Értem ,szóval a meggy a titok! Nem csoda ,hogy nekem a körtével nem megy !:-) Érdekelme a másik oldala , a fűtés miatt ,nem tudom elképzelni ,vagy gázzsámoly simán alá?
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Én most kezdem a szakmát. Nagyon sokat tanulok belőle... Ezúton is köszönöm a szerzőknek , és a fáradhatatlan linkelőnek.. ,,,, Ez legyen a fórum bibliája ,,,,
Nem nekem kell megköszönni,hanem: Snapszmester,Nabiti,Miklós1 -nek,hogy ilyen "szájbarágósan" összefoglalták a pálinkafőzés tudományát! VF1-nek köszönjük,hogy ezt mind egy csokorba szedte és megosztotta velünk! De tudjuk,hogy sajnos már nincs velünk! Átvettem a linkelést (Regge-link) (itt tanultam meg jó pálinkát főzni,mindent az"öregeknek" köszönhetek) és úgy voltam vele,valamit csak tudok visszafele nyújtani..... Ezért linkelek én!