Keresés

Részletes keresés

dog07 Creative Commons License 17 órája 0 0 631

Hello!

EUWORK:

A vidámparki meló elég előnyös, mivel nagyon olcsó a szállás. Ott azon lehet a legtöbbet spórolni. Ha idősebb vagy meg tudod igényelni a tax creditet is. Dolgozni kell keményen, de sokat félre tudsz tenni. De pl nagyon jó kiugrásnak is, mert el tudod intézni a kinti bankszámlád, és az NI numbered(kinti biztosítási számod) is. Nem utolsó sorban, tudod használni a létesítmény legtöbb szórakoztatócuccát is ingyen.

Itt többnyire takarítani kell.

A többiben nincs tapasztalatom.

Maga az EUWORK az én tapasztalataim szerint teljesen megbízható.

Ha átmész az interjúkon, sztem nem lesz gond...ennél a munkánál legalább is.

Előzmény: Johnny178 (617)
Ranzimanzi Creative Commons License 2017.02.12 0 0 630

Szia ! Tavaly leírtam a saját és mások tapasztalatait ezen munkával kapcsolatban. Csak ne menj. Egyetlen egy jót tudok csak mondani , kifizetnek a kínaiak bármi is legyen. Nem szeretném újra leírni mints hogy mert elég hosszú lenne . Keresd vissza. Még annyi hogy 55 ezer most. de lehet 60 lesz mire felvesz a kocsiba. miest felvettek valahova dolgozni. 100/ 150 eurót még elkér a csaj aki kivitt , nem tőled , hanem a munkáltatótól. amit tőled fognak levonni. még annyit hogy 20 ból 1 helyen nincs 7 nap munka a többi az 7/7 nap 14 akár 16 órás munka napokkal. csak keresd vissza . olyan október vége fele írhattam vagy november eleje.  érdemes elolvasni :) És újra leírom nem csak az én tapasztalataimat írtam le benne.  Na és még annyi hogy képesek bármikor kirúgni. és akkor úgy mész haza ahogy tudsz .

Előzmény: Alexx75 (629)
Alexx75 Creative Commons License 2017.02.10 0 0 629

Sziasztok!

Információt szeretnék kérni!Németországi kínai étterembe jelentkeztem varszegikrisztina80@gmail.com címre.Miskolci indulás,útiköltség 55E Ft induláskor.Egy kedves hölggyel beszéltem.Nem hiszem,hogy csaló.Esetleg valaki,akinek van tapasztalata kiokosíthatna!

zoltay14 Creative Commons License 2017.01.28 0 0 628

Sziasztok, Tavaly 6 hónapot Cipruson dolgoztam mint animátor és arról szeretném megosztani az élményeimet, ebben a cikkben, hátha valaki tervezi. http://repjegyaborondben.hu/animatorkent-cipruson/
A cikkben szerepelnek a cégek nevei is akikkel én kapcsolatba kerültem.
Esetleg ha bármilyen kérdés van ezzel kapcsolatban, szívesen várom.

Ui: a közvetőtő cég akikkel kimentünk keres félszolgálókat is nyelvtudás nélkül, beszéltem egy csomóval, szóval róluk is tudok mesélni, ha valakit érdekelne.
Semmilyen kapcsolatom sincs a céggel, a tapasztalatom meg semleges... :)

xx11 Creative Commons License 2016.12.27 0 0 627

 

 

Sziasztok!

 

Amerikai munkához -januári vége / február indulással - szeretnék egy párt találni ,  ketten könnyebb  :)

Külföldi munka. Creative Commons License 2016.12.20 0 0 626

Németországba és Ausztriába keresek gipszkartonosokat és festöket.

Munkaidő:tejes munkaidős. 

Bérezés:1.400-1500€.

Munkatipus:gipszkartonozás és festés.

Szállás,utazás:cég állja.

Munkahely:Németország és Ausztria.

Utazás:10-napi hazajáras vagy meg beszélés alaplyán.

Cég:4-k Bau KFT. 

Tel:06308638397/06302016994/06706083296.

