Keresés

Részletes keresés

Gömör power Creative Commons License 2015.12.27 0 0 41

-Közvilágítás: 2015 évben teljesen megvalósult a közvilágítás korszerűsítése,innovatív és környezetbarát LED -es fényforrások világítják meg városunkat,mely mindamellett,hogy fontos szerepet játszik a szén-dioxid kibocsátás csökkentésében jobb minőségű fényt,fokozott vizuális teljesítményt jelent a városi környezetben.Továbbá a tervezettől eltérően 30 db lámpatesttel bővült a korábbi lámpatestek száma,mindezek - az előbbiekben említetteken túl - a városnak  jelentős összegű energia megtakarítást jelentenek.

Köszönet érte a városvezetésnek!

Gömör power Creative Commons License 2015.12.22 0 0 40

A térfigyelő rendszer kiépítése:A közbiztonság növelése,valamint az épített értékek megóvása érdekében a Város Önkormányzata már korábban térfigyelő kamerarendszert épített ki. 2015 évben kamerarendszer bővítésére beadott pályázatunk újból sikeresnek bizonyult,így a már meglévő rendszert tudta továbbfejleszteni a város. Most ennek a folyamatnak  a végéhez érve jelenleg 13 kamera figyeli a város közterületeit,segíti a bűnmegelőzést,illetve növeli a lakosok biztonságérzetét.

 

Az ellenzék mit tett a városért?

Gömör power Creative Commons License 2015.12.22 0 0 39

A városi arculat fejlesztés az elmúlt egy évben:

-Parkolók és zöldterületek kialakítása:kialakításra került a Soldos Emília Óvoda Móricz Zsigmond úti telephely előtti parkoló.Megújult a Borsodi Sörgyár közreműködésével a Bányász tér,valamint parkjainkat,közterületeinket közel 30 db nagyméretű virágláda színesítette.

Folyt.köv.

Az ellenzék mit tett a városért?

Mit tett az emberekért?

Standby01 Creative Commons License 2015.10.25 0 0 38

Csak finoman szabad dobálózni...

 

Standby01 Creative Commons License 2015.10.25 0 0 37

Itt vagyok...

Értem én,hogy az ellenzéknek kellemetlen,ha a tükröt tartom!!!

A város lakossága döntött:

MEG KELL VÉDENI AZ ELLENZÉKTŐL A VÁROST!!!

 

Vezsu48 Creative Commons License 2010.11.23 0 0 35

Én is exputnoki vagyok..oly jó lenne életet lehelni ebbe a topicba.

 

Katyina Lászlót ismeri valaki? Tud valaki róla valamit? És Király Józsiról?

Nórát keresem encsröl Creative Commons License 2010.11.06 0 0 34

Nórát keresem Encsröl remélem megtalálsz !    a sz elérhetőségem dezske73@hotmail.com  Dezsö Laci a rendes nevem várom jelentkezésed mihamarabb  ja aszámom 0620 911 77 28

I\'m pilgrim Creative Commons License 2008.09.01 0 0 33
VASUTAS TERMÉSZETJÁRÓ BARÁTI KÖR, BÁNRÉVE

TOMPA MIHÁLY TELJESÍTMÉNYTÚRA

ITT LAKIK, ÉS MÉGSEM ISMERI A KÖRNYÉKET?
AKKOR TARTSON VELÜNK!

Időpont: 2008. szeptember 21. vasárnap.
Útvonalak:
35km-en: Putnok – Mohos-tavak – Kelemér – Tompa emlékfa – Gömörszőlős – Országhatár 4-es határkő – Északi Zöld – 18.-as határkő – Serényfalva – Lóbérc – Putnok
Táv: 35km; Szint: 415m; Szintidő: 9óra
20km-en: Putnok – Mohos-tavak – Kelemér – Piroska hegy – Magas-bérc – Putnok
Táv: 21km; Szint: 450m; Szintidő: 5,5óra
10km-en: Putnok – Mohos-tavak – Kelemér OKT útvonalon
Táv: 11km; Szint: 210m; Szintidő: 3,5óra
K75km-en: Putnok – Kelemér – Gömörszőlős – Serényfalva – Bánréve országhatár – Abafalva/Abovce – Lénártfalva/Lenartovce – Hanva/Chanava – Csíz/Ciz – Rimaszécs/Rimavska Sec – Jénei/Janice – Országhatár – Susa – Ózd – Sajóvárkony – Kiskapud – Királd – Putnok (4km-en terep!)
Táv: 76km; Szint: 360m; Szintidő: 8óra

