Keresés

Részletes keresés

neked semmi nem jó Creative Commons License 2014.01.06 0 0 193

Már 10 éve történt- de most olvastam el a hozzászólásokat. Ezért úgy döntöttem megosztom a velünk történt esetet.

Fiam arcán rengeteg tűhegynyi nedvedző lukacskák keletkeztek. Végig jártuk a magán klinikákat, a Bőr Klinikát,természetgyógyászokat,energia adó gyógyászokat, akupunturát és még sorolhatnám. Nem evett liszteset, tejeset, rostosat, majd éhen halt már szegény. Majd kétévi kínlódásunk volt. Teljesen véletlenül egyik tv csatorna egyik adásában- amit soha nem néztem, csak véletlenül oda kapcsoltam, s már el is kapcsoltam, mert ezt a műsort elég közönségesnek tartottam. De megütötte a fülemet, hogy egy hölgy bőr problémát említett, tehát azonnal visszakapcsoltam. Röviden: 20 év óta volt olyan problémája mint fiamnak, s a tahiti nonit említette, melytől rendbe jöt az arca bőre.

Röviden: azonnal megvettem az italt, a fiam másfél üveggel ívott meg,s láss csodát: meggyógyult a bőre! Mindig vannak kételkedők s csak a Jó Isten a megmondhatója, hogy valóban ettől gyógyult-e meg, de miután semmi más nem hozott eredményt,a noninak tulajdonítom a sikert.

Most egyébként a 20 éves unokám kínlódik, egy teljesen más problémával, ezért kezdtem kutatni a neten s találtam rá a fórumra.

 

multiplafan Creative Commons License 2013.08.05 0 0 192

Én iszom folyamatosan a nonit, nekem használ, pedig abszolút nem "csodaszerként" tekintek rá. Kétkedők mindig és mindenhol vannak. Ennyi.

soanie Creative Commons License 2012.03.05 0 0 191

Tisztelt NONI Juice Értékesítők,

 

Megvételre, és/vagy bérlésre kínálom, a tulajdonomban lévő

 

www.nonijuice.hu

 

és

www.tni.hu

 

domain neveket!
(igény szerint akár tárhely bérléssel, szolgáltatással együtt is)

 

Bérlés esetén hajlandó vagyok elkötelezni magam hosszútávú verzióban, akár honlap, és/vagy webshop díjmentes létrehozásával is!

 

Érdeklődni: sales@tni.hu

 

(Fontos tudni, hogy évek óta, folyamatosan érkeznek minden hirdetés és ezirányú publikáció nélkül a két domain-re érdeklődések, megrendelések, amelyeket jobb híján, továbbítani szoktam a tni.com címre!)

 

aCoVosLajos Creative Commons License 2012.01.17 0 0 190

Szia, teljesen egyetértek veled, abban a tekintetben, amiről az a cikk szól, amire hivatkozol a hozzászólásodban. Mivel az a "Tahiti Noni Juice" nevű termékkel kapcsolatban íródott. Annyi féle noni van a piacon, lassan közel 300 féle, és annyi mindent mondanak a noni hatásairól. Ezért is volt áttörés a témában, amikor pár évvel ezelőtt Dr.Neil Solomon belgyógyász professzor a "Spring Thing" egészségügyi rendezvénysorozat keretében Philadelphiában egy 30 perces előadást tartott: " 21 OK, hogy miért érdemes fogyasztanunk a nonit" címmel. Az előadást olyan érdeklődés övezte, hogy még a BBC is rögzítette, majd később műsorára is tűzte. Ez az előadás egyébként megtekinthető DR.Neil Solomon weboldalán is: http://www.drneilsolomon.net/media/indexhu.htm - ugyancsak innen (jobb hasáb) le lehet tölteni azt az e-book-ot (Ne higgyen a mesékben), ami magyarázatot ad arra, miért óvakodjunk a piacon kapható utánzatoktól, mint amilyen pl. az a termék, amelyre az a cikk hivatkozott, amelyet korábbi hozzászólásodban megemlítettél. Ezeken a dolgokon mindenképpen érdemes elgondolkodnunk, mielőtt eldöntjük, hogy a piacon kapható noni termékek közül melyiket akarjuk megvásárolni. Nem biztos, hogy mindig az olcsóbbal járunk jobban.

Előzmény: rob19 (189)
rob19 Creative Commons License 2011.08.06 0 0 189
Zsolti-1979 Creative Commons License 2011.04.21 0 0 188

Bocsi, így már rá is lehet kattintani...

http://www.noni-noni.info

http://www.noni-juice.hu

Zsolti-1979 Creative Commons License 2011.04.21 0 0 187

Üdv mindenkinek,

 

Személyes tapasztalat: támogatja az immunrendszert, rengeteg plusz energiát ad. Erre a mai, rohanó világban nagy szükség van.

