Keresés

Részletes keresés

mf08 Creative Commons License 7 órája 0 0 4898

Ismerem én is. Nagyon le tud ragadni ott az ember... Aki létrehozta, le a kalappal.

Előzmény: doktor gordon (4897)
doktor gordon Creative Commons License 26 órája 0 0 4897

:-)))

Előzmény: speculum man (4896)
speculum man Creative Commons License 30 órája 0 0 4896

Már többször is, de ez megunhatatlan:)))))))... szóval köszi:))

 

Előzmény: doktor gordon (4894)


doktor gordon Creative Commons License 1 napja 0 1 4895

Egy kis kóstoló a linkről:

 

doktor gordon Creative Commons License 1 napja 0 0 4894

Ajánlok egy linket - remélem nem volt még. Kicsit egysíkú, de aki kedveli a spekulumos képeket, talál itt eleget:

 

 

http://yourvaginainspector.tumblr.com/

labcin12 Creative Commons License 1 napja 0 0 4893

Tévedés ne essen bennem semminemu ellenérzést nem váltott ki ez a történet. 

Csak annyit batorkodtam konstatalni mennyivel jobb lett volna egy női doki.

Ezért is irtam ha ferfi volt akkor az volt.

A történet igy is jó és kerek.

Előzmény: discrete_guy (4892)
discrete_guy Creative Commons License 1 napja 0 0 4892

Kedves labcin12!

 

A vizsgálat a leírtak szerint zajlott, és természetesen én is nagyon örülnék, ha találnék egy vállalkozó kedvű doktornőt, de ez egyelőre - hosszas keresgélés  dacára - sajnos nem sikerült. A doktor úr pedig nagyon megértő, szakszerű és alapos volt, és szigorúan megmaradt a vizsgálat keretei között, aminek nagyon örültem, mert ettől lett élethű az egész, ami számomra eléggé fontos ebben a játékban. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez ellenérzést válthat ki többekben is, de nekem még ennyi belefért, részemről magán a vizsgálat élményén volt a hangsúly, nem pedig azon, hogy nő vagy férfi az orvos, a való életben sem mindig válogathatunk. Egyedül annyi számított, hogy a keresett partner legyen ápolt, diszkrét, szimpatikus, és tiszteletben tartsa az együtt felállított játékszabályokat, illetve annyira azért diszkriminatív voltam-vagyok, hogy legyen nálam idősebb, mert a tapasztalt doktornő/doktor úr szerep így hiteles :)             

Előzmény: labcin12 (4891)
labcin12 Creative Commons License 2 napja 0 0 4891

Végül is nagyon jó és szép ez a történet egy apró hibája van hogy az orvos nem hölgy volt de ha igytörtént akkor nincs mit tenni.

Előzmény: discrete_guy (4889)
speculum man Creative Commons License 2 napja 0 0 4890

Medical topicba, medical történet ! :))))))

Előzmény: discrete_guy (4889)
discrete_guy Creative Commons License 3 napja 0 1 4889

Így valamelyest visszaolvasva a topikot, sok lelkes "nőgyógyász" van jelen a fórumon (meg tudom érteni őket, én is szívesen tanulmányozom behatóan a női nemet :), és hölgypáciensek is akadnak, de a fordított felállásra mintha lényegesen alacsonyabb lenne az érdeklődés. Pedig gyanítom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki férfiként olykor szeretne részt venni egy elég alapos orvosi vizsgálaton.

Elég nehéz ilyen játékokhoz partnert találni, ezt nyilván tudjátok-tapasztaltátok, s bár egyébiránt egyértelműen a hölgyeket részesítem előnyben, nemrégiben sikerült időpontot foglalnom egy lelkes amatőr, az egészség és anatómia iránt komolyan érdeklődő Doktor Úrnál egy alapos szűrővizsgálatra. Én a húszas éveim végén járok, a Doktor Úr jó ötvenes, tekintélyes, megtermett, ámbár kedves férfi. Némi internetes lehetőség után hirtelen adódott a lehetőség, hogy mindkettőnknek akad szabadideje, és - bár nagyon ideges voltam, nem szerettem volna, ha zaklatás lesz a dologból - elmentem a "rendelőjébe", és nem bántam meg.

