Keresés

Részletes keresés

intimázs Creative Commons License 2021.04.18 0 1 317

Engedjétek meg kérlek, hogy figylembe ajánljak számotokre egy különleges helyet.

 

Tantra masszázs (lingam, yoni / jóni masszázzsal) Budapesten
Tantra masszázs és oktatás. Intimmasszázs (lingam, yoni / jóni masszázs) Budapesten. Tantrikus érzéki élménymasszázs meztelenül nőknek, férfiaknak és pároknak.


https://intimazs.hu

Kálmán András Oszlár Creative Commons License 2013.09.15 0 0 315

Szerencsére van gyakorlati út is ... :)

 

http://magkontroll.hu/

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.16 0 0 314
Kedves Tanárnő egy cirka 7éves bejegyzésre válaszolt. Sok a misztikum ezekben a tanításokban (energiaáramoltatás ,meg gyógyító erő, csakrák...) ezekben nem hiszek csak a gyakorlatban...
Előzmény: TANTRATANÁRNŐ (313)


TANTRATANÁRNŐ Creative Commons License 2013.05.13 0 0 313

A Multiorgazmusos férfi című könyv használhatatlan, ha korrigálni is kell a rossz reflexeket és potenciát is kell erősíteni vagy merevedést kell stabilizálni. Hányszor vagy orgazmus közelben egy órán belül ? , mert a tantraszexben 50-100-suor , percenként 2-4-szer vagy orgazmus közelben stabil merevedés mellett, kiáradásos, energia felszabadulásos állapotban, amit már EKG-val is bizonyítani tudunk, a szexnek a szívre gyakorolt különleges, szabályos hatása által. Ezt egy Polár sport órával mérem és érdekes "nincsen jel orgazmusban"t tapasztaltam, orgazmus közeli állapotban pedig a maximum, 4000 ms -os értékek jelennek meg. A tantrikus edzés hozzásegít, hogy valóban ura legyél az orgazmus közeli állapotodnak, tehát újra és újra megéld az eufórikus gyönyört,ami erősít és nem multiorgazmus.

A TAO (2000 éves átvett tantra) próbálta koppintani a tantrát (6000 éves), de csak a miniorgazmusok makk-károsító képességét hírdeti, ez a multiorgazmus.

Előzmény: ginkgo (311)
Toranaga szan Creative Commons License 2008.08.18 0 0 312

Szia Endorfin!

 

Nagyon érdekes dolgokat írtál és szeretnék ezekről többet tanulni.

Ha visszaírsz és váltunk pár mailt, remélem látszani fog, hogy érdemes vagyok rá.

 

Most viszont mennem kell, mert késő van és reggel meló.

 

Üdv!

 

Előzmény: Endorfin (-)
ginkgo Creative Commons License 2006.10.19 0 0 311

Nemcsak topik ebresztesken irom ide, hogy nagyon sok olyan kellemes, es addig elkepzelhetetlen elmenyem volt eddig az eletem soran amit annak koszonhetek, hogy olvastam Mantak Chia konyvei kozul, meg masik tantrikus iranyzatu feldolgozasokat. Az, hogy mennyire sikerul uralni magunkat az egyes egyedul azon mulik, hogy mennyire akarjuk, mennyi iot szanunk a gyakorlatokra, s mennyire vagyunk kitartoak.

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.28 0 0 310

Hogy felélesszem a topikot, leírom a tapasztalataimat.

 

Egész nyáron törekedtem arra hogy ne pazaroljam az "energiám". Nem vagyok igazán tisztában semmilyen technikával. A PC izmot próbáltam erősíteni (a pisilőizmot edzettem) Kb. 6 napig tudok eljutni, aztán könnyítenem kell magamon. Most meguntam és kiürítettem magam teljesen, de semmi változás, ugyanannyi energiám van, ha nem több. Nyilván rosszul csinálom, szerintem egy csepp "anyagot" sem sikerült átalakítani energiává...

Leírhatna valaki a Mantak Chia könyvekből a dolgokat.

 

Megjegyzem hogy nő és nemi élet nincs a képben, talán ez lényeges momentum.  

SuperBoy Creative Commons License 2005.06.26 0 0 309
Éledj topik, éledj! :-)
xispix Creative Commons License 2004.10.11 0 0 308

A hétvégén volt 1 tantra tanfolyam. Ha volt valaki, akár most vagy régebben érdekelne a véleményetek.

Nekem sajnos nem jött össze, hogy elmenjek.

