Én azt mondom neked hogy alkalmas !! > bár nem abban a formában ahogy van !!
ha jól tudom az kb 25 literes - ebből tudsz csinálni egy 15 literes főzőt úgy hogy elvágod ott ahol épp a 15 liter van -készítesz rá peremet a felső részére is egy peremet az lesz a sisak a két hegesztett peremnél csavarokkal vagy rugós szorítóval
össze lehet fogni (persze közé tömítés ) ahol a szóda kijött ott csatlakozhat a pára cső és már csak egy hűtő kell és van egy kis házi pálinkafőződ - ez kezdésnek nagyon is jó lesz :-)
Már több mint fél éve követem itt az eseményeket, anélkül, hogy hozzászóltam volna.Párszor majdnem írtam, de úgy gondolom egy bejáratott társalgásba ismeretlenül nem illik beleugatni (főleg nem köszönés nélkül ).
Ha csendesen is de sokat tanultam,tanulok tőletek.
A pálinkával már megismerkedtem,most a főzésével is szeretnék(eddig csak főzettem).
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy kérdezzek .
Pálinkafőzőnek alkalmas a rozsdamentes szódásballon ?
(nem akarok ipari méretekben főzni.)
Köszönöm, hogy elolvastátok és az esetleges tanácsokat .
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Nagyon jó lenne,ha minél több embert sikerülne "megtéríteni",sok ember (főleg az idősebb korosztály) nem ismeri a fórumot,nem is neteznek és hatalmas téveszmében vannak(tapasztalatból tudom).Egy ilyen előadás nálunk biztosan megtöltené a kultúrházat.
Azért nagy csodára ne számíts, a Miklós féle 1X1 is kábé ezt tartalmazza, csak élőszóban sokkal hatásosabb. Ő egyébként folyamatosan fűz minket, hogy tegyük meg ugyanezt az ország más részén, folyamatban van a szervezés.
Köszönöm,elsőre nekem is ezt dobta ki a gugli,de tanulni ezekből sokat nem lehet(csak általánosságok),ha szent küldetés,nagy misszió, amit csinál,akkor az ne csak arra a három dunántúli megyére korlátozódjon.Az előadások elférnének a "jucsubon",ha a belépő úgyis ingyenes.