Keresés

Részletes keresés

nemulass55 Creative Commons License 1 napja -1 0 13054

Aki keres, az talál. Az e-mailem nemulass55@citromail.hu, de ha te vagy az, aki olasz táncdalénekesek fotóját küldi a sajátja helyett, akkor keress tovább.

 

Előzmény: srac11 (13053)
srac11 Creative Commons License 1 napja -1 0 13053

Sziasztok! 26 éves fiú keres férfi fenekelőt. Mehet erősen, akár szerepjátékkal összekötve is.

Sism Creative Commons License 2 napja 0 0 13052

Köszönöm, írtam.

Előzmény: nemulass55 (13050)


nemulass55 Creative Commons License 3 napja 0 2 13051

És még annyit, hogy a bolttal ellentétben jelenleg nem egyetlen fajta (ráadásul hántolt) van készleten, hanem azonnal átvehető az összes, amit fölsoroltam.

Előzmény: nemulass55 (13050)
nemulass55 Creative Commons License 3 napja -1 1 13050

Ha 4/5/6/8/10/12/13/14/15 mm-es, egyenes vagy kampós végű, hántolatlan, 2A minőségű (az a legjobb) borneói rattan (Calamus caesius, az egyik legszebb, mézsárga héjú, erős, ruganyos), ergonómikus fogójú vagy kampós végű. a boltinál kedvezőbb áron érdekel, abban tudok segíteni. Sőt egyéb eszközök is vannak.

Persze ha a bolti árhoz ragaszkodsz, annak sincs akadálya.

Deresbajusz

nemulass55@citromail.hu

Előzmény: Sism (13048)
bandolesa Creative Commons License 3 napja 0 2 13049

Természetesen. Van hántolt és sima, van 0.8 mm vastag kezdőknek és 1 cm vastag haladóknak.

 

http://www.blackdream.hu/catalog/hu/palcak-es-botok/1768-hantolt-nadpalca.html

Előzmény: Sism (13048)
Sism Creative Commons License 3 napja 0 0 13048

Tudna valaki segíteni nádpálca beszerzésében? Megköszönném.

Sandersxx33 Creative Commons License 2018.02.03 0 2 13045

Egy érdekes írás arról, hogy egyes éttermekben népszerű hagyomány a vendégek elfenekelése. Itt olvasható.

 

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.25 -1 0 13036

a fene a jó dolgát aki elküldi  WC re!!

ne küldje el!!

pontosan ez az izgató benne hogy érződik a félelme és látszódjon is

ez olyan mint az ételből kiveszik a húst, vagy a sót, megcsonkítva az élvezeteket

 

ám mindenképpen meg kell köszönnöm a válaszokat  :)

bepisilőst én sem igen találok[pedig tetszik] helyette viszont én is hoztam valamit ami eléggé élethű is és alapos is!

 

http://mylust.com/videos/13808/spanking-and-fucking-my-bootylitious-wife-on-homemade-video/

Előzmény: h_g (13035)
h_g Creative Commons License 2018.01.25 0 0 13035

Nyilván azért, mert előtte elküldik WC-re. Egy börtönorvos még beöntést is adhat a biztonság kedvéért.

 

Előzmény: Törölt nick (13030)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.24 0 1 13034

Olyat én sem! Olyat már igen, hogy a korbácsolástól elájult! Én mondjuk, beszartam volna az ijedtségtől a korbácsoló helyében! Mert mi van, ha a delikvensnek esetleg leáll a ketyegője?...Jobb nem is gondolni erre!...

Előzmény: BDSM+fenekelés (13032)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.24 0 1 13033

Időnként el szoktam látogatni a corpun.com oldalra, ahol eléggé kemény igazi fenekeléseket mutatnak iskolákból, börtönökből, stb. Találtam közöttük egy eléggé humorosat is, ami egy balul elsült kanadai boltrablást mutat be, a bolt kamerás felvételén keresztül. Két fickó késsel próbált meg kirabolni egy kinai boltost és a feleségét. A tulaj először gázsprével fújta le a két lúzer tolvajt. Az egyikük elmenekült, a másikat elkapta a tulaj és jól elverte a seggét, amiről a gatyát is lehúzta. Közben a feleség is beszállt a tolvajbüntetésbe; jókora rúgások formájában. A tolvajnak nehéz napja volt, amit bizonyára nehezen tud majd elfelejteni! :)

