Keresés

Részletes keresés

bandolesa Creative Commons License 2015.07.28 0 0 11367

Helyes megközelítés Zoli, reméljük meg is kapod az elfenekelést.

Előzmény: Törölt nick (11364)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.28 0 0 11366

Szia! Nem barátnőm,csak ismerős régóta! :)

Nem még sajna nem,mert a családdal nyaral...Képeket,meg videókat(spanking) szokott küldeni,ő is meg én is..

Már várom én is a nagy találkozást! 

Előzmény: Törölt nick (11365)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.28 0 0 11365

Hogy alakul barátnőddel a kapcsolatod  ?

Volt már fenekelés ?

Előzmény: Törölt nick (11364)


Törölt nick Creative Commons License 2015.07.28 0 4 11364

A streszoldó fenekelés azoknak jár akik állandóan idegeskednek,vagy éppen történik valami fontos dolog az életükben,ahol meg kell felelelniűk,vagy döntést kell hozniuk...

A büntető,meg az aki rossz fát tesz a tűzre,vagy nagyképüsködik,vagy lop, csal,hazúdik..

Én is büntető fenekelést érdemelnék,mert sokat képzelek mit bírnák egy fenekelésnél,ezt hívják kérkedésnek,hencegésnek.

Ha pesti lennék már megkaptam volna Deresbajusz ÚRTÓL! 

Igazam van Deresbajusz  ÚR?

Előzmény: Törölt nick (11343)
rainy day woman Creative Commons License 2015.07.27 0 4 11363

Ezt egyedül te tudod megmondani, hogy neked minek van értelme. Nincs az egész játék fölött egy fődom, aki rendelkezik és lehet rá hallgatni :)

Előzmény: roszkislany (11362)
roszkislany Creative Commons License 2015.07.27 0 0 11362

igazad van, en is ugy erzem, hogy ehhez nagyon nagy szerence kell s nem biztos, hogy ez megvaloszulhat, de abban az esetben, ha nem ket ember elvezeterol szol az egesz csak az egyikerol nincs ertelme az egesznek

Előzmény: rainy day woman (11360)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 4 11361

Színes  a vélemények skálája , a lényege egy kapcsolatnak akár baráti akár üzleti , akár szex , legyen fizetős szolgáltató   , vagy házasság tök mindegy , a kölcsönös megelégedettség . Ha ez nincs meg akkor vége szakad  vagy el sem kezdődik.

 

BDSM kapcsolat  szinte fölsorolhatatlan variációt kínál egy vaniliával szemben ,  gondolom épp ezért talán nehezebb a pártalálás , ráadásul még a hétköznapi dolgokkal is ugyanúgy meg kell küzdeni mint egy vaniliában .

 

Egy dom annyira lehet dom amennyire a sub kívánja és fordítva , annyira lehet sub a sub amennyire a dom szeretné , szerepjátékkal , megjátszott erőszakkal ,jajgatással  vagy anélkül durván vagy épp csak imitálva .

 

Ha valakik abba a szerencsés helyzetbe kerülnek , hogy egyezik az ízlésviláguk , nem is kell megbeszélniük előre semmit  a kevésbé szerencséseknek nem árt  de ha jó a kapcsolat úgyis odafigyelnek egymásra és összeszoknak , a fizetős és egyéb alkalmi már más kérdés . 

 

Egy fenekelésre vágyó lehet jó fenekelő is , ha mindkét oldalt szereti  :)

 

Én így látom. 

 

Ui. Mi a szerencsések közé tartozunk  mondhatni minden vágyunkat ki tudjuk élni egymáson. , hétköznapokban viszont nehezen boldogultunk egymással pár éve csaknem vége szakadt  külön is váltunk  egy kis időre. .

