Keresés

Részletes keresés

Fénycentrum Creative Commons License 2024.04.06 0 0 1730

Üdvözlet !

 

Most látom csak milyen hosszú idő 22 év és ez alatt az idő alatt mennyien próbálták meg ötletet ,oldalt ,másolva megpróbálkozni ezzel a szép szakmával és a Bioptron Lámpával .  Ha már így van és tudom lesz is így mert egyszerűbb lemásolni valamit  egy nagyon fontos dolgot kérlek tartsatok már  be :

Korrekt tájékoztatást -ne mondjatok már nagy hülyeségeket !!!!

Tényleg korrekt szervizháttér amihez mindenképpen szükség lenne orvostechnikai műszerész végzettségre !!! Ismerni kell a lámpát és az alkatrészeit ,hogy érdemes szétszedni ...stb  és bizony vannak olyan dolgok ,tükörsor ,alaplencse amit KIZÁRÓLAG A ZEPTER márkaszervizbe lehet cseréltetni ---még nálunk sem hiába vagyunk 22 éve !!!!

Igen a szaktanácsadás FELELŐSSÉG ! Kell/lene hozzá tudás és tapasztalat !

 

Üdv : Fényterápiacentrum    +36309948139     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Juhász Andika Creative Commons License 2023.09.05 0 0 1729

Sziasztok!

  • Minden megjelent zepter bioptron lámpa és színterápia kapható ezen az oldalon.
  • Személyesen kipróbálhatod átvétel előtt!
  • Ingyenes tanácsadás kérhető az üzletben.
  • Saját szerviz háttérrel rendelkezünk.
  • Tel: +36 70 420-2108

Az áruház ezen a linken található.

 

vagy

a szervizes oldalunkon is van egy áruház itt!

 

 

Erik922 Creative Commons License 2023.07.19 0 0 1728

Ha használt Bioptron lámpát szeretnétek, ajánlom az oldalamat, sok hasznos tanáccsal használt készülék vásárlásához, összefoglalom, miért éri meg használtan megvenni a Bioptron lámpát.
Ha kérdésetek lenne nyugodtan keressetek.

https://bioptron-hasznaltan.hu

Fénycentrum Creative Commons License 2023.06.27 0 0 1727

Továbbra is szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre Bioptron Lámpával kapcsolatban a számunk a régi :

30-9948139 

Bemutatótermünk pedig továbbra is várja az érdeklődőket ,vásárlókat Budapest szívében !

Mert használtan is lehet minőséget vásárolni számlával és garanciával !

-Zéé- Creative Commons License 2023.01.30 0 0 1726

Üdv

Bioptron 2 lámpát vennék. 209205156

Köszi

virag89xx Creative Commons License 2022.07.16 0 0 1724

Bocsánat, ami kimaradt: a visceroptosis a tartószalagok megnyúlása miatt alakul ki (hirtelen fogyás miatt, eleve vékony embereknél, kötőszöveti gyengeség esetén stb.), és emiatt a szervek (belek, vesék, stb.) lesüllyednek a medencébe. Sok kellemetlen tünettel jár együtt, egyénenként változó, hogy kinél mennyire súlyosak a tünetek, illetve a süllyedés mértéke is eltérhet. Röviden, tömören ennyi. 

virag89xx Creative Commons License 2022.07.16 0 0 1723

Sziasztok!

Látom, hogy régen volt aktív a csoport, de azért bepróbálkozom. Van esetleg valaki köztetek, aki foglalkozik tanácsadással bioptron lámpával kapcsolatban? 

Egy olyan furcsa kérdésem lenne, hogy visceroptózis (bélsüllyedés, szervsüllyedés) esetén elképzelhető-e hogy valamennyit segíthet a lámpa? Tudom, hogy ritka jelenség, így tapasztalat gondolom nem nagyon lesz. De elméletben segíthet? árthat? vagy maximum nem lesz semmi hatása?

