Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.04 0 0 8323

na, és még kaját is kaptál a csajtól , az aktus után. Csak nehogy beleszeress...

Előzmény: weirdo (8321)
r.tonyo4 Creative Commons License 2017.03.04 0 0 8322

Ez érdekes..,kirakóztak vele ?

A sport vendéglő is feketelistán van nálam, amióta náluk a csípős paradicsomszósz = sima paradicsomszósz erős pistával összekeverve, amitől ehetetlenül sós lesz a cucc.

Előzmény: weirdo (8321)
weirdo Creative Commons License 2017.03.04 0 0 8321

Mondjuk azon töröm a fejem, én csesztem el. nagyon szekszi hangja volt a telefonos hölgynek. Valszeg nem értette, hogy pizzát kértem, így a telefonszekszért fizettem 100x forintot.

weirdo Creative Commons License 2017.03.04 0 0 8320

Nabasszus, a luciferből most nem hideg pizza jött, hanem ez a pepperónis. A ketchupot én tettem rá. Miért nem szólok? Mert getzi  vagyok, inkább ide írok. Amúgy meg mi lenne, hozna a futár 120 forintot?

Üdv a szakácsnak!

KriegerBarna Creative Commons License 2017.02.25 0 0 8319

A Naplót egyébként mire lehet használni.

Régen az sms rovatot tuti cenzúrázták, most nincs kapcsolat az emberek között, sem az emberek és Napló között.

Ez a fórum sem valami tuti közösségi oldal, két hónapja járt itt valaki:(

weirdo Creative Commons License 2016.12.30 0 0 8318

Valaki csak olvas, "országos lap", most tapossák ki belőlük a sajtószabadságot a cikkhamisítás miatt, nem? Vagy akkor mi ez a hepaj?

Előzmény: Törölt nick (8317)
Törölt nick Creative Commons License 2016.12.30 0 0 8317

Ugyanez van a botev utcainál is, meg mindegyiknél. Ez még nem is olyan durva, végül is a nagy dobozok úgysem férnek a kukába, vagy ha az idiótábbja úgy teszi bele, h előtte nem tapossa össze, akkor már félig meg is telt a kuka. Ezt meg így a kukások simán bedobják a kocsiba.

Az sokkal szebb, amikor ócska ruhát, ételmaradékot tesznek ki ide - biztos jó lez az még valakinek... aztán ott hordja a szél a darabokat, meg a macskák és kutyák szedik szét a zacskókat... 

Másrészről meg, igazából nincs hová tenni a veszélyes hulladékot - tőlem még a tv-t se vették át a Kistó utcábaan egyszer... Akkor mit lehet csinálni vele?

 

Napló erre úgysem jön ki, meg amúgy i: ki olvas még Naplót? :)

Előzmény: weirdo (8316)
weirdo Creative Commons License 2016.12.30 0 0 8316

Takácskert, szelektív sziget. Egy hónapja lenyeltem, a gyerekemmel összepakoltunk, de szori, ma nem megy. Jöhet Marinéni, Micinéni, akárki, aki kikéri a stílusomat, mégis azt kell mondjam, dögöljön meg a kurva anyjával együtt az, akinek a szelektív gyűjtés ezt jelenti. Most éppen 6 samsung monitor, még rögzítőelemek is maradtak a dobozokban.

 

Amúgy rendszeresen ez van, most is kísérte 10 sörösüveg a látványt, szatyorban a konténerek mellett. Napló, merre vagy?

 

Csak remélni tudom, hogy a terméketlenség sem válogat jobban, mint az köcsögség és ezt a fajta kultúrát nem tudjátok tovább örökíteni.

 

Akinek baja van a hozzászólással, jelezze, megadom az elérhetőségemet.

 

Még egyszer a kurva anyját az illetőnek!

 

weirdo Creative Commons License 2016.11.11 0 0 8315

Most pedig megkaptam, szép megoldás, ott a pont. Menedzsercsere volt?

weirdo Creative Commons License 2016.11.11 0 0 8314

Na, most vágtak át a mekiben egy szendviccsel. Rá fogtok fázni, zsiványok, rátok küldöm a hatóságot aztán lesz megint egy százas bünti:)

Veszpremi Creative Commons License 2016.11.08 0 0 8313

Engem csak az égigérő gaz zavar, ami belóg a bringaútra. Sokakat meg a mindenféle szálló pollen, virágpor, parlagfű... engem nem. Egyébként is a bringautak állagmegőrzése alig-alig elvégzett munka (persze az országutakon is csak az átkosban volt ún. útkarbantartás, most még nyár végén is vannak a télen/tavasszal keletkezett kátyúk). A bringautak két oldalán betörő gaz sok helyen már csaknem összeér, v. hamarosan elfoglalja a teljes aszfaltot. Kicsit csehszlovákos. Nagy "előrelátással" az Almádi bringaút mellé fákat ültettek most már jó pár éve. Ezek a fák most már megnőttek szépen, elkezdték felnyomni a bringautat, mert túl közel vannak, az aszfalt meg papírhéjjú. Gratulálok azoknak, akik ezt kitalálták, szép volt fiúk! :(

