Keresés

Részletes keresés

Hírfigyelő Creative Commons License 14 órája -1 0 39406

Friss! Útjavítás az M1-en Bicske és Tatabánya között, forgalomkorlátozásokkal

 

Útjavítás miatt csütörtök reggeltől több helyen forgalomkorlátozás lesz a sztráda Tatabánya és Bicske közötti szakaszán – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint a Hegyeshalom, illetve a Budapest felé vezető oldalon egyaránt hosszabb szakaszon állítják helyre a burkolatot. A munkavégzés idejére bevezetett korlátozások miatt torlódásra számíthatnak az erre közlekedők.

 

Aki teheti, a javítások idejére vezessen óvatosabban, vagy válasszon alternatív útvonalat!

gyoparOHs Creative Commons License 14 órája 0 1 39405

            ....ez a hálós drótkerítés...

 

Nem nyert...

Előzmény: Hírfigyelő (39403)
Hírfigyelő Creative Commons License 14 órája -1 0 39404

Persze, ehhez az alatta lévő utat oldalra eltolva kellett volna megtervezni... .

 

Tényleg: Minek bonyolították így túl???!

Előzmény: Hírfigyelő (39403)
Hírfigyelő Creative Commons License 14 órája -1 0 39403

Igen, ez a hálós drótkerítés azért már átláthatóbb.

 

Más kritika a Hódmezővásárhely melletti körforgalomra. --> Látom, a google utcakép-kereső azt írja ki, hogy "Budaörs, Pest". Mondjuk ott Bp. mellett egy ekkora monumentális csomóponti objektum indokolt a nagy forgalom miatt. De minek kellett egy ekkora monumentális csomópontot Hódmezővásárhely mellé felépíteni??! Nem érték volna be a tervezők egy egyszerűbbel???

 

Csak egy ötlet: ha már ekkorát alkottak a hódmezővásárhelyi puszta közepére, hogy így meg kellett emelni, akkor már tegyék feleslegessé a belső korlátot azzal, hogy a belső lyukas kör alá is tesznek 4 oszlopot, és a lyukat felülről lezárják egy betonfedéllel. Így nem kell a korlát, és egyben egy födémként is szolgálhatna. Pl. ,mondjuk legyen más haszna is az objektumnak, és a födém legyen egy kisebb autóskiszolgáló úti komplexum födémje: építsenek alá egy sárga angyal-központot, egy kisebb benzinkutat, mellé meg elfér egy kis autós gyorsbüfé is. Az ehhez vezető lehajtó induljon a körtől számítva 400 m-rel kintebbről, egy-egy pluszlehajtósáv betoldásával. Ez a körforgalom alá épült kiszolgálókomplexumhoz vezetne.

Így az objektum benzinkútként, kisebb sürgősségi autójavítóként, és autóspihenő helyként is szolgálhatna. Ezt a 47-esen átmenő forgalom nagysága indokolhatná is. Ha már egyszer ekkora objektumot építettek, akkor ennyi hasznos kiegészítő funkcióval még toldják meg.

Előzmény: Mr Reacher (39399)
Pompiere Creative Commons License 15 órája 0 1 39402

Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. A 47 sz. főút a főirány így (Szeged felől) sávváltás nélkül a haladó sáv felvisz a körhídra és ezáltal az elkerülőre, sávot annak kell váltani aki elhagyja a főirányt.   Visszafelé (a (körhídról Szeged felé) szintén. Itt még indokoltabbnak érzem, hogy az elkerülőről érkező (teherforgalom) sávváltás és elsőbbségadás nélkül haladhasson.

Hiába a 47-es a főirány, ha nem azon van (lesz) a nagyobb forgalom. Sokkal korrektebb lett volna egy olyan megoldás mint ahogyan az M43-ra hajtunk le az M5-ösről vagy fel az M5-re. 

