Keresés

Részletes keresés

Charlie1162 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 4354
Azért én remélem, hogy a feneklést kedvelők 99%-a kedves, intelligens ember és nem vetik el a súlykot. Nekem idáig csak pozitív tapasztalataim vannak. Természtesen az óvatosság fontos, de a túlzott óvatosság - ez is tapasztalat - gyakran az ismerkedés rovására megy.
Előzmény: Törölt nick (4351)
rainy day woman Creative Commons License 2007.07.15 0 0 4353
Mondhatod :), de ez nem szerencse kérdése. Ilyen cseresznye értékrendje, hogy a párja érzései fontosak a számára, és ezért ilyen a párja is, ezért így működtetik a kapcsolatukat, sokat adnak bele magukból és ezért sokat is tudnak kapni egymástól. Szerintem ez nagyon szép! De nem nagyon hasonlít arra, ahogy te mondod.  

(Bocs, cseri :), hogy beledumáltam, de pont a lényeg tűnt félreértettnek.)

Előzmény: funky46 (4350)
Kuruc777 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 4352

Hát igen a kulcsszó:Bizalom!Errôl szól a kapcsolat.A házasság.A válások és tönkre

ment kapcsolatok.A spanking egy erotikus játékforma és a játék alapszabálya a

szabályok betartása.A csalók ki lesznek zárva mindig a játékból!

Előzmény: Törölt nick (4351)


Törölt nick Creative Commons License 2007.07.15 0 0 4351
Ez mind igaz ,és szép csak éppen megbízható partnert nehéz ehhez találni .
Sok ember ,ha izgalomba jön legyen az férfi ,nő bármire képes !!!!!
És én pasi létemre is azért félek egy nőtől ,mert egy nő is lehet szadista .És azért azt nem szeretném ,ha úgy tényleg keményen megvesszőzné a popsimat ,vagy ha ki kötözne és megerőszakolna :D :D .Bár az útobbi nagyon izgalmas :D ,az álmomban de a valóságban valahogy nem volna az szerintem .Persze lehet ,hogy bátrabb volnék ,ha nem 173cm és 68 kg volnék hanem 180cm és 90kg .Persze ekkor a Tom Cruse félre rossz kis fiút nem játszhatnál el :D :D :D .Bár ő csak 150cm tudtommal !!!Egyébként sovány nem vagyok enyhén izmos sportos testalkatom van .De kisfiús !!! Engem szexuállisan izgat a fenekelés ,ha én adom és ha én kapom akkor is .
Szeretem ,ha egy nő „szigorú tanár néni „ egy szerepjátéknál például ,egy nyírfavesszővel elveri a popsimat .
Persze ha tényleg úgy igazán elverné az már nem izgatna !!!!Mert nagyon fájna !!!Ami engem izgat az nem a fájdalom hanem a szitú ott fekszem az ölébe az övé vagyok rossz kisfiú voltam és büntit kapok érte .Persze azért piros lesz a popsim ,de nem annyira hogy úgy fájjon .Az illető partner nő mindig tudja ,hol a hátár mekkorát szabad ütni tehát csak játszik a vesszővel . És szeretem én is eljátszani a szigorú tanár bácsit és a rossz kislány bugyiját lehúzni és az ölembe vörösre verni a fenekét .Persze elsőnek csak kicsit óvatosan majd egyre nagyobbakat ,de sosem akkorákat hogy úgy nagyon fájjon .De azért szép piros vörös legyen a kicsi popsija .De úgy sosem tudnék senkit bántani ,hogy több napos maradandó nyoma legyen ,ha megkérne akkor sem .De ki tudja kiben bízhat meg az ember ????Egy pasinak könnyebb a helyzete elmegy egy K –hoz és ott bármikor megkaphat bármit .Bár én még sosem mentem el ilyen helyre , és sosem szeretnék olyan nővel semmit sem csinálni .Na ,de a lényeg az sok nő van szerintem aki szeretné ha jól elfenekelnék .De fél ,hogy más is volna ott az amit ő már nem szeretne nem élvezne úgy .Tehát fél bele menni egy ilyen kalandba!!!!! Honnan tudja ,hogy az a pasi tényleg normális –e mert az illető azt mondja ??Megígéri??? :D :D :D .Szóval én valahol megértem a csajokat !!! Bár az is igaz ,hogy úgy öregszik meg ,hogy sosem volt egy jó kis izgalmas kalandja .Sosem élte ki a szexuállis vágyait ,tehát jó megoldást nehéz találni szerintem .
Előzmény: funky46 (4350)
funky46 Creative Commons License 2007.07.15 0 0 4350
Tényleg szerencsés vagy, mondhatom, kivételesen szerencsés.

