Keresés

Részletes keresés

CJKrisz Creative Commons License 2018.01.27 0 0 2478

Befejeztem A múlt árnyait is. Ahogy néhány hozzászólással ezelőtt írta valaki, sajnos egy meglehetősen unalmasra sikeredett könyv lett ez. Az első 200 oldal egy nyögvenyelős, egyről a kettőre jutni nem akaró, unalmas írás, elég nehezen sikerült keresztülvergődnöm rajta. Aztán jött az a bő 50 oldalas dőlt betűs rész, ami kimondottan pörgős, jól előadott sztori volt. Innen aztán végül is beindult a könyv, sokkal jobb volt, mint az eleje, nekem tetszett.

Amit kicsit hiányoltam, az talán az előző Orsis könyvből egy pici összefoglalás, vagy valami hasonló, mert - bár lehet, hogy ez csak az én hibám - alapvetően semmire nem emlékeztem belőle, és volt jó pár utalás rá eben a könyvben. Jobbára a szereplők nevei is csak halványan villantak be nagyjából úgy, hogy "ja, tényleg, mintha lett volna benne ilyen nevű fazon is". De hogy abban a műben konkrétan mi történt, vagy hogyan halt meg a sokszor említett Keszeg (illetve ki a fene is volt ő?), lövésem nincs. :) Lehet, hogy előbb újból el kellett volna olvasnom azt a könyvet is, mielőtt ennek nekikezdek....

Van emellett egy olyan sejtésem, hogy a következő Orsis könyvben - de lehet, hogy még előbb - találkozni fog Orsi és Lawrence.

dzsugasvili82 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 2477

Most látom, hogy végül nem írta a könyvről: tulajdonképpen nem volt rossz, sokkal gyengébbek voltak az utóbbi 10 évben, itt a vége nem volt unalmas, több részre szedték a leszámolást, legyen bármilyen ostoba is. De a kolostor már tényleg nagyon szomorú kellék, egy budapesti környezet ennél már százszor jobb volna akkor.

CJKrisz Creative Commons License 2018.01.05 0 0 2476

Jó sok kihagyás után pótoltam az egyik lemaradásomat, befejeztem A kútba rejtett szobor kolostora című könyvet. Elég jól összefoglalták már az előttem szólók a könyvet, nekem is kb. ugyanez a véleményem róla. Mondjuk engem még felettébb zavart az a kavarodás, hogy ama bizonyos levelekről fényképek készültek, amiket egy laptopon olvasott el, legalábbis ezt írta. Közben pedig többször is "az ölembe ejtettem a levelet", a "takaró alá rejtettem a levelet" és hasonlók fordultak elő. Akkor most laptopon olvasta, vagy nem? :)

VRRRT Creative Commons License 2017.12.19 0 0 2475

Csak sikerült valahogy befejeznem az őrült szerzetest is.

Ár szokás szerint magas, de fekete péntekkel meg egy rahedli egyéb kedvezménnyel már tűrhető volt.

-Történet: a keret élvezetes volt, a lényegi cselekménynek az eleje átlagos, a közepe lapos, a vége röhejes; az a helikopteres jelenet egy B kategóriás amcsi akciófilmben is gáz lett volna

-Stílus: a keretben és a cselekmény elején jó volt

-Szereplők: nagyon jó volt, hogy a lámák nem biodíszletek, hanem tényleges szereplők voltak, és a lord is nagy arc, a többiek szót se érdemelnek

 

Azt hiszem rájöttem, hogy mi a legfőbb baj az elmúlt évek termésével: alig vannak normálisan kidolgozott mellékszereplők. A könyvben legjobban a Londonban játszódó részeket élveztem, legfőképp a lord miatt. Örülnék neki, ha a következő történetben már ő lenne a segéd, mint amilyen fénykorában a pap, a vörös vagy a bajusz volt.

És a kolostort mint helyszínt hanyagolni kéne, sütött a könyvből, hogy a szerző már unja, hogy már nem tud újat mondani, már nem tud mit kitalálni. A lord úgyis kapott egy kinevezést, elrángathatná hősünket mondjuk északra, a Véresszakállú... és a Megfojtott viking... a jobban sikerült művei közé tartozott, hátha a hűvösebb klíma jót tenne a könyvnek.