Előzmény: strangerr (39396)
Pompiere Creative Commons License 15 órája 0 1 39401

Nem vagy elég figyelmes! A móricka ábráidon még más baj is van. :-))

 

Mit is írtam én?

 

"Megkockáztatom, hogy talán STOP táblákat is elbírt volna a felhajtóágak teteje."

 

A képeiden te még a lehajtóágak tetejéhez is tettél STOP táblát. :-)) Ott normál esetben csak akkor kellene elsőbbséget adnod ha gyalogátkelőhely van. Ezen a körhídon max. három darab STOP táblára lenne szükség. Majd az idő eldönti.

Előzmény: Hírfigyelő (39395)
gyoparOHs Creative Commons License 16 órája 0 1 39400

Alacsonyabb :)

Előzmény: Mr Reacher (39399)
Mr Reacher Creative Commons License 18 órája 0 1 39399
Előzmény: Hírfigyelő (39398)
Hírfigyelő Creative Commons License 18 órája -1 0 39398

A STOP táblát csak azért rajzoltam bele, mert Pompiere is említette mint veszélycsökkentő megoldást, egyébként ezt én is enyhe túlzásnak tartom. Viszont: a szalagkorlát látványt kitakaró hatásán nem enyhít semmit semmilyen közvilágítás sem, erre a tükröket találták ki. Legfeljebb a túl sok a tükör, akkor lehet változtatni a számukon és az elhelyezésükön. Ha tükröket akarnak majd kitenni, ahhoz úgy is egy beláthatósági mérés, helyszínbejárás, és helyszíni próba kell (honnan milyen magas/alacsony autóból milyen autókat láthatok meg időben és milyeneket nem), és ehhez kell igazítani a tükrök optimális elhelyezését.

 

A lényeg, hogy a tükrök a szalagkorlát beláthatóságot rontó hatását teljes mértékben ellensúlyozni tudják.

Előzmény: strangerr (39397)
strangerr Creative Commons License 18 órája 0 1 39397

Nem megbántva senkit, szerintem ez egy kicsit túlzó:)

 

De tükröt ha szükséges bármikor ki lehet tenni, de megjegyzem itt azért van közvilágítás is.

 

A Stop táblát sem érzem szükségesnek.

 

Eleve egy hídon van az ember ami önmagában sebességcsökkentő hatású, ráadásul körforgalomban. Tekintettel arra, hogy a vásárhely felőli ágak forgalma elenyésző lesz, olyan sűrűn elsőbbséget sem kell adnia az embernek.

 

 

Előzmény: Hírfigyelő (39395)
strangerr Creative Commons License 19 órája 0 0 39396

Üdv!

 

" Egészen pontosan arról van szó, hogy a szegedi oldalon mind a lehajtó, mind a felhajtó úgy van kialakítva, hogy a külső sávból és sávba lehet fel és lehajtani. "

 

Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. A 47 sz. főút a főirány így (Szeged felől) sávváltás nélkül a haladó sáv felvisz a körhídra és ezáltal az elkerülőre, sávot annak kell váltani aki elhagyja a főirányt.

 

Visszafelé (a (körhídról Szeged felé) szintén. Itt még indokoltabbnak érzem, hogy az elkerülőről érkező (teherforgalom) sávváltás és elsőbbségadás nélkül haladhasson.

Vásárhely felőli le- és felhajtóknál ugye más a helyzet, ráadásul azok forgalma tizede de inkább huszada lesz a Szeged felőliekhez képest.

 

 

 

"A teljes hosszon számláltál 37 járművet szembe forgalomban?

Akkor kb. 300 méterenként 1 db, km-nként 3 db.

tehergk. km-nként 0,9...

 

Hogyan állíthattak 18-20 ezret?"

 

Azért a forgalom átrendeződésre illik legalább egy hónapot várni, és nem az átadás utáni napból következtetéseket levonni.  Persze a 18-20 ezernek még a fele is soknak tűnik, de ehhez csak meg kell nézni a 47-es városi szakaszának forgalmi adatait, összesen a városi forgalommal sincs ennyi. Szvsz a 45-ös után Szeged felé lesz egy 6-8 ezres ÁNF, ami 15 év múlva (amire ugye tervezik) felmegy 9-12 ezerre.

