Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Big_Boy_89 3 napja Creative Commons License 7416

Szeva, dettó ugyan az mint a többi hidro bár talán a BM nek a hydromax sorozata jobb mint a sima BM hosszútávon a pumpások panaszkodnak h csökken a cerka keménysége én most akartok majd egy BM Hydromax X30 at jelenleg BIB hangert használok de ismerem a pumpákat is igaz a swaját cerkámon még nem tapasztaltam.

Előzmény: nyaxi00 (7415)
nyaxi00 5 napja Creative Commons License 7415

Olvastam most nemrég jelent meg a Penomet nevű hidropumpa, kb. azt írja magáról ,mint a Bathmate, csak kevesebbe kerül. Néztem fórumokat, videókat jutubon, de angolul nem tudok, a diamond shopban kapható most 20 ezerért. Valakinek van róla valami tapasztalata?

Big_Boy_89 okt. 17. Creative Commons License 7414

http://www.bibhanger.com/forums/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=131 itt van az tükör és a kitapintós teszt remélem tudsz angolul........

Emitt meg a LOT ez a loss of thig back a farkqad lefelé lóg ez a 6 óra felfelé a fejed felé 12 óra egyenesen merőlegesen a testedre az a 9 óra fogod a farkad és 12 órától indítasz elhúzod a farkad 12 órába rászorítasz egy PC izom feszítést érzed h a farkad visszahúz mész lefelé 12 11 10 9 óráknál mindnél csinálsz egy egy pc izom szorítást ahol a hátrahúzás megszűnik az a LOT od minél magasabb óra szám mellett tűnik el a hátrahúzás annál többet tudsz tépni a felső tartó szalagokon a BIB hangerrel az enyém 8 körül van de általában 7 fél 8 tól kezd eltűnni nagy átlagba de mindenképp ülve comb közé kell lógatni hónapokig azt ha a LOT od magasan tűnik el akkor mehet másik irányba mondjuk 12 órába a 6 helyett kb ennyi.

Előzmény: neved? (7412)
Big_Boy_89 okt. 16. Creative Commons License 7413

a korod azért volt lényeg mert ha 20 alatt lettél volna max 24 ig akkor az a növekedés nem az edzésnek lett volna köszönhető ahogy az enyém sem. Bib mellé nos szokták ajánlani ezt a theraband ot vagy mi a frászt ezzel kell körbe tekerni kissé komfortosabb lesz tőle a viselés én nem használok hozzá semmit hús pé akkor nehezebb dolgod lesz fej felé csak akkor kell ha a cömb közé lógatás ami az ELSŐDLEGES már nem hoz többet ehhez vannak teszek... Holnap előkeresem neked a teszteket sokat segíthet.

Előzmény: neved? (7412)
neved? okt. 16. Creative Commons License 7412

Köszönöm a linket! Lehet hogy van az már 4-5 év is! A fene tudja hogy mikor találtam rá erre a fórumra, de lehet máshol olvastam elsőnek a jelq-ról...30 leszek nem sorára és húspéniszem van.

 

Még néhány kérdés:

 

A Bib hanger-en kívül érdemes még rendelni valamit rendelni erről az oldalról? Kell még valamit beszerezni hozzá külön? Fej felé valaki szokta valaki nyújtani a szerszámot?

Előzmény: Big_Boy_89 (7411)
Big_Boy_89 okt. 15. Creative Commons License 7411

http://www.bibhanger.com/order.htm innen tudod a BIB et beszerezni kissé borsos az ára és hidd el nem mindig kellemes a viselése de talán ez az egyetlen ami képes elég erőt kifejteni ;) 3 év alatt 2 centi.... elárulod a korodat?

Előzmény: neved? (7410)
neved? okt. 15. Creative Commons License 7410

Sziasztok!

 

Szeretném elkezdeni a nyújtást BIBhanger-el. Az lenne a kérdésem hogy honnan tudnék beszerezni egy ilyen készüléket és hogy pontosan hogyan kell használni? Megköszönném, hogy ha valaki leírná, mert semmi kedvem visszaolvasni. Cserébe természetesen beszámolnék az eredményimről.