 

És még valami: legközelebb lopják el a telefonokat vagy ne legyen térerő vagy merüljön le egyszerre az összes. Azért játszódnak ezek a történetek az isten háta mögött, hogy a szereplőket kényelmesen lehessen gyilkolászni, és hogy a tisztelt áldozatok ne nagyon tudjanak segítséget kérni vagy elmenekülni. Ha így haladunk, a vége az lesz, hogy hősünk egész nap csak ül a cellájában/szobájában/sátrában, és miközben kint sorra hullanak az emberek ő pipázgatás/whiskeyzgetés/hancúrozás közben kiguglizik mindent, aztán a szereplők 3/4ének a halála után előjön és 2 perc alatt megoldja az ügyet.

dzsugasvili82 Creative Commons License 2017.12.13 0 0 2474

Rájöttem valami számomra újra: ezeket a könyveket ma már LLL nem önmagában való műélvezetre szánja, hanem kifejezetten bizonyos szituációkra. Nem véletlenül árulták régen is előszeretettel vonatokon meg állomásokon, illetve ő maga is mindig mondta, hogy a tavaszi megjelenésűt vihetik a nyaralásra a vásárlók. Én most a munkahelyemen olvasgatom, ha tudom, és ott kifejezetten tetszik ez a mostani novemberi Matrjoska. Nem kell agyongondolni, rá lehet hagyni közben, stb.

 

Persze ettől még régebben tényleg jó könyvek voltak ezek, a színvonalesés tény, csak sajnos arra kell gondoljak, hogy a fenti helyzetekre lett teljesen kialakítva az írási stílus, várótermekbe meg utazásokra szánja a könyveit a szerző, olyan helyekre, ahol az idő elütése a cél, és nem kell sokat filózni a tartalmon közben. Ez kicsit lelombozó, ahogy már szétbeszéltük korábban, de legalább beláttam most, hogy sajnos igenis lehet széles a célközönség az utóbbi 10-15 év színvonalával is.

elvont2 Creative Commons License 2017.10.31 0 0 2473

Már ezek is elkeltek, nincs több eladó LLL könyvem!

Előzmény: elvont2 (2472)
elvont2 Creative Commons License 2017.10.15 0 0 2472

Borsod megyei vagyok, összesen 6 kötet maradt meg:

Leslie L. Lawrence - Nebet Het, a halottak úrnője (1989)

Leslie L. Lawrence - A karvaly árnyékában (1993)

Leslie L. Lawrence - A gyűlölet fája (1994)

Leslie L. Lawrence - Az ördög fekete kalapja (2004)

Leslie L. Lawrence – A vadász 1-2. (2001)

Leslie L. Lawrence – Siva újra táncol 1-2. (2003)

 

Az egy kötetes könyvek 500, a dupla kötetesek 800 forint.

Előzmény: Manka00:) (2471)
Manka00:) Creative Commons License 2017.10.06 0 0 2471

Szia! 

 

Vannak még eladó könyveid ? Hova valósi vagy? Hátha személyesen is át tudnám venni őket.

 

Köszi Üdv.Vica

Előzmény: elvont2 (2469)
sziszy76 Creative Commons License 2017.09.24 0 0 2470

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni,hogy esetleg tud-e valaki olyan oldalt,ahol Leslie L.Lawrence könyveket lehet letölteni?Előre is köszönöm.

elvont2 Creative Commons License 2017.08.07 0 0 2469

Sziasztok!

 

Van sok eladó Lőrincz könyvem, 40 cím főleg 1982-2011 közötti kiadásúak. Az egy kötetből állóak 500, a két köteteseker 1000 ft/cím áron adom. Postázom csomagautomatába 490-ért vagy kérésre ajánlottan (díja súlytól függ)! Mind kiváló állapotban van. Kérés esetén küldök listát. Ha egyben elviszed az egészet akkor állom a postát!

Playadelingles Creative Commons License 2017.07.30 0 0 2468

Helló!

 

Hálás lennék, ha valaki el tudná nekem küldeni emailben Laci bácsi Kő fiai c. könyvét PDF-ben vagy egyéb elektronikus formátumban.

 

Cserébe bármelyik könyvet el tudom küldeni, ami megjelent 2007-ig bezárólag. Sajna pont a fennt említett mű hiányzik és így nincs értelme belekezdenem a Nagy mészárlás c. könyvébe.

