Keresés

Részletes keresés

Solt Creative Commons License 2000.04.16 0 0 21
Spanyol? Viasz?
Előzmény: avantage (20)
avantage Creative Commons License 2000.04.16 0 0 20
>A megoldás szerintem az lenne, ha ezt megtoldanánk azzal, hogy közületi előfizető nem hívhat 81-es számot.

Hát igen, ez a spanyolviasz. Nagyon jó ötlet.

Előzmény: Solt (9)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.01 0 0 19
modem ? ott, ahol bicskával eszik a vattacukrot ?
Előzmény: SebDani (16)
Szundi Creative Commons License 2000.02.29 0 0 18
névtelen:
480ezer Ft sok? Neked, meg nekem igen, de aki olajozott, vagy privatizált egy jót az elmúlt években, annak esetleg megéri, hogy viccelt egy jót. Lehet, hogy már unja a kaszinót.

Azért érdekes lenne megtudni, ki volt az. Pl a Körny. Min. tehetne egy feljelentést, mert ha nem ôk szervezték, akkor ez pont olyan, mintha jól megrágalmazták volna a minisztériumot, hiszen valakik most azt a látszatot keltették (vagy igyekeztek kelteni), mintha ott csalók ülnének.

SebDani Creative Commons License 2000.02.29 0 0 17
...már megint nem frissítettem az új hozzászólás előtt... :-)
Előzmény: névtelen (15)
SebDani Creative Commons License 2000.02.29 0 0 16
Nem tudod elképzelni, hogy egyes telefonokat (de akár egy modemes PC-t is) be lehet állítani úgy, hogy (pl.) percenként újrahívjanak egy telefonszámot?
Előzmény: Törölt nick (13)
névtelen Creative Commons License 2000.02.29 0 0 15
Inkább azt kéne megkeresni aki ezt az ökörtárcsázó programot írta....az 1 ember...
ha a titkárnéni nyomja szorgalmasan az igent, ahhoz több titkárnéni kell....

Kérdés: mennyi pénz lehet a háttérben, ha valakinek megéri hetente ennyi pénzt elkölteni...

Szerintem- a fenn vázolt okból-tuti nem egyedi esetről van szó..........................

Solt Creative Commons License 2000.02.29 0 0 14
JamesTKirk: :-)

lx: Jól beszélsz. Az a baj, hogy cselekedni viszont senki sem fog jól. :-(

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.29 0 0 13
Csak meg kéne keresni, kinek van felkötve a keze ... Tiz telefonról több ezer hivás ....
lx Creative Commons License 2000.02.29 0 0 12
Köszi, így érthetőbb.
Na most vagy az egyik oldal állít ki magáról szegénységi bizonyítványt, vagy a másik oldal próbál úgy tenni, mintha az egyik oldal szegénységi bizonyítványt állítana ki magáról, és ezáltal ezt a másik oldal állítja ki magáról.
És sose fogod megtudni, hogy melyik az igaz, csak az egyik oldalnak ez kellemetlenebbet üt, mert nem zörög a haraszt.

lx

Előzmény: Solt (11)
Solt Creative Commons License 2000.02.29 0 0 11
Manipuláció a TV2 telefonos szavazásában?
február 29. 07:51
[Magyar Hírlap] Több ezer, összesen 480 ezer forint értékű hívás érkezett tíz telefonszámról a TV2 Napló című műsorának telefonos közvélemény-kutatásában feltett kérdésre - hangzott el a kereskedelmi csatorna Jó estét, Magyarország című műsorában. Az azonos számról érkezett hívások mind igen választ adtak arra kérdésre, hogy a környezetvédelmi miniszter jól végzi-e a dolgát a ciánszennyeződés kapcsán. A környezetvédelmi tárca szóvivője az adás során közölte: nem a minisztérium telefonjairól történtek a hívások.
http://index.hu/cikk/ahirek/
Előzmény: lx (10)
lx Creative Commons License 2000.02.29 0 0 10
Eláruljátok egy tévét nem nézőnek, hogy milyen szavazáson akadtatok ki?

lx

Solt Creative Commons License 2000.02.29 0 0 9
"A MATÁVnál nem lehet kérni, hogy 1 telefonszámról csak 1 érvényes szavazat jöhessen?"

Kisgazda-vonalon van elég telefonszám ahhoz, hogy ha ehhez elég gennyesek voltak, akkor szükség esetén azokkal is éljenek,
A megoldás szerintem az lenne, ha ezt megtoldanánk azzal, hogy közületi előfizető nem hívhat 81-es számot. (Ami egyébként sem lenne hülyeség...)