 

A növelésről meg csak annyit hogy én két centit növeltem kb 3év alatt és összevissza jelq és nyújtás saját kézzel, ilyen 1-2 hónapos tréningeket csináltam a három év alatt kb 6x.

 

Most szeretnék nyújtani, mert a mostani hosszával nem vagyok megelégedve, mondjuk a vastagságával sem :) De most mivel kezdem újra a testépítést, tisztán táplálkoznék plusz kiegészítők ( tömegnövelők, fehérje, vitaminok ) én nagyon bízok még 1-1,5 cm hossz növelésben. A jelq-val kapcsolatban meg azt vettem észre hogy kb soha nem kéne abba hagyni, mivel sokkal vastagabnak és eresebbnek hat a cerka ha folyamatosan nyúzzuk, persze csak módjával hogy az erekció kárára ne forduljon.

 

Üdv,

Big_Boy_89 okt. 14. Creative Commons License 7409

Bocs a duplázásért katasztrófa ami itt megy mi óta nem jártam erre. Azért jöttem vissza mert lassan 5 év várakozás és némi edzegetés után úgy döntöttem az igazság próbaköve a kísérlet elkezdtem comb közé lógatni 6kg súllyal a BIB hanger segítségével. A különbség, hogy nem fogom most abbahagyni mert ez már nem arról szól h növeljem a cerkám hanem arról h cáfolható e amit a világ összehordott erről a dologról befogok nevezni egy pumpára is nemsokára HYDROMAX X30 ra ajánlatokat nem kérek újat veszek ha veszek köszönöm, szóval saját magam leszek az eszköze ennek a lepelnek a lerántására 5. napom h folyamt használom 5-10-15 percekre teszem fel a szettek száma 2-4 közt szokott lenni naponta igyeksztem bírni

súlyt majd emelek egy kilót nemsokára jelentkezni fogok a beszámolókkal akinek kérdése van vagy kételyei nyugodtan kérdezzen itt a fórumon emailozásokba nem megyek bele ha nem muszáj mint mondottam ez már nem a növelésről hanem a cáfolható nem cáfolható kérdése ! Üdv mindenkinek.

Big_Boy_89 okt. 14. Creative Commons License 7408

Szia nem is értem mit reméltél holmi kapszuláktól én több mint 4 éve foglalkozom a témával de eszembe se jutott tabletta formájába várni a csodát itt két dolog van ami segíthet az egyik a BIB hanger jó sok kilós lógatás comb közé ami tépi szaggatja lassan a tartó szalagokat illetve a pumpa félék amik átmeneti hatással bírnak hosszú távon valakiknek az erekciója is hervadozni kezdett hogy növel e valamit háááát talán ez 1 dimenzió helyett 3 dimenzióba fejti ki a szövet tágítást MINDEN MÁS MESE HABBAL NEM LÉTEZIK VAGY NEM MŰKÖDIK ÉVEK MÚLTÁN SE ;) Üdv

Előzmény: Siposg1 (7405)
Siposg1 okt. 14. Creative Commons License 7407

Mázlista! :)

 

Nem javította, szerintem nem változott semmi sem.

Előzmény: Daywalker1 (7406)
Daywalker1 okt. 14. Creative Commons License 7406

Nekem nagyon bejött. Már háromszor tekerem a derekamra...

Egyébként az erekciót javította ?

Előzmény: Siposg1 (7405)
Siposg1 okt. 13. Creative Commons License 7405

Sziasztok!

 

Okulásképp: 6 hónap Sitegain után az eredmény nulla, azaz 0 centiméter. Maradt 14,5 cm. MOst kipróbálom a Gnetics Extendert, a remény hal meg utoljára! :)

Big_Boy_89 okt. 13. Creative Commons License 7404

Amennyire régi motorosként én tudom a vákuumos módszerek ide vezetnek egy idő után h nehézkesebb az erekció de talán azért mert kitágul annyira a pénisz szövete h csak nagyobb nyomású vér tudná a nagyobb faszt ugyan olyanra keményíteni én erre tudok gondolni PC izom erősítés nem ártana mellé mert hülye példa de kocsin se emelik a turbó nyomást nagyobb intercooler meg stb nélkül.

