CSÁSZTOK TUDNA NEKEM VALAKI SEGITENI???princ of persia the tron a trolt nm tudom hogy kll le gyözni mindig ledob magárol segitsen valaki elöreis ksözi::)
Mondjuk ezekhez képest mekkora kihívás is lehetett annak a bizonyos dat fájlnak a kontrolszummája képzési algoritmusát kiókumlálni, hogy ha belepiszkálunk abba, a végére egy korrekt kontrolszummát lehesen biggyeszteni. Vagy azok a "rálépek valamire, felnyílik valami, más meg zárul, de ha mégeszszer, akkor más nyílik/zárul. " Na annak a logikáját visszafejteni, képletbe foglalni... Nem semmi. A játékosok meg gyakoroljanak.....
Szia, írtad, hogy csak úgy tudsz átugrani a szakadékon, hogy átcsimpaszkodsz, azt hogyan csinálod? Melyik billentyűket nyomod? Mert nkem nem csimpaszkodik át. Rögtön az első rész 1. pályáján a kard felvételénél megakadtam, amint visszafelé kell menni, mert ott nincs hely nekifutni. Azt hiszem a space+felfelé gombot próbáltam, de nem ment.
segitsegre lenne szuksegem a prince of persia the two thrones-be. nem tudok rajonni h hogyan kell menteni a jatekot, s mindig elorol kell kezjem...:( halas lennek ha valaki elmegyarazna h hogyan kell, v hpgy miert nem tom menteni... koszi elore is
A film szerintem közepesre sikerült de még mindig a legjobb játék adaptáció amit valaha láttam.A látvány világ naon szép, a történet meg PoP szintű.1- szeri megnézésre mindenképpen ajánlom.
Aki pár napja még a 4-6-ról átszállt a Jászain a 2-re, bizonyára meglepve tapasztalta, milyen kegyes a BKV. Már persze több nappal előtte is látni, pontosabban érezni lehetett, hogy valaki anno nagy Prince of Persia rajongó volt, amikor az aluljáró lépcsői készültek. (Azok, melyek a virágos közelében vannak.)
Itt a remek alkalom felidézni a PoP-ot, hiszen a platform-ügyességi játékot sikerült a valóságba is átültetni, kissé csavartabban.
Történt ugyanis, hogy a lépcsőlejáró két középső eleme megadta magát. A beton, bitumen és egyéb ragasztóanyagok nem bírták a járókelők tonnáit és elengedték a járólapokat. Az jobb oldal felé lévő teljesen meggyengült, de annyira, hogy valószínűleg egy lelkes sétáló kezét-lábát törhette, mert a lap onnan lekerült. Persze nem javították meg, hiszen nem lehetne milliókat kilopni a BKV már így is állandóan üresen tátongó zsebéből, helyette egy sokkal frappánsabb megoldással álltak elő.
Tettek oda egy betonba ágyazott karót, nehogy valaki a betonlap helyére lépjen és megbicsakoljon a lába. Ez nagyon kedves gesztus, de tőle balra - valószínűleg a bal oldal ellenzőire való tekintettel - nem távolították el a járólapot és nem torlaszolták el, mint emezt.
Helyette továbbra is lehet leesik-nem esik játékot játszani a PoP fanoknak azon a járólapon, meg persze előtte egy másik is szintén ugyan úgy mozog.
Így aki nem hitte volna, hogy Real 3D-ben valaki megcsinálja mindenki kedvenc játékát, óriásit tévedett. A 3D-s grafika mozgatása fantasztikus, semmilyen gyorsító - vagy lassító - kártyát nem igényel, sőt, 3D-s szemüveget sem. A mozgatás annyira jól sikerült, hogy az otthoni Dual Intel Core 6-os elbújhat szégyenében. Az otthoni 7.1-es hangszórórendszer pedig Kis Miska a város lüktető hangja mellett, sőt sikerült emulálni a BKV buszokkal a rossz levegőt is.
Tiszta jó, hogy sokan még mindig havi cca 10eFt-ot hajlandóak kifizetni ezért a játékért, minden hónapban, így megvalósult az álom, hogy a játékot nem kell megvásárolni, elég bérelni.