 

Előre is köszönöm, ha valakinek van ötlete! 

Thomas Creative Commons License 2021.12.19 0 0 1722

Elkavarodott a régi használati utasításunk és nincs meg antikvárban sem, csak egy-két oldal kellene.

https://www.antikvarium.hu/konyv/bioptron-fenyterapia-391225-0

ha meg van valakinek ez a kiadvány légyszíves jelezze.

Fénycentrum Creative Commons License 2021.11.02 0 1 1721

Üdvözlet !

 

Bővebben egy kicsit a Bioptron Pro1 típusról !

 

Zepter Bioptron Pro1 lámpa ,,közepes kategória ,, létezik asztali és gurulós állványos változatban is .

11 cm fényátmérővel rendelkezik és a feje tetején lehet digitálisan állítani rajta az időt . 

Praktikusan kihúzható az állványból és ágyba is lehet vinni csak arra kell vigyázni ,hogy takaró vagy párna alá nem kerüljön a ventilátor ! Kb 10-15 cm távolságból kezelhetünk vele / nem tudunk rosszat tenni ha esetleg közelebbről kezelünk .

Az asztali állvány kis helyen elfér és mivel a nyakát ki tudjuk húzni ezért magasítani is tudjuk a lámpát . 

A gurulós állvány is praktikus ha az újabb fémkaros típusról beszélünk . Az első kiadásos állványt nem ajánlom mert sajnos egy idő után hiába is állítjuk be nem tartja meg a fejet . a fémkaros már elég stabil . 

Ami még fontos a gurulós állványnál ha nem használjuk akkor a fejet vegyük le így növelve a műanyag nyakrész élettartalmát !

Bővíthető színterápiával !  Így a kezelések körét is tudjuk bővíteni !

Család számára ideális választás lehet !

 

Szép napot !

Fényterápia Centrum

30-9948139

Fénycentrum Creative Commons License 2021.11.02 0 0 1720

Üdvözlet !

 

Leírom az egyik leggyakoribb problémát amit ha időben ,,orvosolunk ,,nem kell szervizbe vinni a lámpát . 

Zepter Bioptron Compact Kézi Lámpáról van szó . Amikor zörgő hangot hallunk a ventilátor irányából .

Azonnal kapcsoljuk ki ! Fordítsuk lefelé a lámpát és vegyük ki az alap lencsét és finoman rázzuk meg . Ugyanis a fehér burkolat két részből áll amit műanyag apró fogacskák tartanak össze . Ha ebből lepattan egy darabka az bekerül a ventilátorba és tönkre teheti ! Ha még időben vagyunk akkor ez az apró fehér darab kipottyan és nincs semmi gond !

Ha már leáll a ventilátor akkor mindenképpen szerviz !! Nem szabad használni !

 

A másik amikor azzal hívnak ,hogy eltörött az üveg a lámpába szabad-e így használni ?  NEM  !!

A lelke a lámpának a tükörsor !! Az üveg törése nem esztétikai hiba !!!

 

Javasolni szoktam ,hogy a legegyszerűbben úgy tudjuk megvédeni a lámpa épségét / persze ha vissza tesszük használat után a dobozába de ha mégsem akkor egy vastag frottír zokniba húzzuk bele az megvédi !

 

Szép napot mindenkinek !

 

Fényterápia Centrum 

30-9948139

lautnermark Creative Commons License 2020.12.17 0 0 1719

Sziasztok

Használt Bioptron Compact 3 lámpát hol érdemes eladni?

itech Creative Commons License 2020.07.10 0 0 1718

Még nem említette senki a bioptron lámpa karbantartását és javítását. Pedig ezeket a lámpákat is érdemes 1-2 évente karban tartani az elszennyeződés miatt. A hűtő ventilátor és a lámpa izzó elszennyeződése miatt csökken a hatásfok. A ventilátor elszennyeződése pedig az izzó kiégéséhez is vezethet. Ez ugyanis egy halogén izzó, ami hűtés nélkül túlmelegszik, majd a hőtől elpattan a izzószál.