 

http://corpun.com/12archive/cai01206.htm#24040

BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.24 0 0 13032

Még nem láttam olyan videót amin csupán a fenekeléstől bepisilt volna a lány. Ahhoz mindig valami kiegészítő erotikus kínzás is kellett. Férfiként azt tapasztaltam hogy a nagy paddle-val történő fenekelés közben akaratom ellenére folyt a nyálam.
Olyan videót tudok linkelni amin 3.26-tól az látható hogy a lánynak spontán izomösszehúzódásai vannak az erős ütésektől, és láthatóan tetszik is neki:
Japanese tied and whipped in prison
https://xhamster.com/videos/japanese-tied-and-whipped-in-prison-505872

Előzmény: Törölt nick (13030)
BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.24 0 0 13031

Én is ezt tapasztaltam társasházban, hogy nem lehet korlátlanul hangoskodni. Egész más a helyzet abban a megörökölt szomszédmentes tanyaépületben ahol sokkal jobb a fenekelés pont azért mert gátlástalanul lehet kiabálni, nyögni, ahogy az ütések hangjára sem kell ügyelni mert az 500 méterre lévő üres házban sem fogja senki meghallani. Nagyságrendekkel szokott jobb lenni ott a fenekelős játék. Mert nekem fontos az is hogy fenekelés közben bármit és bármekkora hangerőn azt kiabáljak amit akarok. Ettől gerjednek be és szabadulnak fel a gátlások alól a fenekelő lányok is.

 

Sok ember valószínű nem láthatja a különbséget az erotikus fenekelés és a büntető fenekelés közt. És csak a büntető fenekelésre gondolva nem értik hogy mi jó abban ha például egy lány előre hajol és jó nagyot a fenekére csapnak mint például a Titkárnő c. filmben. Tudósok is leírták hogy a fenekelés boldogsághormonokat termel és nagyon jó még depresszió ellen is.

 

Például ez a kép egy húsvéti vesszőzésről készült filmből való. A film linkjét nem találom.

 

 

 

Szinte biztos hogy a lány szándékosan vett fel feszes piros melegítőt, hogy jobban megérezze a vesszőt a fenekén és hogy kívánatosabb is legyen benne és ezért jól megvesszőzzék. Felvehetett volna rá egy farmert is, alatta több vastag bugyival és két vastag melegítővel, hisz tudta hogy a legények érte fognak jönni. De szinte biztos hogy bugyi sincs rajta.

Előzmény: Törölt nick (13027)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.24 0 1 13030

Engem az érdekelne ebben az egészben,és komolyan érdekelne,akit így elfenekelnek ahogy írjátok is, és amit a filmekben is lehet látni, sosem pisilnek be csak sikongatnak ordibálnak?

Megköszönném az intelligens válaszokat, és olyan videót,linket ahol be is pisil aki kikap!!

BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.24 0 0 13029

Bocs ha félreérthetően fogalmaztam. Nem arra gondoltam hogy a hölggyel szexelni is akarnák. Fenekelésről volt szó, amit más hölgyek esetében is mindig be szoktam tartani és nem pedig az ágyban kötünk ki. Arra céloztam hogy nekem fontos hogy aki üt, illetve aki hangosan diktálja vagy csak gyönyörködik a történtekben, azok vonzóan nézzenek ki. De ez nem azt jelenti hogy utána többet is akarok, ahogy ők sem. Fenekelt már el férjes asszony is a férje tudtával. És nem csak mondtuk, de tényleg nem volt szex, hisz fenekelés volt a cél.
Fenekelésről írva az izgalomtól nem garantált hogy pontosan fogalmazok, ezért érthetted félre.

Előzmény: nemulass55 (13028)
nemulass55 Creative Commons License 2018.01.24 0 0 13028

Ami a hölgyet illeti, kifejezetten jól néz ki, vadidegen férfiak vonzalmára azonban fizetség fejében sem tart igényt, az egy másik mesterség jellemzője, úgyhogy sikerült alaposan félreérteni az ajánlatomat. Nem csodálom, biztosan fárasztó lehet félkezes gépelés közben még a szövegértelmezésre is figyelni. További kellemes seprűnyelezést kívánok!

Előzmény: BDSM+fenekelés (13022)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.24 0 1 13027

Én nádpálcát használok, mert az alig ad ki hangot, ami fontos, mert nálam vékonyak a falak. Nagyot csattanó paddle, nadrágszij, de még csupasz tenyér se nagyon jöhet szóba, mert egy társasházban az öregasszonyok jobban figyelnek és fülelnek, mint bármilyen biztonsági kamera. Plusz nagy hangerővel megy a rádió is.

