Keresés

Részletes keresés

Nils100 Creative Commons License 2 napja 0 0 7715

Változott a méreted azóta ? 2 év eltelt

Előzmény: Kezdő83 (7207)
Nils100 Creative Commons License 4 napja 0 0 7714

hát én lefogom az egyik kezemmel a tövénél a másikkal húzom a makk felé a törzset...

 

de SEMMI eredmény, ugyan olyan, pedig a jelq így mondja.

 

Öregfarkas Creative Commons License 2016.07.11 0 0 7713

Nekem Dr. Kaplan pumpám van, annakidején csak ez volt ami normális.

Ma már talán van többféle, de nyomásmérő legyen rajta, és strapabíró legyen, mert minden nap fogod használni :)

A jelq először kevéssel és nem túl erősen kezdd, aztán ha megszoktad, lehet erősíteni, aztán pár hét múlva lehet minél erősebben és egyre többet.

A jelq-ról sok részletes írás van itt, ezeket nem tudom kiegészíteni plusz információval.zsadanyi80 Creative Commons License 2016.07.07 0 0 7712

Szia! Köszi a biztató szavakat. Én is a jelq-n és pumpán gondolkodtam. Meg tudnád mondani milyen pumpa lehet jó és mennyi jelq egy héten - napi szinten mennyi és milyen gyors húzásokkal? Szeretném kipróbálni az általad felvázolt technikát. Szerintem fél év alatt lehet eredménye, mellette persze szednék L-Aginint és L-Lysine-t is.

Előzmény: Öregfarkas (7711)
Öregfarkas Creative Commons License 2016.07.07 0 0 7711

Ez a "mivel növelhetjük..." nevű fórum, nem a "kell -e növelni..." illetve a "lehet-e növelni..." nevű.

 

De ha valakit érdekel, leírom a tapasztalataimat erről a két kérdésrők is.

 

Jópár éve olvastam először a fórumot, és utána rögtön neki is álltam az edzésnek, lesz-ami-lesz alapon.
Ártani nem árthat ugye? Azaz de, árthat, ezért kell betartani bizonyos szabályokat.

 

Lehet -e?

Nekem viszonylag husszú idő alatt, 3cm növekedést sikerült elérnem, egy átlag 16cm-ről 19cm-re.

És mindemellett komoly vastagodás is volt, ezzel a hosszal együtt is inkább vastagnak mondanám mint hosszúnak.

Ezt évek alatt sikerült elérnem, mert elég rendszertelenül tudtam csinálni a gyakorlatokat, mikor hogy értem rá.

 

Kell -e?

Ezalatt az idő alatt végig egy tartós párkapcsolatban éltem, ugyanazzal a lánnyal.

Előtte sem panaszkodott, előtte is ki tudtam elégíteni,

De

A növekedés után teljesen más érzés, ugyanazzal a lánnyal is!

Az érzés, hogy most teljesen kitöltöd a rendelkezésre álló teret, és szinte szűk, és ha az megér egy kis edzést szerintem.

Azóta volt dolgom pár másik lánnyal, Ők pedig teljesen ki voltak akadva (pozitív értelemben).

 

Hogyan csináltam?

Nem bíztam a véletlenre, kipróbáltam mindent.

Jelq, vákum, krémek, phallosan.

Ami bevált a jelq és a vákum. A phallosannal nem tudtam megbarátkozni, a krémekről meg az a véleményem, hogy akkor is fejlődtem amikor nem használtam őket.

 

Mellékhatások?

Voltak, de pozitívak.

Képzeld el, hogy napi szinten kb. egy órán keresztül ingerled a szerszámot, orgazmus nélkül, és közben végig (félig vagy teljesen) erekcióban van.

Mi ennek az eredménye?

Sokkal tovább birom, ma már gyakorlatilag szinte bármeddig, pedig régebben nem voltam egy bajnok ezen a téren.

 

Aztán persze mindenki eldönti, hogy egyrészt elhiszi-e, másrészt kell-e ez neki.

