Keresés

Részletes keresés

Köbarka Creative Commons License 2017.06.01 0 0 12876

Tavaly egy szerdai edzésen voltam ezen a terepen és csak nagyon régi térképük volt, erősen fedett területtel. Az ok, amiért nem mentem el, nem ez volt, hanem kiemelt rangsoroló versenyem volt Sopronban. Ugyanakkor a Kőbányai Barangolók csapata ott volt, de nem várták meg az eredményhirdetést. 

Előzetes eredményeket meg tudnád írni ?

Előzmény: Dravecz Ferenc (12875)
Dravecz Ferenc Creative Commons License 2017.06.01 0 0 12875

Egyáltalán nem vetted el a kedvünket, sőt....

Egyébként elnézést minden indulótól, ha kicsit szado-mazora sikerült a Gyermeknap Kupa. Mi egyáltalán nem éreztük annyira brutálisnak, kegyetlennek, gyilkosnak az átmeneteket. Pedig sokszor végig mentünk a pályán. Az utolsó két alkalommal négy konténer szatyorral a kezünkben tele bójával és szúróbélyegzővel. Ha megnézitek a térképet  a pálya vonalvezetésére más lehetőségünk nem is nagyon volt. Ha 6-7 km-en belül visszaakartuk vinni a pályát a rajtba, akkor keresztül kellett menni a hegyen. Vagy egy nagyon-nagyon egyszerű pályát tűzünk ki. 

Mi egy technikás pályát szerettünk volna tervezni nektek és nem egy brutálisat. Azt valóban kicsit alábecsültük, hogy egyes erdős részek mennyire fognak kisusnyásodni a verseny napjára. A dzsugelharc kifejezés teljesen jogos, ezzel mi is szembesültünk májusban.

Abban is igazatok van, hogy vizet vihettünk volna ki az időmérő állomásokra. Legközelebb erre oda figyelünk, pláne, ha nagy meleget mondanak a verseny napjára.

De tényleg higyjétek el, hogy nagyon sok energiát és szabadidőt fektettünk bele ebbe a versenybe. Nem egy összecsapott verseny volt. Négy hónapon keresztül hárman áldoztuk rá a szabadidőnk nagy részét, hogy ez a verseny létre jöhessen és ne mondjátok azt, hogy a Gyermeknap Kupa nem érte el a felsőfokú országos csapatbajnokság színvonalát. Nem egy gyermeknapi baba kocsit tologató, andalgós versenyben gondolkoztunk.

 

 

 

Előzmény: Lightblue (12874)
Lightblue Creative Commons License 2017.05.29 0 0 12874

Gondolotak a Gyermekna kupáról.

 

Nem szeretném elvenni a hétvégi versenyrendezők kedvét, de azért néhány hiányosságra felhívnám a figyelmet.

 

Nem túl elegáns egy 1990-ben frissített térképen versenyt rendezni. Még úgy sem, hogy az általános utasításban szerepel, hogy a fedettség nem mindig stimmel. Leginkább sehol sem stimmelt. Azért egy pöttyözött sárga helyén egy sötétzöld, már nem egy apró térképhiba. Főleg, ha az ember keresztülküzdi magát, bízván abban, hogy megtalálja a mezőt, majd rá kell jönnie, hogy ez a 2,5 méteres fás-bozótos dzsindzsa volt az. És mégis a dzsungelharc előtt talált bóják voltak a helyesek, szóval mehet vissza ugyanott. :(

 

A pálya hossza sem a legideálisabb volt. 6 óra hosszát kinn lenni az erdőben (na jó 5-öt, mert egyszer elkavartunk, az a mi hibánk), 26 fokban, úgy, hogy az ellenőrző pontokon nincs lehetőség vízivásra, megint nem túl versenyzőbarát. :( Nekem negyven évesen nem esett jól, nem hogy a 70-80 éveseknek.

A szintkülönbség sem volt a kategórának megfelelő, néhol olyan meredeket kellett megmászni a bójáért, ami a A-A36-ban is kihívás lett volna.

 

Amúgy a pontok korrektek voltak,egy ábójával megúsztuk, ott még most sem tudom mit kellett volna levenni. Igazából az átmenetek voltak gyilkosak. Ezt nem árt azért átgondolni mikor februárban kitűzitek a pályát.

 

Kellemes meglepi volt a végén, hogy volt mód zuhanyozásra, és az ellátmány is fincsi és bőséges volt a célban.

