Keresés

Részletes keresés

analajzer Creative Commons License 2 napja 0 0 13293

Erre nem tudom a választ, s úgy tűnik, hogy még maga Mekin sem tudja. Ahogy gondolom a férje sem szokott ezen túl sokat agyalni, csak élvezi, hogy állat lehet az asszonykájával. Itt gondolom az állatság mértéke a kérdéses, meg az, hogy ha az asszonykának nincs kedve az egészhez, akkor a pasi le tudja-e állítani magát. De egyelőre úgy tűnik, hogy az oda-vissza provokálás megy közöttük, szóval én annyira nem aggódom ;-)))

Előzmény: kezdo-sub (13292)
kezdo-sub Creative Commons License 3 napja 0 2 13292

Én szerepjáték alatt az olyan játékokat értem mint pl. titkárnő/főnök, tanár/diák, orvos/beteg, strici/kurva stb. A között, hogy a hétköznapi életben szerepjátékot játszunk aminek a keretében mindenért elővehetem az asszonyt és a verés által büntetem a házaséletben felmerülő bosszúságokért nagyon rövid az átmenet, hol végződik a játék és hol kezdődik a bántalmazás? 

Előzmény: analajzer (13291)
analajzer Creative Commons License 5 napja 0 1 13291

Azért én ezt nem venném ennyire véresen komolyan, hogy megfelelni akarás és bántalmazás, ahogyan itt többen is írtátok, sokkal inkább valamiféle szerepjátéknak érzem ezt az egészet, ahol a pasi élvezi, hogy szinte mindenért megbüntetheti a nőjét, a nő pedig élvezi, hogy a pasit folyamatosan provokálja és büntetésre sarkallja.

Előzmény: kezdo-sub (13283)


kezdo-sub Creative Commons License 5 napja 0 1 13290

Ugyanakkor vannak sokan, akiket nem vertek gyerekkorukba és felnőttkorukba alakult ki ez a fétis. 

Előzmény: elusive butterfly (13288)
pumuep Creative Commons License 6 napja -1 0 13289

Somogy megyei vagyok, 35 éves. Lányt keresek, aki délután, kora este elfenekelne a természetben! Autód legyen, én motorozom! Duci lányok, barátnők is írhatnak! Zsolt

elusive butterfly Creative Commons License 6 napja 0 1 13288

Ha édesapád vert, testi fenyítésben részesített, esetleg haragból, kislánykori csínytevések után, akkor nem csoda, hogy felnőttként ugyanilyen párra vágytál, ilyen férfit találtál magadnak. Vagy rosszul feltételezem abból, amit írtál?

 

A szexualitásunk egy részét a gyerekkorunkból hozzuk, hogy milyen volt az ellenkező nemű szülőnk.

Előzmény: Mekin (13277)
bandolesa Creative Commons License 2018.05.19 -1 0 13287

Fiú vagyok,írj osti89@freemail.hu

Előzmény: sarló12 (13285)
manowner Creative Commons License 2018.05.19 0 0 13286

Szerintem már az sokat segít, hogy leírod, le mered írni a gondolataidat.

Előzmény: Mekin (13277)
sarló12 Creative Commons License 2018.05.18 0 0 13285

Fiú vagy kány vagy ? Meg hova kellene menni

bandolesa Creative Commons License 2018.05.18 0 0 13284

Van, ha átruccansz a szomszéd megyébe, Somogyba egy jó kis fenekelésért!

Előzmény: sarló12 (13278)
kezdo-sub Creative Commons License 2018.05.18 0 2 13283

Ez azért van így mert a bdsm a közös beleegyezésen alapul. Attól függetlenül, hogy a pálca melyik oldalán helyezkedik el valaki, hogy szub, vagy dom mindkét fél azért csinálja ezt mert mindkét fél akarja és élvezi. Annak ellenére, hogy a szub a szenvedő alany a szub is élvezi a helyzetet, a büntetést, a kiszolgáltatottságot stb. Viszont az általad leírtakból inkább az érződik ki, hogy nem azért csinálod mert ez neked élvezetet nyújt, hanem azért mert a férjednek próbálsz megfelelni. 

 

Ugyanakkor az általad leírtakból nekem folyamatosan az az érzésem, hogy a férjed a verés által próbál téged minél inkább az ő igényeinek megfelelően formálni, ne menj bulizni, ne legyél akaratos, ne feleselj, viselj mindig szoknyát stb. És ezt valahol te is érzed, ugyanis írod, hogy jó feleség vagy sok energiát fektetsz a kapcsolatotokba, de akkor még verjen is meg ha valami nem úgy van ahogy pillanatnyilag szeretné? Lehetsz akármilyen jó feleség két ember nem tud folyamatosan úgy együtt élni, hogy ne legyenek pillanatnyi bosszúságok, hogy ne alakuljanak ki vitás helyzetek stb. és ezeket a helyzeteket nem azzal kéne megoldani, hogy akkor elfenekellek, mert nem tetszik az, hogy akaratos vagy.