Aki akar, olvasson vissza a fórumban a részletek miatt, aztán hajrá, de csak óvatosan, vannak szabályok, amit ha nem tartasz be, lehetnek balesetek...

zsadanyi80 Creative Commons License 2016.07.05 0 0 7710

Sajnállak a betegséged miatt és örülök, hogy pároddal megtaláltátok egymást. A feleségem nem panaszkodik a szexuális életünkre, de kellő előkészület kell a kielégítéséhez. Nincs olyan libidója, mint nekem ezért pl. sokszor bestresszelek, akkor nincs teljes merevedésem és beüt a krakk (részemről). Off, nem vagyok elég neked stb. duma elhangzik részemről. Pedig kitöltöm mert érzem, hogy feszülök benne - Ő szintén érzi - teljes merevedés esetén. Ez az ami motivált, hogy regisztráltam a fórumon mert ezt szeretném legyőzni. Növelni majd stabilan tartani szeretném a cerkám. Sokaknak bejött akár a jelq, pumpa, extender biztassuk Őket és osszák meg őszinte tapasztalataikat a növeléssel kapcsolatban.

Előzmény: Priapos (7709)
Priapos Creative Commons License 2016.07.05 0 0 7709

Ez a nagy farok sztori a menhelyes bácsival nem hozzám és nem is a beszélgetést megelőző szexhez kapcsolódott. Egyszerűen csak akkor volt idő kicsit átbeszélni a napok történéseit. Egy űtős, szerinte érdekes sztorival akart előrukkolni. Amikor belekezdett, hogy hajléktalan szálló, én mondtam neki, hogy fejezze be, mert semmilyen homeless sztorira nem vagyok kíváncsi. Akkor mondta, hogy csak ezt az egyet. Aztán még a végén megspékelte egy olyannal, hogy a barátnője a hajléktalan szállóban gyakran nyit rá egymás előtt, pornóra rejszoló hajléktalanokra. Mindegy. HA ez a két történet kimaradt volna az életemből, akkor szerintem nem sokat vesztettem volna vele...

Egyébként meg a munkám miatt naponta kerülök nőkkel (18-55 év) ha nem is intim, de bizalmas viszonyba és rengetegen megosztják velem az intim dolgaikat, amiket talán csak a barátnőikkel beszélnek meg. És hát gyakran felmerül a "méret" téma, de volt már olyan is, hogy előttem telefonon beszélték meg a randi történéseit a barátnőjükkel, kitérve minden apró vagy nem apró részletre... Summa summarum, rengeteg nőtől (fiataltól, időstől) hallottam már véleményt a számukra kívánatos méretről. Eddig egyetlenegy hölgy mondta, hogy ő inkább a közepes méretet preferálja a naggyal szemben. A többi mind a nagyobbra vágyik. Volt olyan, aki konkrét számot is mondott: 19-22 centi. És hozzátette, hogy a mostani párjának nincs ekkora, és bár nagyon jó vele a szex, azért hiányzik neki az előző partnere plus size mérete. 

TE megértésről, szeretetről, gyengédségről írsz, de nők semmivel sem különbek nálunk, talán csak cizelláltabban fejezik ki a vágyaikat a férfiak felé, de ha egymást közt vannak akkor ugyanolyan közönségesen tudnak gondolkozni és beszélni mint mi...Elég csak egyszer a közelébe ülni egy bepiált csajos társaságnak...Ez van. Lehet itt írkálni, hogy mindegy a méret csak játékos legyen, csakhogy a nők ezt máshogy gondolják...

Hogy az én méretem elég-e vagy sem, a fene tudja. Nekem nem is igazán az erektált méretemmel van gond, ami olyan 20 centi körül van, +/- 1 centi, hanem az erekcióval. Ez sajnos egy súlyos betegségem és az azt követő gyógykezelés szövődménye. Ha használok pumpát akkor a 24x5,7 centis henger tele van a szelepig 6" Hg nyomásnál. De ez csak egy elméleti méret.  

Az jóadottságó bácsiról egyébként nem írtam, hogy roma, csak annyit, hogy börtönviselt. Lehet ő magyar is.