 

Amúgy jól éreztük magunkat, a második hellyel tartjuk magunkat a dobogón a bajnokságban, soha rosszabb eredményt. :)

 

 

 

Volfi_ Creative Commons License 2017.05.16 0 0 12873

Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz a Spartacus rendezőinek méltatását illetően. Tavaly nem volt alkalmam a nagymágocsi éjszakai versenyen részt venni, nem ismertem a terepet. Ránéztem a google earth-ben nagymágocsra és vakartam a fejem, hogy hol is lesz a pálya? Alig van fával borított terület.

Kellemesen csalódtam a pályát illetően. Nagyon jó kis technikás pontok voltak, korrekt tévesztő-helyes bója kihelyezésekkel. Az aljnövényzet tényleg elég vastagon nőtt fű-borostyán-csalán formájában. Ha nem lett volna eső, a korábbi csapadéknak köszönhetően is elég vizesek lettünk volna alulról, a végére megkaptuk felülről is. Számomra külön élmény volt, hogy a fiammal mentem végig a pályán. Ő is nagyon élvezte és az eső sem vette el a kedvét. Köszönjük a Rendezőknek és Versenyzőknek, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra, hogy egyéni versenyen "csapatként" induljunk el.

A Volfi nickben az i István, szóval Istvánok. ;)

 

Előzmény: tájragyurok (12872)
tájragyurok Creative Commons License 2017.05.16 0 0 12872

A versenyt korábbi időpontra terveztük pont az aljnövényzet miatt, de a többségnek ez az időpont volt megfelelő. Az éjszakai terveink szerint Ópusztaszeren lesz (ha mégsem, akkor van B terv szerényebb méretű vegetációval rendelkező nagymágocsi terepre),  Igyekszünk az eredményeket mielőbb megküldeni, de jelenleg a munkahelyi elfoglaltságok miatt még nem készültünk el vele.

Eredmények, amire emlékszem:

F:

1.Vályi Nagy Károly

2. Farkas János

3. Volf Jánosok

4. Mórocz Imre

N

1. Tóth Éva

2.Bánrévi Viktória

3. Dr, Bartók Adrienn

Ny

1.Kókai Péter

2.Mihályi Zsolt

3. Bartók Julianna

 

Köbarka Creative Commons License 2017.05.16 0 0 12871

A tájékozódási futóknál a korábban használt térképeket a verseny előtt ki szokták tenni az esély egyenlőség biztosítása céljából. Nekem lehetőségem volt tavaly mind a Hungária Kupán, mind a novemberi ünnepélyes díjkiosztó után a Csanyik térképen futnom.

Most csak feltételezem, hogy ezt a részt fogják a rendezők használni.

 

 

 

Természetesen a túraverseny pontos tájolási feladatai a térkép alapján nem határozhatók meg. Futás közben sok részlet teljesen lényegtelenné válik, a konkrét pontok messziről láthatóak és a kódok alapján azonosíthatóak. További nézelődésre nincs lehetőség.

Ha valakinek részletesebb (nagyobb felbontású) térképre van szüksége e-levélben jelezze és elküldöm.

 

Köbarka Creative Commons License 2017.05.16 0 0 12870

Várható térkép az ópusztaszeri csapatversenyhez. 

 

Ferde északos, versenyközpont a térkép bal felső sarkában levő sportpályánál is lehetséges. 2012-ben onnan volt az éjszakai verseny indítása. Az elején kisebb záporral, aminek az unokánk örült, mert látta a visszaforduló csapatokat.

2014. óta további erdő irtások és az aljnövényzettel jelölt részek 3-s zölddé válásával kell számolni.

Éjszaka kifejezetten izgalmas terep, bízzatok Laciékban és vegyétek észre a kerülő utakat. 

Köbarka Creative Commons License 2017.05.16 0 0 12869

Tavaly éjszaka bejártuk ezt a terepet. A legizgalmasabb rész a 7. pont kis kúpok közötti bokán felül érő víz volt. A legszebb a kastély parkja. Laciék jó pályákat készítenek. Egy rövid eredménylistát szívesen vennék.

 

Sajnos szombati családi program miatt nem tudtuk nappal is megtekinteni.

Az éjszakai verseny ha minden igaz Ópusztaszeren lesz. A csalántól, akácostól és felnövekvő félben levő ruhaszaggatótól itt találkozhattok. Térképet külön küldöm.