 

 

"Mindegy is, elkészült, mostmár nem számít, hogy hazugságot terjesztettek.  38 milliárd!!!! forintos hazugság."

 

A 38 milliárd sem helyes összeg, hiszen a fordított ÁFA miatt itt nettóban kell számolni. DE még a km hossz sem stimmelt a beszédben.

 

Tehát sem a hossz, sem az összeg és sem a forgalom nem jó adat :)

 

 

"Erőteljesen eltúlzott körforgalmas felüljáróval. (De ez már korábban megtárgyaltuk)"

 

Ugyanilyen magas híd így is úgyis kellett volna, indokait meg már én is megírtam korábban.

 

Előzmény: Pompiere (39391)
Hírfigyelő Creative Commons License 23 órája -3 0 39395

Javított kép (alul egy tükörnek a fejrésze lemaradt):

(A lényegen nem változtat, csak oda is kellett még egy tükör.. .)

Előzmény: Hírfigyelő (39394)
Hírfigyelő Creative Commons License 23 órája -3 0 39394

"A magas hídszegélyre épített kétsoros szalagkorlát nem teszi átláthatóvá a körforgalmat. A személyautókat simán kitakarja. Megkockáztatom, hogy talán STOP táblákat is elbírt volna a felhajtóágak teteje."

 

 

Hát igen, az ilyen tervezési-kivitelezési hibát utólag már nehéz lehet orvosolni. Talán megoldás lehetne az, ha a körforgalmú körhídon a köríven végig elhelyeznének 25-30 méterenként egy-egy domború forgalomellenőrző tükröt, amilyet a nehezen belátható kereszteződések sarkaira is utólagosan kihelyeznek. Ill. egy-egy ugyanilyen tükröt a kereszteződések sarkaira is, ahol az egyenes útszakaszok rácsatlakoznak a körívre. A tükröket pedig gondosan úgy állítanák be, hogy az autósok szemszögéből tükrök nélkül be nem látható szakaszokat fedje fel előttük. Plusz még az általad hiányolt "STOP" táblákat is kitehetnék utólag. Ennyi kiigazítás megoldaná a gondot?

 

Valami ilyen tükörelhelyezésre gondoltam:

((A rajzon a tükrök szögbe forgatása sikerülhetett volna jobban is, de hát ez csak Paint-os kép... . A "háttal" álló tükrök és táblák kitöltése szürke, az "arccal" látszóké pedig piros színű.))

Előzmény: Pompiere (39391)
kamant Creative Commons License 29 órája 0 0 39393

Elkezdődött a 76-os út szélesítése Zalaegerszegnél a jelenleg is 2×2 sávos rész és a leendő gyorsforgalmi csatlakozás közötti 1,5 km-es szakaszon.

Egyelőre a fákat vágják az Egerszeg felől nézve jobb oldalon.

dimelo Creative Commons License 1 napja 0 0 39392

Köszi a tudósítást:)

 

A teljes hosszon számláltál 37 járművet szembe forgalomban?

Akkor kb. 300 méterenként 1 db, km-nként 3 db.

tehergk. km-nként 0,9...

 

Hogyan állíthattak 18-20 ezret?

 

Mindegy is, elkészült, mostmár nem számít, hogy hazugságot terjesztettek.  38 milliárd!!!! forintos hazugság.

 

Erőteljesen eltúlzott körforgalmas felüljáróval. (De ez már korábban megtárgyaltuk)

 

Értékes jelzés lenne egy belterületi forgalomváltozás észlelés is.