Előzmény: roszkislany (11359)
rainy day woman Creative Commons License 2015.07.27 0 4 11360

Már az első felvetésedben jól fogalmaztad meg a lényeget: a két ember megegyezésén múlik. De nem elég, hogy általánosságban megegyeznek abban, hogy fenekelés/bdsm lesz köztük. A tényleges megegyezésre van szükség, amiben kiderül, hogy ki mire vágyik, kinek mi fér bele. Ahhoz viszont, hogy megegyezhess valakivel, szükségszerű, hogy tiszteletet érezz iránta, hogy tárgyalhass, beszélgethess vele, hogy érdekeljen, ki ő és mit akar, hogy úgy érzed, engedheted, hogy köze legyen ahhoz, hogy te ki vagy és mit akarsz.

Egyszerűen túl nagy szerencse kell ahhoz, hogy tényleges, élesben lezajló tisztelet-, dominancia- és akaratharcot vívhass meg valakivel, és közben még mindkettőtöknek jó is legyen, szexuálisan, érzelmileg, emberileg jó élmény. Erre nem ismerek sem példát, sem megközelítő megoldást. Meg kell gondolnod magadat az alapoktól fogva, hogy hozzájuthass ahhoz, amit szeretnél.

 

Előzmény: roszkislany (11357)
roszkislany Creative Commons License 2015.07.27 0 2 11359

szia Misi, ez nem lesz kompatibilis, en nem fenekelek engem kell fenekelni, viszont az a pasi aki elfenekel el kell erje, hogy tiszteljem s tartsak tole, egy olyan aki maga is fenekelesre vagyik nem fog belolem se felelmet se tiszteletet kivaltani, eleg egy olyan fordulat a reszemrol amikor kibuvot keresek a buntetes alol (osztosnossen teszem), hogy ne buntess meg ezert mert raszanom magam s elfenekellek s oda az egesz. A masik h. ha megis raszannam magam h. elfenekeljelek s latnalak nyoszorogni ujra elveszne az autoritasod velem szembe. keres valaki mast aki erdekelt kolcsonos fenekelesben

Előzmény: misi w28 (11358)
misi w28 Creative Commons License 2015.07.27 -3 0 11358

szia roszkislany nem akartalak megbántani elnézést kérek megszeretném kérdezni hogy lenne kedved ismerkedni engem is izgat a fenekelés ha gondolod én elverem a seggedet úgy ahogy te szeretnéd várom válaszodat itt az email címem kutyaw500@citromail.hu  ha nem válaszolsz az lesz a büntetése hogy elverem a seggedet kellemes estét üdvözlettel misi w 28

 

Előzmény: roszkislany (11357)
roszkislany Creative Commons License 2015.07.27 0 1 11357

A ritka neha homalyos hozzaszollasaim ugy latom magyarazatot igenyelnek, mert sokan abban is ketelkednek, hogy no vagyok. A 30 eveim elejen jarok es igen no vagyok. Par eve izgat a fenekeles, de hosszu ideig nem mertem tettre szanni magam, egy ido mulva megis megtortent, de nem kaptam meg azt amire vagytam. Ido kozben rajottem, hogy arra van szuksegem, hogy fenekeles utan, kozben szexualissan is kielegitsenek. Arra van szuksegem, hogy bizzak a partneremben de feljek is tole. Ugyanakkor szigorra van szuksegem mert szofogadatlan es akaratos vagyok. Tesztelem a masik turokepesseget a vegletekig es nagyon jo targyalokepessegem van, eloszor felbaszom az agyat a masiknak az azt mondja eleg s ez a buntetes elkezdek alkudozni h. ne buntess meg ezert, vagy csokkenteni probalom az adagot, ha a masik nem kovetkezetes s enged, elveszti a tekintelyet a szememben ha viszont ramparancsol, hogy azzonnal forduljak meg s elveri  a fenekem, mar szofogadobb vagyok egy ideig. 

Velem ez az egesz egy akarat s dominancia jatek, vagy kepes vagy arra, hogy elerd, hogy tiszteljelek vagy nem. 

h_g Creative Commons License 2015.07.27 0 0 11356

Ennyi már biztosan elég lesz :)

 

 

roszkislany Creative Commons License 2015.07.27 0 2 11355

egyreszt fere ertettel mas szsinten pedig szerintem beteges a megkozelitesed. Nekem a bajom az volt az egesszel, hogy a pasi ugy gondolta, csak neki van joga szexualis kieleguleshez neke nem. en pedig ugy vagyok ezzel, hogy az egy dolog, hogy nekem fog fajni a fenekem, de az mas dolog, hogy nyujt e valami elvezetet a dolog vagy nem.