Előzmény: zsadanyi80 (7708)
zsadanyi80 Creative Commons License 2016.07.04 0 0 7708

Elég baj, hogy ezen a fórumon ilyenekről beszélünk. Minden tiszteletem a hölgyeké de szex után nem hiszem, hogy illik ilyeneket mondani. Vagy túl őszinte a társad vagy nem vagy neki elég.... ezen kell faragni azért vagyunk itt. Aki a nagy farkat nézi - ami tényleg átlag felett van - az telhetetlen szerintem (pornóipar). Az nem szerető vagy feleség hanem minél nagyobb péniszre vágyás. 70-80 éves cigány faszi pérójára élvezünk??? Komolyan??? Ez szánalmas szerintem..a fórum "Mivel növelhetjük meg péniszünket ??" címet kapta nem a szomorító pornós picsákat. Én is hallottam történeteket nőktől és asszonyoktól de nem ilyeneket. pFFFFFFFFFFFFF. Kicsit gondolkodj de viszont én is azt vallom, hogy a méret számít, de nem az extra. A megértés, szeretet, gyengédség sokkal többet.

Előzmény: Priapos (7707)
Priapos Creative Commons License 2016.07.02 0 0 7707

Egy mai cukker történet arról, hogy miről megy a diskurzus a nők közt amikor csak maguk vannak...A történetet a partnerem osztotta meg velem szex után...Szóval tegnap találkozott egy barátnőjével aki egy hajléktalan szállón dolgozik mint egészségügyi dolgozó. Ez a lány mesélte neki, hogy egy börtönviselt bácsika, aki közelebb van a 80-hoz mint a 70-hez, milyen "csodálatos" adottságokkal bír. A vén tatter farka lankadtan 20 centi körül van, ha pedig feláll, amihez elég neki ha mosakodásnál meleg víz éri, akkor olyan 23-25 centi lehet. A csaj elmondása szerint a férjének sincs kicsi, de a bácsié félelmetesen nagy. És a csaj szavaiból nem a megrökönyödés vagy az undor érződött ki, mint inkább a félelemmel vegyes kíváncsiság...Azontúl, hogy bizarr a történet , jól példázza, hogy mi is foglalkoztatja a nők fantáziáját...Ez csak egy szösszenet volt a sok sztori közül amit első kézből hölgyektől hallottam. Rengetegen megmondták, hogy az a közvélekedés, hogy a méret nem számít, egyáltalán nem állja meg a helyét...

100bolha1X Creative Commons License 2016.07.01 0 0 7706

Úgy érted , hogy egyszer végre lett egy erekciód és az életben és az két centi növekedéssel járt?

te egy kibaszott bullsitter vagy

Előzmény: btr355 (7704)
zsadanyi80 Creative Commons License 2016.06.30 0 0 7705

Szerintem ezek a cuccok vérbőséget okoznak. Szerinted a 2 cm maradandó lehet? Csinálsz mellette valamit?

Előzmény: btr355 (7704)
btr355 Creative Commons License 2016.06.30 0 0 7704

NaturalXL pénisznövelő tabletta - http://naturalxl.hu Csak hat hete használom. A péniszem 2 cm-rel hosszabb.

perec88 Creative Commons License 2016.06.30 0 0 7703

Nekem is ugy tunik, 00qwerti vagy gyerek meg vagy hazudik.

3 centiket nem hinnem, h barkinel is nott volna a repa 200-300 fejes/nap 2.5 ev alatt.

Mindentol fuggetlenul, hogy minel jobb eredmeny szulessen, szerintem fontos lehet az egeszseges eletmod es a kulonbozo taplalekkiegeszitok szedese.

 

 

zsadanyi80 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 7702

Nekem nem is igazán növelni kellene hanem kerületben kellene 1-1,5. Valaki ért el ilyen eredményt a Jelqing módszerrel?

Előzmény: Nils100 (7701)
Nils100 Creative Commons License 2016.06.22 0 0 7701

Helo,

 

Sikerült növelni a péniszed ?

Előzmény: pawel007 (7459)
Nils100 Creative Commons License 2016.06.22 0 0 7700

a másik kérdésem, hogy nem csak azért nőtt a péniszed mert fejlődésben voltál ? és amúgy is nőtt volna ?

Előzmény: 00qwerti (7697)
Nils100 Creative Commons License 2016.06.22 0 0 7699

Nem tudom, hogy ez igaz vagy sem...2 és fél év az nagyon sok idő ! Közel 3 cm-t nőtt. Nekem is kb ennyire lenne szükségem, de én megelégednék a 2 cm-vel is.

