Ahányszor visszatérek az oldalra mindig van valami újítás a körülményesebb használhatóság érdekében. Egyszer rászánhatnák magukat a fejlesztők, hogy használhatóvá tegyék a felületet.
A mobil nézetes szerencsétlenséget nem lehet kikapcsolni. Pár éve még normális volt, hogy kis gyenge telefonokat használtak az emberek, most a nagyobbakon és a tableteken inkább hátrány a mobil nézet. Fektetett képernyőn különösen komolytalanul néz ki: fent csík, lent csík, használható marad a képernyő harmada (amire max két bekezdés fér rá).
Az is érdekes, hogy mobilon használható az Opera, asztali gépen nem.
Az utóbbi ügyében a Hibabejelentő topikban eleget rimánkodtunk már. Válasz nem jött, csak mellébeszélés. Hogy kinek volt útjában a szabványos időformátum, és kívánt helyette igénytelen fészbukos trágyát, arra se jött válasz.
- mikor lesz elérhető mobilról a desktop nézet? Nem azért van tepsifone-om, hogy a mobilra optimalizált, számomra használhatatlan nézetet bámuljam :(
- nem lehetne visszacsinálni a hozzászólások fejlécében az elküldés pontos idejét, e helyett az óriási programozói bravúrt igénylő x órája/napja/hete/hónapja megjelenítés helyett? Iszonyatosan zavaró ez az új. :(
nem tudom jó helyen jelzem-e vagy jelezte már esetleg más, de FF 29.0 30.0 31.0 alatt se lehet hozzászólást elküldeni mert 'A hozzászólás nem tartalamaz szöveget' üzenetet ad a forum
Nem tudom melyik topicban kérdezzem meg, hát itt próbálom.
Van-e valamilyen gond a forum esetében ? Nálam a régebbi módon nem tudok bejutni, mert a fejlécnél nem jelennek meg a szokásos címek, hogy Index / 2 / Sportgéza / Dívány / stb.
Ezek a 2 oldal esetében szoktak megjelenni, de most csak a Sportgéza oldalnál jelennek meg, mint ma is a brazil válogatott cikkénél jött csak elő a fejléc.
Én semmit sem változtattam meg a beállításaimnál. De akkor hol lehet a hiba?
És a szokásos időpontok sincsenek a bejegyzéseknél, csak hogy hány órája írta be az illető.
A hirdetőknek kell megítélni, hogy milyen célközönségért fizetnek. Komoly cégnek valószínűleg nem előnyös megjelenni ilyen stílusú médiumban, de vannak, akiknek jól jön az általad említett módon előkondicionált olvasótábor.
Az igénytelenséget sose fogom tudni elfogadni egy szakembertől. Márpedig az, amit itt művelnek újságírás címén...
Úgy 6-7 éve volt egy pár levélváltásom az akkori olvasószerkesztővel. Kérdeztem őt pár dologról, mire a válasza az volt, hogy nem értek én semmihez és nem tudom felfogni, hogy ma a gyorsaság a lényeg, nem az, hogy a cikk helyesen legyen megírva. Végül megkérdeztem, hogy akkor minek olvasószerkesztő, de erre már nem válaszolt.
Talán régebben is volt ez, mint 7 éve...
De ami mégjobban idegesít, az a klikkvadászat: Cím: lemondott az orosz elnük. Szallagcím: Ma délben bejelentette az orosz elnök, hogy családi okok miatt lemond.
Persze azonnal klikk a cikkre, amiből kiderül, hogy a serdülő lányok sakkszakköri elnöke mondott le.
És ma már minden cím úgy van megfogalmazva, hogy muszáj legyen klikkelned, ha meg akarsz tudni valalmit.
Korábban én is szerettem az Indexet, szinte ez volt az egyetlen, amit (pár rovat kivételével) mindig végignéztem, de már átálltam másokra. Ugyan még ezt is át szoktam futni, de mindig beleakadok valamibe, ami elkedvetlenít.
Hírportál meg van elég. Inkább olyat olvasok, ahol nem a bevételszerzés és a szerkesztő életfelfogása köszön vissza állandóan, hanem jó olvasgatni.