 

A masik meg az, hogy egyiranyu dolog a fenekeles, de mindenkinek megvannak a hatarai, ha a masik elerte a turo kuszobet leallsz, meg akkor is ha ugy gondolod, hogy meg erdemelne tovabbi buntetest. 

 

Abban az esetben, ha nem okoz mindket felnek oromot a fenekeles nem eri meg az egesz.

Előzmény: sperm_bath (11349)
misi w28 Creative Commons License 2015.07.27 0 2 11354

Szia Rosszkislány!Ne haragudj hogy megkérdezem de te nő vagy?Tudod bárki regisztrálhat ilyen névvel.Olvastam amit írtál!Engem is érdekel a fenekelés mind a két részről.Én is szeretném ha elfenelelnének és én is szeretnék valakit elfenekelni!Szivesen elfenekelnélek!És ha jól olvastam akkor kapcsolatot is keresel!Én most vagyok túl egy csalódáson.Tudod én is szeretnék magam mellé egy olyan társat akinek ez nem jelent gondot.Mert nekem ez nem jelent gondot.Ha van kedved komoly kapcsolat céljából ismerkedni akkor válaszolj!Vagy ha csak azt szeretnéd hogy elfenekeljelek akkor is válaszolhatsz.Cserébe azt kérem hogy te is fenelj el engem!Ha van kedved egy olyan pasival ismerkedni akinek ez nem jelent gondot akkor várom válaszodat minnél előbb!Itt van az email címem:kutyaw500@citromail.hu .Itt tudsz írni nekem!Várom jelentkezésedet!Üdvözlettel:misiw28.

Előzmény: roszkislany (11347)
Pollorato Creative Commons License 2015.07.27 0 3 11353

Géza81 Creative Commons License 2015.07.27 0 1 11352

A fenyítés csak addig jó, amíg mindkét fél élvezi! Jól látod, hogy "menekülő szón"-nak kell lenni! Mert a jajjgatás, sivalkodás, abbahagyás kérése nem biztos hogy komoly, az vele jár a játékkal, akárcsak az esetleges üvöltözés! Szerepjáték meg egyenesen kívánatos, de hiszen arról kell szólni! Elkövetett bűn, bűntetés kiszabása, és végrehajtása! És nem árt ha előre tudja mindkét fél, hogy meddig mehet el! És a büntit igy kell kiszabni! Hogy fájdalmas, de még élvezhető legyen! 

Nekünk van két szituációnk is amit mindketten szeretünk, és élvezünk.

Előzmény: Törölt nick (11350)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 11351

Mi ez, diszgráfiás lettem? Úgy is, úgy is tapasztaltabb?

Helyesbítek: Így is, úgy is tapasztaltam...

Előzmény: Törölt nick (11350)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 3 11350

De, egészen. Ha vérig megy (ami az én olvasatomban legfeljebb hetek alatt gyógyuló, annál nem maradandóbb horzsolást, karcolást jelent), akkor is csak a két fél előzetes félreérthetetlen megállapodásán alapulhat. Továbblépni a másik fél valamelyes ismeretére és folyamatos megfigyelésére támaszkodva, a határok enyhe feszegetése mellett ajánlatos, amennyiben az illető ezt a fajta meglepetést igényli. Sajnos ekkor is előfordulhat tévedés, például azért, mert egyes alárendeltek hajlamosak a bemutatkozásnál a nagyotmondásra. Én már jártam úgy, hogy még egyszer figyelmeztettem az illetőt (nagydarab, erős férfit): nagyon szigorú vagyok, minden ütés fáj, a hurkák két-három hétig látszanak. Mire ő: ne kímélj, üss, mint egy kutyát, és ha tiltakozom, verj el még jobban. Háromszor mondtam nemet, mert számomra alkalmatlan volt az időpont, de tovább könyörgött, hogy találkozzunk, a helyszínt ő biztosította, nem csekély anyagi ráfordítással (tudom, mert az általam ajánlott lakást bérelte ki az utolsó pillanatban), majd néhány perces kézzel fenekelés és 3 (azaz három) visszafogott (hiszen a játék legelején tartottunk) lovaglópálcás ütés után kiszállt, döbbent arccal közölte, hogy nem játszik tovább, mert én igazi szadista vagyok. Gondolom, mindaddig azt hitte, hogy a verés csak metafora.