Előzmény: névtelen (8)
névtelen Creative Commons License 2000.02.29 0 0 8
....akkor talán a kisgazda székházból...?
Vagy a PepóBúza Rt. ből...?

Nem először volt gyanús a szavazás eredménye...

Egyébiránt: Kedves naplósok, biztos olvassátok:
A MATÁVnál nem lehet kérni, hogy 1 telefonszámról csak 1 érvényes szavazat jöhessen? Elég borsos a tarifa, ahhoz képest, hogy ilyen trükköket lehet vele csinálni.....

Előzmény: Törölt nick (6)
Dzsabb Creative Commons License 2000.02.29 0 0 7
Az a szomorú az egészben, hogy a média már a nagyon sokadik bőrt próbálja lehúzni szegény Tiszáról, nemhogy segítenének, mindenki csak támad mindenkit, miért fontos az, hogy mit tett egy minisztérium /?/, ettől még nem lesz élet!

Bocs, ha off voltam :((

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.29 0 0 6
480 ezer, és a Minisztérium nyilatkozta, hogy nem az ő telefonjukról mentek a hivások. Azt nem, hogy nem ők voltak.
forrás : INDEX
Előzmény: raba (-)
nyuszó Creative Commons License 2000.02.29 0 0 4
kedves PX2! szép a háborgásod, csak nem igaz. nem a tv2 azonositota a hivókat, hanem a matáv, de a konkrét számokat nem adták ki a tvnek, csk a tényt közölték velük. este a tényekben a műsorvezető sem támadta le konkrét számokkal az illetékes elvtársat, pedig az rögtön előadta, hogy a minisztérium összes telefonját végigellenőrizték és nem onnan jöttek a hivások.
persze attól amit a hirmüsorokban mondanak még lehet annak ellenkezője is igaz, vagyis nem biztos, hogy hamisak a gondolataid, én csak leirtam amit a tvben mondtak. egy biztos én még nem hallottam a konkrét telefonszámokat sehol.
puszó nyuszó
Előzmény: PX2 (1)
PX2 Creative Commons License 2000.02.29 0 0 2
Bocs a "valamijen"- ért,helyesen :valamilyen
PX2 Creative Commons License 2000.02.29 0 0 1
Örülök ,hogy ezt atopicot megnyitottad .Nekem ezzel az egész üggyel bajom van .Számomra nem az a kérdés ,hogy valaki(k) manipulálni akarták a szavazatokat (ez is baj), hanem az ,hogy megmondták melyik az a tiz szám amiről a hivások befutottak.Ezek szerint nekik olyan (valószinű ISDN )telefonjuk van ami az analóg (pstn)hívásokat is kijelzi ,és mindezt valamijen formában dokumentálják.Én (és szerintem mások is )úgy tudtam ,hogy minden szavazás no name .É nem szeretnék ezzel kapcsolatban messzemenő következtetéseket levonni ,ezt rátok bízom .Egy kérdésem viszont van :ezeket az infokat (telefonszám ,stb)vajon tovább adják pénzért vagy szivességért.
UI.egy népszerü TV csatorna népszerü műsora jut az eszembe : "nagytestvéred figyel téged"
Vanek Creative Commons License 2000.02.29 0 0 0
raba!

M0st lebuktál. Csak neked van annyi pénzed, hogy ezt megengedhesd magadnak. És lemerem fogadni, hogy a másik oldalra is elküldtél ugyanennyi szavazatot, csak azt 50 számról elosztva.

Nem vagy nulla, nemúgy, mint a topicod, ami kifejezetten nullás :-))

Vanek

Előzmény: raba (-)
raba Creative Commons License 2000.02.29 0 0 topiknyitó
Kérem tippjeiteket, hozzáfűzéseteket e témához!
Meg kell-e vizsgálni a Környezetvédelmi Minisztérium telefohívásait? Vagy felesleges?
40 ezer forintért telefonálta, kevesebb, mint 10 helyről! Ennyire ráérnek? Ilyen sokat keresnek?
Pont Én beszélek, milyen sokat keresnek?.)))))))))))

Én személy szerint a Szerencsekerék műsorába telefonálok el havi 100-200 ezer forintot, de még nem sikerült megfejtenem a közönségfeladványt!
raba bá
szb.titkár

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!