 

Nagyon kevés házastárs / élettárs (barát, barátnő... ???) fogadja el, hogy tásrsát valaki más részesítse olyan örömökben, amelyeket ő nem akar-tud neki megadni.

 

A magam tapasztalatából azt mondom, hogy aki ilyesmire vágyik, és otthon nem kapja meg, lelkiismeretfurdalás nélkül forduljon, ha kell, titokban, máshoz. Ezzel magát boldogabbá teszi, és ez kisugárzik a komoly párjára is. A többi meg megy a titkos örömök számlájára. Hogy ezzel egy harmadik személynek is örömet okoz? Azzal meg a világ maradék részét teszi boldogabbá :-)) (Még akkor is, ha nem érti, hogy hogyan :-))))  )

Előzmény: cseresznye31 (4349)
cseresznye31 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4349

 

Én is örülök, de azért úgy fogalmaznék, babonából, hogy egyenlőre, idáig sikerült. :)

Charlie1162 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4348
Ezzel csak az a baj, hogy 100 emberből 95 nem olyan toleráns, mint a párod.:), de örülök, hogy neked sikerült.
Előzmény: cseresznye31 (4347)
cseresznye31 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4347

 

Sziasztok!

 

Elég sokan érdeklődtek levélben, hogyan lehet megoldani a helyzetet, ha a párunk vagy a házastársunk nem akarja az s/m-et vagy a fenekelést pl. Én egyetlen megoldásnak az őszinteséget találtam. Mindent elmondtam, megállapítottuk, köztünk ez nem fog menni. Hosszú az út, mire eljut az ember odáig, hogy kielégítse a spanking vágyát és a kedvesével közben ne sérüljön a viszony. És kockázatos is. óriási inteligencia és tolerancia kell hozzá a másik fél részéről. Mivel a férjem értelmes, az első lépésen túljutottunk(lásd a megelőző hozzászólásomat).

Aztán megbarátkozott az önkínzásom nyomaival, aztán azzal, hogy a neten elkezdtem nézelődni, keresgetni, levelezni. A végén kialakult az a helyzet, hogy mindketten beláttuk, hogy ebből előbb utóbb partnerkeresés lesz. A háta mögött ez nálam szóba sem jött. Rábólintott, körültekintően keresgéltünk, aztán találtunk. Minden lépést LASSAN kell megtenni, hogy a másik meg tudja "emészteni". Nehéz nagyon, ha van egy régóta jól működő párkapcsolatod, aztán jön egy igény, ami ösztönös, nem elfojtható, és nem tudjátok beleilleszteni a kapcsolatba. Mindkét félnek nehéz és szomorú, ha igazán szeretitek egymást. Nálunk a teljes őszinteséggel vettük az akadályokat. Ennyi.

 

A kockázat viszont mindig ott lebeg, nem tudod, esetleg a másik bármi miatt is nem sokall-e be, nem jön-e egy fordulat, egy lépés a sok közül, amit már nem tolerál.

 

Ne gondoljátok, hogy tapasztalt vagyok. Csak most kezdtem bele. Lehet, hogy pont ezért írtam le ezeket, mert friss az élmény.

 

Összegezve a fiatal üzletember kérdésére, az én véleményem az - persze lehet, hogy tévedek-, hogy nem lehet a másik szexuális beállítottságát megváltoztatni ilyen mértékben, a megoldáshoz pedig kompromisszum kell. Elfojtani szerintem nem jó, ha erős a vágy, mert akkor biztos előjön máshol, valamilyen formában, ami szintén csak árthat a kapcsolatnak.