Némi igazságot azért látok az előttem szóló szavaiban, a játék legyen komoly, ezért például a magam részéről helytelenítem a menekülőszó intézményét. Milyen komolytalan dolog már, hogy az alárendelt összevissza szeszélyeskedhet? Vannak, akik háromszintű menekülőszót használnak (sárga: lassíts vagy szünet, piros: állj, zöld: mehet tovább). Na ez a szememben a röhejek röheje.  Ki-ki álmodja meg előre, mit akar, közölje őszintén a másikkal, és ha nem egészen úgy sikerül, ahogy naivul elképzelte, gondolja át a dolgot, és legközelebb módosítson a feltételeken.

És még valami. Nem attól komoly a dolog, hogy van-e szerepjáték, vagy nincs. Úgy is, úgy is tapasztaltabb a skála mindkét irányában végletes igényeket, a jelképestől a csurom véresig. Mindenki másra vágyik, ez nem gond, csak a partnerek/hobbitársak igyekezzenek megérteni egymást.

És a fenyítésre szoruló urak forduljanak bizalommal hozzám. (Ez itt a reklám helye.)

nemulass55@citromail.hu

Előzmény: sperm_bath (11349)
sperm_bath Creative Commons License 2015.07.27 0 2 11349

Hát na, izé, nem egészen. Szerintem a testi fenyítésben az az igazán izgalmas, hogy valamilyen szinten végletes. Persze lehet játszadozni a téma körül, fenekelőset szerepjátékozni, de annak kb. annyi köze lesz a valódi fenekeléshez, mintha valaki csak eljátssza a megerőszakolását vagy pedig valóban meg is erőszakolják. Jó, tudom, a példa erősen sántít, elvégre a fenekelés valamilyen szinten mégiscsak egy közös megegyezés gyümölcse, no de a lényegét tekintve akkor is egy egyirányú utca, amin ha valaki bement, akkor már nem lehet visszafordulni, vagy meggondolni magát. Én úgy szoktam körülírni, hogy ez a "gyengéd erőszak", csókolgatom és puszilgatom és dédelgetem előtte és utána is, mindent megteszek a gyors gyógyulásáért, de a büntetés akkor is büntetés, ha a bőre kihasad és vinnyogva könyörög kegyelemért közben.

Előzmény: roszkislany (11347)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.26 -2 0 11348

De igen pontosan az  a lényege  , mint akár a sima vanilia kapcsolatnak.

Előzmény: roszkislany (11347)
roszkislany Creative Commons License 2015.07.25 0 2 11347

sziasztok, megfordultam mar ezen a forumon annelkul, hogy tarsat keressek, izgat a fenekeles es szeretek is kapni, ugyanakkor nagyon tapasztalatlan vagyok  ezen a teren es szuksegem lenne tanacsra.

 

Egy olyan jellegu kapcsolat ha valaki fenekel s a masik szereti h. elfenekeljek csak a dominansnak kene  jo legyen? Ha  en vagyok a szenvedo alany nekem nincsenek jogaim s nem mondhatom azt h. eleg vagy szunet vagy hogy meg kerek?

 

A masik az, hogy ha erotikus fenekelesrol van szo akkor az normalis ha masik csak szopatni akarja magat s neha racsap a masik fenekere annelkul h. szandekaba allna hogy a masiknak is jo legyen?

 

En ezt az egeszet ugy kepzeltem el eddig, hogy ket felnott ember kozott megegyezes alapjan tortenik a dolog, ertem azt meg jo is ha valaki megszabja h. bunteteskent ennyi utest kapsz, de a masik vagyait nem kell teljesiteni ilyenkor?