Egyébként nem kellett ahhoz a középkorban élni, ha már szó esett róla, hogy deresre húzzák az embert. Hazánkban még a múlt század elején is használták. A legtöbb ázsiai országban (főként Kinában, Dél-Koreában, Thaiföldön és Vietnámban) még most is nádpálcázzák a diákokat, sőt, tudjuk, hogy brutális nádpálcás testi fenyitéseket is alkalmaznak a börtönökben, például Malajziában és Szingapúrban. De még Európában, Angliában is csak a közelmúltban tiltották be az iskolákban a testi fenyitést, az USÁ-ban, pl. Texasban pedig 2017-ben ismét visszahozták, tehát látszik, hogy a modern társadalmak egy részében ma is alkalmazzák a verés többnyire eszközös (paddle, nádpálca) formáit.

Az is biztos, hogy a párkapcsolatban élők egy bizonyos százaléka is alkalmazza a fenekelés formáit kéjnövelő céllal, csak sokan nem beszélnek erről, mert az emberek összemossák az erotikus fenekelést pl. a médiák által igen gyakran hangoztatott családon belüli erőszakkal, ami természetesen nem ugyanaz. 

De sok népszokásnak is központi részét képezte pl. a lányok, asszonyok ilyen-olyan céllal történő elfenekelése, és hát, még a "legjobb" kapcsolatban is előfordul, hogy akár a férfi, akár a nő rácsap egy jókorát a párja fenekére, csak úgy, merő szórakozásból. 

Mondjuk, én nem használnék seprőnyelet, sem ilyennel nem szeretnék kapni, nőtől sem, mert azért azzal eléggé durvát lehet ütni. De mindenkinek más a fájdalomküszöbe, ahogyan azt már korábban is irtam.

Előzmény: BDSM+fenekelés (13026)
BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.23 0 1 13026

Az sem mindegy hogy a fenekelést milyen célból adják. A venezuelai börtönben készült filmen nyilván nem erotikus fenekelésről van szó. Ilyet én sem szeretnék kapni, főleg a filmen látható azonos neműektől.
Viszont egészen más a helyzet erotikus fenekelés esetén. Ebben az esetben sok mindent kibírnak az emberek, főleg ha a két fél szexuálisan is vonzódik egymáshoz. Ilyenek a BDSM játékok is. Persze van aki az erotikus fenekelést is büntető fenekeléssel szereti fűszerezni.
Ha a középkorban élnék, valószínű én sem húzatnám magam deresre, hisz azt nem erotikus izgatás céljából szokták adni és nem szexi miniszoknyás lányok.
Amúgy a nagy paddle-nál jóval nagyobb ingert okoz a 25 mm vastag seprűnyél erős ütés esetén. Kaptam nagy paddle-val is és seprűnyéllel is 50-et. De a paddle után 1-2 órával már el is felejtettem és szinte semmit sem éreztem. Míg az 50 botütés után 2-3 hétig is izomláz volt a fenekemben.

Előzmény: Törölt nick (13024)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.23 0 0 13025

A testi fenyitést nyilván nem kéjfokozó céllal alkalmazzák az ókor óta a különféle hatóságok, hanem a fájdalomokozás és a megszégyenités miatt. Az már más kérdés, hogy vannak emberek, akiknél a fájdalom - akár az extrém erősségü is - kéjérzést, orgazmust vált ki, de a legtöbb ember fél a fájdalomtól, igy ez a fajta testi fenyités kiválóan alkalmas a büntetés céljára. Van, aki retteg egyetlen pofontól is, és van, aki a durva verést is szivesen bevállalja, sőt áhitja. Nem vagyunk egyformák, de a sok fájdalomcsillapitó gyógyszer arról árulkodik, hogy a legtöbben bizony igencsak megpróbáljuk elkerülni a kinokat!