Kék Ég Creative Commons License 2004.07.31 0 0 307

Sziasztok! - kis segítség kellene. Kb. 6 éve kaptam egy lánytól egy köbyvet. Osho írt a tantráról. Már akkor is tetszett, ki is próbáltam, de még nem voltam érett rá.

 

Most azonban újra olvastam a könyvet és újból lendületbe jöttem. Ha jól sejtem eddig, akkor az energia szépen meg fogja találni az utat fölfelé, ha nem eresztgetem ki alul.

 

Ez eddig O.K. De az éjszakai magömlés volt szíves keresztülhúzni a számításaimat kb. két hét után.

 

Van valamilyen tanácsotok?  Előre is köszönöm: Kék Ég

Nagy Buddha Creative Commons License 2004.06.01 0 0 306
"Nem hiszem, hogy ha valamit elszurok, akkor orok eletemre "nyomorek" maradok."

Ezt nem is mondtam. Bár ennek is fennáll a lehetősége. A tüdőembólia például rendkívül kellemetlen tud lenni...

Előzmény: csvw (305)
csvw Creative Commons License 2004.05.31 0 0 305
Ha jobban belegondolunk, akkor tenyleg nincs negativ energia. De ettol fuggetlenul tavozhat energia a kezeken at. Mint ahogy Mantak Chi is ajanlotta, ha tul sok energia gyulik ossze bennunk (a magomles elekerulese miatt), akkor a szemeken es a fuleken at eltavolithato.

Ezek szerint, ha a gyakrolatokat rosszul vegzem, akkor negativ hatas lep fel. Viszont ezt a negativ hatast orvosolni lehet, nem? Pl. ha tul sok chi gyulik ossze valamelyik testreszemen es erzem, hogy valami nem stimmel, akkor meg mindig van lehetoseg az ily modon kepzett felgyulemelett energia tovabb armoltatasara. Nem hiszem, hogy ha valamit elszurok, akkor orok eletemre "nyomorek" maradok.

Előzmény: Nagy Buddha (304)
Nagy Buddha Creative Commons License 2004.05.30 0 0 304
Átveszem a kolléga helyét, mert őt letiltották.

És hogyan "távozik" a blokk a kezeken át? Ez hülyeség, ilyen nincs.

"Mi van akkor, ha csak egyszeruen csinalom a gyakorlatokat es kozben nem gondolok semmire?(Azaz tudatosan nem iranyitom az energiat.) Ekkor is vannak mellekhatasok?"

Nem, mert ekkor semmilyen hatás nincs, csak az idődet vesztegeted. Ha hatástalanul gyakorolsz, akkor természetesen nincsenek rossz hatások sem.

(A mellékhatás rossz kifejezés, mert a helyes gyakorlásnál semmilyen negatív hatás nincs. A negatív hatás csak a helytelen vagy nem teljes gyakorlásnál jelentkezik.)

Előzmény: csvw (303)
csvw Creative Commons License 2004.05.30 0 0 303
Szerintem most csak a szavakon lovagolunk.
Szamomra a negativ energia = nemkívánatos blokk.

Mi van akkor, ha csak egyszeruen csinalom a gyakorlatokat es kozben nem gondolok semmire?(Azaz tudatosan nem iranyitom az energiat.) Ekkor is vannak mellekhatasok?

Előzmény: Olvasószem (302)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.29 0 0 302
1. Honnan távozik? Milyen "negatív energia"? Negatív energia nincs, csak nemkívánatos blokk (hiány, többlet, pangás) a meridiánokban. Nagyon gagyi lehet ez a videó...

2. Tüdőembólia, Chi-többlet a tüdőmeridián mentén, a szív túlzott hőelnyelése. A tüdő túlzott igénybevétele gyengíti a májat,s ez kihat a szívre és a vékonybélre is.

Előzmény: csvw (301)
csvw Creative Commons License 2004.05.28 0 0 301
Ok, akkor irok 2 konkret gyakorlatot:

A tisztito gyakorlatok kozul egy, balra fordulok (torzsforditassa) a jobb kezemet magam ele lenditem, a bal kezemet a hatam moge. Majd vissza fordulok alapallasba a karjaimat oldalra kitartom. Majd ugyanez ismetlodik jobb oldalra az ellenkezo karokkal.Ez eleg gyorsan tortenik, egy ilyen oda vissza utem kb.2 masodperc. Amikor a kezemet magam elott oldalra lenditem "elkepzelem", hogy a kezeimen keresztul tavozik a negativ energia.

