Nagyon negatívak a kollégák, de miért ne sikerülhetne?
Pálinka van a kredencen, 235 euro van a párnacihában, az akarat is megvan, miért ne indulhatna? Hátha büszkék lehetünk rá, mert az elismerés egy része a fórumnak, nektek, nekünk is szólna!
:)) A saját vonalamat figyelembe véve és az eddigi versenyeken való elért eredményeim visszaigazolásaival hol is tartok én úgy vélekedek...hogy kb...bő 1 év kell még hozzá és már én is bemernék valószínű nevezni az Ausztriai Destillata neves Nemzetközi versenyre mint magánfőző. Addig viszont úgy érzem hogy még 1-2 vonalon tovább kell képeznem a szakmai tudásomat. Inspiráció pedig van miért tenném......:)) Kihívás-elismerés-ismeretség...stb... "Hab lenne a tortán,égő gyertyával a közepén"
FBS simán megfogja, 60cm hosszon a hőtágulás különbsége 60-70fok változásnál a 2 tized millimétert sem éri el, semmi, azt a rugalmas ragasztó megoldja. (0.18mm)
Két különböző anygnál (réz és saválló ahogy mondod) szerintem nem fogja együtt diletálni ott külső lemezen, és az első főzés alkalmával szét fog válni szerintem.
Mi lent voltunk személyesen,a hölgy aki adminisztrálja a dolgokat nem győzi,mert most most küldi, viszi,szinte mindenki. Olyan az iroda,mint a porcelánbolt.
Sőt pont mikor ott voltunk olyan problémák is voltak,hogy a bérfőzési lap másolatán nem volt olvasható a pecsét,regisztrálva volt,de nem töltötte ki a neten az oldalt,ezért telefonálni,nyomozni...,közben telefonok tömkelege jött.Mi is ott vesztegeltünk ilyenek miatt 1,5 órát 14 mintával ketten.Már kicsit feszülten,de kitartóan.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: