Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

mhv01 12 órája Creative Commons License 7469

2 doboz bontatlan Virilys érdekel valaki ár alatt,

SpykR20 3 napja Creative Commons License 7468

Sziasztok! Bathmate-t ti lankadt vagy merev péniszre szoktátok használni? Nem hatásosabb ha már eleve áll és még arra húz rá a vákum?
Szerintetek úgy ja ha használom a Bathmate-t és utána pár perc múlva Jelq? mindez ezste lefekvés előtt. Vagy inkább külön kéne szedni pl reggel csak Jelq este meg csak Bathmate?

Előre is köszi!

Priapos 5 napja Creative Commons License 7467
Előzmény: Soda0885 (7462)
háromkereszt! 6 napja Creative Commons License 7466

A pénisz olyan mint a fasz, csak jóval kisebb,

Ebből következik, hogy beszerzel egy jó nőt,

Akiben fasznak érezheted magad,

Vagy gyíkolhatsz naphosszat a tükör előtt,

De ettől még nem lesz nagyobb farkad.

bipti 2015.01.17 Creative Commons License 7465

Sziasztok! 

Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Nekem lankadatlan 6-7 cm és mereven 12 cm. Szeretném megkérdezni hogy ha bathmate x30 át használnék lenne e változás ezen méretek esetén el tudnám e érni az áhított 15 cm mereven? Valamint ha pumpálom akkor meddig lehet 13 cm, ig hogy ne legyenek sérülések, gondok... Már régen is gondoltam rá venni de valahogy mégis vissza léptem tőle. A válaszokat köszönöm! 

miki916 2015.01.15 Creative Commons License 7464

Sziasztok! Vásárolnék egy bathmate hercules pumpát, ha van valaki aki bolti áron alul megválna tőle, vagy ismertek valakit, aki eladná, kérem írjon. Előre is köszi.

 

Elérhetőségem: doszpolym91@gmail.com

SpykR20 2015.01.14 Creative Commons License 7463

Sziasztok!

Amint írtam most kezdtem bele a dologba. JELQ-t nem ismétlésszámra csinálom, hanem reggel fél óra meg lefekvés előtt egy óra. Ezt nem egyfolytában kell érteni hanem hogy csinálom 5-10 percig aztán kis szünet és így tovább. Ez így jó szerintetek?

Ma jött meg a Bathmate este ki is próbálom. Úgy tervezem hogy JELQ után fogom használni esténként 20 percet.
JELQ után mindig fel szoktam állítani, hogy mennyen benne a vér kicsit a nyaggatás után, ami érdekes ha ilyenkor megmérem kb. fél cm-rel hosszabb, de ez persze reggelre visszaáll, de ezek szerint van értelme a dolognak hosszútávon bízom benne.
Pro Extendert is tervezem hogy beszerezzem, ezt úgy gondoltam hogy éjszakára fogom felhelyezni, ez szerintetek jó lesz így?

Előre is köszi!


Amúgy tudom ez nem egy ilyen fórum de gondolkodtam a lánnyal kapcsolatos dolgon aki azért nem hagyja ott a barátját mert neki 20 feletti van és isteni vele a szex. De a mai napig találkozgatunk a lánnyal, szex is van, és azt mondta hogy ujj-nyelv technikában meg sosem volt senki olyan jó neki mint én.
Ez a történetet akár úgy is fel lehetne fogni, hogy nagy farok ide vagy oda, mégis őt csalja a barátnője velem már több mint fél éve, akinek kis farka van... Az érem két oldala... :)

Soda0885 2015.01.14 Creative Commons License 7462

Sziasztok!

 

Pár éve Én is vettem egy készüléket, hogy egy kicsit megnöveljem a méreteimet. Próbáltam használni volt amikor hosszabb ideig, de nagyrészt rövidebb ideig sikerült csak használnom és akkor is sűrűn ki kellett lazítani a gumit, mert elszorította a makkomat és fájt. Minden variációt kipróbáltam (sajnos nincs sok) simán gumival vagy a gumira húztam a védő szivacsot, amit gyárilag adtak hozzá, de mindig küzdöttem a makk elszorításának fájdalmával. Ami még kellemetlen volt mindig az az, amikor kicsúszott a makkom a gumi közül, mert már amúgy is fájt és akkor még végig húzta a makkomat a gumi vagy a szivacs. Viszont lehet, hogy nálam az volt a gond, hogy én sokat álok fel ülésből és ülök le és ez a mozgás nem volt mindig jó a rögzített farkamnak. Még ami probléma volt sajnos a mai divat a szűk vagy szűkített nadrágok és így nehézkes a viselete a szerkezetnek, mert azonnal látszik, hogy nem csak simán a fasza és a zacsija van az ember gatyájában, hanem valami nem odaillő hosszúkás dudor, ami egy kicsit szögletes.

Viszont közbe csináltam a Jelqing módszert 2 hónapon keresztül heti 4-5 alkalommal. Sajnos nem csináltam 1 évig, mert a hét 5. napján már fájt annyira, hogy kb. 2 hónap után abba hagytam. Annyira érzékeny lett a makkom, hogy fájt a szeretkezés és emiatt inkább abba hagytam. Pedig sikerült elérnem hosszban növekedést, de ez leginkább csak petyhüdt állapotban volt látható, mert mereven csak kb. fél centit nőtt. Ez a a méret változás sajnos nem maradt meg, minden vissza állt a régi állapotra. 

De nem akarok senkit sem elriasztani bármely szerkezet használatától, mert lehet, hogy Én nem használtam jól vagy elég ideig a megfelelő méret eléréséig. De azért fel teszek pár képet miközben használtam a szerkezetemet hátha van valaki aki tud segíteni pár tippel mit csináljak másképp.

 

 

kpenis89 2015.01.13 Creative Commons License 7461

Sziasztok! Már régóta figyelemmel kísérem a fórumot. Szeretném figyelmetekbe ajánlani Andro Penis Extender készülékemet! Egy évet használtam,napi 4 órát körülbelül,hétvégente pihentetés+ jelqing heti 4 nap. ( a fejéses technika ) Eredményem: +3-3,5 cm növekedés. Jó tanácsként: Ha kitartó vagy,neked is sikerülni fog!!! Ne várjatok csodát 1-2 hónap után,mert az nem fedi a valóságot! Esti órákban,mikor nem járkáltok már annyit,akkor érdemes használni! Én elértem amit mindig is szerettem volna,így már csak heti 2 alkalommal szinten tartom magam jelqingel.Ezért eladnám Andro Penis Extender készülékemet!Minden tartozékával! 

Ára: 20000 ft. 

 

   

 

Érdeklődni lehet: kpeti89@gmail.hu

 

 

 

SpykR20 2015.01.12 Creative Commons License 7460

Sziasztok!

Úgy döntöttem hogy mivel sok pozitív tapasztalatot olvastam itt a fórumon, én is megpróbálkozom a dologgal.
Rendeltem egy Bathmate-t, ez még nem jött meg illetve ma próbáltam először jelq-ni, illetve nyújtani.
JELQ-nál nekem így elsőre ez a 100as ismétlésszám nagyon soknak tűnik, mert nem olyan kellemes dolog, de lehet csak így elsőre volt szokatlan, 4x 25-öt csináltam. Nyújtást kézzel, húztam el magamtól közben meg meghúztam fel-le oldalra. Még nagyon kezdő vagyok, csak itt a fórumon mazsolázgattam, de remélem menni fog, hiszek benne!
Jelenleg 14-14,5/3,5 cm a méretem. Legfőképpen vastagodást szeretnék elérni, legalább 1 cm, meg ha hosszban is jönne 1 cm annak is örülnék természetesen.

Ha valaki valami jó tanáccsal tudna ellátni így kezdésnek, megköszönném.