Előzmény: Pompiere (39391)
Pompiere Creative Commons License 1 napja 0 2 39391

Ma reggel munka előtt tettem egy kört a vásárhelyi elkerülőn. Az Atevnél - a keleti csomópontnál - hajtottam fel az útra. Egyelőre nem volt nagy a forgalom.  Szeged felé egyáltalán nem volt senki az úton, végül a körhíd előtt került el egy másik autó. Szemben 37 járművet számoltam, amiben volt 12 kamion is. Az aszfalt minősége jó. Sehol sem éreztem, hogy nagyon rázna.  Néhány szakasztól eltekintve szalagkorlátok között kanyarog az út a viszonylag magas töltésre építés miatt. Az út mellett még természetesen dolgoznak. Sok helyen a tereprendezés folyik. A kerékpárút sincs még készen a körhídnál.

 

A körhíddal és az ott kialakított forgalmi renddel viszont már nem vagyok kibékülve. A körhíd lehajtóinak minősége hagy némi kívánni valót maga után. A dilatációs elemekkel nincs egy szintben az aszfalt. Ez leginkább a Vásárhely irányába vezető lehajtó "legalsó" dilatációjánál érezhető. Teljesen olyan az egész, mint egy "széttaposott" vasúti átjáróban, ahol a keréknyomokon kívül az aszfalt szinte rápördül a gumilapokra. Nagyot zökken az autó. Ne legyen igazam, de ez ugyan úgy fog járni, mint az algyői Tisza-híd hullámtéri szerkezeteinek dilatációi. A szintkülönbség miatt ott is állandóan kiverődött az aszfalt, hiába javították. Végül aztán megunták és más módon oldották meg a szerkezetek dilatálását.

 

A forgalmi rend sem az igazi és úgy tűnik, hogy nem csak nekem nem tetszik. Itt-ott az interneten, már mások is nemtetszésüket fejezték ki. Egészen pontosan arról van szó, hogy a szegedi oldalon mind a lehajtó, mind a felhajtó úgy van kialakítva, hogy a külső sávból és sávba lehet fel és lehajtani. Ez pedig azt jelenti, hogy Vásárhely felől és felé haladva, egyszer csak elfogy a külső sáv, ill. kanyarodó sávvá válik. Ezért itt - mindkét oldalon - az eddig 2x2-es út 2x1-re szűkül 70-es sebességkorlátozással. A vásárhelyi oldalon ezzel szemben olyan a kialakítás, hogy ott van gyorsítósáv és "felhajtó" sáv is. Ez azért is furcsa számomra mert ugyan a régi 47-es 472-es út lett, de ettől a nagyobb forgalom még ezen halad és nem az új úton. Kár, hogy így mesterségesen csökkentették az út áteresztő képességét. Pedig a Szeged felőli oldalon - szerintem - elegendő hely állt volna rendelkezésre ahhoz, hogy megfelelő hosszúságban épülhessenek meg a kifogásolt sávok. (Strangerr, ha olvasod és van egy kis háttérinfód, mondd el légy szíves, hogy mi miatt lett ilyen a forgalmi rend!)

 

A körhídról szép a kilátás, de a felhajtásnál a tetején nem árt vigyázni. Itt nem lehet azt megcsinálni, mint egy átlagos körforgalomnál, hogy "átszáguldunk" rajta mert minden irány jól belátható. A magas hídszegélyre épített kétsoros szalagkorlát nem teszi átláthatóvá a körforgalmat. A személyautókat simán kitakarja. Megkockáztatom, hogy talán STOP táblákat is elbírt volna a felhajtóágak teteje. A táblázásban is látok egy kis következetlenséget. Az elkerülő két vége Hódmezővásárhely-kelet és Hódmezővásárhely-nyugat névre hallgat. A 45-ös útnál viszont a logikus Hódmezővásárhely-észak helyett csak egy duplakörös pötty van. 

 

Summa summarum, biztos vagyok benne, hogy az elkerülő jótékony hatással lesz Hódmezővásárhely közlekedésére. Mint ahogyan itt már írtam, azt kétlem, hogy a propaganda hírekben hangsúlyozott 15-20 ezres forgalmat leveszi a városról, mivel eddig sem volt ilyen mérvű.