 

Senkinek nem akartam papolni. Amit írtam, az az én szerény véleményem, egyáltalán nem biztos, hogy helyes választás, és azért írtam le, mert sokan érdeklődtetek.

 

 

vince142 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4346

(nem félsz, hogy el leszel fenekelve a kötözködésért? :-)

 

(és ezt már jól írtam? :-)

Előzmény: vince142 (4345)
vince142 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4345

hát nem pont ilyen írásra gondoltam :-)

 

 

Előzmény: rainy day woman (4344)
rainy day woman Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4344

"ez, az"

Bocsánat :)))

 

Előzmény: vince142 (4343)
vince142 Creative Commons License 2007.07.12 0 0 4343
ritkán jársz erre, igazán írhatnál még ezt-azt :-)
Előzmény: rainy day woman (4340)
cseresznye31 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 4342

Szia Spanking30!

 

Én is most írok itt először. 31 éves nő vagyok. Tegnap este írtam Neked a megadott mail címedre dvd ügyben.

 

Nem tudom, hogy mások mit fognak tanácsolni, még olyan oldalak is vannak a neten, ahol leírnak mindenféle praktikát, hogyan tudjuk rávenni kedvesünket a szexben olyan dolgokra amiket nem akar. Ez sok esetben működik szerintem (pl. szopás, hogy mondjak valamit), de a spanking kategória azért egészen más. Ha a barátnőd nem akarja, hogy alaposan elfenekeld, mert erről van szó, ha nem akar fájdalmat, ha ez nem okoz neki szexuális izgalmat, sőt ellenkezőleg hat rá, nem fog menni. Ez a fordítottjára is igaz, tehát arra a vágyadra, hogy ő pedig Téged fenekeljen el.

 

MEGOLDÁS szerintem LEHET, de nem ÚGY, ahogy Te gondolod. Mármint a végeredmény. Megmagyarázom. Az én sztorim kb. ugyanaz, csak fordítva, mert én nő vagyok, és én vagyok, aki a fenekelést szeretné. Boldog házasságban élek. Minden oké lenne, de az utóbbi két évben fokozatosan erősödött bennem ez az igény. Először naívan én is a férjemhez kötöttem ezeket a fantáziáimat, és abban hittem, hogy csak idő kérdése, hogy fokozatosan rávegyem, hogy engem verjen. Nagyon szeretjük egymást, a kedvemért meg is próbálkozott vele, hogy elfenekeljen szíjjal meg kézzel. Kudarc lett belőle. Be kellett látnunk, hogy egyikünk szexuális beállítottságát sem tudjuk megváltoztatni. Fokozatosan sem.

 

Nem szomorításból írom, de szerintem nem fog menni, hogy vörösre verd a barátnőd fenekét. Tapasztalatból tudom, hogy az már nem paskolás eredménye, hanem fájdalmas ütéseké.

 

A probléma viszont MÉG ELŐBB KEZDŐDIK, először meg kell értetned a barátnőddel, hogy LÉTEZIK ilyen szexuális vágy IS, és ez NEM beteges. Olvastass vele a neten olyan oldalakat, ahol szexológusok, pszichológusok, stb. fejtik ki a mai modern hozzáállást a különféle szexuális beállítottságokról. Mutass rá, bizonyítsd be neki, hogy rengetegféle, ma már teljesen elfogadott szexuális viselkedés van, amit régen, és sajnos ma is még sokan, akárcsak a barátnőd, "betegesnek" tartottak/tartanak! Ha meg tudod vele értetni, hogy ez NORMÁLIS vágy (mert az), akkor tudsz továbblépni. Tehát ez az első lépés. Ha érdekel, hogyan oldottam meg a problémát, úgy, hogy ne sérüljön a házasságom (a dolgok változnak, tehát remélem, hogy a jövőben sem fog sérülni emiatt), jelezd, és akkor folytatom. Tudnod kell, hogy kockázatos, csak akkor működik, ha nagyon őszinte a kapcsolat, de megéri, ha meg szeretnéd tartani a lányt, mert szereted, ahogy írtad is.