Andzsin-szan Creative Commons License 2016.12.07 0 0 625

Nos,..külföldi munka nyelvtudás nélkül vagy csekély nyelvtudással:

-hotelben,vendéglőben takarító,mindent kell csinálni munka netto kb.700-1100 Euro/hónap....

A pénz kifizetése sokszor bizonytalan....

-szemétválogatás egy csarnokban kb 4 Euro/órabérért.

 

Nyelvtudással,állandó tanulással,és "a külföldi kolléga idegrendszerén táncolással" elérhető szakmunkásként a bruttó 12,24 Euro/Órabér+állami juttatások..Szálást,munkahely keresést a kinti Osztrák,Német munkaközvetítő cég intézi.Normális,magánháznál egyágyas szobában lakhatsz,jobb esetben saját konyhád,hűtőd is van,esetleg zuhanyzó,WC,mosdóval.Vagy a folyosón közös fürdő -WC a többi vendéggel.

Javaslom a MAGYAR állásközvetítők,ilyen olyan ....@gmail.com kerülését....

Előleget véletlenül se fizess senkinek!

Az utazást mindenképpen saját autóval intézd,mert a közvetítő iroda és a munkaadó között több száz km is lehet a távolság.A munkaadó és a szállás általában 5-20 km napi ingázással megoldható.

Nyelvtudás ELENGEDHETETLEN,mert kint nem beszél hozzád senki magyarul,maximum egy másik közvetítő által odavezényelt másik szakmabeli ember,aki nem ér rá tolmácsolni.......

Üdv.

Előzmény: Pásztor Ákos (624)
Pásztor Ákos Creative Commons License 2016.12.07 0 0 624

Sok helyen írják, pl. itt http://kginternational.hu/kulfoldi-munkavallalas-nyelvtudas-nelkul/ is, hogy lehet nyelvtudás nélkül/pár hónapos nyelvtudással munkat találni külföldön. Kérem, hogy akinek van ezzel tapasztalat, írja meg, hogy hogy sikerült.

Ranzimanzi Creative Commons License 2016.11.26 0 0 623

Szia ! minimum 1000 euró kórházi számlára számíthattok : Én is jártam hasonlóan.. igaz csak rosszul voltam , bementem, ekg, vérnyomás mérés, stb . reggelig bent tartottak. kaptam reggelit. aztán jött a számla . 

Előzmény: zsloti (618)
VargaEra1978 Creative Commons License 2016.11.21 0 0 622

Igaz, hogy itt nagyrészt a továbbtanulásról van szó, de azt is jól összeszedték, hogy mire kell figyelni külföldi munkavállalásnál: http://viennalife.hu/blog/mi-legyek-ha-nagy-leszek HVG is írt egy hasonló cikket: http://hvg.hu/gazdasag/20160908_tanacsok_kezdo_kivandorlo_brexit_kivandorlas_angliai_magyarok_angliai_munkavallalas_kulfoldi_munkavallalas

raklapfolia Creative Commons License 2016.11.15 0 0 621

Hello

Akinek van tapasztalat, kérem ossza meg velem!

Kaptam egy ajánlatot szlovákiából peugeot gyárba közvetítene az eurotrade sro

akinek van tapasztalata jelezze!!!

köszönöm

 

leggingsfan Creative Commons License 2016.11.14 0 0 620

Üdv 

Ez  nem jó  hír, és  mivel  semmi  bejelentése  nincs  Így  , tetemes  pénzt  kellesz  fizetni az ottani  biztosítónak.

A sürgősségi életmentő beavatkozás  az  ingyenes , de  a  többi  kezelés  naponta  akár  500 euró  is  lehet .

Fel  kel jelenteni a  céget  amiért  nem  jelentette  be .

 

 

Előzmény: zsloti (618)
Andzsin-szan Creative Commons License 2016.11.13 0 0 619

Hello,

szerintem próbáljatok beszélni a magyar háziorvossal,hogy mi a teendő.Igaz nem vagyok bennfentes,de az Eus TB kártya se ér semmit külföldön.Persze a Magyarországon kórházi ellátásban részesült külföldieknek is kiszámlázzák a költségeket,hiába EU-s közösség,azután hogy intézik a hazájukban,azt nem tudom.Tüdőembólia nem egyszerű eset....,még túlélni is szerencse!Javaslom,mielőbbi hazahozatalát,persze egy ilyen súlyos állapotú betegséggel nem egyszerű kikerülni a kórházból,illetve hazaszállítani valakit....