Előzmény: kokesz44 (12868)
kokesz44 Creative Commons License 2017.05.15 0 0 12868

A Spartacus egyéniről! Méltatlan lenne, ha szó, reagálás nélkül maradna a hétvégi verseny! Több okból is! Először is köszönet a Rendezőknek, hogy egy technikás pályát tudtak kialakítani. Gratuláció a versenyző társaknak, akik megküzdöttek az égiekkel és a méteres csalánokkal. Szombaton volt a verseny, de a hosszúnadrág ellenére még most hétfőn is zsibog a lábam a csípéseiktől. Korrektek voltak a pontok kihelyezései –igaz az egyik pont rendesen megszívatott, mivel a nyiladék végéből vett iránymenet a térkép pontatlanságából adódóan jó tíz-tizenöt percet hozott késésként. Ami viszont gondot jelentett, és ha ezen a terepen lesz esetleg az éjszakai csapat is a magas vegetáció –hű de szépen fogalmazok!!?? – miatt az ösvények, gyalogutak észlelése - hát érdekes lesz. Nappal lépéssel történő távolságméréssel is nehéz volt észlelni a többségüket éjszaka ha Laciék nem tapossák le legalább az elején, akkor nagy gondban leszünk! No de a lényegen mit sem változtat, hogy egy élvezetes, jó verseny volt. Gratuláció valamennyi rendezésben résztvevőnek! 

Vargánya 33 Creative Commons License 2017.05.06 0 0 12867

Hollós Kupa Hírmondó!

 

Aki esetleg nem kapta meg az idei Hollós Kupa kiírását annak szeretném ezen a fórum jelezni, hogy mivel a Napernyő Kupa elmaradt ezért az előzetes tervekhez képest egy nappal korábban, vagyis 2017. május 20-án, szombaton kerül megrendezésre a Hollós Kupa. Részben a versenyzők, részben pedig a helyszínül szolgáló erdei iskola kérésének próbálunk eleget tenni ezzel a változtatással. Reméljük mindenki el fog tudni jönni, aki korábban vasárnapra számított! (elnézést a Katica tanyásoktól)

A verseny kiírását, a túraversenyzés új honlapján érhetitek el:

 

http://turaversenyek.hu/hollos-kupa-2017/

 

Várunk mindenkit szeretettel Miskolc szélén, a Csanyikban! :)

pontkereső Creative Commons License 2017.04.28 0 0 12866

Kedves Túraversenyzők!

 

Bóta Attila most jelezte, hogy a Naperyő Kupát rendezőgárda híján nem tudja a tervezett időpontban megrendezni. Kérek mindenkit, akinek módjában áll segíteni a verseny későbbi megrendezésében, lehetőleg átvállalni a rendezést, keresse meg Attilát ( botaattila1969 kukac gmail.com)

Köbarka Creative Commons License 2017.04.24 0 0 12865

Kőbányai Barangolók Kupa 2017 előzetes eredmények:

 

A-A36-A50 kategória

1. Mátrai Farkasok

2. Rezét III.

3. Katica Tanya

4. Erőterv

5. Tiszagyöngye

6. Vágtató Tisza

7. VVV Turbócsigák

8. Mozgó Bója

9. Dráva Talpasok

10. BERT

11. Csodabogyó

12. Tanulójárat

 

A60-A70 kategória

1. Partosok

2. MVM 3

3. OTSE

4. Szőke Tisza

5. Mátrai Gyertyánok

 

Részletes eredményeket a szöveges értékeléssel kiegészítve hamarosan küldöm.

 

pontkereső Creative Commons License 2017.04.18 0 0 12864

Javítás: sálam

Előzmény: pontkereső (12863)
pontkereső Creative Commons License 2017.04.18 0 0 12863

Köszönöm a rendezőknek a kiváló húsvéti programot - és a becsületes megtalálónak útközben elveszett pullóverem behozatalát :-)

Köbarka Creative Commons License 2017.04.16 0 0 12862

Végre sikerült az idei első tájékozódási túraversenyen részt vennem. Az idő ideális feltételeket biztosított a Mátra meredek kőmezőinek bejárásához. 

