Csak nehogy úgy járj , mint akinek a hátából szeleteltek! Nem tehetek róla, nekem akár trollkodhatnak, kiosztom a fejét oszt jól van, de ez az árulkodás, olyan ovodás dolog...Mondom nem tehetek róla:-))
Olyan hálón törd át, amit a mezőgazdasági boltokban kapni a fiatal fák törzsére. Hogy milyen sűrű legyen a háló? Vegyék ki pár magot és vidd magaddal a legkisebbet. :-) Én is így tettem.
A lekvár sűrűségű cefrét mindenképpen hígítsd. Nekem nem volt túl híg, nem égettem oda. Biztosan sikerülni fog, neked is, és nagy örömöd leled majd a végeredményben, mert nagyon illatos a produktum.
Kérdés nélkül is választ adtál... kiváncsi lettem volna mennyit küzdöttél a paszirozással, de látom megszenvedted te is rendesen. Napok óta tolom magam előtt a feladatot, hogy a 15 kg kökényt paszirozzam, egyszerűen nincs munka után ennyi időm, de ma megcsinálom bármeddig is tart :) !
Ha főzés előtt kapásból felöntöm 10 L forró vizzel, akkor talán nem lesz leégés... mit gondolsz?
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Ha ismernél, tudnád, hogy alapvetően "cukrozás ellenes" vagyok. Idén a barackomnál tettem egyetlen kivételt, de hiba volt, ami erősíti a szabályt. Nem csak cukor, meg gyümi van...
Nem elég széles a látóköröd.:-) (Jah, humorérzékemet rég kifőztem, sokat is adott, főleg ha belém kötnek, ok nélkül, akkor a legtöbbet.)
Egy sima átengedés a pálinkás demokrácia(és dinasztia) lábbal sárba tiprását jelentené. Snapszmester elvitte előlünk(kezdők elől) a 10 millás medansze megszerzésének lehetőségét és dicsőségét. Mester ide, mester oda, küzdjön meg! :)
Ellenállásra szólítom fel a tanulók széles táborát! :D