Jobbulást kívánok!

Előzmény: zsloti (618)
zsloti Creative Commons License 2016.11.12 0 0 618

Üdv 

Nem pont a témába vág de hétfő reggel az öcsém kórházba került tüdőembóliával Németországban 

Mint mostanra kikerült nincs biztositasa (nem volt bejelentve), természetesen eus tb kártyája sincs 

A főnöke mindentől elzarkozik 

Mire számíthat? 

Van valami megoldas hogy ne menjen rá a család vagyona a gyógykezelésre?

 

Esetleg valami specifikus fórum ahol választ kaphatok?

Köszi zs  

 

 

Johnny178 Creative Commons License 2016.11.02 0 0 617

Sziasztok,

 

van valakinek tapasztalata a EUWork-ről vagy  a GoWork Recruitment-ről, próbált már valaki ezeken a cégeken keresztül szerencsét?

Angliai munkára jelentkeznék náluk, alapfokú angolom van, de egy anyanyelvi angolt nem biztos hogy megértenék, talán csak írásban.

 

Mennyire hitelesek a fenti cégek, légyszi írjatok tapasztalatokat élményeket, ha van.

 

Köszönöm.

 

Ranzimanzi Creative Commons License 2016.10.25 0 0 616

A külföldi kínai éttermi munkákról cask annyit hogy , nem jelentenek be. se az egyik sem pedig a másikban. Ha elment az eszed nyugodtan indulj útnak és szopasd jól meg magad. Szóval így néz ki a napi étrend. 
Reggel: egy aprócska csomag toast kenyér. független attól hányan vagytok rá. 1 darab vákum csomagolt felvágottal. Már ha adnak mert képesek elhúzni az időt addig hogy már ne legyen lehetőséged enni belőle. 
 Szünet ( már ha van ) Sült zöldségek. javarészt uborka brokkoli paprika. fehér rizzsel.amit majd csak az elkészülte után kb 2 órával ehetsz meg .Milyen finom is a sült gomba hidegen. úgyis megfogod vagy éhen halsz. Viszont mikor jó kedvük van 100gramm húst is hozzá sütnek. Talán megvan 150 is. ez is független attól hányan vagytok. A húsról annyit hogy az éttermekben fellelhető húsfélék kb fele romlott. De ez nem jelent gondot. nektek is adnak egy kicsit belőle néha. És szívesen fel is szolgálják a vendégeknek is. Van hogy az lesz a dolgod hogy egésznap romlott húst mosol . De ha jobb helyre kerülsz akkor csak szagolnod szükséges és elkészítened . jobb esetben meg is eheted. Tésztát is szívesen adnak. de szigorúan csak abból aminek már savanykás a bukéja.
Az esti étrend pedig teljes mértékben megegyezik a délutánival.  Ha a délutáni koszt nem felel meg akkor elteszik neked estére. 
Vannak még olyan éttermek amik önkiszolgálók.Ott az szünetben azt eszel amit akarsz de addigra minden ehetetlenné válik . értem ez alatt kiszárad megfonnyad. Mivel java részt tegnapi és azelőtti és azelőtti étek is fellelhető benne. és csak bizonyos ideig tudják fent tartani a normálisnak tűnő állagot. Szabadnap egyik étteremben sincs. 7ből 7 nap meló. a vasárnap lazább olyankor csak délután 3 ra mész be éjfél akár 1 óráig. Hétköznapokon 10:00 tól 24:00-ig de megesik hogy hajnali 2 ig is ott vagy. A szállásokat pedig úgy képzeljétek el hogy van egy ágy és kész. ha valamelyikben van konyha azt bezárják. Mivel parancsba van adva hogy a szálláson csak aludni lehet. Enni nem. ÉS ezt ellenörzik is. Tök 8 hova mész baszogatni fognak. Erre a közvetítők azt mondják ilyen a kínaiak mentalitása nem úgy gondolják ahogy mi azt hisszük. meg a sok