Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

fantázia hármasban 4 órája Creative Commons License 657

sziasztok. nem zavartatok, mi is ugyanolyan félős pár vagyunk mint ti! Én szeretném a swinger szexet, de a felségem azt mondja, hogy aki ilyenben részt vesz az nem is szereti a párját!

 

Előzmény: házaspáros01 (651)
pussa 9 órája Creative Commons License 656

Mi tudnánk menni Feri Erzsi Orosról fecotom705@gmail.com

Előzmény: annuska50 (653)
laci 340 16 órája Creative Commons License 655

Kedves párt keresek mindkét fél örömére, sportos 184/80/35 odaadó bi fiú komárom esztergom megye

laci2878@freemail.hu

föggö 6 napja Creative Commons License 654

Sziasztok  írjatok  szigett@citromail.hu  

Előzmény: annuska50 (653)
annuska50 6 napja Creative Commons License 653

Sziasztok.Szarvas környékéröl keresnénk olyan 50 körüli párt akivel a szexen kívül más programot is lehet csinálni.Mi olyan esti borozós egymás előtti szexre gondoltunk,de ha ugy alakul a párcserétől sem zárkózunk el.Helyünk van.Szabadidönk esténként és hétvégén biztosan van

TibiEmi 6 napja Creative Commons License 652

Nyitott házaspár vagyunk a hölgy 40/176/90 a férfi 43/180/90 párral esetleg szóló fiúval ismerkednénk  BP Vác környékéről helyünk sajnos nincs ezért hellyel rendelkező partnereket keresünk nem vagyunk manökenek akik ilyet keresnek ne írjanak nem a külső a szimpátia fontos nem vagyunk kezdők a bi elfogadott de nem feltétel.

email: emo30@t-online.hu

házaspáros01 6 napja Creative Commons License 651

Nagyon nehéz összehozni!:-( Mindenki csak beszél róla,tenni fél.-( Évek  óta itt vagyok az indeszen,persze más nick alatt.9 éve. Párommal sokszor megpróbálkoztunk,hogy összehözzunk egy hasonlót.De nem sikerült.-(És kimondottan szép a párom. 160/56 . Már letettünk róla.Bocs a zavarásért!

Előzmény: fantázia hármasban (650)
fantázia hármasban okt. 18. Creative Commons License 650
bear666 okt. 14. Creative Commons License 649

Sziasztok!

Budapesti, nem független, de szexben elhanyagolt, 48éves 185cm magas, 105kg  férfi párokhoz csatlakozna, a nő örömére.

seremetyevo63 okt. 14. Creative Commons License 648

mi szívesen lennénk partnerek

mokuka7777@gmail.com

 

Előzmény: haw (647)
haw okt. 12. Creative Commons License 647

Nem független, szexuálisan túlfűtött pár, megismerkedne egészséges, ápolt, diszkrét párral, házaspárral közös, a 3-as, a 4-es nyújtotta rendkívül izgató játékokhoz, szenvedélyes élvezetekhez és a már már elviselhetetlen orgazmusokhoz, gyönyörérzésekhez, kielégülésekhez,.. Ne hagyjatok ki és mindent bele, szó szerint. Mielőbb találkozzunk, de addig is legyenek szép napjaitok.

Törölt nick okt. 10. Creative Commons License 646

 Elvált, jó vágású férfi megismerkedne jó formájú hölggyel, párral, házaspárral, vagy nem független barátnőjével, párral, házaspárral tartalmas szexuális kapcsolatra. Írjatok, hívjatok, találkozzunk.

fantázia hármasban okt. 9. Creative Commons License 645

nekünk, volt egy baráti pár, akikkel nagyon közeli kapcsolatban voltunk, a másik pár lánytagja, gyönyörű volt, (nagy gyönyörű cici, tökéletes test, stb) egyszer kérdeztem a feleségemtől, hogy mit szólna velük egy négyes szexhez, mire azt válaszolta, hogy szerinte ő nem is tetszik a másik pár fiú tagjának! Ezután (sajnos) nem is beszéltünk róla többet. Azóta eltelt kb 10-12 év, és a feleségem (ahogy ő mondja) el se tudja képzelni, hogy valaha is más férfi hozzáérjen! Meg aki ilyet csinál, (mondtam neki a swinger klubokat) nem is szereti a párját! 

Előzmény: BigCockFantasy (643)
pestmegye41 okt. 8. Creative Commons License 644

diszkrét kapcsolatra keresek egy párt.

 

BigCockFantasy okt. 7. Creative Commons License 643

Nekem régről visszamaradt, beteljesületlen álmom, hogy egy (házas)párral intim viszonyba keveredjem.

Mindig úgy képzeltem el, hogy valamiért odakerülök a lakásukra, és a  hölgy rövid szoknyát visel, én pedig lopva gyönyörködöm a lábaiban (nagy lábimádó vagyok mellesleg). Aztán a hölgy ezt észreveszi, és elkezd szándékosan olyan helyzetbe hozni engem, ahol sokat láthatok, de persze a férje jelenléte miatt semmit nem tehetek...