 

Nagyon szépen köszönöm

 

Üdv minden fórumozónak, kellemes hétvégét!

 

Email címem: playadelingles2017@gmail.com

giornalista Creative Commons License 2017.06.04 -2 0 2467

szomorú, hogy vannak emberek, akiknek annyira értéktelen az ideje (se család, se hobbi...), hogy ilyen szarokat olvas.

 

mondjuk egy Ripost reggelre, mindenegybenblog munka mellé, hétvégére meg Laci bácsi kalandjai. szomorú.

Terror D Creative Commons License 2017.06.03 0 0 2466

Befejeztem a Múlt árnyait. Hónapokon át az 50-es oldalon dekkoltam, de most volt pár napom s a végére jártam a nagy rejtélynek. Egy rettenetesen unalmas könyv volt, érdektelen és végtelenül logikátlan eseményekkel telepakolva. Volt benn olyan jó 45-50 oldalnyi dőlt betűs rész, amikor valami naplórészletet olvasott a főszereplő, na az volt a könyv csúcspontja! Izgalmasan volt tálalva, jól volt a mese felépítve, így kellett volna a többi 340 oldalt is megírni.

 

Ma állok neki az Ördögtojásoknak...

giornalista Creative Commons License 2017.05.30 0 0 2465

ezek szerint ezt a könyvet egy tehetségesebb csinovnyikja írta. 

Előzmény: VRRRT (2464)
VRRRT Creative Commons License 2017.05.30 0 0 2464

Befejeztem az Ördögtojásokat. Elég  pörgős volt. A stílusa is kb rendben volt(értsd: a régiekre emlékeztetett).

 

Változások az előző kötetekhez képest:

-kezelhető mennyiségű szereplő

(Hosszú idő után először meg lehetett jegyezni, hogy ki kicsoda. Egyedül a végefelé behozott random karakter volt fölösleges.)

-ketté lett bontva a leszámolás

(Asszem ilyen még nem volt, érdekes megoldás volt, nekem tetszett.)

-kötelező ágyjelenet csak a végére lett odabiggyesztve

(Mondjuk ilyen már volt korábban is. Kicsit fura volt, de őszintén szólva nem hiányzott az a 2-3-4 fejezetnyi sablonos nyöszörgés. A legvégén ez az "extrajutalom" bőven elég volt.)

 

Az meg különösen tetszett, hogy a szokásostól eltérően a végén a főhős fényezte kicsit saját magát, nem pedig a(z inkompetens) hatóságot dicsérgette.

 

A kiadásról: az ár továbbra is magas(netes kedvezménnyel még csak-csak), és most feltűnően sok volt az elütés. 1-2-nél még nem szólnék, de itt tucat fölött volt.

 

Van egy olyan érzésem, hogy a 125-ös fejezet végén volt egy kis kikacsintás. :)

 

Összességében ez elég jól sikerült most. Jó lenne, ha a következő kötetek legalább ezt a színvonalat hoznák.

IMPHUN Creative Commons License 2017.05.04 0 0 2463

Én L. Lawrence könyvekből csak ezt találtam neked. Itt minden eddig megjelent könyv fent van

filmek81 Creative Commons License 2017.04.03 0 0 2462

Sziasztok..

 

Érdeklődnék hogy megjelentek-e ezek a könyvek

 

Ali baba és az idegenek

 

Tuareg bosszúja

Köszönöm....

dzsugasvili82 Creative Commons License 2017.03.15 0 1 2461

Nem volt olyan rossz ez a Báthory Orsi-sztori. Ha a Lawrence-könyvek ilyenek lennének, fele ennyire lenne gáz: csomót volt magában a főszereplő, egész mérsékelt volt a párbeszédek száma, azok is egész felnőttesek voltak, nem volt benne 8 ezer szereplő, hanem tulajdonképpen a korábbi előzmények szereplői közül jó páran. Mellesleg tényleg 1 kötetes volt, kb. 390 oldal, és ez még így belefér. Persze lelke nem volt a történetnek, de nem volt kínszenvedés, mint az utóbbi évek majd' mindegyik írománya.

VRRRT Creative Commons License 2017.03.02 0 0 2460

Úgy emlékszem, hogy mintha említett volna valamit arról, hogy A jégbe fagyott sárkány kolostora eredetileg csak mezei kolostoros történet lett volna, aztán már javában készült, mikor a kiadó kérésére bele kellett erőszakolnia a Fekete hercegnőt is. Nálam az a könyv volt a mélypont.

