Keresés

Részletes keresés

Yellowsun Creative Commons License 2021.03.25 0 0 2420

Sziasztok,

 

Hol tudok auditort találni, vagy auditáltatni magam és mennyibe kerül? Évekkel ezelőtt volt alkalmam kipróbálni és a leghatékonyabb módszernek tartom továbbra is a problémáink megoldására, viszont neten seholnemtalálok konkrét infót árakat vagy helyszínt. Tud valaki segíteni?

hizi Creative Commons License 2019.01.22 0 0 2419

engem a barátnőm 4 évi együttélés után hagyott el mert én otthagytam a Szientologiát 8 év után...azt mondta az örök életet a teljes szabadságot elveszíti ha engem választ....totális hipnotikus  agymosás..évekig nagyon fájt hiányzott....

 

még hogy az egyház összetartja a párokat....

Előzmény: K2836 (2414)
hizi Creative Commons License 2018.02.13 0 0 2418

egy régi hozzászólás...ez teccik::)))))

 

Scio betegség állandóan azt szajkózni, hogy ez az egyetlen út. Miénk az egyetlen ÚT. Vagy pontosan azt teszed amit mondok neked, vagy elveszen tőled a megvilágosodásodat. Már a könyökömön jön ki. Legyünk reálisak: A scio egy ötvenes évek beli tech. EVT = gyakorlatilag nulla. Még egyetlen egy abberáció mentes lényt sem tudtak produkálni. Kövér, szemüveges, cukotbeteg, hisztériás "Clearokat" és "OTkat" viszont láttam doszt. Nem az a baj, hogy rosszul használják, vagy nem értik a techet. Soha, mondom SOHA nem keletkezett egyetlen OT de még egyetlen klír sem. Nézd meg a definíciókat a tech szótárba, és értsd meg, hogy milyen is lenne egy OT. Itt tartanánk-e ha egyetlen egy is lett volna. Maga a vallásalapító is elhagyatottan, bújkálva, beteg roncsként távozott erről a világról, viszonylag fiatalon. Hát ez nem túl fényes termék. Az azóta eltelt időszak alatt nem adott jelet magáról, pedig már ráférne egy karizmatikus vezető a bandára. Techát egy biztos: a kivezető utat nem birtokolják. Az elitek elitjének kikiáltott RTC képviselőit tomboló pszihopataként hallottam üvöltözni a saját fülemmel, pedig ők azután tényleg hozzáférhetnének az összes tech-hez, amivel épelméjűvé tehetnék őket. De nem tudják. Ez tény. Ez az ő termékük. 
Ezzel szemben léteznek működő technológiák. Léteznek utak, amelyek kivezetnek. Igaz, nincs mögöttük hangos propagandájú szervezet. Csak szép csöndben terjednek, és produkálják az eredményeket. Úgyhogy van remény. Minden halad előre az isteni terv szerint. Megérkeztek, itt vannak közöttünk az élő mesterek, odadják a techet mindenkinek aki kinyúl érte. Méghozzá ingyen. Jönnek az indigó gyerekek és hozzák a magas rezgéseket, az EGYSÉG információját. Vége a harcnak, a polarizációnak, haladunk az egyesülés felé. Az új embertipus már itt él közöttünk. 
Haggyátok ezt a meddő vitát múltszázadbeli elavult technikák fölött. GYERTEK A JELENBE! 2002-őt írunk. Bocsássunk meg egymásnak és önmagunknak. Zárjuk le a múltat. Érkezzünk meg a MOSTba. Keressetek egy élő mestert, a halottakat hagyjátok pihenni. Az ő odejük lejárt. 

Light08 Creative Commons License 2018.02.12 0 0 2417

Szia Beyond!


Látom már rég nem látogatod ezt a fórumot, bár lehet hogy ez csak a látszat.
A kommunikáció megszünt azt biztos. 
Elcsendesedett mindenki.
Öröm volt olvasni az írásaidat. Nem olyan rég értem a végére.
Nagyon érdekelne hogyan látod most 2018-ban  országunk SzabadZónáját?
Mások nézőpontját is szívesen olvasnám!!
Milyen lehetőségeket rejt magában a Zóna?   Egyáltalán lehet egyhazon kívül haladni a Hídon Magyarországon? 

 

Üdv, 

Light 

Előzmény: beyond (441)
pk1 Creative Commons License 2017.08.01 0 0 2416

"ha így bánik veled a párod miért nem hagyod el?"

 

Nem figyelsz. Írta hogy "Elvált úgy hogy ott szembesültem vele az ügyvédnél."