Előzmény: Mekin (13277)
kezdo-sub Creative Commons License 2018.05.18 0 2 13282

Nem volt időm reagálni az általad leírtakra, de most megpróbálok szánni erre egy kis időt. 

 

Annak idején amikor felfedeztem magamban, hogy izgat a fenekelés és arra vágyok, hogy valaki elfenekeljen, bennem is hasonló konfliktusok játszódtak le. Egyrészt nem értettem magam és nálam sem egyezett meg a fenekelés, kiszolgáltatottság a független, erős nő önképemmel. Már az egyetem alatt is én tartottam el magam ösztöndíjakból és munkából, az egyetem elvégzését követően nagyon jó munkahelyet kaptam és kb. másfél éven belül menedzseri pozícióba kerültem és képes voltam arra, hogy saját lakást tartsak fenn és probléma nélkül eltartsam magam. Ha valami elromlik a lakásba azt többnyire egyedül is meg tudom javítani, ha meg nagy a gond kihívok egy szerelőt. Soha nem volt szükségem egy férfira ahhoz, hogy boldoguljak, ezért csak olyankor léptem valakivel kapcsolatban amikor úgy éreztem, hogy intellektuális szinten egyenlő felek lehetünk és a másik tiszteletben tartja a függetlenségem. Szóval igen, ilyen körülmények között nehéz volt felismerni és elfogadni a vágyaim és elég hosszú idő telt el a között, hogy felismertem magamban a vágyat és elkezdtem kísérletzeni. 

 

Idővel felfogtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a fétis-el és hogy ez a fétis sokkal gyakoribb mint gondolnánk, beleástam magam a dolgok pszichológiájába, rájöttem, hogy valószínűleg ép ezt az erős/független nő képemet próbálom a bdsm-el kompenzálni és nem vagyok egyedül ezzel. És végső soron elfogadtam, hogy kielégültebb és kiegyensúlyozottabb vagyok abban az esetben ha nem fojtom el magamban az ilyen jellegű szexuális vágyakat. 

 

Viszont nálam az szóba se jöhet, hogy a hétköznapi életemben próbáljon valaki irányítani, vagy a hétköznapi élttel kapcsolatos dolog miatt megbüntetni. Mindez nálam a hálószobára korlátozódik és a szexuális életem része, vagy olyan kontextusban történik, hogy előre megbeszéljük mikor kapok ki vagy spontánul valamelyikünknek eszébe jut a büntetés (és szólok, hogy ki akarok kapni, vagy a párom szól, hogy meg akar büntetni), vagy pedig egy szerepjáték keretében történik amikor kitalálunk egy forgatókönyvet és annak keretében provokálom ki a büntetést. 

 

Lehet, hogy neked is sokat segítene ha kivennétek az életetekből azt az elemet, hogy akaratos vagy ezért meg fog büntetni, vagy az autóból írtál smst és ezért ver meg stb. és egy játék kerete ként próbálkoznátok az egésszel, pl. a főnök megbünteti az engedetlen titkárnőt stb. és nem pedig a férj bünteti meg a feleséget olyan dolgok miatt amik pillanatnyi bosszúságot okoznak neki a házasságába.

Előzmény: Mekin (13276)
analajzer Creative Commons License 2018.05.18 0 0 13281

ha ez ilyen egyszerű volna ;-)))

Előzmény: Kerika19 (13280)
Kerika19 Creative Commons License 2018.05.18 0 0 13280

Akkor miért panaszkodsz ? Mit jelent az,hogy durván szeretek valakit, mert még ilyesmit nem hallottam ." nem baj ha véresre ver, mert utána úgy is jön a nagy szeretkezés" A szülőt kapjuk, a társat választjuk, és ha ez így jó Neked akkor ne rinyál .Minden jót!

Előzmény: Mekin (13277)
mellcsipesz Creative Commons License 2018.05.18 0 0 13279

Szerintem meg a leírásaid alapján, te sem tudod eldönteni!

Előzmény: Mekin (13277)
sarló12 Creative Commons License 2018.05.18 -1 0 13278

Van itt valaki aki elfenekelne ? 

Mekin Creative Commons License 2018.05.18 -1 1 13277

és tudjatok mi még itt a fura? Hogy ez a nagyon felvilágosült tárasaság (sem) fogad be “kívülállókat”...  az én férjem egy szemét nőverő nem csak itt, hanem nemzetközi fórumokon is, mert keresi a közös iranyt,  és ő még esetleg nem tudja hol van a helyes elfogadott irány...

De lássuk be,  én vagyok a “szenvedő” alany, az én hátsóm ég a büntetései alatt...  nem az én jogom eldönteni?!? 