Rajthely: Putnok vasútállomás melletti Gesztenyés söröző.
Rajt: 35km-en és a kerékpárosoknak 07.00-09.00 között
20km-en és 10km-en 07.00-10.00 között
Nevezési díj: 600Ft/fő. TTT, MTSZ, MSTSZ, VTSZ tagoknak a nevezési díj 500 Ft/fő. Előnevezés (szeptember 10-ig) 500 Ft/fő. Általános iskolásoknak a nevezési díj 300 Ft/fő

Szolgáltatások: Minden résztvevő kitűzőt és emléklapot kap.
Ellátás: Csokoládé és gyömölcs
Frissítőpontok: A rajtban és a célban büfé üzemel. Frissítőpont Kelemérben a Tompa Múzeum udvarán, Hanván, a lelkészlak udvarán.
Szálláslehetőség: Turistaszállás a Putnoki vasútállomáson
Rendezvényfelelős: Tóth Ferenc Attila VTBK Bánréve. Tel.: (30)-919-77-44.
Térkép: az Északi Zöld túrafüzet, Aggteleki karszt és Cserehát atlasz.

Előjelentkezés: Tóth Ferenc Attila VTBK Bánréve. Tel.: (30)-919-77-44.
Email: bringa1@citromail.hu

A túrán mindenki saját felelőségére vesz részt! A rendezőktől kártérítés semmilyen jogcímen nem kérhető.
Kerékpárosoknak a KRESZ szabályainak a betartása kötelező. Ajánlott a sisak viselése, alapvető szerszámok, alkatrészek megléte.
Gyalogos távokon indulók részére elegendő mennyiségű ivóvíz, elsősegélycsomag.
A rajt-cél helyen csomagmegőrzést biztosítunk.

Tompa Mihályról: Született 1817. szeptember 8.-án Rimaszombatban. Édesanyja halála miatt nagyszülei nevelték Igriciben.1832-ben Sárospatakra kerül szolgadiáknak. Miután Sárospatakon a theológiát elvégezte visszatért Gömörbe és Bején vállalt lelkipásztori szolgálatot. A szabadságharc alatt a gömöri nemzetőrök tábori papjaként részt vett a swechati csatában majd visszatért hívatásához. Két évig Kelemérben lelkészkedett majd 1851-ben Hanvára távozott lelkésznek. Itt élt haláláig, itt nyugszik felesége és gyermeke társaságában. Tompa Mihály mint költő a szabadságharc után lelkesítette, ébresztgette nemzetét. Legértékesebbek az ekkortájt irt hazafias és allegórikus költeményei. Nagyon kedvelt versciklusa a Virágregék amiben természet szeretetének adja tanújelét.

KIRÁNDULJON, BICIKLIZZEN PUTNOK KÖRNYÉKI TÁJAKON!
madmanic Creative Commons License 2007.10.10 0 0 32
TUdakozók sem tudnak segíteni.
madmanic Creative Commons License 2007.10.10 0 0 31

Köszönöm, próbáltam.

 

iwiw, myvip, stb kilőve... ezért próbálkozom fórumokon.

Előzmény: VonBraun (30)
VonBraun Creative Commons License 2007.10.09 0 0 30
http://iwiw.hu/pages/user/search.jsp#Kakas%20Zolt%C3%A1n|||||||||false|||0
madmanic Creative Commons License 2007.10.09 0 0 29
Siasztok!

A segítségeteket kérem! Egy régi kedves putnoki barátomat keresem, évek óta nem beszéltünk, és sajnos a mobilszáma nem él. Együtt dolgoztunk Budapesten, csak sajnos én visszaköltöztem Zalaegerszegre.

Kakas Zoltánnak hívják, 37 38 éves, és csak annyit tudok róla, hogy putnokról származik, és az édesanyja ott él.