 

A térkép réginek tűnt, főleg az F pálya harmadik pontjánál, ahol a futható erdőben komolyabb aljnövényzet volt. A kis dombtető oldalán levő bójás nagyobb sziklától irányban és távolságban kis bokor aljában lehetett megtalálni a kisebb térképen jelölt sziklát. Mivel a dombtető be volt nőve, először a tisztás felől mentem be, de a nagy szikla sokkal jobb támadási pont volt. Az igazság kedvéért hozzá kell tenni, hogy az általános utasításban a fedettségre fel lett hívva a figyelem. (Érdemes lesz a KBK április 23-i versenyen is tüzetesen elolvasni, mert több információ nem fog elférni a menetutasításon.)

 

Igazán nehéz feladat a száraz árok járás volt. Az (elhagyott ?) utak, metsződések, száraz árkok egyvelegét értelmezni és közülük kiválasztani a valóságban is meglevőket nehéz felsőfokú túraversenyzői feladat. 

A szerkesztés nem igazán jött ki a három bójás metsződésre. Végül az egyik irány ellenőrzése alapján választottam ki, mint később kiderült, a jót.

Az utolsó egymáshoz közeli négy pont, mint egy "gyors halál" tétovázásra nem sok időt adott, jelentősen növelte a hibázás lehetőségét. A nagy GG jut ilyenkor az eszembe, nála ez rendszeres volt. Majd kíváncsi leszek hányan tévesztettek ezen a rövid szakaszon és egyáltalán sikerült valakinek időhiba nélkül végigjárnia?

 

Versenyközpont terülj terülj asztalkám, meleg étel, minden megtalálható volt ami egy verseny rendezését jó színvonalon biztosítja.

Köszönet a rendezőknek, megérte elmenni, a rohanás helyett jót bogarászhattam.

Gratulálok a dobogósoknak és mindenkinek az elért eredménytől függetlenül, akik feladás nékül végigmentek.

 

Sajnos a BAK kivételével pontosabb eredményeket nem ismerek, talán Hitetlenkedő jegyzeteiből egy-egy listát ki lehetne csalogatni.

Volfi_ Creative Commons License 2017.04.12 0 0 12861

Köszi az elismerést. Kedvenc terep az egyik kedvenc rendezőmtől. Így nem volt nehéz. :)

Eredménylista engem is érdekelne, mert csak az 1., 2., 3.-at tudom.

Előzmény: Köbarka (12860)
Köbarka Creative Commons License 2017.04.12 0 0 12860

Lassan eltelik egy hét és nincs semmi hír a hétvégi versenyekről.

Ha véleményt nem is, legalább rövid eredménylistát írjon már valaki.

Köbarka Creative Commons License 2017.04.12 0 0 12859

Gratulálok Volfi!

Behúztad az első versenyt. 

Előzmény: Volfi_ (12854)
Köbarka Creative Commons License 2017.04.12 0 0 12858

Szolgálati közlemény.

A KBK versenykiírásából egy nagyon fontos információ és egyben kérés lemaradt.

 

2017. április 23-án vasárnap kerül megrendezésre a Föld Napja túraverseny, amely a Budapest Bajnokság és az Országos Középfokú Bajnokság fordulója. 

A Kőbányai Barangolók Kupa (KBK) az Országos felsőfokú bajnokság része, csak felsőfokú pályákkal.

 

Kérek minden Budapest Bajnokságba és/vagy Országos Középfokú Bajnoksága benevezett csapatot, versenyzőt, hogy a Föld Napja rendezvényén vegyenek részt.

 

 

Előzmény: Köbarka (12857)
Köbarka Creative Commons License 2017.04.09 0 0 12857

V. Kőbányai Barangolók Kupa                   

gyalogos természetjáró tájékozódási túraverseny

2017. évi OTTCSB. 4. fordulója  

Versenykiírás        

 

 

A verseny célja: Országos felsőfokú tájékozódási túraverseny a bajnokságba benevezett csapatok részére, továbbá lehetőség biztosítása mindazon versenyzők, érdeklődők részére, akik már űzik ezt a sportot, vagy most kívánják kipróbálni.

 

A verseny időpontja:    2017. április 23. vasárnap

 

Versenyközpont (jelentkezési hely), rajt:

Budapest, XII. kerület KFKI Sporttelep, Konkoly Tege út vége, 21-es busz végállomás

 

Jelentkezés, nevezés, regisztráció  8 órától 9 óra 30 percig

Az első rajt tervezett időpontja:        8 óra 30 perc    

Tervezett utolsó  rajt:                       10 óra          

Az eredményhirdetés várható időpontja 14 óra.