Még itt is  azt kapom meg, hogy a férjem egy szemét bántalmazó, de senki sem kérdez meg engem, mennyire durván szeretem,,, elárom, Édesapa sokkal keményebb volt velem.... Éles sz s határ, lehet nem kelllene feszegetni..:

Mekin Creative Commons License 2018.05.14 0 5 13276

Sziasztok!

Eltelt 2 hosszú hét, ami alatt sok mindent megtettünk, és még több mindent megbeszéltünk. Nagyon furán vagyok. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy bántalmazott vagyok, vagy így szeretem. Rengeteget beszélgetünk, ami nagyon jó! Azt a cipőkanalas esetet is átbeszélve mondtam neki, hogy ami nekem nem tetszik benne, az hogy magamra hagyott. Ő ezt megértette, és beszélgettünk arról hogy miért érzi azt hogy szükséges engem elfenekelnie, miért vágyik rá. Azt mondja, nagyon felizgatja őt és imádja bennem, hogy olyankor átadom Neki teljesen magam. Hogy zavarja, hogy ahhoz képest, aki voltam amikor összejöttünk, határozottabb szebb lettem(szerinte), és ha engedem hogy megüssön akkor úgy érzi újra függök tőle. És neki szüksége van erre az érzésre.

Közben meg álszentnek érzem magam. Mert nyaggatom őt, bántom, számon kérem, faggatom, holott én is élvezem. Igen ám, de nem vagyok magabiztos ebben az egészben. Igazából az a baj, hogy ez merőben meghazudtolja azt a képet amit kialakítottam magamban, magamról. Az a nő, aki eddig voltam sose adná át magát 100%-osan a párjának. Az a nő nem alázná meg magát – független erős magabiztos. Van saját megtakarításom, saját baráti köröm, saját munkám, saját hobbim. Nem szerettem volna soha mindent együtt csinálni Vele, mindig azt gondoltam egy kapcsolatban két önálló ember van, akik közös úton járnak. Időnként elmegyek 1-1 hétvégére csak a barátnőimmel, vagy bulizni és olyankor jó, hogy nincs ott. Sokszor utazom munka ügyben, és olyankor jó, hogy utánam jön a hétvégére hogy együtt legyünk, de jó hogy előtte nincs ott. Vagy hülye példa, de nem szőrtelenítek a párom előtt, vagy olyankor teszek fel arcmaszkot amikor nem látja. Szeretem megőrizni a „titkot” és nem szeretném, ha látna mondjuk sarok csiszolás közben. Ezek amolyan „műhelytitkok”/vannak olyan párok a baráti körünkben ahol ezek bevett szokások/. Úgy gondolom akkor túlságosan kitárulkoznék neki…Nem tudom jó példa-e ez, de ehhez képest, az ő utasítására letérdelek a fotel elé, és az ölébe hajolva hagyom hogy elverje a fenekemet. Hát mi ez ha nem kitárulkozás, önfeladás?

Eddig nagyon jól megfért egymás mellett a magabiztos jó karriert ápoló nő és az, aki odaadó a párjával példás a háztartása, a férje büszke rá ezért sokan irigylik őket. Igen ám, de tettem ezt saját elhatározásomból, saját akaratomból. Imádtam mindig is gondját viselni, lefürdetni, ápolni ha beteg, masszírozni ha edzett... Szeretek neki örömet okozni, megbolondítani… Szeretem kimaxolni a dolgokat, és ez rengeteg energiámat elvitte eddig is. És most ha valamit „elhibázok” vagy nem a kedve szerint teszek akkor jön a büntetés is? Mondjuk ez felszabadít a saját önvádam alól, ami még égetőbb ha elfeledek valamit. Azt gondolom magamról jó feleség vagyok, és még engedem is hogy megverjen?

Az elmúlt 2 hétben többször kaptam ki. Igazad volt, jobban bírom is, és keményebbre vágyok. Kipróbáltam mi van ha nemet mondok: semmi. A múlt héten összeszólalkoztunk, megkértem valamire, erre ő persze nem, aztán mondta akaratos vagyok, szóval most jön a büntetés. Én határozottan közöltem, hogy a; nincs igaza, b; most nem szeretném. És mi történt? Semmi kiment az udvarra, aztán fél óra múlva békésen ebédeltünk. Illetve de… Este én kértem bocsánatot tőle, mert csúnyán viselkedtem vele és indulatosan beszéltem. Mondta semmi gáz van ilyen, és fordult volna a másik oldalára aludni, miután kaptam egy jó éjt puszit. Erre én indirekt módon elkezdtem arról beszélni, hogy mennyire nem szeretem, amikor ilyen nagyon nem nőies módon viselkedek, csúnyán beszélek, és hogy utána mindig haragszom magamra. Ő hamarabb megértett, mint én… Azt kérdezte, és mit szeretnék tőle? Addig-addig beszélgetett velem és kérdezgetett, amíg ki nem böktem hogy azt szeretném hogy megbüntessen. Azt mondta csak akkor, ha előbb elmondom én mit találok méltányos büntetésnek, aztán ő fogja kiszabni. Hihetetlen élmény volt!  Felszabadító, izgató, megfogalmazhatatlan!