Ha valaki ismeri, kérem valami elérhetőségét küldje már el nekem, a meszaros.a@freemail.hu ra, vagy neki adja meg az e-mail címemet!

köszönöm!
bodemi Creative Commons License 2007.07.25 0 0 28
Üdvözletem Mindenkinek!
Nemrégiben a nyugati országhatár mellett töltöttem egy hetet. A gyümölcsök, zöldségek a házak elé vannak kitéve egy-egy kisasztalon és oda van írva az áruk. Mellettük egy dobozka a pénznek. Eveszem a gyümölcsöt, beteszem a dobozba a pénzt. Ott ilyenek az emberek. Szomorú vagyok, ha arra gondolok, mi lenne ebből a módszerből Putnokon.......Azt hiszem, nem vágyom Haza........
sánta Creative Commons License 2007.06.15 0 0 27

Hát tényleg nem pörög ez a fórum de azért írok bele hátha valaki elolvassa.

Többek között a polgármester úrra , a jegyzQ úrra és esetleg a putnoki közterületekért felelQs vállalat vezetöjére gondolok.

Tisztelt PM úr. Ha az ön álltal annyira favorizált kissebségnek esetleg csak egy kis közmunkát adna segély helyett akkor rögtön tisztább lenne a város. Tisztelt jegyzö úr ! Túl nagy kérés lenne az , hogy amikor fagyizni megy a cukrászdába akkor egy kicsit a feladatával is foglalkozzon. Konkrétan arra gondolok ,hogy esetleg szólhatna a fantasztikus putnoki rendQrségnek ,hogy szüntesse meg a törvénytelen állapotot ami a sétáló utca föut felöli bejáratánál nap mint nap de fQleg segélyosztáskor történik. Konkrétan arra a sok részeg kötekedQ kissebségre gondolok akitQl a jóérzésü magyar polgár nem mer bemenni az utcába vásárolni. Természetesen a mi pénzünkön isszák le nap mint nap magukat majd mikor összetörik magukat illetve egymást akkor a mi pénzünkön orvosolják öket. Szóval ezt kellene Tanner úrnak észrevenni és nem fagyizni. A polgármester úrnak is az lehetne a feladata hogy a putnoki térséget felvirágoztassa és nem az hogy a hivatalban dolgozókat megfélemlítse. IllQ volna már a város szégyenfoltját a sétáló utcát befejezni. Muszály megvárni a következQ választást vele. Gondolja megint át lehet vele verni a lakosságot. Vagy esetleg megint a kissebségben fog bízni meg a sok rendkívüli segélyben.

 

][CE Creative Commons License 2007.01.13 0 0 26
Pontosan ugyan ez a helyzet velem is. A táj szépsége és nyugalma az ami engem maradásra bír, pedig pályakezdő fiatal vagyok és mehetnék nagyon sok irányba, ehelyett röhelyesen kevés órabérért dolgozok. A közbiztonságról meg annyit, hogy "kenyeret és cirkuszt" a népnek. Cirkuszból van/lesz már elég. Mostár csak kenyeret kéne adni. Vagyis munkát, állást, pénzt a kissebbségnek IS és megszünne ez a kilátástalan feszültség.
Előzmény: konyic (25)
konyic Creative Commons License 2007.01.03 0 0 25

Sziasztok! Én tősgyökeres putnoki vagyok, itt születtem, suliba jártam, éerttségiztem, és 20 év után ide tértem vissza....

 

Másik eltelt 10 év után azon gondolkodom: ez nem az a Putnok, és hová mehetnék, hogy meg tudjak élni.....

 

Nem a helységgel van bajom, hanem a lakossággal. Már nem lehet kimeni az utcára este 6 után, és a gyerekeimet folyamatosan inzultálják a kissebbséghez tartozók, és nem tudok mit tenni,mert senki nem tud ellene mit tenni.!!!!

Régebben - gyerekkoromban - mindenki ismert mindenkit, de most a  szembejövők tizedét sem ismerem, akit ismerek is, nem köszön, mert nem tudja, miért is köszönök egyáltalán.