 

Nagyon szerelmes voltam (vagyok) egy lányba akivel azért nem lehetek együtt mert az exével nagyon jó neki a szex, elmondása szerint még soha senkivel nem élte át úgy mint vele, a srácnak kb. 20/5 cm lehet... és még hogy nem a méret a lényeg!
Vele a versenyt nem vehetem fel tudom, de legalább kicsit szeretnék javítani a helyzetemen, hátha lesz olyan lány akinek így is elég leszek...

pawel007 2015.01.09 Creative Commons License 7459

Szevasztok!

 

A napokban beruháztam egy pro extendrre, nem árulok zsákbamacskát azzal ha elmondom egyszerűen képtelen vagyok párkapcsolatban élni, sőt a baráti köröm is gyakran bővül, cserélődik. Ezért pláne szeretnék egy átlagnál nagyobb, erős mérettel rendelkezni, a mostani átlagos tipikus helyett, szeretném ha nem csak "jó vagy az ágyban" lennék hanem jó méretű is.

Tudom internetes berkekben a 18cm X 6cm az átlag vagy az alatti pénisz de a valóság az 13cm X 3,5cm.

14cm X 4,2-5cm a péniszem! Sőt némi karácsonyi felesleg miatt ez most csak 13cm :(.

Nem vagyok pornó függő nem akarok 20 X 6,5 centis farkat élvezni akarom a sexet tövig bedugni 17CM X 5CM a tervem.

(vér, tűz peniszem van) 

 

Viszont a extenderel vannak problémáim:

 

először is szélességre alig férek bele viszont a legkisebb hosszúság is túl hosszú nekem...

Tudom félig merev állapotban kell felvenni de nekem olyan állapot nem igazán van maximum pár másodperc aztán elmozdul valamelyik irányba.

Félig meddig mereven már végképp szorít de még is be tudom helyezni a makkot ahová kell befogatom a gumival majd meghúzom és itt jönnek a fő problémák:

- a gumi amit vissza kell hajtani alulra nem akad be a helyére így nem tudok alsónadrágot felvenni és nyilván viselni sem tudom

- félig merev állapotom pár mp után elmúlik és lankatan kicsúszik a makkom a gumiból, ha viszont jobban rászorítom a gumit akkor elkékül nem kap vért a makk (és pokolian fáj) de 10-20 perc és így is kicsúszik, magyarán nem tudom befogatni a kütyüt, ergo használni...

és még valami a makkom nagyon érzékeny nem bírná ha nem védné fityma vagy valami más, ötlet?

 

minden segítséget előre is nagyon szépen köszönök!

 

Nagyon jó a fórum és  a társaság a ti hatásotokra vettem én is meg az eszközt már csak használatra kellene bírni :)

Egyébként annyi eszköz, teknika, torna ..stb olvasható itt, hogy ha van rá mód javaslom szegyük össze és egy összegfoglaló kommentben észrevételekkel, véleményekkel, tapasztalatokkal megspékelve bocsájtsuk férfitársaink rendelkezésére, az igény megvan rá :)

 

Csak így tovább 

 

 

 

Pawel

Mogos 2015.01.09 Creative Commons License 7458

Ritkán fáj, de nem vagyok benne biztos, hogy attól.. :D de inkább az elszíneződés aggaszt, és az ha újra használom/nám a Bathmate-et akkor egyből aláfutásos lesz, szóval vmi sérülés lehet, ami nem akaródzik meggyógyulni :S