 

A rajt eléréséről és a hazajutásról mindenki maga gondoskodik.

Rendező:  Kőbányai Barangolók SE

 

Versenybíróság

Elnök: Komoróczki András   (20-4306821, komoroczki@t-online.hu)

 

A verseny formája: gyalogos, egyfordulós, bontott távú, kötött menetsebességes, nappali, természetjáró felsőfokú tájékozódási túraverseny csapatoknak.

 

Kategóriák:   

A- A36-A50, 2-4 fős csapatokkal             Pályahossz 6,8 km, szint 275 m, 22 feladat

A60-A70-A80, 2-4 fős csapatokkal          Pályahossz 5,6 km, szint 200 m, 18 feladat

 

Térkép:   

2016-ben helyesbített színes, tájfutó térkép, M = 1:10 000, alapszint köz 5 m.

Minden csapat 2 db, berajzolt, kiszúrt térképet kap. További berajzolt, kiszúratlan plusz-térkép előzetes igény alapján kapható (300 Ft/db).

 

Értékelés:  A versenyt a 2010-ben kiadott Versenyszabályzat előírásainak megfelelően rendezzük és értékeljük.

 

Eltérés a Versenyszabályzattól: Az időmérő helyeken a versenykartonon a valós idők kerülnek rögzítésre, sietésért a csapatok nem kapnak hibapontot, amennyiben kiszámolták a beérkezés idejét.

 

Díjazás: A kategóriák első három helyezettje éremdíjazásban részesül.

 

A versenyzéshez szükséges felszerelés: tájoló (ÉK-i rendszerű, 360 fokos), íróeszköz, óra, szögmérő, vonalzó, kalkulátor.   

Ajánlott felszerelés: elsősegély csomag, ivóvíz, hosszúnadrág, időseknek nagyító

 

Nevezés:     

Előzetes nevezés elektronikus levélben lehetséges a versenybíróság elnökének fentebb megadott címén, e-mail-ben, vagy sms-ben

Előzetes nevezési határidő:         2017. április 18. 24 óráig 

 

Egyéb információk:

A csapatok a Szabályzat 22.3. pontjának előírásai szerint óvhatnak. Óvás díja: 5.000,- Ft / téma.

 

Kérünk mindenkit, hogy poharat hozzon magával!

A versenyen mindenki a saját felelősségére indul, kártérítés a rendezőségtől semmilyen címen nem igényelhető!

  

Budapest, 2017. április 7.

                                                                                         Versenyrendezőség

Köbarka Creative Commons License 2017.04.06 0 0 12856

Köszönöm az elismerő szavakat, még eljöhet az ideje az utolérésnek. 

 

Nyugdíjasként könnyű helyzetben vagyok, rengeteg időm van, aminek jelentős részét a tájékozódási versenyeken töltöm el. Más lenne ha 8 órában kellene dolgoznom, nem beszélve a munkába járás idejéről és a gyerekek nevelésére fordított időről. Ezek már nem terhelnek. 

 

A térképolvasást tanulni, gyakorolni sosem árt, a sikereknek ez az alapja. Minél több a lehetőséged és minél változatosabban használod, annál hamarabb jutsz el a csúcsra. Egy elért tudás felett már inkább a szinten tartásra kell figyelmet fordítani.

Természetesen lehetsz sikeres túraversenyző, akár tájékozódási futás nélkül is. Számomra ez egy életmód.

 

1982. óta járok tájékozódási versenyekre. Akkor egy évben 3 "országos" verseny és 3 sportegyesületi verseny volt. Most sokkal több a lehetőség, akinek van ideje, kedve és anyagilag is tudja finanszírozni, használja ki a térkép által biztosított virtuális valóság csodálatos megismerését.

Előzmény: Volfi_ (12854)
pontkereső Creative Commons License 2017.04.06 0 0 12855

Gratulálok a Bakancsos Atom Kupa rendezőinek!

 

Megérkeztek az eredmények és értékelés, a náluk szokásos tartalmas, részletes, esztétikus kivitelben. Olvasása ismét felidézte a múlt szombati kiváló rendezvényt.  Az eltelt 20 év igényes, magas szintű rendezéseit dícséri, hogy a bajnokságba benevezett csapatok közül a rendezőkön kívül összevont kategóriánként csak egy-egy társaság nem jelent meg.

Volfi_ Creative Commons License 2017.04.05 0 0 12854

Kedves Köbarka!