Karbantartás és javítás témában bővebben:

https://itech-tv-szerviz.hu/bioptron-lampa-javitas-zepter-keszulek-szerviz-budapest/

https://www.facebook.com/bioptoronlampajavitas

Fénycentrum Creative Commons License 2020.05.19 0 0 1717

Azt hittem erre az oldalra az ,,téved ,,aki bioptron lámpával kapcsolatban szeretne kérdezni. Még a számom is ott van de Ön nem kérdezett és nem hívott . Ha valakire azt mondjuk mérgelődik azzal nem minősítjük de ha ostobának nevezzük akkor igen.

Azt álmomban sem gondoltam volna ,hogy ha valaki leírja ,hogy családanya az ,,szánalomkeltés ,,lenne . Ön biztos az ellenkező nemhez tartozik mert egy nő nem írna ilyet . Nem tudom itt mit szeretett volna megtudni mert kérdést nem igazán tett fel ...pedig Önnek is szívesen válaszolok ! 

Előzmény: ötfelezős (1716)
ötfelezős Creative Commons License 2020.05.19 0 0 1716

Hűha! Azt hiszem, valaki ostobáskodott. Hát hol látszik, hogy mérgelődnék? Olcsó módszer ez az alaptalan minősítés...

Ez meg aztán: "Sajnos nekem is csak 24 órából áll egy nap és nem vagyok mindig számítógép közelében" pláne nagy ködösítés, mikor pont írtam, hogy a mellette levő kérdésre, amelyik nem a z egészségügyi oldalára vonatkozott, bezzeg válaszolt. Akkor nem csak 24 órából állt a nap? Csak előtte? :D

Ezt hívják kétségbeesett kapálózásnak. :D

"mellette családanya"

Volt már vitapartnerem, aki, amikor arról lett volna szó, hogy osszuk fel a piacot, rögtön előjött a beteg édesanyjával. A szánalomkeltés sem igazán elegáns védekezési mód.

Előzmény: Fénycentrum (1715)
Fénycentrum Creative Commons License 2020.05.18 0 1 1715

Hűha! Azt hiszem valaki mérgelődött! 

Szaktanácsadó vagyok hát úgy 18 éve de mellette családanya ,feleség és dolgozó nő ! Sajnos nekem is csak 24 órából áll egy nap és nem vagyok mindig számítógép közelében ezért írtam ki a telefonszámot amin bárkinek kérdése lenne utolér .Sokan találtak meg itt a fórumon és tárcsázták a számom , Lehet ,hogy ez elkerülte a figyelmét ?  Sőt azt is írtam már ,hogy a legjobb ha mindenki saját tapasztalatot szerez de kell néha a segítség ,hogy hova ,mennyi ideig ,melyik színnel ,szín nélkül ....stb .  Mérgelődés különben is árt a szépségnek ha kérdése van inkább hívjon :   30-9948139

ötfelezős Creative Commons License 2020.05.18 0 0 1714

Milyen szaktanácsadó? Ketten is kérdeztek alább hatásbéli konkrétumokat (1707, 1708), arra semmi válasz, de bezzeg az árkérdésben (1709) rögtön látszik a tájékozottság... vagy ez a szaktanács? "A legjobb ha mindenki saját tapasztalatot szerez " Értem. :D

Előzmény: Fénycentrum (1713)
Fénycentrum Creative Commons License 2020.03.31 0 0 1713