Egy masik gyakorlat, ami a tudot erositi: Alapallas, kezek elore kitartva, tenyerek lefele neznek. Belegzes kozben a karok oldalra mozdulnak. Tenyerek megfordulnak, belegzes kozben a karok elore mozdulnak. Ez ismetlodik. Belegzesnel az energia a tenyeren keresztul a tudobe aramlik, kilegezesnel lefeler aramlik a tudobol.

Előzmény: Olvasószem (299)
ColinF Creative Commons License 2004.05.27 0 0 300
Balázs!
Szerelmem! Kung fu és Tao tö king Mesterem! Tantrikus szeretők csúcsa!
Hát csak le tudnál neki írni néhány konkrét gyakorlatot a mellékhatásokkal együtt, hát nem! Még a végén tényleg elkezd gyakorolni szerelmem a te útmutatásod nélkül és akkor mi lesz vele?
Előzmény: Olvasószem (299)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.27 0 0 299
Inkább az én negatív kisugárzásomat érezd, mint a helytelenül végzett gyakorlatokét. "Bocsi".

Ha írsz konkrét gyakorlatokat, írok konkrét mellékhatásokat.

Előzmény: csvw (298)
csvw Creative Commons License 2004.05.26 0 0 298
A videoban nagyon keves a szoveg, inkabb csak
a gyakorlatok vannak. Talan en forditottam rosszul: amikor a szerzo azt mondja, hogy imagine, en ugy forditottam, hogy elkepzelni. De persze nevezhetjuk tudatos iranyitasnak is.

Irnal konkretumokat, hogy milyen mellekhatasok lepnek fel? Sajnos ez nekem nem eleg, hogy
"...mindegy, te dolgod..." meg "késő bánat... stb."

Sajnos (meg) nem tudok edzeseket felkeresni, de ez a tema roppant erdekel es szeretnek minel tobbet megtudni rola. Igy nem akarok lemondani a gyakorlasrol.

Legyszi, ha legkozelebb irsz, akkor probalj meg valami konkretumot is irni, ne csak negativ kisugarzasodat erezzem. bocsi.

Előzmény: Olvasószem (297)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 297
"Szerintem az lenne a nagyobb baj, hogyha nem csinalnam a gyakorlatokat."

Ezt nem értem. Miért lenne az baj?

Nem elképzelni kell. Ha ez van a videón, hogy "képzeld el", akkor az gagyi. Megvan a technikája: légzés, izomfeszítés-ernyesztés. Tudatos irányítás. Nem "elképzelés".

"...nem hiszem, hogy karomra valna."

Pedig nekem elhihetnéd. Na, mindegy, te dolgod.

"Eddig semmilyen karos hatasa nem jelentkezett."

Ha majd fog, akkor már késő bánat.

"Neked lepett mar fel valamilyen karos hatas a gyakorlatok vegzese kozben?"

Az elején számtalanszor. Nehéz eltalálni a helyes technikát. De azért van a tapasztaltabb ember (mester, oktató), hogy ilyenkor szóljak neki, és kiigazítsa a technikát. A videokazetta ezt nem teszi meg.

Előzmény: csvw (295)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.25 0 0 296
Ez az igazi neved? Szép, bár felénk ritka.
Előzmény: Olvasószem (290)
csvw Creative Commons License 2004.05.24 0 0 295
Akkor Nei Dan gyakorlatok.
Szerintem az lenne a nagyobb baj, hogyha nem csinalnam a gyakorlatokat. Azzal, hogy elkepzelem, hogy pl. a tudom, majam, stb. megtellik energiaval es ettol jobban fog mukodni
nem hiszem, hogy karomra valna. Hasonlo dolgokat mar csinaltam, de ugy, hogy fekudtem az agyon es elkepzeltem. A Chi Kung annyival masabb, hogy itt legzes es mozgas is van hozzarendelve. Eddig semmilyen karos hatasa nem jelentkezett.

Talpmasszazs -t szoktam magamon alkalmazi (ez hasonlit egy kicsit az akupreszurara), de nagyreszben szakemberrel vegeztetem.

Neked lepett mar fel valamilyen karos hatas a gyakorlatok vegzese kozben?

Előzmény: Olvasószem (294)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.23 0 0 294
Pekingben? Akkor gyanús, hogy humbug az egész, a Mao-ce Tung-féle "eladható" Tai Chi része.