Terror D Creative Commons License 2017.02.24 0 0 2459

Azért a fb oldallal kapcsolatban nem feltétlenül van igazad! Ugyanis a kiadó erősen moderálja a kommenteket, engem speciel kitiltottak, mert kritikával - intelligens és építő jellegű, nem paraszt stílusban - mertem illetni valamelyik Orsis könyvet. Lenne ott épkézláb gondolat az emberektől, de nem engedik kibontakozni.

 

Egyébként nekem az a meglátásom, hogy ez a Könyvtündér nevű kiadó "rátelepedett" LLL-ra, s vasmarokkal irányítja a kisöreget. Mint már korábban is írtam, a kiadóváltás után kezdett a színvonal meredeken zuhanni. Bár egyes vélemények szerint már korábban is voltak jelek, hogy valami nem kóser az irományok körül. 

 

A kútba rejtett szobor c. könyv második részénél tartok, de már vagy 2 hónapja! Ennyire nem tud megmozgatni a dolog. Az új Orsis könyv meg szintén nem valami vonzó, de legalább nem dupla könyv. A borító megint igénytelen és tovább erősíti a gagyi érzést a művel kapcsolatban. Vajon mikor jönnek rá a könyvtündérnél, hogy egy jó borító már fél siker?

Előzmény: Billerbeck (2457)
giornalista Creative Commons License 2017.02.21 0 0 2458

ugyanazok olvassák, akik a szar konteókat, akik rákattintanak a "Nem fogod elhinni, mit csinált ez a feleség, amikor a harmadik műszakból hazaérve egy másik nővel találta a férjét a konyhában!" címekre, csak hogy megtudják, hogy náluk vacsorázott az anyós :) 

 

magyarul, a legalja, legostobább emberek olvasnak már csak LLL-könvyeket. a szellemi igénytelenség kielégítésére még tökéletesen alkalmasak, másra és másnak azonban már nem.

Előzmény: Billerbeck (2457)
Billerbeck Creative Commons License 2017.02.21 0 0 2457

Na de milyen rajongók! Erről még nem volt szó itt, de megér egy misét.

Az fb-oldalról elég szép képet lehet kapni arról, hogy kikből áll Laci bácsi olvasótábora jelenleg: minimum háromnegyedes többségben 30-50 közötti nőkből. (Nem mintha ez baj lenne, rengeteg sikeres írónak van egy kiemelkedő, tipikus célközönsége, vagy életkor, vagy nem szempontjából). A másik érdekesség, hogy kivétel nélkül micsoda zombikommenteket találni ott. Semmi kritika, semmi önálló gondolat, semmi ami a legtipikusabb jelzőktől esetleg elütne. Diskurzusnak, érvelésnek, épkézláb gondolatoknak NYOMA SINCS Magyarország legolvasottabb írójának fb-oldalán. Még Hajdu Péter 70-es IQ átlaggal rendelkező kommentelőtábora sem ennyire homogén.

 

Amiért fennakadok ezeken a dolgokon, az az, hogy ez korábban egyáltalán nem volt így, és ezeket a dolgokat a saját ismeretségi körömben is tapasztaltam. Régen sokkal több férfi is olvasta a könyveit. Ez az egyik dolog. A másik, hogy amíg 10-20 évvel ezelőtt még egy nagyon jelentős értelmiségi réteg is volt a rajongói között, ma már LLL elsősorban a prolik írója. Főleg olyanoké, akik mást valószínűleg nem is olvasnak rajta kívül. Már-már LLL a kortárs magyar irodalom Barátok köztje: szerencsére mindig jön a megfelelő időben, bármiféle meglepetés nélkül. Egy stabil pont. És ezt sokan nagyon komálják ám.

Előzmény: dzsugasvili82 (2456)
dzsugasvili82 Creative Commons License 2017.02.06 0 0 2456

A legnagyobb gáz, ami a legjobban zavar, az a bekövesedett menetrend a könyv végén lévő össznépi leszámolással. Ez valójában már a '80-as évekbeli könyveknél a 2-3-nál már kínos volt, de ott még ezzel-azzal meg volt fűszerezve, érdekes volt az alapsztori, volt karaktere a szereplőknek (akik nem voltak 59-en), és így, a könyv előző részeinek a fényében nem volt rossz annyira ez a befejezési mód. Bár őszintén mindig nézegettem, hogy ugye még nem kezdődik...ugye még mindig nem...uh, de, és 170 oldal volt az 500-ból...

