Én tekertettem vele 18mm-es átméröjü 1mm-es falu saváló csövet, és ha nem is tökéletesen, de jól megoldotta. Főleg ahoz képest, hogy mindeki még a kereskedők is lebeszéltek róla, mondva hogy nem fog sikerülni, meg fog törni.
Pedig szerintem éppen a pontos hőmérséklet mérés lenne fontos. Valami labor műszerrel, ami 0,01 Celsius fok pontosságú (digitális), mert 0,1 fok is sokat számít, valamint mérni kellene a forralt elegy hőmérsékletét is, nem csak a gőz térét.
Egyébként 3-4000 Ft-ért kaphatók 0,1 oC pontosságú digitális hőmérők (Miklós1 ) , de azokból én 3 db-ot vettem, néhány hőmérséklet ponton összemértem őket, kettő azonosan mutatott mindig, a harmadik 0,3 fok eltéréssel jelzett, na abból lett az olaj hőmérő.
Köszönöm,hogy ezt írtad! De a nick nevemre biztos nem veszem fel,mert nem én gyűjtöttem össze!Tényleg köszönöm! De én Tőletek tanultam meg pálinkát főzni,és szerintem ez a minimum! Lehet rosszul fogalmaztam de,vannak,lesznek újoncok (mint voltam én is) akik tanulni szeretnének! Remélem nem köpködnek le!
Észre sem vettem, hogy lemaradt, nekem már evidens, hogy ez a Te linkgyűjteményed, szerintem megérdemled, a szorgalmas belinkeléseid miatt. Minden tiszteletem VF1-é, de előbb-utóbb túl kell lépnünk ezen, és át kell iratni a nevedre. Persze mindig meg kell emlékeznünk róla, de ez az élet rendje.
...szerencsére ez nem mindíg igaz...a hétvégén, egy korodbéli "bácsi" elesett a saját házában és combnyaktöréssel feküdt az ágya mellett, étlen szomjan, mire rátaláltak...
...most már túl van az életveszélyen...talán jó őrangyala volt...