 

Más: őszi zöldhulladék gyűjtése. Tavaly még rendben ment, lehetett tudni (újság is lehozta, ügyfélszolgálat is mondta), mikor pakoljad ki a zsákokban a levelet, oszt pár nap alatt elviszik, el is vitték. Idén már nem tudható, mikor viszik el, azaz kint állnak a zsákok a házak előtt várván az állítólag 8 hétig is eltartó elszállításra. (valami szervezeti átalakulás is volt náluk...). Érdekes módon annyit mond az ügyfélszolgálat, hogy hétvégén célszerű kirakni. De hogy melyik héten hol szállítanak el, azt senki sem tudja. Pedig elég szép szemétdíjat szednek errefelé országos szinten is, mint tudjuk. A 300 ft-os zsákokba rakott zöldhulladékot (dícséret, hogy az önkorményzat ilyeneket kis mennyiségben osztott is ingyen) a menetrend szerint közlekedő kukások is elviszik. De azt nem tudtam elérni náluk, hogy kiöntsék (vagy akár én is) és újra telepakoljam egy hét múlva, mert ki van adva nekik, hogy a zsákkal együtt kell földobni. ennek nyilván két értelme is van: szennyezzük a zsákokkal a környezetünket (nesze neked előző virágos hozzászólás), másrészt újra be lehet szedni a 300 ft-ot egy új zsákért. De nem tőlem! Ha fekete (nem 300 ft-os) zsákot raksz ki, akkor csak akkor öntik be, ha protekciós vagy, biztos érthető. Nekem nem öntik be.

 

Még más: Az is különös, hogy a veszélyes hulladék elszállításának módját nem képesek leírni a honlapjukon. Az ügyfélszolgálat szerint minden hónap utolsó keddjén csinálják, azaz jóelőre be kell jelentkezni rá, mert kicsi a kapacitásuk. Gyűjtse mindenki a portáján a hulladékot, ez a megoldás! Vagy beviszi az ember a telephelyükre (ez is költség persze, meg fáradság a magas szemétdjj mellett). http://www.vhkn.hu/Szolgaltatasok/Veszelyes-hulladek-elszallitasa

A lomtalanítás is sejtésem szerint elbonyolítódott, az utcánkban évek óta nem volt rá precedens, gyűjti mindenki a kincset magának: http://www.vhkn.hu/Lomtalanitas/Veszprem

Kéményseprő nálunk kb. 5 éve nem járt. Az oka ismeretlen. Egyébként minden rendben van (a kémény legalábbis), én söpröm a kéményt, és magamnak adok borravalót :)

Előzmény: Zozi79 (8312)
Zozi79 Creative Commons License 2016.10.15 0 0 8312

A tábla szövege önmagáért beszél. Nagyon helyes, ha nem kaszálnak és meghagyják a gyepet a maga természetességében.

Előzmény: Veszpremi (8309)
..pözsó.. Creative Commons License 2016.10.03 0 0 8311

Szép napot!

 

Keresnék a környéken húzatópados karosszéria-lakatost.

 

Köszi.

 

 

r.tonyo4 Creative Commons License 2016.08.26 0 0 8310
Veszpremi Creative Commons License 2016.08.25 0 0 8309

Az Almádi brigaút és körgyűrű kereszteződésben kitettek egy táblát, VADVIRÁGOS VESZPRÉM... ld. a képet alul. Nem tudom értelmezni, hogy ezután hogy fogják művelni az adott területet. Eddig is vadvirágos volt. Megjegyzem: eddig is ritkán kaszáltak, Szabadi sokkal sűrűbben csinálta. Most esetleg nem is fognak kaszálni?

 

Ugyanitt tán már írtam is, életveszélyes a bringásokra, hogy az átmenetnél mindkét oldalon a balról jövő kanyarodó autók igen nagy számban (évente csak én 5-10 esetet látok) a pirosban kanyarodnak, amikor a bringásoknak zöld van már. Kedden is volt egy eset, szerencsére a mellettem bringázó gyerek is időben kapcsolt és nem ment elé a furgonnak, ami egyébként egy másik kocsit is vontatott a piros jelzésben!

 

Pozitívum, hogy a bringaútton az éles szegélyeket már jó pár hónapja leaszfaltozták simára. Sajnos egyébként a bringaút állaga tovább romlik, egyre göröngyösebb.

A Vámos-Tvázsony bringaút kellemes meglepetés, egészen jól használható, kiváló vonalvezetése van. Egyetlen probléma, hogy a szegélyen lévő murvát a mezőgazdasági gépek és quad-ok felhordják az aszfaltra, a 8 bar-os gumi ezt nem szereti.

weirdo Creative Commons License 2016.08.06 0 0 8308
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.01 0 0 8307
Előzmény: r.tonyo4 (8306)
r.tonyo4 Creative Commons License 2016.08.01 0 0 8306

A részleteket honnan lehet tudni?