 

Mostanra ezt sikerült viszonylag rövidebbre venni az egész könyv arányaihoz képest, nincs utána se már újabb 100 oldalnyi tárgyalás, összefoglalva még egyszer, nagyon szájbarágósan az egészet, de az összkép nem lett jobb, mert

 

1. a könyv megelőző része halál rossz/unalmas

2. a sok szereplő karakter nélküli, és néha tényleg lesír róluk, hogy gáz van velük. Ennek a fényében pedig nem magyarázható már, hogy miért nem csap le a kőkemény, sokat látott Lawrence 20 oldal után rájuk pl. éjszaka a sátrukban, kivallatva, leszerelve őket, rájuk hívva a titkosszolgálatos haverjait, itt épp a kínai ismerőseit.

 

Régebben még pl. a kolostor imaterme volt a szokásos utolsó helyszín, vagy egy erdei tisztás, és nem is feltétlen volt ilyen "sétáljunk bele a csapdába, mert ennek is el kell jönnie most már" érzés benne. De mostanában már gond nélkül lemegy LLL 1-2 féltett nő társaságában a jégbarlangba a föld alá, ahol utána rendszeresen csak a szerencse miatt nem lövik le 10 alkalommal. De azért a következő könyvben is ugyanúgy tesz mindent, még a végére már unásig ki- és megismert ellenség fegyverét se tárazná ki véletlen se.

 

Amúgy meg ott volt a lepcsa-sztori a mostaniban. Már majdnem kezdtem örülni, hogy lesz valami érdekes, végül is róluk még nem volt szó, máshol se hallottam semmit felőlük. De nem. Volt valami antipatikus fickó a regényben, és slussz. Kár lenne erőlködni, minek, többen úgyse vesznek a könyvből ettől, a Facebbok-oldal meg még mindig tele van nagy rajongókkal.

VRRRT Creative Commons License 2017.02.06 0 0 2455

Azért a kutas könyvnek volt egy pozitívuma: a stílusa a régebbi kötetekre emlékeztetett.

 

Az ára a könyvnek elég magas, ha nem adott volna a mobilszolgáltatóm egy jó karácsonyi kupont(-25%, 0 szállítás), akkor amióta olvasom, ez lett volna az első könyve(a csajos vadhajtást leszámítva), amit nem veszek meg.

 

Az elején a szereplők felsorolásánál már rossz előérzetem volt: túl sokan vannak. Ez komoly probléma volt, sokuknak alig volt szerepe azon túl, hogy meghalt. A tesózóról meg konkrétan elfeledkezett. Írja, hogy Kínában vannak, ezért nyista fegyverek, aztán mindenki azokkal szaladgál. A telefonos segítség(ami engem rohadtul zavar) felesleges volt, egy bizonyos párosról már rögtön üvöltött, hogy sárosak, és a többi információt is könnyen be lehetett volna szerezni egy jobban megírt történetben(még otthon elkezdve, elejtett információmorzsákból).

 

A levelek viszont tetszettek, lehet érdemes lenne megpróbálnia egy könyvet a másik nevén, a Drakula-féle leveles/naplós felépítéssel.

 

És a bevezető szakasz is egész tisztességesre sikerült most, egyáltalán nem volt erőltetett, és kitértek a főbajusz megzakkanására is.

 

Az utószó/köszönetnyilvánítás külön érdekes. Ha rosszmájú akarnék lenni, azt mondanám, hogy a kezébe került a Homokvihar, meglátta, hogy mit művelnek a neve alatt, elvette a kutas majdnem kész kéziratát, és mentette, ami menthető.

 

Összességében nem bántam meg, hogy megvettem, de a kupon nélkül egész biztos nem lenne ilyen pozitív a véleményem...

