Hát itt senki sem árul sem pálinkafőzőt, sem a produktumát. Gombászoknak még a végén igaza lesz. Ezt a cikket már olvastam valahol, csak nem találtam meg a linkjét, és nem akartam farkast kiabálni. A Nagy Testvér figyel! Ennyit a bírósági határozatról. (De jó megbüfiztet ez a kis görögdinnye párlat.) :)
Idáig még sikeres volt, mert minden főzés előtt tisztára fújom a csövet, mert csak úgy nem folyik ki belőle az anyag. De a mostani finomításra megycsinálom. :)
A második kérdésnél valami hibádzik, vagy nekem volt sok az otelló bor. Ha elválasztási hiba miatt üjratisztázol és egybe veszed az EP-UP-KP-t, akkor ismét reprodukálod azt a hibát, amit ki akarsz javítani. vagy én értem rosszul?
Áááá ezzel nem tökölök. Kiforrasztom, a "vedérbő" aztán rakok egyet bele az 1x1 útmutatásai alapján. Egyébként a 1/2"-os menetet már én bütyköltem rá "gyorsba", hogy tudjam használni, nehogy outra menjen az alma cefrém. A haverom klímás, veszek tőle 2m 12-es csövet, és majd szépen belehajtom. Hamarabb meg leszek vele, mintha ezzel kínlódnék.
le vágod és teszel rá egy tömszelencés fittinget réz vagy saválló - a kereskedelemben kapható - ha nem akarsz forrasztani vagy nincs megfelelő alkalmatosságod !
Szegény apám csinálta valaha, nem ilyen volt a kivezetése, még emlékszem suttyó legény koromból, csak aztán valami miatt ilyenre alakította gyorsba, hogy később majd rendbe hozza. Aztán úgy maradt erre a "pár" évre. :D
Mondjuk az nem hűt, de egyből látom, ha esetleg leáll :) A törkölyt bő lére szoktam hagyni (nem préselem, csak kicsurgatom + főzés előtt egy kis víz), úgy nem olyan vészes, elnyöszörög vele a keverő.