Előzmény: Törölt nick (13024)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.23 0 1 13024

Egyetértek veled! A Youtube-on több kemény videó van fenn óriás méretü paddle-s fenekelésről. Ezen egy venezuelai börtönben egy politikai foglyot vernek vele. Nem látom a feltétlen örömöt a rabon, meg a kéjes nyögéseket. Az arca és a hátsója el van homályositva, de az orditásai és a földön fetrengései azért eléggé beszédesek. A videó nem megrendezett, nyilván az egyik smasszer vette fel a telefonjával és töltötte fel a Youtube-ra, merő jóérzésből.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hNIAgoVr5lw&t=172s

Előzmény: nemulass55 (13021)
BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.23 0 1 13023

Azt hozzáteszem hogy engem aki így bírom az erős ütéseket, is fenekelt már el deresen úgy egyik csaj hogy az első néhány ütésnél már azt kiabáltam hogy elég. Felmerülhet a kérdés hogy ezt meg hogy érte el. Az a csaj profi masszírozó is volt főállásban. Ezért jól értette azt hogy az adott erotikus ingert hogyan lehet elképesztően erőssé fokozni. Van itt egy diagram a A multiorgazmusos férfi című könyvből.

 

 

Normál orgazmus esetén az érzés felmegy egy maximumig, majd lecseng. Ezt ábrázolhatja az első, nagyjából harang alakú görbe. Az előző hozzászólásomban említett lány is ezt érte el az 50 ütésével is, vagyis 50 ilyen egyszerű görbét. Viszont az a masszőr lány az ütéseivel elérte azt hogy az erős kéjérzés ne csengjen le miután elérte a maximumát az első ütésnél, hanem a maximuntól fokozódjon tovább a második ütés, és így tovább. Na az volt a nemulass!
Szerintem a linkelt filmen
( http://sdl69-bdsm.blogspot.hu/2008/01/koreai-deres.html )
is azért kaphatja a lány 6...12 ütéses adagokban, mert egyre fokozódhat neki a kéjszerű érzés és el is ájulna kb. 25 folyamatos ütés után vagy előbb.
Itt látható olyan film amin folyamatosan ütik a lány fenekét és el is ájul tőle:
http://sdl69-bdsm.blogspot.hu/2013/12/deres-video.html

Előzmény: nemulass55 (13021)
BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.23 0 1 13022

"Oké, mindannyian tudjuk, hogy ezt a játékot csak álmodtad."

 

Nem, nem álmodtam, amit leírtam az teljesen komoly. Mi értelme lenne ide hazudnom? Abban azért egyet értek veled hogy akinek nincs hozzáedződve a feneke az ilyen ütésekhez, azt meglepetés érheti ha azt gondolja hogy ha én kibírtam 50-et akkor ő is kibír például annyit.
Én szeretem az erős ütéseket, persze a bőr felrepedése nélkül. Az az említett lány pont azért volt oda a fenekelésemért mert látta hogy alig látszik a bőrön a hatása, mégis nagyon erős ingert képes okozni.
Amúgy az a lány adott 50-et kb. 25 mm vastag seprűnyéllel is méghozzá teljes erőből. Tudom hogy erre is azt hiszed hogy kamu, de halál komoly. Először azt beszéltük meg hogy 25-öt ad. El is kezdte, mire biztattam hogy erősebben üssön, mivel elég nőiesnek éreztem. Ez nagyon megtetszett neki. Majd 25-nél azt mondtam hogy folytassa 50-ig. Még ki is izzadtam bele. Valamint már nem emlékszem hogy 2 vagy 3 hétig volt izomláz szerű érzés a fenekemben. De a lánynak az esze is elment annyira megtetszett neki az egész, sőt sajnos annyira hogy azóta Németországban ver pénzes urakat.
Valamikor régebben kaptam kb. 6 mm átmérőjű vesszővel is vékony alsón keresztül, de az sokkal rosszabb volt és sebes is lett utána a bőr alaposan. Ezért szeretem az említett botot vagy a paddlét, mert nem sérül tőle a bőr.
Amúgy érdekel az ajánlatod. És eltaláltad, hogy férfi ütései nem hoznak lázba mivel hetero vagyok. De ha arra gondolok hogy régen is férfi volt a botot forgató... Valamint érdekelne hogy az a hölgy akinek ajánlanál, hogy néz ki. Mert ha vonzó akkor naná hogy a deresére fekszek. Te meg diktálhatod az ütéseket mint régen a deresre húzáskor.

Előzmény: nemulass55 (13021)
nemulass55 Creative Commons License 2018.01.23 -1 0 13021

Csak látszólag brutálisak? Az hagyján, hogy ebben a fórumban rendszeresen valóságnak próbálják feltüntetni a legbizarrabb agyszüleményeket (nádpálcás, miniszoknyás, tűsarkú cipős tanítónő és társai), de ekkora kamut leírni konkrétan felelőtlenség. Még valaki komolyan veszi, otthon kipróbálja, és csodálkozik, ha pórul jár. Gondolj azokra, akik nálad kevésbé okosak, és  mindent elhisznek. Ne feledd, hogy ebben az országban már indítottak adománygyűjtést Isaura felszabadítására, és foglalkoztak az öngyilkosság gondolatával Bobby Ewing halála miatt.