 

Fél év alatt volt vmi eredmény ?

1 év alatt ?

 

 

Nekem 14-15 cm mikor hogy...én 16,5-17 cm-vel meg is elégednék. Átlagos méret lenne

Vastagságra átlagos vagyok talán...

 

Én is kb 2 hete így csinálom ,hogy a tövénél megfogom és a másik kezemmel a makkom felé húzogatom...

De ezzel  módszerrel mintha lankadtan hosszabbodna !!! Más is van így  ?  Lankadtan nekem 10 cm viszont mikor feláll nem nől annyit ugye. csak 4-5 cm-t.

 

Az lehetséges, hogy ezzel a módszerrel csak lankadtan növekszik ?

 

Amúgy ezzel nem károsítjuk a péniszt ? ereket stb ? nekem bevan egy kicsit dagadva...

 

 

Előzmény: 00qwerti (7697)
kékég65 Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7698

Maximálisan igazad van!

Előzmény: 00qwerti (7695)
00qwerti Creative Commons License 2016.06.21 0 0 7697

Hosszban indultam kb.13.5 centiről most átlagban 16-17 centit mérek,de inkább 16 és 16.5 centi között mozog változó sosincs egyforma méret.A vastagságot szoktam mérni,mennyiről indult azt nem  tudom az elején nem mértem,csak feltünt a vastagodás idővel,most olyan5.5 centi a vastagság.

Előzmény: zsadanyi80 (7696)
zsadanyi80 Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7696

Köszönöm a hosszú leírást. Érdekelne viszont, hogy csak hosszban vagy kerületben is hozott. Ha igen kb. mennyit?

Előzmény: 00qwerti (7693)
00qwerti Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7695

Lehet,hogy a véglegeges növekedést sebészi úton lehet elérni,de a jelq torna ingyenes ellentétben az orvosi módszerekel és a Batman pumpával szembe.Azontúl  ez egy torna ami ugye sport, a sport pedig egészséges. 

Előzmény: kékég65 (7694)
kékég65 Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7694

Végül is Te is azt bizonyítod végleges növekedés csak orvosi módszerekkel lehet elérni. Kevesebb munkával a Batman pumpa is tud ilyen eredményt elérni ideig óráig. Amúgy is a kor előre haladtával rájön mindenki nem a méret számít, ez csak a pornó ipar átka, hogy azt hisszük a nők a nagy dákóért vannak odáig és ha megkapják rájönnek annak hely is kell a szervezetükbe.......

Előzmény: 00qwerti (7691)
00qwerti Creative Commons License 2016.06.20 0 0 7693

Csináljunk egyik kezünkkel egy OK jelet az ábra szerint, úgy, hogy azt a gyűrűta pénisz tövénél helyezzük el. Most összébb szorítjuk, mint egy hurkot, és lassan, kb. 2..4 másodperc alatt a makk felé húzzuk, de mindvégig jó szorosantartva a gyűrűt.
Mi történik? A vér, ami a barlangos testekben van, de nem teljesen duzzasztotta fel keményre, most a gyűrű előretolása miatt kénytelen szintén előre menni amakk felé, és az ottani "sinus"-okat a szokásos erekciónál is sokkaljobban feltölti. Ha jól csináljuk, tehát a lehető legkevésbé "ereszt" a gyűrű, akkor a pénisz eleje a makkal együtt különösen erősen megduzzad.
Na most! Mielőtt egészen a végére érünk, a másik kezünkkel is ugyanilyen gyűrűt formálunk a pénisz tövén, és ezzel újabb ciklust indítunk. Közben a végére értelső kezünket levesszük, hátravisszük, és felkészülünk vele az azutáni ciklusra.