Nagyon szakszerű és alapos vizsgálatban volt részem, és tiszteletben tartotta valamennyi kérésemet. Miután bementem, kérte, hogy vetkőzzek le, vegyek le mindent, csak a boxer maradhatott. Mondanom sem kell, eléggé meg voltam illetődve. Velem szemben állt meg, és alaposan áttapintotta a nyirokcsomókat az állam alatt, a nyakamnál, a hónaljamban, majd pedig a mellkasomat vizsgálta meg (a férfiaknál is előfordulhat melldaganat, mondta), még a mellbimbóimat is megtapogatta, megnyomkodta, majd megmérte a pulzusom. Aztán a hasam és a belső szerveim áttapintása következett, ezt is hosszasan, alaposan csinálta. Kaptam egy lázmérőt a hónaljam alá, s míg arra vártunk, hogy leteljen az idő, alaposan kikérdezett az előző betegségeimről, étkezési szokásaimról, panaszaimról, illetve kényesebb témákról is, akár egy alapos, igazi orvos. Felvette a sztetoszkópját, és alaposan meghallgatta a szívemet (közölte, hogy majd kiugrik a helyéről, hát igen, végig elég ideges voltam...), majd a tüdőm következett elöl és hátul egyaránt. Utána a hátamat, gerincemet kezdte el vizsgálni, előre kellett hajolnom, megtapogatott jó alaposan és kiszúrta a gerincferdülésemet is, látszott, hogy nem először vizsgál hozzám hasonló pácienst. Majd ismét szembe kellett állnom vele, és kérte, hogy vegyem le a gatyámat, a péniszem és a heréimet is meg szeretné vizsgálni.

Engedelmeskedtem, és ott találtam magam egy gyakorlatilag idegen, teljesen felöltözött, nálam jóval idősebb férfi előtt teljesen meztelenül, totális zavarban. Gumikesztyűt húzott, és megnézte a pulzust a combtövemnél is, alaposan megtapogatta az alhasamat, a herezacskóm mellett mindkét oldalon felnyúlt a sérvkapukba is. Finoman, de aprólékosan töviről hegyire átvizsgálta a jobb, majd a bal herémet is. Elmagyarázta, hogy, hogyan kell hereönvizsgálatot végezni, a mellékheréim és a herevezetékeket is megtapogatta. Megbeszéltük, hogy a jobb herém érezhetően nagyobb – mindig is az volt -, de ő nem érez semmilyen elváltozást. Aztán a péniszem következett, a mutató és hüvelykujjával tövétől a hegyéig végigtapogatta, közelről megnézte a péniszem bőrét, a szőrtüszőket (két-három nappal korábban borotváltam, így eléggé szőrtelen voltam), óvatosan hátrahúzta a fitymámat - szerencsére laza, könnyen jár, és a fékem sem rövid, mondta – mondta, majd a két ujja közé fogta a makkomat és összenyomta, belenézett a húgycsövembe is.

Kérdezte, hogy volt-e már valaha prosztatavizsgálatom – eddig még nem, még tinédzserkoromban volt egy végbélvizsgálat, azóta semmi ilyesmi – és megkért, hogy hajoljak a könyökömmel az ágyra és álljak terpeszbe. Először széthúzta a fenekemet, megnézte és tapintotta a végbélnyílásomat, aztán síkosítót kent a kesztyűs jobb mutatóujjára és belenyúlt a fenekembe – nem volt épp kellemes érzés, de nem is nagyon kellemetlen, inkább érdekes volt az erős vizelési inger. Körülbelül egy percig masszírozta a prosztatám, amikor kértem, hogy hagyja abba, mert erősen pisilnem kell (pedig közvetlenül a vizsgálat előtt pisiltem), persze csak inger volt, amint kihúzta az ujját, elmúlt szerencsére. Papírtörlővel megtörölte a fenekem, aztán megkért, hogy maradjak így, kesztyűt cserélt, és még egyszer megtapogatta a heréimet ebben a pozícióban is – így máshogy állnak, hangzott az indok, és a herék után a gáttájékot is áttapogatta. Majd megkért, hogy forduljak vele szembe és ismét hátratolta a fitymámat és belenézett a húgycsövembe – prosztataváladékot vagy vizeletcseppet keresett, mint mondta, de nem talált. Bár nem gondoltam volna, hogy így lesz, de mivel ez volt az első ilyen vizsgálatom, annyira ideges voltam, hogy a fenti hosszas manipulációk dacára egyáltalán nem volt merevedésem.

 A kesztyűk levétele után megkért, hogy üljek le az ágyra, ő is leült velem szemben egy székre, és miközben a kezem, az ujjaim és a körmeim vizsgálgatta, elmondta, hogy miket vett észre a vizsgálat alkalmával, illetve zárásként még mindkét lábamat is fel kellett raknom a térdére és még a talpam, lábujjaim is átnézte. Ekkor már talán nem zavart annyira engem sem, hogy meztelen vagyok. Ezután öltözhettem fel, röviden elköszöntünk, én megköszöntem a lehetőséget, és megbeszéltük, hogy rövidesen sort kerítünk egy kontrollvizsgálatra.

Bár végig ideges voltam, nagyon élveztem a valósághű, szakszerű és alapos vizsgálatot, és nem zavart, hogy egy férfi vizsgálgat, érdekes élmény volt, és nagyon örülök, hogy végre sikerült kipróbálnom azt, amiről már régóta fantáziáltam. Gondoltam megosztom Veletek a történetem, azt hiszem témába vág.          

hercegfehérlovon Creative Commons License 4 napja 0 0 4888

Valóban!

Némelyik rettenetesen be van pókhálósodva.

