Magyar nyelvet valamelyik nyelv helyére lehet integrálni. Amire érdemes felkészülni: minden egységet külön kell magyarítani, amennyiben mindegyik menüt magyarul szeretnéd látni (kijelző, klíma, kihangosító, beállítások). Budapesten Somlyai Attila tudja neked megcsinálni, őt a Facebook-on megtalálod.
Sziasztok! Tudnátok segíteni, nemrégen vásároltam egy Opel zafíra B 2012 év járatú 1,8 benzin.
A gondom az volna, hogy a minden féle nyelv van benne csak éppen Magyar az sajna nincs. Szeretném magyarosítatni, ez lehetséges, e és hol tudnám meg csináltatni, egy CD 30 as fejegység van benne én Ceglédi vagyok.
Sajnos nincs . De miért félsz tőle ,egy ügyes karosszériás tud csinálni olyan tartót ami viszonylag esztétikus és nem minősül kókányolásnak .... Ülést találj olyat ami tuti kényelmes lesz ....
Sziasztok! Még mindig kínlódok az üléssel a 2010-es Zafiránkban. A pont belevaló Recaro ülés horror áron van sajnos. Nincs olyan ülés akár másik márkától vagy másik opel modellből, ami belerakható anélkül, hogy szét kéne fúrni faragni a kocsit?
Anno, mikor megvettem az A Zafirámát, akkor kaptam hozzá egy kemény papír alapú CarPass lapot, amin fel volt tüntetve mind a rádió, mind a 4 lemezes CD egység security kódja alvázszámmal, motorszámmal stb. Mikor tavaly eladtam az autót, ezt tovább is adtam az új tulajnak. Vettem egy használt Astra autót, amihez nem kaptam ilyet. Amikor frissíttetni akartam az Infotainment rendszert, akkor a márkaszer 28.500.-FT-ért akarta lekérni. Kérdeztem az eladót, hogy hol van ez a doksi, ő nem kapott ilyet. Megkérdezte azokat, akiktől vette, ők sem kaptak, legalábbis nem tudták odaadni. Mástól azt a tanácsot kaptam, hogy menjek el ahhoz a márkaszervizhez, ahol üzembe helyezték az autót és ott ingyen megkapom. Így is tettem s tényleg nem került semmibe, hogy kiadják. Egy próbát neked is megér szerintem.
Esetleg látott valaki ilyet mostanában, mert a kereskedő azt mondta, hogy nem jár hozzá. Viszont az előző kocsihoz súlyos tízezrekért adta meg a másolatot az Opel gyár. Ezt szeretném elkerülni.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Egy nemrég vásárolt Opelhez kellene kapni Car Pass-t is? Az eladó nem adott hozzá, de hallottam, hogy fontos lehet. Köszönöm előre is a válaszokat!
Sziasztok! Nemrégiben lettünk zafira b tulajdonosok. 2010 1.8 benzin. A gondom az, hogy nem tudom kényelmesen beállítani az ülést. Már mindent próbáltam. Billenteni, emelni, deréktámaszt, mindent. Láttam, hogy létezik az opc felszereltségből recaro combtámaszos sport ülés. Azzal milyenek a tapasztalatok? Vagy milyen más típusú ülésre tudnám kicserélni? Vagy más márka ülése belemegy? Előtte vw caddynk volt azzal nem volt ilyen gond... Előre is köszönöm a válaszokat!
2.0 dti zafirám (a) megállt. Elvittük egy szerelőhöz aki megállapította hogy elment a vezérlő de meg tudják javítani. Kiszerelték, elvitték elektromoshoz, ö megjavította, visszarakták, tökéletes, mehetek érte. Mikor indulnék felhív és megkérdezi hogy a hiba előtt is gyenge volt e az autó, mire én közöltem hogy normálisan működött. Mert mint mondja reggelre lemerült az akksi de bebikázták és valószinüleg zárlatos az akksi ami tönkrevágta a javított vezérlést.
Ezért egy bontott vagy új vezérlést kell venni.
Nem lehet hogy a bikázással tették tönkre a javított vezérlést ? Mivel az akkuval idáig semmi problémám nem volt.
Mégegyszer kérdezem : mennyi a benzinnyomás ? Például ha nincs 3 bár hanem csak 1,5 bár akkor is spriccel rendesen de az kevés ,azzal nem fog elindulni ....
Hengerfej tömítés csere után nem indul. Egyszerűen nincs benzin befecskendezés, injektorok nem működnek. Benzin nyomás jó, és van is benzin az injektor hídban. Ha kivesszük az injektort rendesen nyomja a benzint.
A hiba : betilt a motor ha olyan kedve van vanhogy szinte csak alapjárat van vanhogy 80km/h megy vanhogy 110km/h elèri de rendes fordulata nemigazán jön elő.