Mash_bakter Creative Commons License 2 napja 0 0 39390

itt:

 

de igazatok van, vak vagyok, ott a korlát, hiszen nem látok át rajta és ha kimerevitem, akkor már látszik

Előzmény: strangerr (39388)
gyoparOHs Creative Commons License 2 napja 0 1 39389

Én ezt írtam..".Én úgy látom rajta, hogy  ahol az oszlopokat látni  ott is van rajta szalagkorlát csak a legtetején, nehezen látszik..."

 

Én a videó minőségére írom..    Ilyen a Bordási körforgalomnál  1:01-nél és a szentesi vasúti felüljárónál 1:09-nél tűnik úgy mintha csak az oszlopok lennének. De jól megnézve látszik az oszlop tetején a szalagkorlát.

Előzmény: strangerr (39388)
strangerr Creative Commons License 2 napja 0 0 39388

Hol látjátok ezt? 

Előzmény: Mash_bakter (39385)
van_Persil Creative Commons License 2 napja 0 0 39387

Hát hogy nézett volna ki, ha a választás után nyitják meg? Az, hogy még nincs kész, az nem számít...

Előzmény: Mash_bakter (39385)
gyoparOHs Creative Commons License 2 napja 0 3 39386

A videó mai.

Szvsz. biztos van még csinálgatni való, hisz ez (is) egy politikai átadás volt..

Elég rossz minőségű a videó. Én úgy látom rajta, hogy  ahol az oszlopokat látni  ott is van rajta szalag korlát csak a legtetején, nehezen látszik... Valszeg ott 2 soros (sic) lenne csak még az alsó valóban nincs fenn.

Holnap valószínű átugrom és   kipróbálom.

Előzmény: Mash_bakter (39385)
Mash_bakter Creative Commons License 2 napja 0 0 39385

Csak elkészült a böszmeség... (nem az elkerülővel van bajom, mert az kellett, csak nem így...)

Jól látom a videóban, hogy még nincs kész teljesen?

Vagy a videót nem ma csinálták....

Mert az út melletti szalag korlátnak egyes helyeken még csak a lábai vannak a földben,

de maga a korlát nincs.

Előzmény: gyoparOHs (39384)
gyoparOHs Creative Commons License 2 napja 0 1 39384
Mash_bakter Creative Commons License 3 napja -2 1 39383

 

 

Egy vicc jut eszembe erről:

 

Egy ember a sztrádán halad és hallgatja a közlekedési híreket:

– Figyelem, az autópályán egy őrült sofőr szemben megy a forgalommal!
– EGY? Hát mindenki szembe jön velem!!!

 

Előzmény: Mézgár (39381)
trizs77 Creative Commons License 3 napja -1 0 39382

Ok.

Hagyjuk.

Reménytelen eset.

 

Lépjük túl, menjünk tovább.

egyetértek veletek.

 

 

Mézgár Creative Commons License 3 napja -1 3 39381

Tenyleg engedd el. Ö amolyan troll fele.

Mindenki jobban jarna, ha Hirfigyelö aka CarinaS visszterne a kedvenc topikjaba, a harisnyakhoz.

Előzmény: trizs77 (39379)
dimelo Creative Commons License 3 napja 0 5 39380

Engedd el, úgy könnyebben szabadulsz:)

Mert meggyőzni nem lehetséges...

Vagy udvariasan küld el a.... vasutas topicba.

Előzmény: trizs77 (39379)
trizs77 Creative Commons License 3 napja 0 6 39379

Az egészből azt szerettem volna kihozni, hogy hiába drágább tízszer, ha a vasútinak a baleseti statisztikája sokkalta jobb a közútinál.

 

---------------

 

Elkeserítelek.

 

Az életnek van ára.

Van a politikusoknál, van a mérnököknél, van a közgazdászoknál, a pénzügyeseknél.