Előzmény: K2836 (2414)
hizi Creative Commons License 2017.08.01 0 0 2415

Sajnos a Szcientológia mint egy vallás meghipnotizálta a férjed és átvitt értelemben a te életedbe is problémákat hozott.....talán 2-3 év alatt megszabadulsz a lelki vákum leszivásos függőségtől, amibe a volt férjed miatt beleestél. Azt kell felfognod  hogy számára te már egy primitiv buta ember vagy aki őt visszatartja az Istenné válásban. Majd ki fog józanodni de lehet hogy kell 10-20 év hozzá, de akkora már neked ugy is mindegy lesz. Sok szerencsét kezdj egy új életet...és meglátod szebb lesz mint az eddigi volt....üdv....

Előzmény: Nicky1974 (2404)
K2836 Creative Commons License 2017.07.31 0 0 2414

Olvasom Nicky1974 sztoriját. Én 21 éve vagyok szcientológus, de ilyennel nem találkoztam. Olyan, hogy valaki "terápia" néven 2 hónapra eltűnik, ilyen nincs, emberek! Ez egy kitalált sztori valakitől, akinek fogalma sincs a Szcientológiáról csak ijesztgetni akar másokat. Bennem is felvetődik a kérdés, ha így bánik veled a párod miért nem hagyod el? Én is csak ennyit tudok nekem mondani szcientológusként. A szcientológiában a családok összetartása a cél, nem a szétválasztása. Aki másról beszél, az nem ismeri a Szcientológiát és a jobban utána nézünk, soha nem is volt semmilyen kapcsolat vele.

hizi Creative Commons License 2017.02.24 0 0 2413

http://indavideo.hu/video/A_szcientologia_es_utohatasai_-_A_Hid

 

 

EZ  JÓL SIKERÜLT...értelmes film a lényegröl szól...

hizi Creative Commons License 2016.10.21 0 0 2412

elég gyengére sikerült.....ez a film...mondjuk amit sikerült áthozni az egyház beteges félelme minden riportertöl...érdeklödőtöl....totál hit gyülis örület szint.....

 

hizi Creative Commons License 2016.10.14 0 0 2411

megint egy uj kétórás filmet mutattak be Amerikában a cincologiárol..::)))))

 

http://mno.hu/film/amerikaban-a-szcientologus-mozi-1366053

Nicky1974 Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2410

nem vagy publikus.

Előzmény: asamprajnata (2407)
dave6847 Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2409

Vajon egy egyház TÖRVÉNYESSÉGI vizsgálatára elvben jogosult-e az Ügyészség ?

http://ugyeszseg.hu/

Mert az mégiscsak furcsa lenne hogy egy felekezet mint jogalany azt csinálna amit akar a társadalomban.Hiszen az szja egy százalékát fel lehet ajánlani tehát ADÓPÉNZ felett rendelkezik.

Nicky1974 Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2408

nem vagy publikus. nem látom az e-mail címed

asamprajnata Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2407

írj priviben, ezt nem itt kellene megbeszélni....

Előzmény: Nicky1974 (2406)
Nicky1974 Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2406

Mert van két közös gyerekünk . Emellett totális anyagi érzelmi függőséget alakított ki az évek folyamán, ugyanis ez így helyes szerinte hiszen sokkal többet keres mint én keresnék , más összetenné a kezét ha a gyerekek és a háztartás és az ő hátterének a biztosítása lenne a feladata. Én hálátlan vagyok, ha nekem ez sem jó. Kín keservesen megszerzett munkalehetőségemet aláásta. Nem beszélhetek senkinek semmiről mert őt nem így ismerik. Egy nagyon elismert befolyásos VALAKI  aki rengeteg közintézményt támogat  rengeteg érdekkapcsolattal. Az én szavam az övé mellett nulla. Vagy épp őrültnek nyilváníttat , ugyanis már nekünk a saját családjának a szemébe letagadja azt amit mond, amit csinál ami felháborító,  úgy hogy bizonyítani nem tudod, max felrobbansz a kétségbeesettségtől, és tehetetlenségtől.

asamprajnata Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2405

s te miért nem ébredsz fel? Ha ennyi sorozatos rossz dolgok történnek ebben a kapcsolatban, mire vársz? Annyi normális pasi van a világban............

éld a saját életed, s ha a sors úgy akarja, majd megkeres.

Előzmény: Nicky1974 (2404)
Nicky1974 Creative Commons License 2016.08.10 0 0 2404

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni. 3 éves kálváriám közepette nem tudom eldönteni, hogy szimplán egy agyament ember szivatásának az áldozata vagyok vagy konkrétan a szekta tudatlan manipulációjáé.