Úgyhogy szurkoljunk azon sorstársainknak, akik még nem dobtak ott egy hátast, vagy esetleg orra bukva nem kellett egy kézzel csimpaszkodniuk a szemben lévő platformon - hogy ott ki húzza fel magát PoP módra, azt szívesen megnézném. Ha meg nem kapaszkodik meg, akkor fél emeletet zuhanva ugyan nem veszíti életét, de hogy hetekre gipszágyba kerül, az fix.
Segítséget kérek! A www.downloadhunter.gportal.hu/ oldalon Prince of persia témában az oldal játszik egy számot, de nem tudom honnan van és mi a címe. Hálás volnék, ha valaki - nálam tapasztaltabb fan - tudatná velem. Előre is köszönöm a választ! Syli
kb 15 éve végigmentem az első játékon, most újra szeretném játszani, de nem tudom hogy a második pályához hol találom a kódokat, hogy mit kell meginni?
Hellósztok! Én a POPT2T -ben akadtam el a nőnél, aki a 4 kövön ugrál. 1. Lemegyek hozzá és oda ugrom arra a részre hol elösször van...lelassítom az ídőt felugrok és elkezdem csépelni...Ez így meg végig...Átalakul a herceg a sötétherceggé és újra lassít üt ugrik meg persze közben kiirtom a tőrhajító szörnyeket.És egy ídő után elfogynak a szörnyek és nincs miből életet nyernem:( Segítség!!!
Meg az a kérdésem h h kell visszaverni a csajt mikor összeakad a kardunk? Mert csak a sima herceggel tom vissza verni a nőt:( Segítség!!!
Uí.: Bocs h ide irom de nem tom h van-e külön POPT2T fórum...
Lehet, hogy hülye kérdés, de egyáltalán felvetted már a kardot? A játékot fegyver nélkül kezded, először el kell menni a kezdőképernyőtől balra, hogy megtaláld.
Csak azért, mert úgy fogalmaztál, hogy "rögtön" a kezdésnél akadtál el.
Srácok, riszpekt mindenkinek, azért, amit tett, igazán!
Kérdésem, hogyan futhat a pop1 vistás laptopon? Nem igazán jövök rá, azt a hibaüzit küldi, hogy ez a program nem támogatja a fullscreen módot. Ha valaki tudna, segítsen! Kösz!
Sziasztok! Én is most kezdtem újra nosztalgiázni, annyira jó volt ez a játék. Kezdésnek rögtön elakadtam.:)) Az online verziónál, mikor jön atörök és támad.... a herceg nem ránt kardot. Na most, ennek megfelelően azonnal ki vagyok végezve. Szóval a kérdés: hogyan is kell kardot rántani és kardozni?:) Gáz tudom, de vagy hibás a cucc és azért nem működik vagy nem értem. Én úgy emlékszem, hogy mindig magától rántott kardot a fickó. Köszi, CC
Nokiara letoltheto innen: http://damecien.blogspot.com/2007/12/juego-prince-of-persia-classic.html (aki nem tudja hivatalosan megvenni) Meg latvanyosabb, nagyon klassz mozgasok (szalto, tigrisbukfenc, falrol visszapattanas, stb).
Gyerekkori emlékemből fakadóan vettem elő a Prince 1-et játszadozni egy picit. De a 7. pályán elakadtam...
A problémám a következő: van egy nagy ugrás (miután legyőztem egy kövér vkit), az ugrás előtt mindig felnyitom a kaput, de amikor átcsimpaszkodok (olyan nagyot kell ugrani h csak úgy lehet) akkor a tükörképem, aki még az 5. pályán ugrott ki a tükörből, mindig visszazárja a kaput és én a mélybe esek. Lehet h zavaros ahogy így leírtam, de csatoltam 2 képet is, így hátha felismeritek miről beszélet és tudtok majd segíteni.
Ennyire jó topikot rég láttam, nem is bírtam abbahagyni az olvasást (mondjuk hogy fogok felkelni holnap, az kérdés). Amint lesz időm, előszedem valahonnan ezt a játékot, ugyanis anno nem tudtam végigvinni :( (én CGA-n nyomtam, lila prince-szel :) ) Amúgy nagyon jó ez a sztori a pályaszerkesztő születéséről.