 

Az életnek nincs ára, pénzben nem kifejezhető,  az esztétáknál, a költőknél, az irodalmároknál, a zöldeknél, a kékeknél, a védőnöknél, a színészeknél, a művészeknél, és sok más elvarázsoltaknál.

 

Van arra mód, nem is titkos, hogy nyilvános beszélgetéseken ütköztessék nézeteiket azok akik :

        - a 4-es út mellé, a párhuzamos M4 autópálya megépítésének hívei,

        - azok akik a 100a vasútvonal mellé, másik, párhuzamos, kétvágányú vasútvonal építését támogatják.

 

 

Hírfigyelő Creative Commons License 3 napja -4 0 39378

Én abból indultam ki, hogy pl. a 4-es főutat és a vele párhuzamos 100-as vasúti fővonalat alapul véve, a 100-as vasúton az egyik legsúlyosabb döbbenetes méretű vasúti tömegtragédia a szajoli vonatkatasztrófa volt, aminek már van vagy 24 éve, 1994-ben, míg a másik hasonlatosan roppant súlyos vasúti tragédia a monorierdői vonattragédia volt, ami 10 éve volt, 2008-ban.

 

Ezzel szemben a vele párhuzamos 4-es főúton a hasonló súlyosságú közúti balesetek sokkalta sűrűbbek<<[*1.], minden hónapra jut sajnos 3-4 ilyen sajnálatosan súlyosabb baleset. Nem mindegy ui., hogy a tízszer drágább vasútvonalon éppen a biztonsági berendezések sokkal magasabb színvonala miatt a súlyos balesetek egészen ritkák.

 

Az egészből azt szerettem volna kihozni, hogy hiába drágább tízszer, ha a vasútinak a baleseti statisztikája sokkalta jobb a közútinál, mert a jóval ritkább balesetek jóval kevesebbe kerül a javítási munka, és szintén jóval kevesebbe kerül a baleseti sérültek orvosi és kórházi rehabilitációja, gyógykezelése (kevesebb ember(!), és ritkábban(!) válik vasúti balesetek áldozatává, mint a közúti balesetek esetében).

 

Az összefüggés ott van, hogy mind a közúti és a vasúti javítások, mind pedig a baleseti sérültek kórházi gyógykezelése az államkaszának kerül pénzébe, mert mind az egészségügyet, mind a vasúti javításokat, mind a közúti javításokat legnagyobbrészt az állam(-kassza) finanszírozza.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

[*1.]>> 4-es főúton a hasonló súlyosságú közúti balesetek:

 

4-es főút | 24.huhttps://24.hu/tag/4-es-fout/Két tragédia az éjjel Pest megye útjain - helyszíni fotók · Mogyoród, 2017. május 12. Összetört, felborult személygépkocsi az M3-as autópályáról. A 4-es főúton és az M3-ason is halálos baleset történt. Huszár Krisztina.

 

2017. 05. 12. 09:19. Belföld ...Teljes útzár a 4-esen | 24.huhttps://24.hu/belfold/2018/02/05/teljes-utzar-a-4-esen-2/

 

2018. febr. 5. - Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 10 óra körül Kisújszállás külterületén, a 4-es számú főút 149. kilométerszelvényében. Egy személyautó és egy kamion ütközött össze. A rendőrök teljes útlezárás mellett kezdték meg a baleset helyszínelését. A főút forgalmát mindkét irányból ...

 

Hírhányó - 4-es főúthirhanyo.hu/hirek/4-fout/Autóutat kap Szolnok. VS Tegnap, 19:52. Baleset a 4-es főúton, Albertirsánál. vész Tegnap, 19:07.Baleset a 4-es főúton, Albertirsánál. HirPress Tegnap, 18:07. Árokba csapódott egy gépkocsi a 4-es főúton Újfehértónál. vész Tegnap, 08:56. Árokba csapódott egy gépkocsi a 4-es főúton Újfehértónál. HirPress Tegnap, 07:56 ...