Két évvel ezelőtt a párom egyszer csak se szó se beszéd elment. Munkára hivatkozva. Nem jött haza két hónapig. Azt írta terápiára jár amíg nincs vége nem találkozik velünk. Majd hazajött s közölte a terápia eredményét: élete legnagyobb törései vagyunk, s ő már fejlődött. Azt hittem megnyílik alattam a föld. Hogy mondhat valaki ilyet ennyi év után?. Sorozatos eltűnések, kapcsolatmegszakítások,  hitegetések majd becsapások váltogatták egymást. A lelki terror magas szintje amit profi mód üzemeltet. Miután felhívott egy ismerősöm hogy valóban a szci tagjai vagyunk-e, mert úgy hallotta. Döbbenten hallgattam , nevettem ... ugyan már mi az? Utána néztem és ha  nem kellett nagy erőfeszítés hogy beillesszem az életünkbe, de  tagadja bármi köze is lenne hozzá. De azért ideges a téma hallatán és iszonyú szivatás-kálváriát vonzottam  magunkhoz. Elvált úgy hogy ott szembesültem vele az ügyvédnél. Semmit sem sejtettem. Nem beszél. Csak történnek velünk a dolgok. Ahogy ő akarja.  Marionett figura vagyok saját életemben. De mi okuk lenne ilyet tenniük velem mikor nem is ismernek?

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2016.07.25 0 0 2403

Bélsárral öntötték le Pesten a szcientológusok amerikai nagyfőnökét!

 

egy felháborodott lakó - nem tudni pontosan, hogy az utcán állva, vagy egy fehér Barkas kisteherautóból, több vödör emberi ürülékkel leöntötte az egyház főnökét illetve a környezetében lévőket!

 

Akkora bűz kerekedett, hogy többen rosszul lettek. A szcientológusok vezérkara futva keresett menedéket az újonnan avatott székházban... A nyomukban lévő hívek a fekáliában csúszkálva követték őket... Kétségbeesetten próbálták eltakarítani az ürüléket, az egyházi vezető öltönyét az új székház mosdójában próbálták valahogy rendbe tenni, amint arról kissé fecsegő magyar szcientológusok is beszámoltak...A bűz még szombaton este is jól érzékelhető volt a környéken, amint arról munkatársunk is meggyőződhetett. A környékbeliek gúnyos mosolyok kíséretében mesélik az esetet... Amiről a szcientológusok magyar vezérkara teljes hírzárlatot rendelt el, talán érthető okokból...

N Tamás Creative Commons License 2016.06.19 0 0 2402

lehet hogy átvitt értelemben értette, hogy "tisztátalan egű LA." 

Előzmény: hizi (2396)
Translator Creative Commons License 2016.06.15 0 0 2401

Feltettem a Clearbird TR anyagot, ha valaki elolvasná és a hibákat jelezné nekem, megköszönném:

 

http://www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/cbtr/cbtr

hizi Creative Commons License 2015.10.16 0 0 2400
hizi Creative Commons License 2015.07.27 0 0 2399
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.26 0 1 2398

 Az igaz történet egy német családról szól, akiket prédaként ölel át és fon be egy magát vallásnak hirdető csoportosulás, a szcientológiai egyház. Miközben a fiatalasszony képtelen elszakadni, s egyre mélyebben és szorosabban kötődik a szervezethez, a férj, aki korábban maga is szcientológus volt, úgy dönt, hogy otthagyja a társaságot. Sikerül is a menekülés, ám eközben elveszíti a hitvesét és a kislányát.

A kényes témának számító filmet titokban forgatták, mert az alkotók tartottak a szcientológusok támadásaitól. A német közszolgálati televízióban való bemutatása óta azonban csak fokozódnak a film körüli feszültségek, botrányok. A németországi szcientológusok szerint a tévéfilm ?a türelmetlenség és a diszkrimináció légkörét alakítja ki egy vallási közösség ellen". A film készítői azonban cáfolják a vádakat, s mint hírlik, nem futamodnak meg, mert az igazság, vallják, mindennél előbbre való.

 

 

Míg végül semmid sem marad (Bis nichts mehr bleibt) - Teljes film

 

trueXman Creative Commons License 2014.07.26 0 0 2397

:-)

hizi Creative Commons License 2014.07.18 0 0 2396

érdekeseket irsz...van ami nagyon ott van egyéni friss érdekes nézőpont..!!! ....ezen azért jót mulattam"tisztátalan egű LA." ott éltem húsz évet, de még felhőt is csak évente max. kétszer láttam... :))))

Előzmény: trueXman (2394)
trueXman Creative Commons License 2014.07.04 0 0 2394

...megérteni a számunkra fontos gondolatait, a többit meg hagyni a fenébe...