Előzmény: labcin12 (4886)
DokitLány Creative Commons License 4 napja 0 0 4887

Azt gondolom valamiért, hogy aki ezt a szerepjátékot játssza, az szereti magát és a partnerét annyira, hogy ad magára és puha és illatos.

Az a valóság, ami az igazi rendelőkben van, elég kiábrándító lehet, de az nem a mi világunk.

Előzmény: doktor gordon (4885)
labcin12 Creative Commons License 4 napja 0 0 4886

Nekem is van ismerösöm aki nögyógyázs melett aszisztensként dolgozik.Hát bizony ö is mesél csodákat  hogy milyen elhanyagolt nemiszervekkel találkoznak egy egy rendelés alkalmával.Nem irigylem öket akkor már a mi helyzetünk nagyon jó.Mindig friss illatos puncijat láthatunk.

Előzmény: doktor gordon (4885)
doktor gordon Creative Commons License 4 napja 0 0 4885

Hát....Amikor egy nőgyógyász ismerősöm azt mondta, hogy nemegyszer kell olyan női nemi szerveket vizsgálnia, amit már hetek óta nem mostak meg. csak púderrel szórtak be.....

 

Előzmény: DokitLány (4876)
speculum man Creative Commons License 5 napja 0 0 4884

-1a

speculum man Creative Commons License 5 napja 0 0 4883

A remegő kéz, a pisiltető ápolónőknél  jelent nagy előnyt férfi páciensek esetében .

 

 

 

Előzmény: labcin12 (4880)
labcin12 Creative Commons License 5 napja 0 0 4882

Na jó egy tizest még én is beválalok szivesen.

Előzmény: doktor gordon (4881)
doktor gordon Creative Commons License 5 napja 0 0 4881

Én csak 10 évet vállalok, de az szívesen bármikor! :-))))

Előzmény: DokitLány (4878)
labcin12 Creative Commons License 5 napja 0 0 4880

Kedves DokitLány 25 év mulva ha még itt leszünk természetesen nagyon szivesen foglalkozunk egy olyan öreglánnyal mint amilyen te leszel.Mivel a vonzalom ebbéli játékok iránt bennünk sem fog lankadni.Csak birjuk erövel remegö kézzel kerekesszékböl nehéz a speculum felhelyezése.De nefussunk ennyire elöre azt majd akkor meglátjuk vagy nem.

Előzmény: DokitLány (4878)
speculum man Creative Commons License 5 napja 0 0 4879

Egy öreg Doktor! De meséltem Neked ugye arról is, hogy engem ki, és hogyan indított el a "pályán"....... vállalhatsz majd ilyen szerepet is:)))

 

Üd. Dr. Fix

Előzmény: DokitLány (4878)
DokitLány Creative Commons License 5 napja 0 0 4878

Akkor bajban leszek, mert ez oviskori vonzalom, de 25 év múlva ki a fene akar majd játszani egy öreglánnyal? :)))

Előzmény: speculum man (4877)
speculum man Creative Commons License 5 napja 0 0 4877

Ez pont ugyan olyan, mint a BDSM-ből való kiszállás ! Ha divat sub,  Dom vagy, minden további nélkül , egyik napról a másikra megoldható!Ha viszont gyerekkorod óta ez a vágyvilágod, akkor nem fog menni.Persze tudatosan, akarattal elnyomható egy darabig, de mindig ott marad benned.Álmodsz vele például, mert az álmaidnak nem vagy az ura....Kiélni pedig??????.... talán ha napi szinten játszanál órákat..... de akkor is jönnek az új  ötletek, dokik, helyszínek....

Előzmény: DokitLány (4873)
DokitLány Creative Commons License 6 napja 0 0 4876

Ezeket a képeket elnézve, én sem gondolom, hogy ezt meg lehet unni valaha :)

Előzmény: doktor gordon (4875)
doktor gordon Creative Commons License 6 napja 0 1 4875

labcin12 Creative Commons License 6 napja 0 0 4874

Kedves "DokitLány" én biztosvagyok abban hogy idösebb korodban is megmarad az ebbéli érdeklödésed.Maximum nagyon nagyon megfogod gondolni és fontolni a doktorbácsit aki majd mevizsgálhat.Nem azért mondom mert mintha most nem ez lenne de hol leszünk mi már akkor.

Előzmény: DokitLány (4873)
DokitLány Creative Commons License 2016.01.30 0 0 4873

Kíváncsi leszek, hogy ha én ilyen idős leszek, vajon megmarad-e ez a szenvedélyem, vagy addigra kiélem magam és pont nem fog érdekelni.

speculum man Creative Commons License 2016.01.30 0 1 4872

speculum man Creative Commons License 2016.01.30 0 1 4871

speculum man Creative Commons License 2016.01.30 0 2 4870

speculum man Creative Commons License 2016.01.30 0 1 4869

Sharon Wild nagy sorozatából néhány kiragadott szép kép....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!