Azt is észrevettem, hogy Ő tovább bírja az együttlétet egy büntetés után, én pedig többször megyek el vagy intenzívebb orgazmusom van…

Megbeszéltük az eszközöket amikkel elverhet. Például a lovagló pálcát elvetettem, engem nagyon taszít. Kiderült egy nagy félelmem is, nem fog húsbavágón megkötni, maximum a kezem lábam lehet megkötve, de azt mondja jobban szeretné ha önfegyelemből maradnék a helyemen. Eddig nem is kötött meg egyszer sem.

Ezen kívül felajánlotta, hogy ha szeretném megismerkedhetem a régi sub-jával, vagy elmehetünk terápiára is közösen. Nagyon gondolkozom is, hogy elmegyek valamilyen szexuál-pszichológushoz de egyedül… Mert csak az én elmém lázadozik a testem meg kívánja, és mocskos bűntudatom van, mert ezt még nem mondtam Neki el, bár ő nem faggat engem az érzéseimről, csak figyel rám, és meghallgat… Az elmúlt időszak szinte csak rólam szólt…

Hát így vagyok… így vagyunk! De azt hiszem még sosem voltam ennyire boldog…

Előzmény: kezdo-sub (13274)
analajzer Creative Commons License 2018.05.14 0 0 13275

engem is :)

Előzmény: kezdo-sub (13274)
kezdo-sub Creative Commons License 2018.05.13 0 0 13274

Érdekel :)

Előzmény: Mekin (13273)
Mekin Creative Commons License 2018.05.13 0 1 13273

Szia! Valamelyik nap összeszedem magam, és megírom ha tényleg érdekel. 2 ember között 1000 szálon futnak az események. Mint egy ki...szott amerikai filmben. Még együtt vagyunk, ismerkedek ezzel az új férfival aki a férjem 7 éve... meg magammal is. Sok izgalom volt mióta nem írtam ide, pedig szinte naponta újraolvasom a kommenteket. De alapvetően hálás és boldog vagyok...

Előzmény: kezdo-sub (13270)
Dn0805 Creative Commons License 2018.05.13 -1 0 13272

Sziasztok!!!

 

 Olyan fiatal lányokat keresek Cegléd és környékéről akik szeretnek kapni büntető vagy intim fenekelést. Csak adni szeretek, kapni nem.

 

Várom a jelentkezéseket!!!

pumuep Creative Commons License 2018.05.10 -1 0 13271

Spártai 300.    Én tudok egyet! 40 éves, úgy elfenekel, hogy megemlegeted! Ha gondolod, elmehetünk hozzá, bár nekem sajnos nuncs autóm! Írj privire: major.zsolt83@freemail.hu

kezdo-sub Creative Commons License 2018.05.10 0 2 13270

Kíváncsi lennék arra, hogy mi történik veled. Ha gondolod írj e-mailt. Az e-mail címem publikus.

Előzmény: Mekin (13238)
spártai 300 Creative Commons License 2018.05.09 0 0 13269

szeretnék egy olyan lányt aki elfenekelne igazán

Pista 92 Creative Commons License 2018.05.08 0 2 13268

Van itt olyan làny aki adni ès kapni is szereti a fenekelèst ?olyan jàtèkra gondolok pl hogy bemelegitjük egymàs fenekèt kèzzel aztàn dobókockàzunk 2kockàval ès aki kissebbet dob az megkapja amennyit dobott pàlcàval jàtszhatunk akàr 20 kört is !ez csak egy ötlet mèg nem próbàltam ki !

Törölt nick Creative Commons License 2018.05.04 0 0 13267

írtam

Előzmény: King size 666 (13264)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.04 -2 0 13266

Rosszabb periódusom kezd lenni,mert 6 hete fogyózok és mondjuk ez harmadik nap,hogy el kezdtem "kaparni a falat " inkább a falat fesd le nálam először :D azért megkérdezhetem hányadik évedet taposod,ha nem vagyok indiszkrét ?

Előzmény: King size 666 (13264)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.04 -2 0 13265

1000 éves pasival nem tárgyalok

Előzmény: King size 666 (13264)
King size 666 Creative Commons License 2018.05.04 -2 0 13264

Én sem egy ripsz ropsz fenekelésre gondoltam. Ha gondolod a vati0804@gmail.com- ra írj  légyszi és megbeszéljük. És nem vagyok 666 éves, még vagy 222 év hiányzik:D

Előzmény: Törölt nick (13261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!