Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Gyakorlatilag ugyanúgy csináltam mint akármelyik másik gyümölcsből, egyébként meg snapszmester leírása alapján, illetve ha a keresőbe beírod a narancs vagy mandarin szót akkor itt a topikon belül elég sok infót találsz.
Nekem nem volt keserű a cefre valószínű azért mert kevés fehér hártya került a cefrébe a kanalas módszer miatt, illetve lehet, hogy részben gyümölcs függő is a keserű íz.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Szia kezdö kotyvaszto !!! Kösz a válaszod én a kis alföldön lakom náluk jó a minöség menyiség de nem aszt kel követni amit a gyárto hablakol amit te tapasztalsz de ha kel szivesen segitek alapanyag téren ha érdekel a töbi privát @mail-on szia jo szeszfokot!!!
Ez minden év végén és év elején előjön, mint téma. :)
A törvény azt határozza meg, mennyit főzhetünk évente háztartásonként, azt nem teszi kötelezővé, hogy ezt meg is igyuk december 31-ig. Bár szép feladat volna és érdekes munka szilveszterre. :)