Terror D Creative Commons License 2017.02.03 0 0 2454

Az új könyv: A múlt árnyai

 

Debby O'Hara hazatér a családi fészekbe, és ijesztő felfedezést tesz a pincében: ismeretlenek széfet építettek a falba, benne emberi koponyával és egy levéllel. A nyomok az O'Hara család korábbi házvezetőnőjéhez és annak fiához vezetnek - sejthetően közel sem azok voltak, akiknek Debby hitte őket. Eközben Robert McKinley egy Debby származását érintő naplót talál, amelyben egy Magyarországról menekült lány, Nádasdy Orsolya beszéli el hányattatásai történetét. Végül a széf rejtélyére is fény derül, Debby pedig közelebb kerül a titok megfejtéséhez: ki is az a túlvilági nő, aki álmaiban - és gyakran a valóságban is - meglátogatja, hogy ha nehéz helyzetbe kerül, segítsen rajta.

 

Bazdmeg! Azt gondoltam, ezt a Báthory-sztorit nem erőltetik, de tévedtem...

dzsugasvili82 Creative Commons License 2016.12.30 0 0 2453

Elolvastam az újat, szokásos. Most amúgy nem volt olyan kamu ok a kolostorba utazáshoz, amit a végén 50 oldalon át magyaráz a főszereplő, miközben a történet során még 100 oldal elmegy ezzel, mert azt hiszik, ezért van a balhé. Ennek ellenére a hossza ugyanakkora, vagyis most megint nevetségesen sokan halnak meg, tíznél is többen, és a szokásosnál is abszurdabb az egész sztori lefolyása (pl. egy tető nélküli kolostorban vannak, ahonnan eltűnik az ÖSSZES szerzetes), miközben Kínában játszódik az egész.

dzsugasvili82 Creative Commons License 2016.09.04 0 2 2452

Folytatása lesz 2 éven belül A szoborba rejtett kolostor kútja 1-2., John C. Lendvay Mianmarban jetskizik a krokodilok között, de a fejére esik a papírból készül kókuszgolyó. Pamela lepkékre vadászik a nagy felhő tetején, de egy teáskanál fúródik a szemébe. Harry Fordwangler koboldokat talál az ágytálban, míg Hannelore bele nem löki a plüssnyulat a fémdugattyús napernyőbe. A vízvezeték-szerelő már-már kétségbe esik a földből kipattogó bugylibicskák miatt, és Robert McKinley is falfehér arccal néz a könyvvizsgáló iroda ablakából, halottak teremnek Bungang kolostorának minden egyes illemhelyiségében, de John C. Lendvay végül megszorítja revolvere markolatát, összehúzza a szemöldökét és végül minden megoldódik.

 

Ezeket az ismertetőket tuti pimaszkodásból írják ilyenre. Mást már nem tudok elképzelni. Szerintem a fődadaista Tristan Tzara mind a 10 ujját megnyalná, ha olvasná őket. Sajnos én ezt az irányzatot sosem kedveltem, úgyhogy nem igazán tölt el örömmel, ha ilyesmit olvasok.

Előzmény: Terror D (2449)
giornalista Creative Commons License 2016.09.02 0 1 2451

kár, hogy ilyen drága, különben ezt venném wc-papír helyett. 

 

persze nem perforált, így a tépkedés is nehézkes lenne. 

 

megérdemli, aki megveszi :) 

Előzmény: Terror D (2449)
dzsugasvili82 Creative Commons License 2016.09.02 0 1 2450

Gyújtós...

Előzmény: Terror D (2449)
Terror D Creative Commons License 2016.09.02 0 0 2449

Leslie L. Lawrence: A kútba rejtett szobor kolostora 1-2.

 

 

Leslie L. Lawrence Dzsampal kolostorában keresi az elrejtett gtert, a legendás aranyszobrot. Mások is keresik, és gyilkolni is hajlandók érte. Meg is teszik. Többször is, egymás után. Domingos de Carvalho új tetőt épít a kolostorra, Leticia hisztérikus rohamokat kap, Snoopy ennek ellenére elégedetten fütyörészik a nem is igazi folyosón. A gyanús lepcsa nyomódúcokat árul, majd fény derül egy régi kút titkára. Közben Nyömden is kijózanodik, az álarcos szerzetesek pedig eltáncolják a csam táncot. Mindenki örül a boldog végnek, kivéve, akik rossz újjászületést nyertek az istenektől.

 

Várható megjelenés: 2016. november 14.

 

Nos, ahogy korábban sejtettem kolostoros sztori jön. A fülszöveg már önmagában egy agyfasz, mi lesz ebből...?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!