 

Ismétlem, reményt akartam adni és nem elszomorítani. Kíváncsi vagyok, érdekelnek-e a továbbiak, minden jót Neked!

 

 

 

 

 

 

vince142 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 4341

naná hogy tetszik :-)

 

és nem (csak) olvasva még annál is jobben tetszene :-))

Előzmény: rainy day woman (4340)
rainy day woman Creative Commons License 2007.07.06 0 0 4340
Örülök, hogy tetszik :) Érdemes volt leírni :)
Előzmény: vince142 (4339)
vince142 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 4339

...az egyik kedvencem :-))

 

"A bal mellbimbómra csípteted a láncos csipesz egyik felét, ezt már elég jól megszoktam, de azért még mindig fáj és előszörre minden alkalommal nagyon váratlanul ér. Felnyomod az összebilincselt bokáimat a csípőmhöz, magasra, hogy a térdem szétnyílik, és érzem a csipesz másik felét a jobb bimbómon. Hátralépsz és jól megnézel magadnak. Figyelő tekinteted alatt kipróbálom, mi ez: ahogy megmozdulok, érzem a csipszek húzását a mellemen: a láncot a bokabilincsek közti rövid szíjon vezetted át. Élvezed a szememben a felismerést."

Előzmény: rainy day woman (4334)
vince142 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 4338
na most mentegetőzhetek :-) úgy értettem, sok kellemes dolgot írtál:-)
Előzmény: rainy day woman (4334)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.05 0 0 4337
Sziasztok !!!!!!!!

Nos én még új vagyok itt ,de amiért én itt vagyok az -az hogy tanácsot szeretnék tőletek kérni .
Magamról annyit ,hogy én egy 30-éves budapesti üzletember vagyok és világ életemben érdekelt a spanking szó.
De van egy nagy gondom már rég óta van egy tartós kapcsolatom ,de az illető hölggyel nem tudom ezt a dolgot megszeretetni .
Én szeretném ő-t nagyon elfenekelni ,szép vörösre a kis popsiját ,de ő ezt beteges dolognak tartja .
Igazából azt is szeretném ,ha ő is elfenekelne engemet nem tudom miért de izgalmasnak tartanám .
De nem megy ,se ez se az !!!!!!!
Szóval volna valami ötletetek??? Hogy lehetne valakit rá venni aki ezt beteg dolognak tartja ???
Én nem szeretnék másik kapcsolatot , szeretem ezt a csajt de ….. értitek ez a dolog hiányzik nekem .
Egyébként ,most pár héten belül fogunk összeköltözni és van egy csomó spankig filmem azoktól is meg kéne szabadulni .
Természetesen teljes filmek eredeti DVD mindegyik meglehet nézni .
A legtöbbet külföldi üzleti útjaim során vásároltam olyan 60 db van vagy a fölötte valamennyivel . :
Na a lényeg ki dobni még sem szeretném ,mert hát így összeszámolva kurva sokba került .
De nagyon olcsón szinte ingyen oda adom csak vigye ”pár ezer forint” ,persze küldők egy teljes listát róla ,ha valakit érdekli írjon : spanking30@index.hu –ra.
Na ilyen filmek : http://www.broadbandspanking.com/
http://www.pain4fem.com/
http://www.rge-films.com/Movies.aspx
http://www.realspankingsfilms.com/customer/home.php üdv
Charlie1162 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 4336
Érzéki, erotikus elfenekelést kedvelő barátnőmet keresem hagyományos értékeken alapuló, komoly kapcsolat reményében. Én:38/177/77. E-mail: charliex1162@yahoo.com
rainy day woman Creative Commons License 2007.07.03 0 0 4335
Prrr... mrrr...rrrr... :)
Előzmény: dejte (4333)
rainy day woman Creative Commons License 2007.07.03 0 0 4334
Muti, mit írtam! :) Te mit értesz alatta? Miért tetszik jobban, mint férfinak, nőnek, Úrnak, rabnőnek lenni mindentbele?