 

-a Tech szilárdsága ("sztenderdsége") pontosan ezt gátolja meg.... klónokat gyárt egy kaptafára ... "dianetika-clear"-klónokat, "OT"-klónokat stb.

 

Az intézménynek persze szilárd (és jogvédett) anyagokra van szüksége, hogy profitálhasson általuk és belőlük - mi egyéb lehetne a célja?

 

Még egy szabály:

Ahol tömeg van, ott nincs értelem... ahol értelem van, ott csak egy ember van. stb.

 

A szcientológia egyház egyre inkább az embertömegekre van alapozva, bár kezdetben hollywoodi elitszektának indult az okkultizmus egyik fővárosában, (a tisztátalan egű)  Los Angelesben.

trueXman Creative Commons License 2014.07.04 0 0 2393

"A hit :
nem más, mint egy elképzelés, valami, amit igaznak tartasz. Az elméd azt fogja megvalósítani, amit hiszel. Ez hatalmas lehetőség, de rosszul is lehet használni. "

-Vak energia a hit, a posztulátum "hátszele". (a negatív elem, az "asszony") (mágiaelmélet)


"Kolomano" értelems, korrekt, de a "náci elemet" képviseli... ilyenek a Tech szilárdítói (!)... =elveik által szilárdul a világuk, ami nem egyéb, mint a Bank-juk.

Ez egy szabály:

A világ, amiben élsz: a Bankod.

"a bejegyzéseimmel szétverem a cincologusi közmegegyezéseket..."

-meggátolsz egy stabilizálódási folyamatot, egy kialakuló rendet... Egyébként mindenféle rend, ha teljesen kialakul, náci elvű lesz.
(tökmindegy, ki hozza létre... indulhat a leghumánusabban stb.)

"Kolomano" valószínűleg szeretne egy stabil és rendezett világban élni, ebben igaza van. ... Rendeződik is a MEST, de folyamatosan megy közben lefelé (=szilárdul, mechanizálódik) - ez szükségszerű és kikerülhetetlen.

...

"na itt látom elszabadult a cincologia virus nálad........:))))"

-el bizony :-)

Ron véleményem szerint tényleg egy eredeti gondolkodó volt, nem csak egy tolvaj... a probléma kb. az, hogy nem (vakon) majmolni kellene, hanem megérteni a számunkra fontos gondolatait, a többit meg hagyni a fenébe.

A keresztények Jézust majmolják, a szcientológusok meg Ront.
Mi ez, ha nem majmolás?

A majom az, aki majmol. A majom a Természettől rendelt alapállapot (=az "elfogadott középszer").
Aki viszont nem középszerűnek születik, annak meg lehet kísérelnie kitörni eme keretek közül.

Translator Creative Commons License 2014.06.14 0 0 2392

Elkezdtem fordítani a Clearbird TR tanfolyamot: http://www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/cbtr/cbtr

Translator Creative Commons License 2014.05.09 0 0 2391

A Szent tehén sorozat mind a nyolc része elkészült:

 

http://www.szabadzona.hu/index.php?doc=technology/hcs/hcs

hizi Creative Commons License 2014.05.04 0 0 2390

SPIRITUÁLISAN ELKAPHATÓ BETEGSÉGek.

(Mindenkinek ajánlott nagyon figyelmes elolvasásra, és lehet önvizsgálatot tartani! Itt is jobb a megelőzés, mert az elhatalmasodott kórból nehéz kilábalni...) 
Az alább felsorolt 10 kategória nem végzetes, csupán eszközként szolgálnak arra, hogy tudatába kerüljünk a legelterjedtebb, spirituálisan elkapható betegségeknek.


1. Gyorséttermi spiritualitás: Összevegyíti a spiritualitást egy olyan kultúrával, ami a sebességet, az egyszerre több dologgal való foglalatosságot és az azonnali megtérülést üdvözíti, s ennek eredménye a legnagyobb valószínűséggel a gyorséttermi spiritualitás lesz. A gyorséttermi spiritualitás annak az általánosan elterjedt és megérthető elképzelésnek a terméke, hogy az emberi lét szenvedései gyorsan és könnyen megszüntethetők. Egy dolog azonban biztos: a spirituális átalakulás nem egy gyorsmenet.

2. Imposztor spiritualitás: A másolt spiritualitás arra való hajlam, hogy úgy beszélünk, öltözködünk és viselkedünk, ahogyan szerintünk egy spirituális egyén tenné. Ez a spiritualitásnak egyfajta imitálása, ami úgy próbálja leutánozni a spirituális felismerést, ahogyan a leopárd mintás póló imitálja a leopárd valódi bőrét.