 

Lehet zavarossan fogalmaztam, de lenyegeben annyi a kerdes, hogy ez az egesz nem ugy kene tortenjen, hogy mind ket felnek jo legyen?

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.25 0 2 11346

Kedves Barátom!

Csak a cél a különbség, a részletek (technika, eszközök, lekötözés) nem különböznek, mint ahogy bölcsességet és egetverő butaságot ugyanazon betűkből álló ábécével is le lehet írni, és mindkettőt sokféleképpen. Aki gyakorlati tapasztalatra vágyik, tudja, mi a különbség. Aki elmélkedni kíván a témáról, az nem is fogja tudni.

Ami a technikát, eszközöket és a lekötözés lehetőségét illeti, nálam mind rendelkezésre áll, uraim, lehet bátran jelentkezni.

Deresbajusz

nemulass55@citromail.hu

 

Előzmény: bandolesa (11345)
bandolesa Creative Commons License 2015.07.25 0 0 11345

Tisztelt Deresbajusz! A kettő között mi a különbség? Stresszoldó vagy büntető fenekelés.

A fenekelés technikája, eszközök, lekötözés lehetősége, ezekre gondolok?

Előzmény: Törölt nick (11343)
pici bambika Creative Commons License 2015.07.25 0 2 11344

                                                                                                     Sziasztok

 

 

Nagyon szép estéket,és nagyon szép napokat kívánok mindenkinek.Hónapokkal ezelőtt megfogadtam,hogy soha többé nem nézek betegségekkel kapcsolatos oldalakat,vagy ha igen,akkor elverem a popsim a fakanállal.Tegnap,és ma néztem ilyen oldalakat.Szerintetek mennyi ütést érdemlek a popsimra.Nagyon szépen köszönöm,ha válaszol valaki?És,annak is nagyon örülnék,ha megírnátok,hogy veletek előfordult-e ilyen,hogy ezért kaptatok ki?

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.25 -1 1 11343

Stresszoldó vagy büntető fenekelés uraknak.

nemulass55@citromail.hu

nicko06 Creative Commons License 2015.07.25 0 0 11341

Nem a párom, csak egy szublány ismerősom... akkor most mikre tippelsz? 

Előzmény: Törölt nick (11339)
Pollorato Creative Commons License 2015.07.25 0 3 11340

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.25 0 0 11339

A képeket még nem látva tippeltem tegnap .

Nem gyenge :)

Párod a hölgy ?

Előzmény: nicko06 (11335)
Adam88hun Creative Commons License 2015.07.24 0 0 11338

Elfenekelni való hölgyet, lányt keresek Egerben.

misi w28 Creative Commons License 2015.07.24 -1 1 11337

bocsánat most nézem hogy a rossz email címem  ez a jó email címem ide írhattok nyugodtan még egyszer elnézést

Sziasztok kedves hölgyek,lányok!Azért regisztráltam ide a fórumra,mert keresek olyan lányt vagy hölgyet aki elfenekelne.Korhatár 20-tól akár 45 éves korig.Azt is megírom hogy honnan lenne jó ha jelentkeznétek:én kecskeméti vagyok.Jó lenne ha Kecskemét és környéke,vagy Dunaújváros és környéke,Fehérvár és környéke,vagy Pest.Azért lenne jó ezekről a helyekről jelentkeznétek.Megírom hogy gondolom a fenekelést:először lefekszek az ágyra vagy ölben a kezetekkel ruhán keresztül elfenekeltek,utánna ruhán keresztül fakanállal.Utánna ruha nélkül a kezetekkel és fakanállal is elfenekelhettek.Ha van itt a fórumon olyan lány vagy hölgy aki elverné a kis popsimat akkor az jelentkezzen ezen az email címen:kutyaw500@citromail.hu .Ha itt a fórumon lány vagy hölgy olvassa ezt akkor légyszives segítsen ebben a dologban,mert ha segít én is segítek neki,bármiben.Kedves lányok,hölgyek várom jelentkezéseteket.Kellemes fórumozást!Majdnem elfelejtettem kedves lányok,hölgyek nem kell semmi rosszra gondolni.Nem akarok durva fenekelést.Ennyit akartam közölni.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!