Előzmény: vince142 (4331)
dejte Creative Commons License 2007.07.03 0 0 4333

:) Csak ,mert nézem a leveles-ládát ..., ritka benne a woman:), gondoltam akkor most símogatlak, még, ha pihenek is :)

Út meg sokféle van, hisz tudod:), nem azért írtam, hogy itt válaszolj:)

Csodanyár:) Üdv Dejte

Előzmény: rainy day woman (4318)
kisAnna_ Creative Commons License 2007.07.03 0 0 4332
Mindig elfeledkeztek az alapesetről, a frissen vágott vesszőről... Meghámozva a tisztaságához nem fér kétség. Hatásosságához szintén nem :) Fa vagy bokor, amiről nem tilos vágni, úton-útfélen akad. Mondjuk, ne a Városligetben próbálkozzatok :)))
vince142 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 4331

pedig tanulmányoztam ám ezt-azt itt meg ott :-)

 

persze az is lehet, hogy mást értünk baráti fenekelés (baráti szex) alatt :-)

Előzmény: rainy day woman (4320)
funky46 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 4330

A cin (forrasztóón) ón és ólom ötvözete. Régen ólomcsőből ittuk a vizet, ma már az ólmot egészségtelennek tekintik (a benzin is ólommentes). Az ón erősen megdörgölve fog, a bőrön nyomot hagy, a nyom ólomtartalma biztos nem egészséges.

 

Forrasztóónt elektronikai boltokban kaphatsz, az ára széles skálán változik, és az árát olyasmik növelik, aminek semmilyen fenekelési vonatkozása sincs :-)) Bádogos ónt meg tán építőanyag boltban, de nem tudom.

 

Mivel (polgári célból) bántam már különféle ónokkal, lnem tartanám célszerűnek ontopik használatát...

 

Előzmény: spanking79 (4328)
rainy day woman Creative Commons License 2007.07.02 0 0 4329
És meg is nyertem :)
Előzmény: Törölt nick (4325)
spanking79 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 4328
Szia funky46!
Azt szeretném kérdezni milyen veszélye van a cinek?
Olyan eszközt amit felsoroltál hol lehet kapni,és mennyibe kerül?
Milyen nyomot hagy?Kösz egyébként az anyagfelvilágositást.:)
funky46 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 4327

Na, akkor egy kis anyag- és gyártásismeret.

Sokfajta cin (forrasztóón) van, az elektronikai vékony szál, spulnira tekerve, van, ami 1 mm átmérőjű sincs, de a vastagabb is csak kb. 2 mm. Ezekből elég sokat kell összefogni, hogy hatása legyen, amellett nem rugalmas, szóval... Nem is tudom...

 

A bádogos cin vastagabb, tán egy centi vastag is van, ha jól emléxem, trapéz keresztmetszetű. Az, ha elég hosszú, már érhet valamit.

 

De mindkettő óntartalmú, nem biztos, hogy az a fém jót tesz a bőrnek! Én maradnék a kb. 8 mm átmérőjű keményfa rúdnál. Kapható akár 1 méter hosszú is, és garantáltan bio...

 

(Nemrég a budaörsi reptér felől sétáltam hazafelé, az úton találkoztam az "utcai szolgálatossal" :-))  Vaskos combok, valami zsebkendőnyi szoknya volt rajta, az is jól felhúzva, úgyhogy gyakorlatilag ki volt az egész jó széles feneke. Elképzeltem, hogy ha az ilyen büntetése nem két napi elzárás lenne, hanem mondjuk...  :-))  )

 

Előzmény: spanking79 (4326)
spanking79 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 4326
Sziasztok! Miért ne a forrasztócinre gondoltam volna?
Levágtók belöle egy hosszú db-ot,végén fogantyút csináltók,és kész,van hatása.
Nem hiszitek? Próbáljátok ki.
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.01 0 0 4325
Kiadós fenekelés:-)
Előzmény: rainy day woman (4324)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!