 

A kétkedőknek:

  • A Tahitian Noni Juice 14 sikeres humánklinikai kísérlettel rendelkezik.
  • Novell food engedéllyel rendelkezik.

Azért ez jelent valamit...

 

A TNI 250.000 USD-os kihívására érdekes módon még csak nem is jelentkezett senki.

 

Kételkedni lehet, sőt hangot is lehet neki adni, mert itt van ez a fórum, erre jó...

 

Úgy gondolom, hogy akinek segített (ezek közé tartozom én is), elkötelezett noni (Tahitian Noni) rajongók maradunk...

 

Ha egyéb más kérdésed van, ki szeretnéd próbálni, akkor keress meg:

www.noni-noni.info

www.noni-juice.hu

 

sanyooo Creative Commons License 2011.04.20 0 0 186

Ne legyünk radikálisok, C vitamin bizonyára van benne.  Fogadom! :)

Előzmény: Otto Normalverbraucher (185)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2011.04.20 0 0 185

 Reumatikus, izületi fájdalmak, fogzással járó kellemetlenségek, bőrproblémák esetében eredményezett javulást, sőtt a II. szárzámú cukorbetegséget egy az egyben meggyógyította, mindenféle egyéb gyógyszer nélkül

 

 

Sőt még az orrodat is tisztíccsa, igaz? :-DDD

 

Majd akkor szólj, ha bevizsgáltatta a cég, és ezeket a csodahatásokat klinikailag is bizonyítani lehet. Addig placebo.

 

 

Előzmény: vik8203 (183)
sanyooo Creative Commons License 2011.04.20 0 0 184

2 hozzászólás után azért elég bátran bírálsz másokat! :(((

Előzmény: vik8203 (183)
vik8203 Creative Commons License 2011.04.19 0 0 183

Kedves Fórumozók!

 

Csatlakozom az előttem szólóhoz!

Szomorúan tapasztalom, hogy sokan csak azért írkálnak, mert épp nincs jobb dolguk. Persze belekötni valamibe nem nehéz feladat.

Biztos vagyok benne, hogy legtöbben anélkül alkottak véleményt, hogy személyesen kipróbálták volna a juice-t. Bárki bármit mondhat, az ital igen is zseniálisan működik, családomban már többszörösen is bizonyított. Reumatikus, izületi fájdalmak, fogzással járó kellemetlenségek, bőrproblémák esetében eredményezett javulást, sőtt a II. szárzámú cukorbetegséget egy az egyben meggyógyította, mindenféle egyéb gyógyszer nélkül!

Más cégek, jóval drágább táplálékkiegészítőit is kipróbáltuk már, és egyik sem mutatott ilyen eredményeket!

Nem csak az ital produkál ilyen sikereket, hanem egy krém is, melyet női problémák megoldására ajánlanak. Anyukámnak, és keresztanyukámnak elmúltak a változó korral járó hőhullámai, és ami számomra a legcsodásabb, hogy a pici fiamat megmentette egy kukiműtéttől. Már be voltunk jelentkezve a fitymaszűkület műtétre, mikor úgy döntöttem mégis lemondom, és adok egy esélyt ennek a krémnek...bevallom magam sem hittem, hogy esetleg tényleg segíthet, de két hét után szépen elkezdett elválni a bőr, és rendeződött a probléma! Ezen annyira fellelkesedtem, hogy ma már mindenkinek ajánlom a termékeket, és szívesen mesélek a pozitív tapasztalatainkról!

Tehát azt mondom annak, aki most töri a fejét, hogy kipróbálja e, hogy ne habozzon! : )

Ha valakinek tudok segíteni írjon: csasziviki01@freemail.hu

További szép napot mindenkinek!

 

Viki

RusiGabi Creative Commons License 2011.02.11 0 0 182

Kedves Fórumozók!

 

Mi 5.éve fogyasztjuk a Tahitian Noni Juice-t amit ma már Bioaktív Italnak hívnak, mivel a folyamatos kutatások egyre több a szervezetre gyakorolt pozitív eredményt bizonyítottak.

Nálunk még lázcsillapító sincs itthon, szinte minden egészségügyi problémára a nonit használjuk. Valójában nem csodaszer, de számomra az. Aki erre azt mondja, hogy placebo hatás az mit mond arra, hogy a barátnőm 13 éves kutyája agyérgörcsöt kapott és se enni se inni nem akart. Erre megkínálták a nonival amit azonnal elfogadott. Fel is gyógyult az állatorvos csodájára aki azt gondolta, hogy ezt nem fogja túlélni.