Wai Dan = külső Chi Kung-gyakorlatok (dörzsölés, masszázs, akupresszúra stb.).

Nei Dan = belső gyakorlatok (keringetés, gyűjtés stb.).

Melyik?

"Milyen karos mellekhatasai lehetnek?"

Rengeteg féle. Az élet minden területén. Kár is őket sorolni.

Előzmény: csvw (293)
csvw Creative Commons License 2004.05.23 0 0 293
Dr. Jerry Alan Johnson az oktato, 24 evig tanulta a Chi Kung -ot Pekingeben a Pekingi Chi Kung Tudomany es Kutatas Egyetemen.

Sajnos nem tudom, hogy ez Wai Den vagy Nei Dan gyakorlat, ezekrol meg nem hallottam.

Persze ezzel nem jatszok, nagyon is odafigyelek a gyakorlatokra es ha erzem, hogy baj lenne, akkor ugyis szuneteltetnem

Milyen karos mellekhatasai lehetnek?

Előzmény: Olvasószem (292)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.23 0 0 292
Egyszer megjárod!

Nem lehet ezzel játszani. Kinek a videója alapján csinálod?

Wai Dan vagy Nei Dan gyakorlatokról van szó?

Előzmény: csvw (291)
csvw Creative Commons License 2004.05.23 0 0 291
Szia Olvasoszem!

Elolvastam az altalad ajanlott topic mind a 776 bejegyzeset. Hat ra is ment a hetvegem, de megerte.:) Koszi a tippet.

Igazat adok abban, hogy nem ajanlatos a Tai Chi -t , vagy egyebb gyakorlatokat konyvbol, videobol tanulni. Itt energiakrol van szo es ha az valahol megreked, akkor ott fajdalom, vagy egyeb karos dolog keletkezhet. Hasonlo dolgokkal mar regota foglalkozok (agykontrol, meditacio, testelhagyas, tudatos alom, stb) ezert ugy gondolom tudok magamra vigyazni. Lelkileg is kiegyensulyozottnak erzem magam ezert ezek a technikak nem valnak karomra. Persze, ha letargikus allapotban csinalnam eeket a gyakrolatokat, akkor ezek az erzesek megerosodnenek es talan becsavarodnek.

A Chi Kung -os video egyszeru gyakorlatokat mutat be. A gyakorlatok (30 perc) vegen nagyon jo kellemes erzes jarja at a testem, nem hinnem, hogy ez veszelyes lenne szamomra.

Egyik nap erzetem lefekves elott, hogy tul sok energia gyult ossze a fejemben, alig birtam elaludni. Persze csinaltam gyakorlatokat, hogy az energiat levigyen es keringeressem. Meg ugyebar a sporttal is sok felesleges energiatol meg lehet szabadulni. :)

Előzmény: Olvasószem (288)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.22 0 0 290
Ostoba.
Előzmény: Törölt nick (289)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.22 0 0 289
Szerintem meg ne járj el edzésre, mert akkor meg az agyad károsodik.
Olvass utána Olvasószemnek, majd meglátod, miről beszéltem. Rajta már látszik, kórosan.
Előzmény: Olvasószem (286)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.21 0 0 288
A videó nem igazít helyre, ha valamit rosszul csinálsz. Ha pedig helytelenül gyakorlod a Tai Chit vagy a Chi Kungot, maradandó egészségkárosodáshoz vezethet.

Én lebeszélnélek a videós-könyves "tanulásról". Ez nem főzés vagy barkácsolás...

Előzmény: csvw (287)
csvw Creative Commons License 2004.05.21 0 0 287
Szia Olvasoszem!

Toltottem le a netrol Tai Chi videokat. Egy Tai Chi mester mutatja be a mozdulatokat es minden mozdulatnal elmegyarazza, hogy mire kell figyelni, hogy epul fel a mozdulat. Szerintem ez
alapjan egesz jol el lehet sajatitani a gyakorlatokat. Persze ha komolyan gondolnam, jarnek edzesekre, de sajnos ido hianyaban erre nem lesz idom. Ezert inkabb Chi Kung gyakorlatokat csinalok. Ez sokkal egyszerubb mozdulatokat tartalmaz mint a Tai Chi es ugy gondolom ugyanolyan hatasos. Nagy szerepe van a legzes, a mentalis kepek es a mozdulatok osszekapcsolasanak.

Mindjart utananezek, az emlitett topicban a multiorgazmusos tapasztalatodnak.

Előzmény: Olvasószem (286)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!