Előzmény: forat (7457)
forat 2015.01.07 Creative Commons License 7457

Ha fáj is én helyedben elmennék orvoshoz

Előzmény: Mogos (7456)
Mogos 2015.01.06 Creative Commons License 7456

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy Bathmate-et elkezdtem kb. 1,5 éve használni.  Egy ideig teljesen jó volt, de szerintem túl erősen csinálhattam, mert arra lettem figyelmes, hogy a makk külseje teljesen véraláfutásos lett. Ezután abba is hagytam, majd következőleg amikor csináltam akkor mégjobban aláfutásos lett és alkalomról alkalomra, már nem is kellette erősen csinálnom de egyre jobban közeledett a hugycső vége felé az aláfutás. Ezért is hanyagoltam a témát jó ideig, aztán nagyritkán elővettem, de ugyanúgy aláfutásos lett. Mostanában pedig arra figyeltem fel, hogy valójában nyugodt állapotban is látszik, az a felület ahol véraláfutásos volt, és azon a részen nem olyan életteli rózsaszín a bőr. Én arra tippelnék, hogy a szövet  megsérült és nem tud meggyúgyulni...ez eléggé aggaszt, mivel fáj is :/ Van valakinek bármiféle tipje, hasonló esete, ötlete? Előre is köszönöm a segítséget.

egoproject2 2015.01.05 Creative Commons License 7455

Helló!

 

Igen, nyertem vele 2cm-ert, De hozzáteszem, hogy sok  kitartást és türelmet igényel ez a történet.
 7.5 hónap alatt jött ez össze, de volt egy időszak eleinte , hogy már el is raktam a szerkezetet, feladtam, de aztán szép lassan hozzá szokott a cerkám a viseléséhez és már nem volt olyan kellemetlen, esténként 3x raktam fel úgy 30 percekre,Kb. heti 3x-or használtam

 

jacko26 2015.01.05 Creative Commons License 7454

Csaoo,megkérdezhetem hogy használt neked?mennyit nőt?nekem van csak még nem használtam.

Előzmény: egoproject1 (7450)
egoproject1 2015.01.03 Creative Commons License 7453

Az extender elkelt.

egoproject1 2014.12.26 Creative Commons License 7452

egoproject1 2014.12.26 Creative Commons License 7451

egoproject1 2014.12.26 Creative Commons License 7450

Helló!

 

Ha esetleg valaki ilyen pro-extender 2in1 vásárlásán töri a fejét, én ettől 4eFt-ért megválnék. Minden tartozéka megvan és működik.

egoproject1@index.hu

beni89 2014.12.25 Creative Commons License 7449

Szeretnék venni péniszpumpát, de nem tudok választani valaki tudna segíteni ebben, hogy milyet vegyek, bathmatem tönkrement,  egy másik fajtát akarok kipróbálni, és az lenne a kérdésem, hogy ti mit ajánlotok? Barátnőmnek nagyon tetszett mikor pumpálás után csináltuk :D, viszont ha veszek akkor nem akarok olyan gagyit venni. Szóval várom a válaszokat. :D

Big_Boy_89 2014.12.23 Creative Commons License 7448

Ezt én értem kedves kolléga úr de azt hogy a kerület mennyi azt nem egészen mivel azt nem írtad le nálam 5 centihez párosul 14.5 es kerület a te 6 odhoz mennyi a kerület ez volt a kérdés :D ?

Előzmény: pee2011 (7445)
Big_Boy_89 2014.12.23 Creative Commons License 7447

Sziasztok van valakinek egy bib hangere ? Ismerősnek kéne egy de újat nem akar venni mert sokallja akinek van esetleg elfekvőbe ne habozzon, köszi előre is !

pee2011 2014.12.23 Creative Commons License 7445

Tehát :

 

Az átmérő 5 és 6cm között van a tövétől a makk széléig 4 helyen tolómérővel mérve.

Pont azért így, amit mondtál, hogy nem szabályos kör alakú.

Nem is számoltam r2xpi-vel :-)

 

Előzmény: Big_Boy_89 (7444)
Big_Boy_89 2014.12.18 Creative Commons License 7444

Szevasz figyi légy oly kedves mérj már rá a kerületre, hogy 6 os szélességgel mekkora a kerület de ne r négyzet x pível számolj mert a pénisz sose pontos kör kereszt metszetű, kösz az infót üdv.