Előzmény: nyaxi00 (7403)
nyaxi00 okt. 11. Creative Commons License 7403

Használtam sima levegős pumpát, és azt vettem észre, hogy pl ha egy hónapig rendszeresen hasnzálom, heti öt alkalommal, 30 percig, akkor utána már vagy feláll, vagy nem... tehát kb. nem okoz impotenciát, mert valamelyik este háromszor is jó tudok lenni, valamikor meg abszolút nem áll fel.... kíváncsi lennék, másnak is volt ilyen problémája? Most abbahagytam egy hete, bármikor képes vagyok a szexre.

És bathmate-tel valakinek volt ilyen gondja?

Priapos okt. 11. Creative Commons License 7402

A hímvesszőben az androgén receptorok érzékenysége a pubertás lezárulásával megszűnik, de vkinek ez a folyamat akár 18-20 éves korában történik. Az androgén hormonok felelősek a másodlagos nemi jelleg kialakulásáért. A pénisz növekedéséért pl. a dihidrotesztoszteron (DHT) és a növekedési hormon.

Az lenne a csoda hogyha ezeket a receptorokat újra érzékennyé lehetne tenni. A DHT gél helyileg is hat, ezért is használják a férfiak mellében ösztrogéncsomók megszűntetésére. Mivel az említett gélt csak Franciao.-ban patikákban vényre lehet beszerezni, ezért az itthoni hozzáférhetősége eléggé kérdőjeles. Erre írtam alternatívaként a házi mixet, amit nem olyan nagy ördöngősség elkészíteni. De tehetsz bele t#sztoszteron port is ( bázist, nem észtert!) és készíthetsz 100-150 mg teszt*szteron/ml tartalmú krémet aminek elméletileg az 50-60 %-a hasznosul bőrre kenve. Ha előtte dimetil szulfoxiddal bekenjük a bőrt, akkor a hatékonyság javul. 

Előzmény: Big_Boy_89 (7401)
Big_Boy_89 okt. 10. Creative Commons License 7401

Elég rég jártam erre, röviden mire jó a kenőcs gondolom csak közvetetten segít nem közvetlen leírnád röviden ha megkérlek szépen kösz.

Előzmény: Priapos (7400)
Priapos okt. 6. Creative Commons License 7400

Azoknak akik lázasan keresnek Andr@ctim kenőcsöt (szinte beszerezhetlen), létezik alternatíva. Elég kacifántos beszerezni az összetevőket, de nem lehetetlen. Szóval kell rendelni androsztanolon-t (DHT) por alakban. Keresőbe beütni hogy Androstanolone powder. Mondjuk itt:

http://www.hormonespowder.com/html/product/2013-7-29/260.html

 vagy itt

http://www.buyrawsteroid.com/sell-1086984-buy-usp32-standard-raw-steroid-androstanolone-powder-for-bodybuilders.html

Aztán kell az átvivőanyag: http://phlojelultra.us/Order.html

100 ml-hez kell 10-15g por + 10ml oliva olaj. Sokan készítenek transzdermális teszt$szteron krémet maguknak, olcsóbb és hatékonyabb formában mint az Andr@gel és társai.

Ha valakit érdekel a téma akkor beüti a keresőbe hogy: phlojel testosterone recipe

A phlojel hasznosulási rátája 50% körül van, a legmagasabb most a transzdermális vivőanyagok közt.

Ezt azért pötyögtem be mert sokan keresték a fent említett kenőcsöt.

klito okt. 5. Creative Commons License 7399

Csak egy gondolat. Elégedjetek meg a farkatok méretével' vagy vegyetek egy BMW-t./nem lehet 2 napnál öregebb./ Vagy keressetek egy NŐT, aki azért szeret aki vagy.

Artúr99 okt. 5. Creative Commons License 7398

Hello.

Szeretném meg kérdezni hogy a Proextender milyen hosszúságra képes maximum nyújtani,és mennyire be vált,vagy hatásos?