Oké, mindannyian tudjuk, hogy ezt a játékot csak álmodtad.

Vagy tévedtem? Nem csak hősködsz? Akkor rajta, látogass meg, feküdj a deresemre, mivel szerinted hason fekve kevésbé érzékeny az a bizonyos testrész, sőt hagyj rajta két réteg ruhát (nadrág és alsónadrág), azután nem ötvenet kapsz, csak tízet egy egészen szerény, alig egy centi vastag, pingpongütő méretű falapáttal. Nyugodtan nyöghetsz, vastagok a falak. A szolgáltatás ingyenes.

Mielőtt arra hivatkoznál, hogy férfitól nem akarsz (gyengébbek kedvéért lefordítom: nem mersz) kikapni, szívesen megkérdezem hasonló érdeklődésű hölgyismerősömet, vállalja-e ingyen a tesztelésedet. Ha minden kötél szakad, és nem szégyelled elfogadni, befizetlek hozzá. Komolyan, egy teljes órára. Csak vigyázz, mert ő is érti a dolgát, akkorákat tud ütni, hogy szikrázik a szemed. Garantáltan nem fogod azt kiabálni, hogy erősebben. Ha egy hét elteltével nem észlelsz látható nyomot azon a nagy érintkezési felületen, követeld vissza a látszerésztől a szemüveg árát, de ebben már nem tudok segíteni.

Ha mégis csupaszon kívánsz ötvenet, ráadásul derékszögben bedöntve, csak egy szavadba kerül. Van ugyanolyan lapátom is, mint a kelet-ázsiai filmeken. Na jó, túloztam, az enyémnek csak egyméteres a nyele, de azért elsőre talán megteszi. Jut eszembe, jégkorong ütőm is van. Meg baseball. Meg krikett!!! (Sajnos egy kicsit elrepedt.) És ez mind igaz.

Előzmény: BDSM+fenekelés (13020)
BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.23 -2 0 13020

Csak látszólag brutálisak. Valójában a paddle nagy felületen érintkezik a lány fenekével és a bőrön nem is hagy látható nyomot. Csak a fenekének izomzatát ingerli, de azt elég erősen. Aki ilyennel kap az képtelen visszatartani a nyögéseit. Egyik lánnyal játszottam ilyennel. Kaptam tőle 50-et a csupasz fenékre. Ő is nagyon oda volt érte mert tetszettek neki a nyögéseim. Majd ő is kapott cicanadrágon keresztül és közben folyton azt kiabálta hogy erősebben. Majd mikor elég erőseket sikerült ütnöm, elégedetten nyögött és azt mondta hogy "Ez a-a-az!".
Meg hason fekve kevésbé érzékeny a fenék. 90 fokban bedöntve már sokkal jobban megérzi a paddle ütését.

 

Ez a lány is azért feküdt fel ilyen keleti deresre mert nagyon szeretné ha alaposan kiporolnák a csinos fenekét: 

 

Előzmény: Törölt nick (13018)
Tódi2018 Creative Commons License 2018.01.23 -1 0 13019

Fenekeléshez Hölgyet keresek.

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.22 0 0 13018

Nagyon élethüek az ütések! Nem tudom, mennyire van kitömve a lányok hátsója, de ezek az óriás nyeles paddle-k eléggé brutálisak!

Előzmény: BDSM+fenekelés (13016)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.22 0 0 13017

Ez jó volt; tetszett! :)

Előzmény: libanc (13010)
BDSM+fenekelés Creative Commons License 2018.01.22 0 0 13016

Én kaptam egy lánytól deresen 50 ütés körül paddle-val, hasonfekve mint ez a lány itt:
http://sdl69-bdsm.blogspot.hu/2008/01/koreai-deres.html
A lány nagyon beindult a nyögéseimtől.

Előzmény: rosszfiuhusyka (13015)
rosszfiuhusyka Creative Commons License 2018.01.22 0 0 13015

Valaki kapott mar ki ebben a pozicioban? 

 

Szerintem érdekes lehet, szivesen kiprobalnam

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!