A Bioptron Lámpa orvostechnikai eszköz .Megtalálható orvosi rendelőkben ,rehabilitációs központokba de alkalmazzák gyógymasszőrök és gyógytornászok is . Állatgyógyászatban is alkalmazzák ami azt bizonyítja ,hogy a hatása valós . Hinni abban kell ,hogy meggyógyul az ember ,hogy van segítség . A lámpát  meg használni kell rendszeresen .18 éve foglalkozom bioptron lámpával és bárkinek szívesen segítek ha kérdése lenne. Szaktanácsadó vagyok egy olyan cégnél aki használtan foglalkozik egészségmegőrző készülékekkel .Senkit sem akar meggyőzni arról mit vegyen mit higgyen és nem állít ,,csodákat!!Az érdeklődők keresnek minket nem mi őket .Ezért végzem szívesen a munkám.  Na meg azért mert volt pár olyan eset a saját életemben amikor  a Bioptron lámpa segített. Van amikor kiegészítő kezelésként javasolt a meglévő terápia mellé van ,hogy önállóan tud segítséget nyújtani . A legjobb ha mindenki saját tapasztalatot szerez amire megjegyzem egy kezelés nem elég !  Talán a legfontosabb az volna ,hogy a testünk karbantartására használjuk megelőzésre de az ember gyarló és bizony ha baj van akkor szoktunk gyorsan megoldást keresni . Van akinek ez a Bioptron Lámpa és van akinek más de ez így van jól a lényeg ,hogy tegyünk magunkért mert ha mi nem akkor ki ? Jó egészséget mindenkinek !

LUCzI FERencz Creative Commons License 2020.02.29 -1 0 1712

Szerintem ez az egész Bioptron lámpa akkora szemfényvesztés, mint ide Lacháza. Ez maximum az "amibehisz" kategóriába fér bele. (Mindenki attól gyógyul, amibe hisz.)

 

kov-i Creative Commons License 2020.02.21 0 0 1711

Eladó teljesen új /nem volt egyszer sem használva/ Active Light Gyógyfényterápia, polarizált lámpa színterápia készlettel mélyen a bolti ár alatt. A lámpa hatékony gyógyászati és kozmetikai kezelésekben:
65 ezer Ft az eredeti ára.Eladási ára 50 ezer Ft. ---- bugyur@freemail.hu

Fénycentrum Creative Commons License 2020.02.19 0 0 1710

2011-es az a hozzászólás akkor került ennyiben. Jelenleg egy Bioptron Pro Lámpa/8 perces időzítővel/ ára : 98.000 Ft  Bioptron Pro Plusz Lámpa/ 10 perces időzítővel / ára pedig 115.000 Ft  1 Év Garanciával és Számlával .

Ezt a típust nevezzük régi közepesnek . 11 cm fényátmérővel rendelkezik . Színterápiával Nem bővíthető !

Előzmény: Jo Có (1709)
Jo Có Creative Commons License 2020.01.24 0 0 1709

Szia. eladó még a bioptron lámpa 75.000 forintért?

Előzmény: Dior03 (1265)
zsolt624 Creative Commons License 2019.07.10 0 0 1708

Sziasztok !  meg tudja valaki mondani miért nem szabad arannyal a bioptron lápa alá feküdni. Tenyerem kellene gyógyitani de a gyürüt nem tudom lehuzni

köszönöm

judit49 Creative Commons License 2019.01.18 0 0 1707

Sziasztok! A segítségeteket kérem. Felső szemhéj esztétikai műtétem volt három napja. Szörnyen nézek ki, bevérzés körben, és ödéma. lehet a kézi bioptront használni??

 

Fénycentrum Creative Commons License 2018.11.26 0 0 1706

Tisztelt olvasó !

 

 

Többször is írtuk már ,hogy kizárólag megbízható helyről vásároljanak Bioptron készüléket ! 

Tudjuk ,hogy van aki magánszemélyként adja el de nem az !!! /debrecen és környéke /

Sajnos mi mivel szervizelést is vállalunk látjuk milyen készülékeket vásárolnak ,,nagyon jó áron !,,,,,

Nyakas a lámpa leesik a feje nem lehet beállítani ,a belseje homályos ,koszos az oldalt tekerő repedt törött  a ventillátor zörög.

A színterápiás lencsék műanyag része kitörve....

Még sorolhatnánk ....Nem beszélve arról ,hogy minden készüléket mi eladásnál fertőtlenítünk!!

