. Vettem másik izzót de ugyan az a probléma, Vezetékeket néztük nincs eltörve, a foglalatot ha nem tolom be teljesen bizonyos pozícióban világít de egy idő után átkapcsol a féklámpa izzóra. Esetleg találkoztatok már ilyen hibával, mi lehet a probléma?
CLS 320 CDI 2007 kiégett a baloldali tompított izzó. Azt hittem, hogy csak úgy mint a Bálnámnál benyúlok és kicserélem. De ezt oda bebetonozták, úgy körbe van építve, hogy még légrés sincs. Mit kell lebontani egy izzó cseréhez? Vagy kiszerelhető a lámpatest? Vagy egyből szerviz?
Sziasztok, segítség kellene. C220D 1997. Átugrott vezérlés miatt le kellett venni a hengerfejet. Három előkamra vége elégett, keresek bontott előkamrát vagy bontott hengerfejet. 5 éve vettem ezt az autót és látszik, hogy bontott volt már, az égés mértékéből ítélve szerintem ezekkel a vég nélküli kamrákkal rakták össze. A főtengely szíjtárcsa el van fordulva amit szintén nem raktak helyre inkább tettek egy jelet az OT-nek amit most látok bontott állapotban és ezért is nem tudtam helyrerakni a vezérlést a bontás előtt. Még nem vettem le a szíjtárcsát de szerintetek mitől tud elfordulni egy éken lévő tárcsa ami gyárilag 300Nm van meghúzva?