 

Korábban is gondolkoztam, hogy válaszolok erre a beírásodra, de aztán letettem róla.

Én is szívesen tájfutnék, mert érdekel a sportág. Alaptermészetem, hogy vonz a természetben való tájékozódás. Egy rakás érvet fel tudnék sorolni, hogy miért lenne jó tájfutó versenyeken is elindulni.

A szomorú tény azonban az, hogy az évi pár túraversenyen (igazából minden országos bajnoki :)) való részvétel már így is nagyon megterheli a családi életem...

Ami miatt mégis billentyűzetet ragadtam, hogy a tájfutó sport magazinjából értesültem, a tavalyi évben Te lettél a legtöbb versenyt teljesítő versenyző. Szóval köszi a biztatást, de azt hiszem nehéz lesz Téged utolérni. :)

És talán abban is megegyezhetünk, hogy kevesebb tájfutó részvétellel is lehet sikeresnek lenni a sportunkban. ;)

Előzmény: Köbarka (12829)
trozgan Creative Commons License 2017.04.04 0 0 12853

Köszönöm!

Előzmény: bak-ancs (12847)
Vargánya 33 Creative Commons License 2017.04.04 0 0 12852

Én pedig hagy köszönjem meg Komoróczki Dórinak a munkáját, aki a nyers honlap verzió szépítésében munkálkodott. 

Nélküle nem jöhetett volna létre....ahogy mondani szokás. :)

 

Egyelőre ketten vagyunk, akik fel tudnak töltögetni anyagokat a honlapra, plusz Horváth András jelezte, hogy beszáll a businessbe, de ha valaki ingert érez, hogy megtanulja a feltöltés módját akkor keressetek bátran. 

 

HoA_VSzB Creative Commons License 2017.04.04 0 0 12851

Gratula Vargányának és segítőtársainak a honlaphoz!

 

A versenynaptár legújabb változatával járulok hozzá a sikerhez. (Elküldtem az info-jára is)

 

A legutóbbi változások:

  • Gémes Sziget Kupa        április 30 helyett október 8.

  • Gémes Majális Kupa       április 30.

  • Gyermeknap Kupa         május 28. helyett május 27.

 

Innen letölthető:

 

 

https://drive.google.com/file/d/0Bwa2Jj1UVMd2V3hMOE5mM2Z0QUE/view?usp=sharing

 

 

 

Előzmény: Vargánya 33 (12848)
tüskevár Creative Commons License 2017.04.04 0 0 12850

Tetszik az új oldal!

Gratulálok!

Előzmény: Vargánya 33 (12848)
tüskevár Creative Commons License 2017.04.04 0 0 12849

A-70-es csapatunk 2 főjének keresek visszautat Kecskemét- Budapest  irányába a szombati versenyről.

Mátrai Gyertyánok

Vargánya 33 Creative Commons License 2017.04.04 0 1 12848

Kedves Mindenki!

 

A mai naptól ezennel hivatalosan is él a túraversenyzés új honlapja, amit a        www.turaversenyek.hu oldalon érhettek el. 

Remélem mindenki megelégedésére fog üzemelni a honlap. Ha bármi feltölteni valótok lenne használjátok az info@turaversenyek.hu címet és amilyen hamar csak lehet, feltöltjük az anyagokat, legyen az kiírás, eredmény, fotó vagy eladó fél disznó a spájzból. 

Ha bármi hibát észleltek esetleg a honlapon, az nem a véletlen, hanem a figyelmetlen feltöltő műve, ezért kérlek benneteket, hogy legyetek segítségünkre abban, hogy jelzitek nekünk a fenti e-mail címen, hogy mit kell esetleg kijavítani. 

Egyébként pedig használja mindenki kedvére. :) 

 

Vargánya

 

bak-ancs Creative Commons License 2017.04.04 0 1 12847

hely/csapat/hp.

1./VVV Turbócsigák/37

2./Zamatos Tur(a)bolya/39

3./Minimum 50/48

4. /Mindenféle Kócsagok/49

5./Kőbonzó/80

6./Kiskunfélegyházi Túrázók/103

7./Hol a csapatom?/128

8./Maci/154

9./Irányőr SE/199

10./Cuha/256

11./Szentes 7/426

12./Vizkelety Bt./444

13./Bellusconi/491

14./Vadrigó/517

De most már tényleg küldjük e-mail-ben is...

Előzmény: trozgan (12846)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!