Előzmény: Törölt nick (8305)
Törölt nick Creative Commons License 2016.08.01 0 0 8305

Azt is, de az nem olyan lényeges, szerintem. 

Viszont, az aligai csomópont építése benne maradt a csomagban.

Előzmény: r.tonyo4 (8303)
Veszpremi Creative Commons License 2016.08.01 0 0 8304

Ehhez és az alábbi hírhez nehéz mit mondani, szomorú és lassan tragikus. Tegnap csináltunk egy Balaton kerülést bringával, amit minden évben megcsinálunk, mert szeretjük a Balatont és a bringázást. Kénytelen vagyok leírni, mert le kell írni, hogy a bringa "körút" évről évere egyre gyorsabban amortizálódik, szörnyű állapotban van, csekély mennyiségű szakaszon csináltak újat (ez dícsértes), de ezen végigmenni nem ki önsanyargatás, különösen igaz ez a déli oldal borzalmas állapotú utcáira, végig felgyűrődések szabályos közönként (országúti bringa, 8 bar nyomás), a műutakon való bringázást pedig tiltják a táblák. Az északi parton legalább nincs tiltás, a reggeli kis forgalomban Szigligetig a felső Római úton (Aszófőig) majd a 71-esen mentünk, itt 4 autóst "üdvözölnék" különös "szeretettel" és üzenem nekik, hogy olyasmit csinálnak a ledudálásunkkal, amit Európában már a Balkánon sem tapasztalni! Reggeli órák, tábla nem tiltja az úton bringázást, haladunk is legalább 30-al, nem totyogunk (de akár totyoghatnánk is), alig van forgalom, hely akármennyi, de ők mutogatnak és dudálnak. Tapló barmok!

A tó gyönyörű, sok település viszontr méltatlanul el van hanyagolva. Pedig ott is emberek laknak, adót fizetnek mint máshol, megérdemelnék, hogy az ő településük is fejlődjön. Egyszer tényleg érdemes lenne ilyen aspektusból is megmenteni a Balatonunkat! (kicsi a remény)

Előzmény: r.tonyo4 (8303)
r.tonyo4 Creative Commons License 2016.07.31 0 0 8303

Az M7-es szélesítését visszavonták

Előzmény: Törölt nick (8302)
Törölt nick Creative Commons License 2016.07.31 0 0 8302

Akkor erről ennyit:

 

  • A Kormány visszavonja Magyarország Kormánya és Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata közötti együttműködési megállapodás végrehajtásával összefüggő feladatokról szóló 1284/2016. (VI. 7.) Korm. határozat 2. pontjának a) és b) alpontját. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy törlik a 8-as számú főút és a 82-es számú főút összeköttetésével tervezett, a veszprémi sportlétesítmények megközelítésének javítását is szolgáló útfejlesztéseket, illetve az Aranyosvölgy felett tervezett új völgyhíd és az ehhez kapcsolódó, a város belső elérhetőségét javító közútfejlesztés megvalósítását.

 

..pözsó.. Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8301

Én is fiú vagyok, de szakácskodok. Amennyiben nem jön össze a "hivatalos" mézeskalács, sütök neked mintát.

Előzmény: dzsoke2 (8300)
dzsoke2 Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8300

Nincs.Neten sok recept van,de fiú mivoltommal neki sem merek álni sütni.

Előzmény: ..pözsó.. (8299)
..pözsó.. Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8299

 

 

Mi 5-6 tepsinyit szoktunk sütni. Nincs recepted?

 

 

Előzmény: dzsoke2 (8298)
dzsoke2 Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8298

Szia.Én nem találtam veszprémben sehol.Van vásár ahol kapható?Amit linkeltél abbol az egyiken valószínűleg lessz,de csak 2-3 hét múlva😞.Enni kellene a lányom nagyon nagyon rossz evő,ezt viszont imádja.De nem tudok(tam)eddig sehol venni csak karácsony tájékán.

Előzmény: ..pözsó.. (8295)
dzsoke2 Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8297

Nagyon szépen köszönöm.Úgy néz ki sikerült.

Előzmény: ..pözsó.. (8296)
..pözsó.. Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8296
Előzmény: dzsoke2 (8294)
..pözsó.. Creative Commons License 2016.07.07 0 0 8295

Szia dzsoke2!

 

A veszprémi vásárokon sem veszprémiek árulják.

Mire és mi kellenen pontosan?

 

 

Pali

 

 

Előzmény: dzsoke2 (8294)
dzsoke2 Creative Commons License 2016.07.06 0 0 8294

Sziasztok.Aki nagyon szépen megköszönöm annak aki tud veszprémben vagy környékén olyan helyet ahol lehet kapni mézeskalácsot(mézeskalácssüteményt)

Jó tudom hogy a szezonja karácsonykor van,de fontos lenne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!