Több hatóanyag van ebben a gyümölcsben, mint az általunk eddig ismert bármelyik kínai gyógynövényben. Ezért olyan hatásos, mert sejt szinten hat és komplexen segít a szervezetünk öngyógyító képességének a helyreállításában. Ha jól működik a szervezetünk akkor nem leszünk betegek.

Úgyhogy azt gondolom, aki csak szórakozásból felelőtlenül ír hülyeségeket erről az ősi gyógyító növényről és a Tahitian Noni International cégről az a saját lelkiismeretével számoljon el, ha ezáltal lebeszél másokat a Tahitian Noni Bioaktív Ital hatásának megtapasztalásáról.

Szeretettel: Rusorán Gabi

segítő Creative Commons License 2010.05.24 0 0 181
Kedves Mindenki!

Azt sem tudtam, hogy ez a termék létezik, de a első kemot követően másnaptól teljesen elmúltak tőle az őrületes rosszulléteim, és a következő kemo után már csak 1-2 órát kínlódtam.
Nem fogyok tovább és bennem marad az étel, a közérzetem majdnem tökéletes mióta iszogatom rendszeresen a nonit.
Pedig még nincs vége, hiszen a nyaram arról fog szólni, hogy küzdök az életemért.

Engem innentől az égvilágon más nem érdekel...!

Inkább csak az a szánalmas, ha valakik a magamfajtán óhajtják megszedni magukat.
Ám a sors tud lenni kegyes is + kegyetlen is, hiába hisszük, hogy ez csak a másikkal fordulhat elő...
nonikata Creative Commons License 2010.03.25 0 0 180
Ez volt 2001-ben.... azóta sokat változott a világ!

http://gononi.com/united_states/english/link/updates/full?id=316871

Nézzétek végig, olvassátok el, komoly kutatási, dupla vak humánkisérletek.
Ne higgyétek, hogy szentelt esővizet isztok ilyen áron, kevés hálózatban árult terméknek vannak ilyen eredményei... szerintem biztonságosabb, mint némely gyógyszer!!!!
freezsu Creative Commons License 2010.03.10 0 0 179
Hello! Nane! Akkor te nem vagy igazi barát. Bukott MLM-esek beszélnek így, akiknek nem sikerült elérni semmit, ebben vagy másban sem. Vagy legális piramisba léptek, de az nem MLM. Nem csoda ital. Táplálék kiegészítő, bioaktív ital. A gyógyszerészed kérdezd meg mi a jobb... és semmi nem tesz csodát 1 hónapos kúra után, okosok...A maga nemében páratlan termék, és a sok " javult " ember nem hazudik. Lejárató kampány , minden ellen van: termék, politika, vallás, stb. miért?????????????, Mert mindíg akadnak olyan emberek akik , elhisznek valakinek, valamit, mert: gazdag, hitelesen adja elő, vagy csak szimpatikus, stb. Ne keverjük a magyar országon gyártott nonit a TAHITIAN NONI -val. Az rtl-en másolattal volt a gond. 600 cég másolja és árulja. Az eredeti olcsób a hatékonyságáról nem is beszélve. Olyan mint a PL> NIKE -t meg a kínait össze hasonlítani. szép napot
Előzmény: nane!! (166)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.11.09 0 0 168
Előzmény: nane!! (166)
nane!! Creative Commons License 2009.08.09 0 0 166


Hello Mindenkinek!

Egyik barátnőm ajánlotta a Noni-t( Tahitian noni juice),de nekem túl gyanús volt ,túl szép ,hogy igaz legyen ....,sőt úgy éreztem ,ha megiszom kitéphetik a lábam és akkor is visszanő és ez azért egy kis kutatásra késztettet!
Szóval keresésem eredménye ez a cikk volt ,olvassátok el és döntsétek el ti ,hogy mi ez?????És mit tud a Noni ?!Ja ,valamikor 2001-ben az RTL KLUB egyik műsorban kivesézték a Noni-t:

.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
2001
Ekkora átverést!
Láttátok az RTL KLUB-on?

