Gondolom akkor ez spéci lapszűrő ugye? Én nem gondoltam semmi komolyra, csak egy kis szűrőre amin át tudom csoroggatni az anyagot.
Ez 0.1mikronos, 30db/csomag és 6eFt. Egyszer használom és eldobom. Söröshordók vannak nekem alul felcsapolva, csak ra kellene húzni egy db csövet és kész. Ha jó lehet ez a szűrő.
Jelenleg papírt használok, de "sok" a veszteség. :D
Te a főzdédben hány mikoronos szűrőn engeded át a pálinkát mielőtt kiado a berfőzetőnek? Mekkora lenne ideális, hogy minden úszó lebegő dolgot leszűrjön? Venni akarok egyet ami fém vagy műanyag alapú... Köszi!
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Ez egy nagyon jó kérdés, már én is gondolkodtam rajta és szerintem ágyas pálinka esetén nem jó értéket mutat a fokoló, hiszen az ha jól tudom a sűrűség különbség alapján működik, a gyümölcsös lé meg sűrűbb mint a sima víz. De lehet nagyon félregondolok valamit.