Kurvára nem érdekli az Index szerkesztőségét, hogy kényelmes-e, vagy sem. Az egyetlen kérdés, hogy hányat klikkelsz. Minden a végtelenségig e körül forog. Ez alapján fogalmazzák a címeket, teszik a linkeket, adják a félinformációkat, stb.
Ez van.
Keress más hírújságot, ahol az információhoz is hozzájutsz.
Lehet, hogy nem ide kellene írni, de nincs türelmem bogarászni, hol foglalkoznak az új felülettel. Sőt már magát a fórumot is a Google-vel kellett megkeresnem, mert a főlapon sehol nem találtam.
Az lenne a kérdés, hogy lehet visszakapcsolni mobil nézetből az oldalt, ha telefonon vagy tableten nyitom meg?
Így egész egyszerűen olvashatatlanok az Index cikkei az állandóan előugró hirdetések miatt.
Az odáig rendben, hogy szükség van rájuk, de amikor már túlzásba viszik, akkor többet nem kell elővenni ezt az oldalt egészen addig, amíg meg nem szűnik ez a marhaság.
Már a totyik címe is rossz, a műszaki háttérrel (vas, processzor, memória, háttértár, stb) semmi baj nincs, feltételezhetően még a tágabban értelmezett alapokkal sem, mint szerver oprendszer, fürt, webszerver réteg, stb.
jahogy a rajta futó webes engine egy tőgány? Irta józsipistike haver a szünideji fagyipénzér és közben esetleg megengettük, hogy zindexesnek érezze magát, na nem sokáig, csak ugy naponta 30 másodpercig?
Kiszámlázta a kamukami bt, offshore, székhely maldiv szigetek, ára végtelensokmillio+1 ft?
As usual, kismagyar valóság.
5++ rohadt éven át nem voltak képesek LOPNI a videoizéjükhöz egy kib@szott flash videolejátszót.
Műszaki háttér, AZ.
A totálkárt (magát az egyik a szájt tartópillérét jelentő műsort, videokontentet..érted) ugy hosztolják ,hogy egyszerűbb, ha a -mostmár- megadott linkről elhuzom a videofájlt, még valos időben, még itthonrol is, még fosupc-n is, is előbb lenyammogja és lejátssza a média pléjer(pedig az m$ médiplay is megér egy .......) , mint az a flashfos, ami egyébként ugyanugy itt az én erőforrásaimmal fut a böngészőn belül, tehát nekik 0 + szerverhelést jelentene, ha ésszel lenne összerakva, ha minimálisan működne, ha aki összegányolta kb tudta volna egyáltalán mit csinál, és hogy kell az ilyesmit..
Minden nap látom, hogy nem kell ám a zixre katitntani, kexpolrerben 10ből 8x az ixre kattintva SEM csukodik be a xxarjuk, ha kinagyitva nézem (az oldalak 98%-a 2014ben tökéletesen kezeli ezt a "hatalmas dolgot", hogy koordináták szorzása egy valós számmal) , na ugy kb a feladat kilővése amire becsuk az egész..., bármilyen böngészőben.
De ne kattincson a zixre, csak ha szeretne. Ja.
Én mindig elmondom, fennhangon, mit szeretnék és kinek, sajnos hiába, az ilyesmi nem igazán halgattatik meg odafent.
Azt tudom, én igy végezném a munkámat, ennyi szakértelemmel, mint állitolag "lusta", naplopo tulfizetett(LOL) állami tróger, mellesleg ilyen info akármihez közel dolgozó csicska, már régen büntető és fegyelmi eljárások tucatjaival néznék szembe, millios készlet és leltáreltérések, 100millios gazdasági katasztrófák, bizonytalanságok, és elszámolási anomáliák lennének, torvényi szinten elrendelt határidők ezreit lépné át az intézmény....valoszinű már a sitten rohadnék.
Ennek a topicnak akkor lenne értelme, ha történne valami reagálás a beírtakra.
Például lehetne azt válaszolni:
- Te barom állat, olvastuk, tudunk róla, de mi nem azért vagyunk itt, hogy a hibát megszüntessük, hanem csak hogy valamit válaszoljunk, amúgy meg éppen kártyázunk, tehát menj a fenébe.
Kb. 2 percre lefagy az oldal a reklám hatására.Win XP és Firefox van.