Nem hiszem ,hogy tényleg megéri ...megvenni aztán javításra költeni !!! Pláne ha utazni kell a szervizbe!

Legyenek tudatos vásárlók és gondolják végig !!

 

Nem kis összeget adnak ki egy használt készülékre amit magukon és családtagjaikon fognak használni !

Ezek a készülékek hosszútávon fognak segíteni vagyis hosszú évekre szóló befektetés!!

 

Fontos ! Nálunk meglehet nézni ki lehet próbálni ki lehet választani  garancia jár minden készülékhez !!

 

További szép napot !

 

www.hasznaltbioptron.hu

 

 

 

Fénycentrum Creative Commons License 2018.11.09 0 0 1705

Valóban segítség a Bioptron Lámpa ?

 

Igen! Valóban segítséget adhat több betegség kezelésénél!Ráadásul mellékhatások nélkül !De nem csodalámpa !

Igazából maga a szervezet csodálatos és ha adunk egy kis  segítséget  akkor azt meghálálja!Gyorsabb gyógyulást tesz lehetővé! Persze sokkal jobb lenne megelőzésre használni vagy testünk karbantartására de gyarló az ember és hát ha nem fáj akkor nem kezel . 

Hozzánk tudatos vásárlók érkeznek . Vagyis halottak róla vagy már próbálták vagy az orvos ajánlotta nekik. 

Megnézhetik ,megfoghatják ,kipróbálhatják vagyis bemutatótermünk segítség ,hogy jól döntsenek .

Nem nem tartunk kiselőadásokat senkinek ...személyre szóló szaktanácsadást igen ! Nem szeretnénk senki meggyőzni arról mit vásároljon  de segítséget adunk ha tanácstalan . 

Maga a készülék valóban hatásos / akár hiszünk benne akár nem / .Megjegyzem én azt szoktam mondani ,hogy a gyógyulásban kell hinni a lámpát  meg használni kell .Rendszeresen ,kúraszerűen !

 

Bemutatóterem ahol másodkézből de hivatalosan számlával és garanciával lehet vásárolni !

Fényterápia Centrum        www.hasznaltbioptron.hu

 

Fénycentrum Creative Commons License 2018.06.07 0 0 1704

Bioptron Lámpa javaslat !

 

 

Megfázás ,nátha esetén hatásos a Bioptron Lámpa használata !Mellékhatások nélkül segít !

Naponta 2-3 alkalommal javasolt alkalmazni ! Már pici gyermekeknél is lehet !

Arcüreg ,homlok és a fül kezelése javasolt .

Kézi lámpával pontonként haladva megvárva a sípolást .

Közepes vagy nagy lámpa esetén befogja az egész arcot  1x10 perc  illetve a füleknél is 1x10 perc. 

 

Szívesen válaszolunk a kezeléssel kapcsolatos kérdésekre hívjon minket bizalommal !   30-9948139

 

Minőségi Egészségmegőrző készülékek másodkézből ! www.hasznaltbioptron.hu

Fénycentrum Creative Commons License 2018.06.07 0 0 1703

Bioptron Lámpa javaslat !

 

Tartósan fekvő betegnél sajnos gyakran előfordul ,hogy sebek és felfekvések alakulnak ki!

Bioptron Lámpával nagyon jól kezelhetőek ezek a sebek! Lehetőség szerint naponta 2-3 alkalommal javasolt a kezelés.

10 perc az ideális egy adott területen .Kézi Lámpával persze több idő mert léptetve kell használni .

Ilyenkor még javasolni szoktuk a talp kezelését is ami egyrészt vérkeringést javító hatású másrészt a talpon lévő akupunktúrás pontokon keresztül hatunk az egész szervezetre!

 

Fekélynél ugyan ez a helyzet ! Ha időben elkezdjük a kezelést szép eredményeket lehet elérni!

A gyógyulás látványos lesz ! 

