Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Persze csinálok róla egy filmet, ahogy felelősség teljes arccal tömöm bele a vadkendert a műhelyben a sörös hordóba, leszármazottaknak és kételkedőknek majd legyen min vidulni! :)
Próbáld ki, az a legegyszerűbb! Homeopátiás szerek működnek úgy, hogy prevenciós jelleggel, rendszeresen, kis dózisú allergén virágpor keveréket adnak a páciensnek, már jóval az igazi támadás előtt, így készítik fel az immunrendszert. Szép zöld lesz a párlat, már azért megéri! :)
Arra gondoltam ha édességipar a felhasználó akkor jó lehet a cefrében is.Lehet rossz a gondolt menetem de mivel öcsém hozza sokba nem kerül :-)..Ha mégsem válik be akkor maradok a hagyományos Kabainál.:-)
A szirup jóval olcsóbb (kg. szárazanyagra vetítve is), mint a kabai napfény. Viszont azt tudnod kell, hogy a glükózszirupot kukoricakeményítőből gyártják.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Ha azt kutatod, hogy miért lett annyi pálinkád, amennyi, a legjobb, ha ott kezded, hogy a fa déli vagy északi oldaláról kaptad-e a gyümölcsöt. Hogy másnak mennyi lett, mindegy, nem mész vele semmire. Az összehasonlításhoz az kell, hogy valaki főzzön a cefrédből, ebből megtudod, hogy a főzéskor vesztesz-e valamit, de sztem. ez nem jellemző, ami nem fő ki, az már a cefrében sincs benne. Ha a reggeli doksiból megfogadod a technológiai lépéseket és nem szereltél vonatkürtöt a főződre, akkor annak az alkoholnak ki kell jönnie.
Pont arra akarok rávilágítani hogy nem lehet a kihozatalt számolni. Gyümölcs, évjárat, cefrézés, főzés mind befolyásolja. Törekedni kell a tökéletességre. Ha mindent a tőled elvárható legjobban csináltál akkor annyi a kihozatal.