"A Noni állítólag sok beteg embernek használ, másképp nem vették volna meg többezren a méregdrága italt. De az azért nem mindegy, hogy ezek az emberek miért fizetnek havi több tízezer forintot. Egyszerű gyümölcsléért vagy a dagantos megbetegedésekre is jótékony hatással bíró szirupért.
Stábunk rejtett kamerás felvételeket készített egy fiatalemberrel, aki előzőleg telefonon azt ígérte, hogy egy csodálatos gyógyító erejű készítménnyel ismertet meg. A találkozó elején elmondta, hogy ő egy piramisszerű hálózat tagja, amely a tahiti eredetű Noni gyümölcslevet árusítja. Az ügynök által átadott ismertető-írások szerint a Noni, egy új gátlószere a rákos folyamatok néhány fajtájának”. Íme egy részlet a meggyőzőnek ható előadásból:
„ A noninak egy a lényege, van benne egy anyag a proxeronin ami az egyensúlyt hozza létre a szervezetben. Az ember rengeteg mérgező anyagot bevisz a szervezetbe, és nem méregtelenít, nincs, ami kivigye. Ez a proxeronin meg méregtelenít. Olyan, mint a vízhajtó.1 liter 15.000 Ft., és ez egy hónapra elég. Milliárdos üzlet nem lehet szélhámosság. Rengeteg ellenőrzésen megy keresztül”.

A gyümölcs ellenőrzése, vagyis vizsgálata, valóban megtörtént, de egészen más eredményt hozott, mint amit az üveges italhoz mellékelt tájékoztatók írnak. A németországi Apotheker Zeitung 1 hónappal ezelőtt megjelent számában német kutatók tételesen cáfolják, hogy bárminemű tudományos eredmény állna a csodálatosnak tartott Noni mögött. Sőt, mint kiderült a tahiti nép is csak a Noni gyökerét fogyasztja, azt is hashajtónak. A zöldszínű gömb alakú átlagos gyümölcs ugyanis büdös és rossz ízű, legfeljebb éhinség idején fogyasztják – állítja a cikk.

„ Megállapították, hogy azok a komponensek, amelyekre ezekkel a termékekkel kapcsolatban hivatkoznak, az elfogadott kémiai adatbázisban nem szerepelnek. A hisztéria, amit a noni körül sikerült kialakítani, mint például a tumor ellenes hatás, teljes mértékben megalapozatlan"- mondta Prof. Dr. Nyiredy Szabolcs, elnök- igazgató.

Noni szórólapja szerint, az ital ellátja a sejteket egy proxeronin nevű biokémiai vegyülettel, amit a sejtek xeroninná alakítanak. Ez aztán szabályozza a vérnyomást, legyőzi a gyulladásokat, és legyőzi a daganatok némely típusát. A német és osztrák kutatók ezzel szemben döbbenetes eredményre jutottak.

„ Három komponens van, aminek a hatásosságára hivatkoznak, a noni PTT, amely egy polysacharidban gazdag vegyület. És van a Xeronin meg a proxeronin, amelyeknek alkaloidáknak kéne lenniük. Ám ilyen vegyületek egyetlen rendelkezésünkre álló adatbázisban sem szerepelnek- fűzte hozzá a professzor.

Tehát ha ezt a vegyületet valaki mégis megtalálta, úgy az elfelejtette törzskönyveztetni, mert a tudomány számára ez a vegyület nem létezik. Ezt valószínűleg az a 10 ezer magyar vásárló sem tudja, akik az ügynök szerint eddig kifizették érte a literenkénti 15 ezer forintot.

Az Országos Élelmiszer Ellenőrző Intézet, az általunk bemutatott 1 literes Noni terméket gyümölcsléként engedte forgalomba. A címkére nincs is semmi más írva, csak hogy gyümölcslé, amiben Noni, szőlő és áfonya koncentrátum van. Az intézet munkatársai a kiegészítő szórólapokat soha azelőtt nem látták, tartalmát nem ismerték.

A törvények szerint a reklám sem tartalmazhat olyan félreérthető kijelentéseket, amely a vásárló megtévesztheti. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség az általunk bemutatott kísérő füzetek és reklámanyagok alapján eljárást indít a törvénysértőkkel szemben.

Szerettük volna megkérdezni azoknak a véleményét, akik a magyarországi terjesztésért felelnek, és akik a rejtett kamerás felvételen elhangzottak szerint a reklámanyagokat is terjesztik. Az üvegen azonban csak az importőr cég neve és címe szerepel. A cég vezetője inkognitóját megőrizve, kérdésünkre annyit mondott, hogy soha nem állította a termékről, hogy gyógyhatású lenne.

Elmondása szerint már ő is magas áron adja tovább a közvetítőnek, aki azt csinál a termékkel amit akar. A közvetítő és a nagykereskedő, akinek a nevét és számát megadta, adásunkig elérhetetlenek voltak. Az üveges terméken gyártóként feltüntetett Morinda cég ma reggel eljutatott faxüzenete szerint a 15 ezer forintért kapható italt ők is gyümölcsléként és nem gyógykészítményként exportálják. Az ügynök szerint egy egész hálózat foglalkozik a magyarországi értékesítéssel.

Aki pedig nem pénzt akar keresni, hanem az egészségét visszanyerni, vagy arra vigyázni, ezekkel a szórólapokkal és füzetekkel találkozik. A reklámanyag szerint az egzotikus ital tele van értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Jó az asztmára, a cukorbetegségre, és némely rákos megbetegedés kezelésére. Ez utóbbi esetben 2,7 dl kell naponta meginni. Egy hónap alatt majdnem 8 litert. Ez közel 120 ezer forint egy hónapban. Persze ez csak ajánlott mennyiség, és mindezt olyan amerikai orvosok állításaira alapozzák, mint Dr. Niel Solomon, akinek az Noniról szóló értekezéseit, egy bizonyos Multilevel Marketing tréning központ, internetes oldalán lehet elolvasni.

Nyíredi Szabolcs szerint a Noni készítmények számos európai országban nem kapták meg a forgalomba hozatali engedélyt. Németországban élelmiszerként sem engedélyezték. A jövő héten a magyar gyógyszerészeti szaklapokban is megjelenő vizsgálati eredmény szerint a Noni gyümölcsről semmilyen tudományos vizsgálat nem mutatta ki eddig, hogy például az almánál vagy a mogyorónál jobb hatása lenne. Szívesen megszólaltattunk volna betegeket, orvosokat vagy kutatókat, akik ezt cáfolnák, de egy sem vállalta az interjút. A készítménynek végül is nincs káros mellékhatása, és, mint közismert, a placebo-hatás, vagyis a csodaszerbe vetett hit, néha valóban csodákra képes."


Így kell meggazdagodni!
rali Creative Commons License 2009.01.18 0 0 163
Osztaná - ha volna neki...
Előzmény: Otto Normalverbraucher (162)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2009.01.04 0 0 162

Mióta lehet reklámozni ezen a topikon??? :-O :-O :-O

 

Nem meg a biznic, itt osztod az észt?

rali Creative Commons License 2007.03.05 0 0 154
NAlátod, semmire se való, meg még undorító is.
Előzmény: BOLOND (153)
BOLOND Creative Commons License 2007.03.05 0 0 153
En hoztam haza igazit, kb 4 litert, azt hittem majd megfiatalit meg kikemenyit, de se ez se az. Hasmenes nem volt, de az ize elosegiti a hanyingert!
Előzmény: rali (152)
rali Creative Commons License 2007.03.05 0 0 152
Azt nem - de nagyon príma hasmenést csinál.
Előzmény: BOLOND (150)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2007.03.05 0 0 151
:-DDDDDDDDDDDDDDDDD   Nagyon találó! :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: megszalott_325i (140)
BOLOND Creative Commons License 2007.03.05 0 0 150

Lottoszamokat nem lehet megalmodni tole?

 

 

Előzmény: megszalott_325i (140)
rali Creative Commons License 2007.03.05 0 0 149
Aham.Mostmár értem.
Előzmény: megszalott_325i (148)
megszalott_325i Creative Commons License 2007.03.05 0 0 148
A nonira értettem, csak eldöntöttem, hogy mostantól így hívom:)
Előzmény: rali (147)
rali Creative Commons License 2007.03.05 0 0 147
A nunidzsúsz az az örömlé.
Előzmény: megszalott_325i (146)
megszalott_325i Creative Commons License 2007.03.05 0 0 146
nuni juice ;))))))))

Megy ez még egyáltalán Magyarországon?


Azt mondják gyorsabban terjeszkedik mint a májkroszoft. Érdekes, mikor bekapcsolom a gépet, nem azt írja, hogy Nuni Juice loading...

bocs fáradt vagyok már...
Előzmény: rali (141)
rali Creative Commons License 2007.03.05 0 0 145
Rozsdamarónak is jó, meg levélfoltosság ellen is.
A hajnövesztésről nem is beszélve.
Előzmény: megszalott_325i (144)
megszalott_325i Creative Commons License 2007.03.05 0 0 144

Az uncsim most készült beállni, mert nálunk Erdélyben most készül lenni. Azért kezdtem utánanézni, mert piramis szaga volt. Hát megtaláltam amit kerestem.

De ha tényleg működik, az autómba is ilyent töltök olaj helyett hátha regenerálódik;))
Előzmény: rali (141)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!