blablabla. Szóval a picsájukat kinyalhatod . minden nap beléd kötnek és veszekednek veled. Nos . jöjjön a műszak vége. 24:00 vagy kicsit korábban vagy kicsit később . függ a vendégektől. Szóval vége a műszaknak. ezután takarítás. helyenként változó. de másfél 2 órát átlagban felemészt. Padlótól plafonig képzeljétek el. Van ahol még a fugát is ki kell sikálni mosogató szivaccsal . úgyis megcsinálod vagy addig nem visznek el a szállóra. szóval padló csilivili. falak csilivili konyha bútorok csilivili. Sütő csilivili ( Na ez valami átok ) egy egésznapos sütegetés után azt lesúrolni valami fantasztikus. Jah és csak akkor van értelme neki állni mikor még 250 fok körül van a hőmérséklete vagy baszhatod és reggelig suvickolhatod. És akkor ott vannak akik kivisznek . fizetsz nekik. aztán még az étteremtől felvesznek 100 eurót pluszba amit majd tőled vonnak le . Ezért a pénzért (azt mondják) ha nem jó itt elviszünk máshova , vagy haza. De szarnak rád volt akiért érte sem mentek. És rengeteg ilyen eset történt. Szóval barátom ha kimész akkor csak alszol egy keveset és 14-15 órákat lehúzol utána a kínai emberek nyujtotta kellemes környezetben. És feszt baszogatni fognak. mert a szemükben nem vagy ember. És ezt nap mint nap közölni fogják veled. De van ahol csak éreztetik. egy kutya. Tapasztalataimat pedig több kínai éttermi munka során szereztem . Na meg a többi kint dolgozó sanyarú sorsú honfitársamtól származik a másik fele. Még valami. ugye 150től 200 euróig terjedő utiköltség van , ezért igen, elvisznek oda ahova kell munkát is találnak neked. DE olyan szar utat nem lesz még 1 . szarrá tömik az autókat emberekkel. Amivel én mentem 9 személyes kiszbusz volt. Elől három hely középen is és hátul is. Elől viszont csak ketten ülnek . a két söfőr. marad 6 hely hátul. 9-10 en fogtok utazni ott :) Az egyik kolléga 12 emberrel osztozott egy hasonló űrtaltalmű gépjárműben. Igen, egymás nyakában. Ha nem tetszik , ugysem fogsz kiszálni hisz kiadtál xy összeget. na meg hogy mész haza. megint fizetsz? s majd csövezel még nem ér oda a taxi?

Jossko Creative Commons License 2016.10.21 0 0 615

Sziasztok! Igen Phone csak előre nézünk ! 

 

Valakinek jött már valami új fejlemény a feljelentéssel kapcsolatban ?

Előzmény: -Phone (613)
-Phone Creative Commons License 2016.10.10 0 0 613

Elég a kioktatásból és az okoskodásból! Utólag már könnyű! Most előre nézzünk, ne vissza!

Előzmény: and0626 (612)
and0626 Creative Commons License 2016.10.08 0 0 612

Látszik, hogy totál homály vagy ebben a világban, ugyanis alapszintű infókat próbáltunk többen is a fejecskétekben található űrbe beletölteni, amikre egyébként átlag intelligenciájú ember magától rájön (nem fizetünk csalóknak, nyelveket tanulunk, süketnémán nem megyünk ki Hollandiába, nem ülünk be Terézanya koszlott furgonjába a Blahán, stb...)

 

Arra sem vagy képes, hogy megköszönd. Szóval inkább hallgass és szégyenkezz némán, ne kaffogj itt vissza nekem.

 

És igen: az okos a hülye kárán tanul. Az itt a legfontosabb, hogy a te károdon mások tanuljanak és ne essenek bele ebbe a hibába. 

 

Leírom mégegyszer, ha belepusztulsz a görcsbe, akkoris:

 

- nyelvtudás igenis kell. 