Javaslat : ha alapfényünk van csak : akkor a seb szélét lámpázzuk mind addig amíg a seb tisztul esetleg folyik.

Csak akkor szabad a sebet közvetlenül lámpázni ha már kitisztult a seb !

 

Ha van színterápiánk akkor szabad a seb közepét is lámpázni kék illetve zöld színnel!

 

Ha van kérdése kezeléssel kapcsolatban hívjon minket bizalommal !  30-9948139

Enikő0810 Creative Commons License 2018.03.04 0 0 1702

Üdvözlök mindenkit!  

Segítséget szeretnék kérni, azoktól akiknek volt már hasonló problémájuk .

Hosszú ideig gondolkodtunk rajta, de végül is tegnap vettünk egy Bioptron Pro Plusz lámpát. 

Gyerekem 3 éves és régóta széklet problémával küzdünk,hol beöntésre járunk, kúp,de nagyon szenvedünk! A lámpát most próbálom a pocakjára állítani, de nem igazán történik semmi, igaz még csak 4x lámpáztuk. Van -e valakinek valami más ötlete, hogy hatásosabb legyen?  Köszönöm a segítséget! 

Atis57 Creative Commons License 2018.02.10 0 0 1701

Szia!

 miért értek egyet veled? pedig szórnom kellene a pénzt !

Előzmény: Meimora (1700)
Meimora Creative Commons License 2018.02.09 0 0 1700

Teljesen egyetértek veled vilagito!

Évekkel ezelőtt én is elkezdtem Zepter-es értékesítőként dogozni, nekem is voltak kötelező tanfolyamok előtte és minél több tanfolyamon részt vettem annál inkább beleláttam a dolgokba. A tanfolyam olyan szempontból jó, hogy a végén már kívülről fogod tudni a lámpa felépítését és lehetséges(!) jótékony hatásait, viszont nagyjarészt ezek a tanfolyamok arra jók, hogy hogyan erőszakold rá az emberekre a lámpát, a légtisztítót vagy akár egy hatalmas pedikűr-manikűr készletet ami 100 ezrekbe kerül (miközben egy normális minőségi olló és reszelővel ugyanazt az eredményt tudod elérni csupán 5-10 ezer forintból).

Mikor pedig a mentorommal részt vettem 1-2 bemutatón, (bár nem csináltam ott semmit csupán hallgattam őt) nekem égett az arcom, hogy egyáltalán ismerem őt... az a pszichológiai hatás a hallgatókra, ahogy írtad, az a csak MOST, CSAK Önnek "AKCIÓs" ajánlat, a kihagyhatatlan kedvezmény ami csak "aznap" él, aztán a rákövetkező napokban, hetekben, hónapokban, években ugyanaz az "AKCIÓs" ajánlat egy másik csoportnál újfent megint "CSAKIS KIZÁRÓLAG AZNAP ÉL", na EZ tényleg gusztustalan és provokáló egy tisztességes ember szemében! A lámpa tényleg jó hatással lehet, de nem mindenkinél fejti ki ugyanazt a hatást! A Zepter szabta árakkal kapcsolatban is egyetértek! A csillagászati ára egyáltalán NEM reális az anyagárra! De mivel a népesség avval van minden nap elbutítva, hogy az egészség MINDEN PÉNZT megér, ezért aztán vakon megveszik a több mint félmilliós lámpát, akár kettőt is, mert meggyőződésüki az előadás után, hogy semmi más nem segíthet nekik, CSAK a Bioptron lámpa!

Miért nem esik szó sehol az egészséges táplálkozásról és a mindennapos testmozgásról ami valóban minden betegség igazi gyógyítója ráadásul potom összegért? Erről el lehet gondolkodni, de a logikus emberek gondolkozás nélkül tudják, hogy azért mert akkor meghalna az összes ilyen cég, a gyógyszeripar, a gyorséttermek és az egész közlekedés! :)

Előzmény: vilagito (413)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!