3. Zavaros motiváltság: Jóllehet a lelki fejlődés utáni vágyunk őszinte és tiszta, gyakran ez összevegyül kicsinyesebb motivációkkal, mint például szeretnénk, ha valaki szeretne bennünket, szeretnénk valakihez tartozni, szeretnénk betölteni a bennünk lévő űrt, és úgy hisszük, hogy a spirituális ösvény majd megszünteti a szenvedéseinket, és a spirituális ambíció különlegessé tesz bennünket, jobbak leszünk mint a többiek, mi leszünk „az egyetlen”.

4. Spirituális Tapasztalatokkal való Azonosulás: Ennél a betegségnél az ego azonosítja magát a spirituális tapasztalatunkkal, és a sajátjának tekinti azt, és kezdjük elhinni magunkról, hogy olyan megérzések megtestesülései vagyunk, amelyek valamikor megjelentek bennünk. A legtöbb esetben ez nem tart a végtelenségig, de hosszan megmaradhat azoknál, akik megvilágosodottnak hiszik magukat és/vagy akik spirituális tanítóként működnek.

5. A Spiritualizált Ego: Ez a betegség akkor üti fel a fejét, amikor az egoisztikus személyiség alapszerkezete itatódik át spirituális tanokkal és eszményekkel. Az eredmény egy tökéletesen „golyóálló” egoisztikus személyiség lesz. Amikor az ego spiritualizálódik nem fogadunk el segítséget új vélemény vagy építő kritika formájában. Áthatolhatatlan emberi lényekké válunk, és visszamaradunk a spirituális fejlődésben, mindezt a spiritualitás nevében.

6. Spirituális Tanítók Tömegtermelése: Jelenleg számos trendi spirituális tradíció létezik, amelyek kitermelnek olyan embereket, akik a spirituális megvilágosodás szintjén hiszik magukat, vagy legalábbis olyan mesterfokon, ami messze meghaladja a tényleges szintjüket. Ez a betegség spirituális futószalagként működik: vedd fel ezt a ragyogást, vegyél abból a megérzésből, áldást kapsz – bumm! – megvilágosodtál, és kész vagy rá, hogy másokat is megvilágosodottá tegyél ugyanebben a szellemben. A baj nem ott van, hogy az ilyen tanítók oktatnak, hanem ott, hogy úgy mutatják be magukat, mintha spirituálisan magas szinten lennének.

7. Spirituális Gőg: A spirituális gőg akkor üti fel a fejét, amikor a gyakorló, hosszú évek fáradságos erőfeszítése folytán tényleg eléri a bölcsesség egy bizonyos szintjét, és ez az eredmény okot ad neki arra, hogy további spirituális tapasztalatokra ne legyen kíváncsi. A „spirituális felsőbbrendűség” egy másik tünete ennek a spirituálisan elkapható betegségnek. Abban a finom szintű érzésben nyilvánul meg, hogy ’Jobb vagyok, bölcsebb és mások felett állok a spiritualitásom miatt.’

8. Csoportszellem: Úgy is hívják, hogy csapatgondolkodás, kultusz-mentalitás vagy ashrambetegség – a csoportszellem egy alattomos vírus, ami sok elemet tartalmaz a hagyományos függőségi rendszerből. Egy spirituális csoport kifinomult és öntudatlan egyezségeket tart fenn arról, hogy hogyan kell helyes gondolkodni, beszélni, öltözködni és cselekedni. A „csoportszellemmel” fertőzött egyének és csoportok elutasítanak minden olyan személyt, viselkedést és körülményt, ami nem illeszkedik a saját csapatának gyakran íratlan szabályaihoz.

9. Kiválasztott Komplexus: A kiválasztott komplexus az a hit, hogy „a mi csoportunk spirituálisan előrehaladottabb, hatalmasabb, megvilágosodottabb és összességében jobb, mint bármely másik csoport.” Fontos különbség van aközött a felismerés között, hogy valaki megtalálta a helyes ösvényt, tanítót vagy közösséget a saját maga számára, vagy megtalálta Az Egyetlent.

10. A Halálos Vírus: „Megérkeztem”: Ez a betegség olyannyira el tud hatalmasodni, hogy képes véget vetni és valóban megölni a spirituális fejlődésünket. Ez azt hiteti el velünk, hogy ’Megérkeztem’ a spirituális út legvégére. A spirituális fejlődésünk megáll azon a ponton, ahol ez a hit bekristályosodik a pszichénkbe, mivel amint azt hisszük, hogy elérkeztünk a végső célhoz, a további növekedésünk abbamarad.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!