A hydropumpa jobb mint a proextender?

nyaxi00 szept. 24. Creative Commons License 7397

Nagyon érdekelne, használt már valaki Bathmate-t és sima hagyományos levegős pumpát? Nekem van egy ilyenem:

http://szeresdmagad.hu/power-pump-peniszpumpa-vibracioval

 

1 hónapja használom egy kicsit intenzívebb a merevedésem, és talán már lankadt állapotban is látszik egy kissé, de érdekelne, hogy aki mindkettőt használta, mi a véleménye a kettő összehasonlításáról? Csak hogy feleslegesen használom kb. ezt és pazarlok el fél évet, mert a Bathmate sokkal nagyobb eredményt hoz tartósan is, vagy igazából mindegy? Előre is köszi :)

Roland 99 szept. 24. Creative Commons License 7396

Eladó VEP készülék!

 

 

Érdeklődni e-mailben lehet!

 

arki.roli@mailbox.hu

 

amexinka02 szept. 23. Creative Commons License 7395

 

Sziasztok, azt hiszem találtam egy új terméket a pénisz növelésére.

 

Stealth Hidden Power

 

http://www.stealthformen.com/

 

 

Bár lehet hogy már sokan láttátok ezt esetleg valaki már vett is belőle és kipróbálta?!

 

Mindenesetre szeretném ha sokan leírnátok a véleményeteket a termékről. pozitív és negatív véleményeket egyaránt.

 

Én úgy gondolom, kicsit macerás a felhelyezése, de talán messze nem olyan kényelmetlen viselet mint az andropenis, vagy a jes extender. amik bár nagyon jo hatásfokkal rendelkeznek, de a több órás viselet sajnos nagyon kényelmetlen. továbbá semmilyen tevékenységet nem lehet végezni a viselése közben. legalábbis én nem tudtam. amíg egy helíben álló munkát végeztem, jó volt, de ha véletlenül le kellett hajolnom, máris lecsúszott. Munkaidőben pedig nem lehet kiszaladni a wc-re hogy visszarakjam. szóval nekem nem jött be.

 

 De talán ez a termék kényelmes viselet lehet, és talán nem csúszik ki belőle a szerszám mozgás vagy munka esetleg sport közben sem.

 szóval lécci irjatok minél több véleményt.

köszi

under_pressure szept. 17. Creative Commons License 7394

Még mindig eladó a képen látható Andropenis.

Előzmény: under_pressure (7385)
Zeee25 szept. 3. Creative Commons License 7393

szia 

 

engem érdekelne a pénisz vastagitás , de nem tudok neked irni emailt valamiért nem jeleniti meg az email cimed 

 

itt az enyém ha irnál és beszélnénk megköszönném : zolee82@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (7369)
cockyboy aug. 31. Creative Commons License 7392

Igen! akkor igen, ha nem veszít a nyomásból! valamennyi buborék a tetejében lesz...teljesen nem fog csak víz lenni benne! ;)

Előzmény: ACCGT vectra (7386)
eros333 aug. 27. Creative Commons License 7391

Bathmate Hercules péniszpumpa (alig használt) a bolti áron alul eladó!
Áprilisban rendeltem,de kihasználatlanság miatt eladnám! Körülbelül 6 alkalommal használtam. Fertötlenítve van!
Azonnali és látható eredmények 15-20 percen belül Diszkrét, és könnyen használható a fürdőben Szabadalmaztatott "Hydro" technológia Az Egyesült Királyságban gyártják első osztályú anyagból Világszerte több ezer elégedett vásárló 2,5 -7,5 cm-rel növeli a hosszt, és 30 %-kal a kerületet.

A terméket diszkrét csomagolásban küldöm!

 

Ára: 14000 Ft + szállítási díj

 

attila21@hdsnet.hu

 

Megegyezünk!

mcmke aug. 21. Creative Commons License 7390

jelq és VAC4 extender vegyesen; mellé levegős, szabályozható pumpa

Előzmény: rené21 (7387)
jacko26 aug. 20. Creative Commons License 7389

nekem is szokott sajnos,mert nekem elszakadt a lenti része,mennyire megy fől ha pumpálod?

Előzmény: ACCGT vectra (7386)
jacko26 aug. 20. Creative Commons License 7388

mennyit nőt?mennyi ideig használtad?

Előzmény: under_pressure (7385)
rené21 aug. 13. Creative Commons License 7387

mivel vastagithatok

Előzmény: mcmke (7379)