És ezt így csináljuk sokszor. Hányszor? Hát nyilván fokozatosan kell kezdeni. Először csak érezzük át adolgot, nem szabad erőltetni. Ne akarjunk túl hamar eredményt! Először meg kell találni, mennyi az, és milyen erősen kell/szabadcsinálni, hogy ne fájjon, sőt, hogy később se fájjon. Mindenképpen érezni fogunk egyfajta belső forróságot, mondhatni gyulladt, lázas érzést. Ez nem baj,mert éppen azt jelzi, hogy alapos, és a szokásosnál nagyobb vérmennyiséget sikerült bepumpálni a barlangocskákba. Kicsit olyan, mint mikor órák hosszatszeretkezünk. :-)))

A pénisz színe enyhénbordó/lilás lehet, de nyugi. Viszont nem szabad annyira erősen szorítani/pumpálni, hogy látható piros pöttyök keletkezzenek a bőrön/makkon, mert az hajszálerek megpattanását jelzi. Ezek másnapra elmúlnak, de jelzik, hol a határ. Épp ezért nem szabad kezdetben sem túlzásba vinni. A síkosítás is részben azért kell, hogy a bőrön a szorítás/dörzshatás ne okozzon nyúzódást.

Azt lehet mondani, hogy az első héten fokozatosan föl lehet vinni az adagot naponta summa 100 ciklusra. Ez időben nem olyan sok, pár perc mindössze. Később, ha semmi gond nincs, följebb lehet menni 2..300-ra. Az is csak negyedóra.
A végén mindig jól lazítsuk, rázzuk meg a fütyköst, hogy friss vér áramolja át. Javasolják, hogy napi egy session legyen, heti 5 "munkanap", 2 nap pihentessük.

Jelq/B:

Ez majdnem ugyanaz, mint azelőbbi, de itt csak az egyik kezünkkel végezzük a "fejést", amásikkal a pénisz tövénél egy állandó szorítógyűrűt alkotunk. Így a vér mégkevésbé tud visszaáramlani a test felé.

Ami a "jelq"hatásmechanizmusát illeti, látni kell, hogy egyáltalán nem csak statikusigénybevételről van szó, tehát nem csak arról, hogy a belülről ható nyomáskitágítja a barlangokat. Hanem legalább annyira a dinamikus is, mert állandóanki-beáramlik egy adott üregrendszerbe a vér, és ritmikusanfölduzzadnak/leeresztenek a sinusok. Tudjuk, hogy minden "anyag"akkor tágul jobban, egyenletesebben, ha nem brutális erővel támadunk neki,hanem hullámzó, vibráló, rezgő módon. A nyers erő nem jár ilyen jó hatással,sőt esetleg csak ártani fog. Épp ezért fokozatosan növeljük csak mind az összadagot, mind az alkalmazott erőt.

Előzmény: zsadanyi80 (7692)
zsadanyi80 Creative Commons License 2016.06.19 0 0 7692

Szia 00qwerti! Megtennéd, hogy részletesen leírod az "edzésterved"? Köszönöm

Előzmény: 00qwerti (7691)
00qwerti Creative Commons License 2016.06.19 0 0 7691

Az elért méret megtartásához heti 2-3 alkalommal csinálni kell most is,de már nem olyan intezitással.Egy hónap kihagyás után kezd az eredeti mérethez visszatérni.

Előzmény: kékég65 (7690)
kékég65 Creative Commons License 2016.06.18 0 0 7690

Szerencsés és kitartó fickó lehetsz. Gratulálok a teljesítményedhez. Persze felmerül a kérdés mennyire tartós nálad ez a növekedés? Vákuummal nálam is voltak eredmények bár nem ekkora, de az csak időleges volt.

Előzmény: 00qwerti (7689)
00qwerti Creative Commons License 2016.06.18 0 0 7689

Meg kell cáfolnom,hogy csak orvosi beavatkozással lehet péniszt növelni.Én a jelq módszerrel két és fél év alatt közel három centi növekedést értem el.

Előzmény: kékég65 (7687)
vagyokmegvalaki53 Creative Commons License 2016.06.02 0 0 7688

kékég65 !

