Szerinten teljesen elmebetegen abszurd árak, dehát kinek a pap kinek meg a szabó. Én már jópár éve nem müvelem a személyi kultuszt. A zenéket szeretem, tisztelem a müvészeket, de nem tartom öket sem magasabb rendünek és semmikép sem Isteneknek.
Valóban vissza kell vonnom a "bagóért" kifejezést.
Remélem, aki ennyit áldozott (pl. 85 millió forintot kicsengetett a legendás vocoderért) már valóban becsben fogja tartani.
És valóban az volt Florian végakarata, hogy vegyék hasznát a holmijának. Ilyen pénzekért kétlem, hogy használni fogják, de biztos, hogy nagy részük jó helyre (rajongókhoz) került.
Úgy olvastam, hogy ez Florian akarata volt és szerintem ebbe Ralph-nak nincs semmilyen szinten beleszólása (ha a KlingKlang-os cuccokra gondolsz - gondolom azokat Florian magával vitte, amikor kilépett a KW-böl, Ralph tudtával - de persze, lehet, hogy rosszul gondolom)
Poénból csináltam magamnak egy teljes értkelést, mennyire is kedvelem én az albumokat. Leszögezném: nekem a legnagyobb kedvenceim közé tartozik a banda! ;)
Jelen esetben 10 pont a plafon. (Az utolsó képet csak így tudtam beilleszteni...)