Előzmény: pee2011 (7443)
pee2011 2014.12.16 Creative Commons License 7443

Hát 17 környéke a hossz, de a vastagság az 6 lett, amikor valaki teljesen keméyre izgatja :-)

Szerény tapasztalatom szerint a vastagság és a forma fontosabb szempont a lányoknál, mint a hossz. Bevallásuk szerint a 17-18-nál hosszabb inkább fáj, mint élmény.

Szóval még mindíg csak jótanács a türelem türelem és megjön az eredmény.

 

Előzmény: ujjfoka (7442)
ujjfoka 2014.12.15 Creative Commons License 7442

Üdv a fórumban!

Én is hasonlókat mondhatok róla.
Mekkora méretekről van szó, amit dícsérnek?

Előzmény: pee2011 (7439)
Big_Boy_89 2014.12.14 Creative Commons License 7441

Full egyértelmű és egyben költői kérdés mert a tabletták szart se érnek némi vérbőséget idéznek elő gondoljatok bele ha lenne ilyen készítmény már rég a köztudatba lenne ez csak egy fogás amivel a kisebb méretű farokkal rendelkezőkből próbálnak pénzt kicsikarni és kétségbe esésükbe kiadják a 20 ezreket mire rájönnek h szart se ér addigra már tömtek egy adag pénzt a gyártó zsebébe amivel qa gyártó el is érte a célját kérem tisztelettel.

Előzmény: Elek91 (7437)
Törölt nick 2014.12.13 Creative Commons License 7440

Sziasztok!

 

Ma vettem egy Pro Extender nevű készüléket, de magyar nyelvű használati utasítás nincs hozzá, csak angol, meg kínai. Mint sokan, kínaiul nem tudok egyáltalán, az angol sem az erősségem, nagyon alap szinten tudok csak angolul. Régen volt egy Andro Penis készletem, de nem voltam elég kitartó, és eladtam, viszont emlékszem hogy a (magyar!) használati utasításában benne volt hogy mekkora méretnél mekkora rudakat kell használni a nyújtáshoz és hány hétig, a Pro Extendernél viszont ilyen nincs.

 

Valaki lenne olyan kedves, és kisegítene?

 

Kiegészítésként egyébként van egy pumpám is (levegős), tervezem hogy mellé a jelq-t is alkalmazom, remélem eredményes leszek.

 

Üdv!

pee2011 2014.12.13 Creative Commons License 7439

Sziasztok,

 

Mondjuk én kb 5 éve csinálom a jelq-et, és mondhatom, hogy tökéletesen működik.

AMit én észrevettem magamon, hogy ha teljesen lankadt állapotban kezdem el, és itt a lényeg : egészen benyúlok két ujjammal a tövébe, annyira amennyire csak kényelmesen tudok és onnan huzom kifelé a makkig, akkor pilanatok alatt kijjebb jön 2 cm-el. Úgyanis a bent levő 3 szalag, ami tartja a farkunkat, az azonal megnyúlik. Kb egy fél évg, mindíg vissza is ment, úgy 10 perc múlva, de mára ez megszűnt, vagyis már lankadtan eleve 3 cm-el kijjebb van ma, mint 5 éve.

Még egy javaslat : észrevettem, hogy ha körbeölelő OK fogást alkalmazok, akkor alul néha fájt utána, nem vészes. Viszont ha föntről hüvelykujj-mutatóujjal, de alul nem körbezárva csak a farkam két oldalán szorítva inditom nagyon a tövén bentről a mozudaltot, akkor elvileg bármaddig lehet csinálni.

A mai végeredmény, kb 3 cm hosszban, átmérőben pedig 1 cm növekedés ezt ma a lányok szó szerint meg is említik, hogy hú de szép és főleg milyen vastag.

S mivel elég sok lánnyal van dolgom (nem vagyok nős), szinte mindegyik szóvá tette két éve.

Ami a lényeg sztem : türelem+türelem+türelem. Ne akarjatok eredményt pár hét után. 

 

Üdv István