Sokan nem mernek szabadon beszélni, mert a sokadszorra is megválasztott polgármester félelemben tartja a lakosság nagy részét, aki nem szimpatizáns, jobb ha elköltözik!

 

Ez már nem az a kedves, vendégszerető kis falu, ahová valamikor tartoztam.

Persze, nem tudok a hegyek, a Sajó és a táj nélkül élni, tán ezért is tértem vissza!!

De szívesen beszélgetek itt bárkivel, aki még szereti a szülőfaluját - Putnokot.

bodemi Creative Commons License 2006.10.01 0 0 24
Üdvözletem minden putnokinak, illetve putnokhoz valamilyen módon kötődőnek!!
Én 11 éve hagytam el a várost, de még ma is nagyon sokat gondolok az ott töltött évekre.Ott születtem, tanultam és éltem az ifjú éveimet. Legszebb emlékeim közé tartoznak a város körüli kirándulások, a halastó, az Ilona forrás, a Hegyestető,......stb.
Ha fepörögne ez a topik, szivesen látogatnék ide.
ludla Creative Commons License 2006.09.02 0 0 23
Sziasztok én is putnoki voltam még 1éve :) De hála istennek sikerült meg szabadulnom abbol a gettóbol. Részvétem a többi még putnoki lakónak
VonBraun Creative Commons License 2006.05.06 0 0 22
A Hihetetlen júniusi számában lesz egy cikk a putnoki halottlátó asszonyról, akit érdekel.
szabopista1 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 21
én is elfajzottam Putnokról, 0-14 éves koromig éltem ott, azóta több helyen, csak kíváncsi vagyok mi folyik arrafelé mostanság!
extekergo Creative Commons License 2006.03.28 0 0 20
Putnokról nem, de egy gyermekkori kötődés kapcsán én bekukkantottam... sajnálom, hogy nem pörög ez a topik. Írhatnék egy putnoki illetőről, aki már sajnos meghalt, a verseiről... stb... na még benézek ide, beidézek egy-két versikéjét...
Előzmény: szabopista1 (19)
szabopista1 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 19
nézegeti még ezt a topikot valaki putnokról? ha jól látom vagy 2 éve senki nem írt bele...
][CE Creative Commons License 2005.07.17 0 0 18
EHES de jó, én is putnoki vagyok és egy csomó embernek van internet elérése, a gtel jóvoltából, habár mi már kiköttettük mert egy rakás f(o)s volt. De azért van net meg minden. ;)
katicuska Creative Commons License 2005.04.19 0 0 17

Helló!

Csorba Kata vagyok Putnokról.

Azaz most épp Pestről, mert itt járok egyetemre.

Tudtok valamit az idei Gömör Expóról?

Lesz bográcsosfőző verseny?

Ilyen Alak Creative Commons License 2005.04.01 0 0 16
Na ezeknek is érdemes volt írni...
Ilyen Alak Creative Commons License 2005.02.28 0 0 15

Én jártam Putnokon, sőt, a nagybátyám Sajóvelezden lakott vagy száz éve és akkor ha cipő kellett a gyereknek, vagy májkonzerv, vagy egy százas szög, akkor Putnokra mentek be, mert az volt a legközelebbi city, áfész einkaufcentrummal.

A metropolis pedig az egyre jobban fejlődő ipari centrum: Ózd. Ott például mindig lehetett kiflit kapni, ami Putnokon nem mindig adatott meg. Velezden meg soha.

Előzmény: sanyomano (14)
sanyomano Creative Commons License 2005.02.27 0 0 14

Putnokon még mindig nem netezik senki?

Kár....

Abigél Creative Commons License 2004.06.14 0 0 13
Szia Iuscinia!

Tudom ám, ki vagy! Az Apukám! Puszi neked.

Előzmény: luscinia (12)
luscinia Creative Commons License 2004.05.13 0 0 12
Szia Abigél!
Jó sokat írtál a fórumban. Én több mint 30-éve
vagyok Putnokon.Két lányom van,BésB.Négy unokám
van:M,N és A,Á. Na ki vagyok?
sugárhányó Creative Commons License 2004.01.05 0 0 11
én meg 90-94 ben jártam a gimibe

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!