Szívesen megtanítanék bárkit erre a gyönyörű játékra, mert sokszor nem jön össze a kellő létszám egy-egy partira nálam, de akik vannak, kivétel nélkül fantasztikus emberek. Aki már játszott Paskievics-féle tarokkot, pillanatok alatt meg tudja tanulni az illusztráltat, amit mi játszunk a XX. kerületben. Mivel én már nyugdíjas vagyok, rugalmasan tudok alkalmazkodni a tanítást illetően (amiért természetesen nem kérek pénzt), a partik viszont kötöttek a többiek miatt: keddenként és/vagy péntekenként délután szoktunk játszani. Akit érdekel, kérem, hívjon minél előbb a 30/651-8964 számon!
Éppen most vettem fel a kapcsolatot Vöszivel, holnap megtanítom az illusztrált tarokkra, és ha van kedve, akár csatlakozhatna is 1/2 5-kor nálam. Egyébként van még 2 tag, akik már rutinosak, tehát távlatilag már öten is lennénk, de a holnapi nap valószínűleg még csak tanuló alkalom lenne, mert az egyik tag nem ér rá. A másik tagot elhívhatom, de csak akkor, ha mindannyian ráérünk. Telefonszámom: 30/651-8964
Én ugyan nem vagyok Vöszi, és csak egyedül vagyok, tehát a +2 emberre szükség volna. 30 éve sokat játszottam Paskievicset, azóta egyszer-kétszer. Innen az illusztrált, ha nem is megy kapásból, de gondolom, megtanulható. Ha így is érdekel, én szívesen csatlakoznék a társasághoz.
Bár elég régi az utolsó bejegyzés itt a fórumon, azért próbálkozom. Most szűnt meg a kis csapat, akikkel hetente játszottam illusztrált tarokkot itthon, Pesterzsébeten. 1 vagy 2 embert talán tudnék hozni, ha lenne negyedik játékos. Bárkit szívesen meg is tanítok, ha szükséges, de nagyon elkeserít, hogy pont most, amikor végre nyugdíjas lettem és tudnék rugalmasan alkalmazkodni mindenkihez, vége lett az egésznek. Remélem, akad valaki, aki örülne nekem. Amúgy zeneiskolai ének-szolfézstanár vagyok.
Bocsánat,de nekem közbe kiderült,hogy ezen a szombaton dolgoznom kell. Ha jó a péntek vagy a vasárnap délután mindenkinek,akkor részemről nincs akadálya.Mire gondolsz jól megközelíthető hely alatt?
Jó a szombat, csak lássuk, hányan vagyunk? Ha nagyon kell, talán tudok hozni egy embert, de valami jól megközelithető helyen legyen, mert ő messziről jönne.
Nem vesztem el, de még mindig nem vagyok társaságképes! Remélhetőleg a jövő hét végén, már jól leszek! Érdemes szombatban gondolkodni? Egy embert valószinüleg tudok hozni!!!!
Én budai vagyok,a Margit krt. közelében lakom,természetesen házhoz megyek,ha tudom hova kell mennem.Talán a péntektől vasárnapig tartó időszak egy napja lenne az ideális,de rugalmas vagyok.
Kedveseim, bárkit boldogan megtanitok, és a XIV. kerületben lakom, és nagyon messzire nem mennék innen, irjatok, ki hol lakik, kinek milyen nap, időszak lenne jó!
Szeretném megtanulni ezt a játékot, már régóta vonz, de egyedül nem megy....Segítenél? Egy partnert még tudok hozni magam mellé. És ha lenne, aki oktatná, nálam rendszeresen összejöhetnénk.
Nagyon szívesen tarokkoznék.Valamikor jó pár évvel ezelőtt volt egy társaságom,de sajnos felbomlott és azóta nem játszottam és ezáltal felejtettem.Paskievicset játszottam.Örömmel csatlakoznék egy társasághoz,akiknek van türelme a kezdőhöz.
Kezdő Paskievics partihoz keresünk egy vagy lehetőleg két embert, tudásszinttől függetlenül. Mi most kezdjük a játékot, és nagyon örülnénk egy gyakorlott játékosnak, de csak akkor ha nem zavarja, hogy a kezdők lassabbak. :-) A Nyugatitól gyalog 5 percre levő lakásban tervezünk játszani.
Kedves FGYKK! Nagyon örülnék, ha csatlakozhatnék egy jó csapathoz, akár ötödikként is, hiszen külön osztóval kényelmesebb is a játék. Tel: 06306518964, email agota.antal60@gmail.com
57 éves budapesti zenetanárnő vagyok, és keddenként járok egy tarokk-klubba, a Mátyásföldi tarokk klub a facebook-on is megtalálható. Sajnos a vezetőnk épp most vesztette el a feleségét, de novembertől ismét köztünk lesz. Itt mostanában nincs tanfolyam, de szívesen segítek megtanítani a játékot. Játszanék hétvégeken is, csak ehhez kellene még néhány játszótárs.
nincs igazán. Azt sem tudom, mert nem követem annyira, hogy Pesten van-e (nem megy a honlap, az újság, eredmények se frissültek), de erről tudod kit kell kérdezni, mi a helyzet.
Én külföldön vagyok hosszabb ideig, csak Á.Jani maradt egyedül, aki igazából royalos volt, a többiekkel kaisert nyomtunk, de most nincs ki a 4 ember a huhizáshoz se.
Nagyon szívesen megvitatjuk, megmutatjuk, hogy miben más, amit mi játszunk. Ha egyszer hajlandó eljönni Budapesten közénk, játszhatunk is 1-2 órát. :-)
Komolyan érdekelne, mitől hülyeség az ottani? Én vagy 30 éve játszom ezt a játékot, számtalan formájában, ismerem az összes könyvet, írtam is egyet, pesti klubokban is jártam, megbírkozom lélekben néhány házi szabállyal is - pedig ott aztán vannak baromságok, de nem tudom mit találtatok ennyire rossznak.
Bevallom, a klasszikus paskievicsezés (pláne ortodox módon duplajáték nélkül) pár bemondással és az állandó hármas tulikkal 3 forintért engem sem hoz lázba, de a legtöbb helyen azért egy szórakoztató illusztráltat játszanak. A hivatalos "versenyszabály" is ilyen az egyik klubban.