 

Baleseti hírek | A Magyar Rendőrség hivatalos honlapja - Police.huwww.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/baleseti-hirekNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A 21-es számú főúton, a sportcsarnok közelében közútiközlekedési balesetet helyszínelnek a rendőrök. ... Rendőr-főkapitányság. Véget ért a helyszíni szemle Budapest IV. kerületében. ... Három személygépkocsi ütközött össze a Krisztina körúton, a balesetmiatt torlódás alakult ki.

 

Hírkereső: Balesetek - Friss hírek - Oldal.infohttps://hirek.oldal.info/hírkatalógus/egyéb/balesetek03. 21., sze - 07:31 Az elmúlt 24 órában a megye közútjain egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. ... Halálos baleset az 54-esszámú főúton Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 03. 20., k - 21:12 Egy gépjármű ütött el egy kerékpárost ...

 

hvg.hu - 4-es főúthvg.hu/cimke/4-es_főútDurva baleset volt a 4-esen, meghalt egy 14 éves lány. Ketten súlyos, hatan könnyebb sérüléseket szenvedtek a hármas karambolban. Négy autó ütközött össze a 4-es főúton, sérültek is vannak. 2017. szeptember. 24. 20:13 hvg.hu Közlekedés ...

 

4-es főút | SZOLJONhttps://www.szoljon.hu/cimke/4-es-fout/4-es főút4-es főút / 1 perce. Halálos közúti baleset történt Ceglédbercel közelében. Frontálisan ütközött két személyautó a 4-es főúton Ceglédbercel térségében pénteken délután, a balesetben egy ember meghalt - tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 

Halálos baleset a 4-es főúton: szemtanúk jelentkezését várja a ...https://www.dehir.hu/debrecen/halalos-baleset-a-4-es-fouton...jelentkezeset...a.../25/2017. okt. 25. - Debrecen - A 4-es számú főút hajdú-bihari szakaszán történt halálos kimenetelő közútiközlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a debreceni rendőrök.

 

4-es Főút - Debrecen hírei, debreceni hírek | Debrecen és Hajdú-Bihar ...https://www.dehir.hu/tag/4-es-fout/Cimkék: debreceni főpályaudvar, főpályaudvar, 4-es Főút, 47-es főút, Homokkerti Felüljáró ... autó ütközött össze Debrecen és Ebes között. 2018.03.05 2018.03.05 1. Debrecen - Még nem tudni, mi okozta a négy személygépkocsi egymásra futását a 4-es számú főúton. ... Cimkék: baleset, karambol, rendőrség, 4-es Főút ...

 

4-es út - Blikkwww.blikk.hu/4esut4-es út. Teljes útzár a 4-esen egy árokba borult kamion miatt · Keresztbe fordult egy kamion az úton, teljes útzár Kenderesnél · Megrázó helyszíni fotók a szolnoki balesetről - Teljesen elpusztította a Fordot a busz, esélye sem volt túlélni az utasoknak · Tömegbaleset Cegléd és Abony között: Négy autó rohant egymásba ...

 

<--- ((Az időpontokat vastaggal kiszedtem, a sűrűség láttatása miatt!))

Előzmény: toto92 (39375)
Hírfigyelő Creative Commons License 3 napja -5 0 39377

Tudom hogy mire válaszolok.

 

A válaszban direkt utalást tettem arra, hogy a válasz lényege a (39357)-re van adva, de az előzménybe szándékosan a (39359)-et tettem, mert abban is szó esett a kamionforgalomról, és éppen azokról az útirányokról, ahol a közúti szállításról már régesrég át kellett volna váltani a vasútira.

 

Csak mivel így egy hsz.-ba tudtam berakni mindkét előző hsz.-ra vonatkozó utalást, és a téma közös része részben a kamionforgalom volt, így megspóroltam egy plusz hsz.-t.

Előzmény: Ashi Valkoinen (39374)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!