 

Teljesen igazad van, erre 4x és 5x környékén jön rá az ember, mikor ekkora végigkalandozta az életét, v. csak rendes párkapcsolatban koptatta a cerkát. Csak kicsivel nagyobb cerkával rajzolok én is, elég volt mindig. Volt olyan párom, akinek volt dolga méretessel, hát... csak fájt és macerás volt. Én a 16 centissel is tudok kutyusban mélyre szaladni. "Édesem, húzd kintebb, mert bólogatni sem tudok" ...van rá eset! :)  A fizikai kínzás az elképesztő. A fiatalok nem hiszik el, h felesleges, sőt, mint írod, maradandóan-múlóan káros. Jártam nagyon sokat swingerbe, ott is volt téma ez. Többségük - a csajoknak - a közepes méretű, játékos és változatos, kitartó hímtagot preferálja.  A pornó világa teljesen elferdíti a valóságot.  Gyerekkoromban volt a bandában nagyfarkú haver, már tinédzser korban nem bírta eltenni, strandokon tiszta gázos volt neki, ha felállt, meg csak szörnyűlködtünk. Tövig csattantani sosem bírta senkiben, mert az szakított belül.  Pedig milyen jó tövig csattogni a vénuszdombon, vagy a popsin. Na, nem kavarom itt a lekvárt sokáig, mert túlfő! Sajnos, a túl kicsi farok is lehet pityergető, de ezt adta a Teremtő. Kulcshoz meg kell lelni akkor a lakatot.  Volt olyan kolléganőm - el sem képzeltem róla -, aki hihetetlenül szűk és rövid volt, pont belé illettem, előjátékban meg kellett "dolgoznom" , h bejussak.  Kulcs és lakat, ahányan vagyunk, annyi!

 

 

Előzmény: kékég65 (7687)
kékég65 Creative Commons License 2016.06.02 0 0 7687

A koromnál fogva kijelenthetem a pénisz növelése maximum orvosi beavatkozással lehetséges. Én 15 cm-el büszkélkedhetem és szerettem volna egy kis pluszt. Vagy 10-15 év tapasztalatom van. Jött a nyújtás súlyokkal, a fejési módszer, különböző csodaszerek szedése, majd anyagi helyzetem javulásával a jes-expander, különböző pumpák, vákuum pumpák, sőt a fityma fékem is átvágtam és bizony tartós növekedés nem következett be. Ideig óráig 1-2 cm, de zöld, kék, fekete foltok kíséretében, rengeteg fájdalom, idő elvesztegetése. Érett fejjel rájöttem a feleségemnek eddig is megfelelt ez a méret, mást nem akarok hódítani így nem dobálom ki a vagyonokat az ablakon, nem pazarolom az időmet feleslegesen olyanra aminek nincs értelme.  A sok elégedetlen férfi a mérete miatt sajnos a pornó ipar áldozata, hisz lehet 10-15% a férfiaknak akik látványos méretekkel vannak megáldva és ezekre lecsap a Kovi féle pénzhajhász bagázs. Nem gondolnak bele, hogy csak a nagy péniszű filmek rontják a férfiak önbecsülését, a nőket pedig kétségek között tartják, hogy nekik miért csak kis péniszű férfiak vannak. Azt is tudom ezen monológom  kevés ember érti meg, de egyszer mindenkiben tudatosulnak ezek a gondolatok.

LupaFun Creative Commons License 2016.06.01 0 0 7686

Ebben vagy egy másik topic-ban olvastam, hogy valaki vett volna bathmate-et használtam.

Jelentem pár éve egy lomtalanítás alkalmával kidobtam.

Bár kísérletnek érdekes, de arra  a célra amire árulják alkalmatlan és így nem is éri meg.

Nagyobbít ugyan minden irányba, de a hatása nem tartós, használata veszélyes. Innentől aki egy kicsit is tud gondolkodni az rájön, hogy milyen butaság az egész.

Ami pedig az eredeti problémát illet: meg kéne tanulni inkább csajozni és nem ilyen apróságokon elb_szni a maradék önbizalmat a mai srácoknak.

Jójó, nekem 16-os van - hazai átlag - de már ezzel is volt olyan hölgy akinél fájdalmat okozott a kutyapóz ha egy kicsit elengedtem magam.

Ha meg párkapcsolatban vagy akkor úgyis alapvető dolog ,hogy legyen kölcsönös elfogadás. Mindenki arra vágyik (nemtől függetlenül), hogy úgy fogadják el ahogy van. De sokaknak kell pár lecke az Élet-től, hogy rájöjjenek erre saját maguk. : )

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!