Aztán hogy ez hogyan fordul át abba, hogy a farkam kikerül a nadrágomból, meg hogy mi mindent teszünk a feleséggela  férj szeme láttára - nos arra számtalan forgatókönyvet kitaláltam már, de a végén mindig egyszerre ketten kényeztettük a hölgyetm, minden eszközünkkel az ő kívánságait teljesítve, egymással már semmiféle távolságot nem tartva, sőt.

Természetesen csak álmaimban.

Előzmény: fantázia hármasban (642)
fantázia hármasban okt. 7. Creative Commons License 642

Azt imádja, ha (van egy műfütyink) egyszerre két farok van benne, én a szájában a müfütyi meg a punciba! Egyszer amikor hátulról "kutyában" dutam elkezdtem izgatni a fenekét a müfütyiven, amire nagyon felizgult, de ott nem lehet beléhatolni! 

fantázia hármasban okt. 6. Creative Commons License 641

a feleségemben az a legjobb a szexben, ami a swingerben a legrosszabb. (azt hiszem). Az, hogy mindig egyszerre élvezünk el. De ő csak egyszer szeret elélvezni (mint én) és utána pihi! De ez tökéletesen elég neki. Mindig mondom neki, hogy mennyire kiváncsi lennék arra, hogy mit szólna ahhoz, ha egyszer egy olyan "latin lover" dugná meg aki több órán keresztül hajtaná! El se tudja képzelni!

fantázia hármasban okt. 6. Creative Commons License 640

egy ilyen finom szexben azt hiszen én is szeretnék részt venni a feleségemmel. Természetesen jól kinéző "férfias" férfival!  

Törölt nick szept. 27. Creative Commons License 639

Ha még olvasod: eropolis.hu. Készüljetek fel, hogy teljesen mindegy, mit írtok az adatlapra, pasit, nőt vagy párt kerestek, a jelentkezők 90%-a része pasi lesz, ezeknek a fele farokképet fog küldeni (akkor is, ha odaírod, hogy teljes alakos vagy arcképet akartok), és kb. minden ötödik levél ez lesz: "szia, tetszel, ismi?" vagy "szopsz? nyeled? anál mehet?".

De sok-sok kitartással és szerencsével megtalálhatjátok azt a párt vagy lányt*, akit kerestek.

 

(*Ha azt akarjátok, hogy a +1 lány ne fizetős legyen, és jól is nézzen ki, akkor inkább lottózzatok, ott nagyobbak az esélyek.)

Előzmény: X-pert (635)
fantázia hármasban szept. 27. Creative Commons License 638

http://tube.asexstories.com/swinger/amateur-swingers/-video2167291.php#.VCXX3md_vXU     szóval ez a video tetszik, főleg 29.00-tól!!!

Előzmény: fantázia hármasban (637)
fantázia hármasban szept. 27. Creative Commons License 637

tetszik ez a video, főleg 29.00-tól izgalmas!

szék tamás szept. 22. Creative Commons License 636

Sziasztok,

 

Szeptember 27. szombat estére keresek diszkrét találkához egy jászsági, Jászberényi párt. 40 éves átlagos, kíváncsi, kísérletező srác vagyok. 40 éves, nem független.

Éljük meg vágyainkat.

X-pert szept. 18. Creative Commons License 635

Mostanában minket is elkezdett érdekelni a dolog. Ezen kívül tudtok vmi megfelelő oldalt ajánlani a keresgéléshez? Vagy egy SW klub látogatás lenne jobb elsőre?

Párom (lány) vékony, 170/49 34 éves, én 174/70 35 éves, Bp-iek vagyunk, mindketten fiatalabbnak nézünk ki és hasonlóan fiatalos, nem (túl)túlsúlyos párt vagy lányt keresünk.

GézaX szept. 17. Creative Commons License 634

Zalaegerszegen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez.

 

scsi@mailbox.hu

Előzmény: ronika25 (633)
ronika25 szept. 13. Creative Commons License 633

sziasztok irtunk már több levelet csak nem kaptunk választ baj van velünk vagy nem tudjuk írjátok meg légyszi

Előzmény: Quattro10 (632)
Quattro10 szept. 13. Creative Commons License 632

Vas megyei 30as pär ismerkedne pärokal közös programokra sok sok sexre:-)))))kezdök vagyunk

pajkospajti@yahoo.com

katonapista szept. 11. Creative Commons License 631

Szia..email címünk publikus...oda kérem a választ.

Előzmény: A6163 (629)
418 3** szept. 10. Creative Commons License 630

Sziasztok! Vas Megyében lány partnere lennék,vagy párokhoz csatlakoznék,akár többes is ok!

bors.zsolt@citromail.hu

A6163 szept. 10. Creative Commons License 629

Szia,Anti vagyok,sztem legjobbkor jelentetek meg,párom kezd barátkozni agondolattal,segiteni kellene.....csörrrr meg.hívlak : +36309598605. lehet még ma beszélülk?

Előzmény: katonapista (628)
katonapista szept. 9. Creative Commons License 628

Keresünk..párt 45-60 közt, közös programokra párcserés szexre, vagy 45-60 év közti egyedülálló férfit, közös programra, hármas szexre. Szimpátia estén minden lehetséges. Budapest, Pest, Heves megyéből.Email publikus.