- előre nem fizetünk, pénzt közvetítésért tilos kérni, hatályos jogszabály. 

- regisztrált közvetítőt veszünk igénybe, rákeresünk a guglival a nyilvántartási számára, vagy magunktól keresünk

- ha nem tudjuk magunktól lerendezni a munkavállalást, csak magyar furgonosjóskákkal, akkor bele se fogjunk. 

 

(Káröröm? Nem káröröm. Csak olyan országban szeretnék élni, ahol nem vesz körbe ezerszám olyan szégyenletesen ostoba ember, mint te. Mert azt, hogy a választójogot elveszik tőletek, arra sajnos minimális esély sincs. Lehet sírni meg köpködni.)

Előzmény: -Phone (611)
-Phone Creative Commons License 2016.10.08 0 0 611

Ezt az oldalt már a befizetések után találtuk. Milyen jó neked, hogy te ennyire okos vagy! Ha nem vagy károsult, mit keresel itt? Kárörvendeni?

Előzmény: and0626 (610)
and0626 Creative Commons License 2016.10.07 0 0 610

Nem, mert aki okos volt és megfogadta az egyszerű tanácsokat, azt nem lehetett átverni. 

Előzmény: Fecoooo15 (608)
-Phone Creative Commons License 2016.10.07 0 0 609
Előzmény: Fecoooo15 (608)
Jossko Creative Commons License 2016.10.07 0 0 607

Szia ! írtam neked facebookon + e-mailt ! 

Előzmény: Balog György (605)
-Phone Creative Commons License 2016.10.04 0 0 606

Már 14-en vagyunk. )

Előzmény: Balog György (605)
Balog György Creative Commons License 2016.10.03 0 0 605

Sziasztok! En is áldozata lettem ennek a M. Jozsef fele holland munkanak. Voltam a rendorsegen de sajnos aut mondták szedjem ossze a tobbi károsult elerhetoseget mivel igy nem tudnak buncselekmeny szeru feljelentest tenni csak szabaly sertesut. Ezert kerem aki szinten karosultja lett ennek az esetnek jelentkezzen nalam e-mailben vagy a facebookon. 

E-mail: b.gy.i0719@gmail.com 

-Phone Creative Commons License 2016.09.28 0 0 604

Még kevesen vagyunk! Hajrá többiek, becsapottak!

Előzmény: Jossko (603)
Jossko Creative Commons License 2016.09.27 0 0 603

Sziasztok ! igen jó lenne kapcsolatba maradni ! Facebookon csinálok egy zárt csoportot a munkákkal, átveréssel kapcsolatos nyomozás,gyorsabb infocsere  véget! 

Jelentkezzen mindenki aki károsult , nagyon sokan vannak még olyanok is akik nem tudnak erről a forumról és ők is károsultak , jó lenne minél hamarabb tájékoztatni őket !

Itt a facebook oldal : 

Jelöljetek ismerősnek :

https://www.facebook.com/groups/1103325749755748/

https://www.facebook.com/jozef.nagy.3576

Előzmény: -Phone (602)
-Phone Creative Commons License 2016.09.27 0 0 602

Jó lenne kapcsolatban maradni, hogy tudjuk, merre halad az ügyünk.

Előzmény: Xenarious (598)
-Phone Creative Commons License 2016.09.27 0 0 601

Ezt a fórumot csak a befizetés után találtam meg. Kérlek, ne hátrafelé tekintgess, azon már nem tudunk változtatni, hanem előre! Tudom, te okos vagy, én pedig nem! Ha segíteni nem tudsz, minek írsz ide?

Előzmény: athosz1971 (600)
athosz1971 Creative Commons License 2016.09.27 0 0 600

Ha nemcsak akkor keresnétek meg a fórumot mikor már befizettétek a lóvét, hanem előbb tájékozódnátok a többiektől.

De igy könnyebb, mert ezek a csalók pont ezt használják ki a Tudatlan Emberek-et. Remélem tanultok belőle. Pénzt előre nem. Ha akkor elküldted, akkor most ne siránkozz, tanulópénz volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!