Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.26 0 0 10335

Jó de hova kell beakasztani?

Punci vagy popsi? :) 

Előzmény: Poltorato (10334)
Poltorato Creative Commons License 2014.09.26 0 0 10334

 

 

 

                                           

 

 

 

                                 A szép pirosló fenéknek hátulról beakasztani..

 

 

 

 

 

Caned Feri Creative Commons License 2014.09.26 0 0 10333

Húha ezt most jól megkaptam rendben most már mindenki tudja hogy milyen kifejezéseket ismersz elmúlhat az elismerés hiányából származó bizonyítási kényszered Hatalmas vagy!Értelmes vagy!Intelligens vagy!Okos vagy!Tanult vagy!-csak az anyádba elmehetnél innen-Na jó megyek gombfocizni

Előzmény: nénét_szedő_öreg_rőzse (10332)


nénét_szedő_öreg_rőzse Creative Commons License 2014.09.26 0 0 10332

Ez még a picsogós-operettednél is szánalmasabb lett, öcsi.

 

Gombfocizz inkább. 

 

Előzmény: Caned Feri (10331)
Caned Feri Creative Commons License 2014.09.25 0 0 10331

Nézz utána az értelmező szótárban,mit jelent az ARTIKULÁLNI kifejezés nem kulálni azt inkább a szádba kellene nem vagyok öcsi te vén nyomorult

Előzmény: nénét_szedő_öreg_rőzse (10328)
Poltorato Creative Commons License 2014.09.25 0 0 10330

 

 

 

                                            

 

 

 

                        Ilyen szép popót nagy örömmel lehet "agyusztálni"..

 

           

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.25 0 0 10329

Ilyen nyaralási képem nekem is van.

Szóval úgy pálmafák meg ilyen. :)

De azt én nem is gondoltam volna, hogy megtörténhet a dolog itt is pálcával meztelen popsira. : )

Szegény lány.  :)

Gondolom ti is sajnáljátok a dolgot. :) 

Ha jól fordítottam le, amit a vk.com írtak akkor Görögországba volt, rossz volt a kislány azt megkapta a popsijára a kertjében.

Azt hiszem én is elvertem volna neki!

Szép piros lett volna! 

 

nénét_szedő_öreg_rőzse Creative Commons License 2014.09.25 0 0 10328

Nem hiszem, hogy más kifejezést kéne használnia, csak azért, mert te nem tudod dekódolni. 

 

A konnotáció kicsit olyan, mint a dzsessz. Fül kell hozzá, öcsi. 

 

 

Előzmény: Caned Feri (10326)
Caned Feri Creative Commons License 2014.09.24 0 0 10327

Más:ha egyáltalán 2 személyről és főleg nőről beszélünk zsazsa és nénét szedős.t.b. és nem valami tudathasadásos úriember van mögöttük,nem értem mit keresnek ezen a fórumon az nyilvánvaló hogy fenekelést sem adni,sem kapni nem akarnak TÖKÉLETESEN HÜLYESÉGEKET ÍROGATNAK Igazat kell adnom spank80man-nak itt nem lehet női partnert találni MINDEGYIK KAMU  Ineed spanking:válaszolt az emailomra adott mobilszámot fel is vette és megkért hívjam este 6 után k.b.67-szer hívtam több napon át nem vette fel  fenekelhető lány vagyok:kamu az e-mail cím rosszkislány:szintén egyedül spankingpálcával tudtam talizni aranyos,kedves,kemény lány de FIZETŐS Tehát mégegyszer itt nincsenek hölgyek és ha már az ember ebbe a fórumba belép elfogja egy bizonyos ihlet és csak ilyen beállítottságú emberekkel és ilyen témáról szeretne beszélni írni ezért idegesít zsazsa(tax)és nénet szedő hajléktalan nénike KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMETEKET

Caned Feri Creative Commons License 2014.09.24 0 0 10326

tisztelt deresbajusz írásom nem neked címeztem de ha már megtiszteltél válaszoddal az artikulációmmal semmi gind lehet hogy más kifejezést kerestél?

Előzmény: Törölt nick (10320)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10325

Csupán annyit fűznék hozzá , a gyerek verésen , nem egy hétköznapi anyai atyai pofont értek , modern társadalmakban sajna  hajlamosak rendszeresen átesni a ló túlsó oldalára , és utána elmélkedni az okozott károkon .

.

A gyereknek nem lehet mindent megengedni , nem lehet mindent tiltani,  nincs rossz gyerek csak rossz szüló.

Nekem töténetesen (több lányos apaként) nem volt szükségem pofonra verésre , biztos félelmetes vagyok :D :D

 

Engem sem vertek a szüleim , mégis  fenekelés párti lettem  , és erre már kb. 10 évesen rájöttem .

Előzmény: Törölt nick (10324)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10324

Én azt vallom, hogy a  gyereket megütni verni  szexuális célzattal nem szabad sem a saját gyerekemet (ami nincs) sem pedig a másét. De lehetnek kivételek mikor az ész érv már nem segít és a fenyegetőzés sem, ekkor igen is jó ha elcsattan egy pofont vagy a fenékre  kap egyet.

Aki azt mondja hogy ettől valakinek lelki sérülése lesz az hülye!

Ez a társadalom nem normális ami most van, már a hozzáállásra értem.

Kifejtem!

Nem régen ismerkedtem a szöszi kékszemű nagyon csinos tanár nénivel, csak 2-3 randi volt sajnos egyéniségre nem jöttünk be egymásnak van olyan, amikor kölcsönösen valakik tetszenek egymásnak de még sem  jönnek úgy össze, egy társkereső oldalon a randi vonalon ismertem meg, de nem is ez most a lényeg.  

Ő mesélte  nekem hogy már utál be menni dolgozni , mert van 3 gyereke ilyen 10-éves aki kiabál az óráján és nagyon mocskosan beszélt, szó szerint le kurva anyázta a 10-éves kisfiú  őt mindenki ellőtt és büdös picsának  is nevezte.

Ha meg pofán vágta volna érte, akkor meg öt rúgták volna ki!

Ezt egyik este egy kávézóba mesélte nekem könnyes szemekkel, hogy ő nem ezért tanult és olyan rossz hogy őt mindennap így megalázzák és nem tud vele mit csinálni.

Szóval ez a társadalom sem normális, biztos hogy voltak vissza élések szexuális téren mikor még lehetett rá ütni egy gyerek fenekére vagy pofán vágni, de így sem jó hogy egy gyereknek mindent lehet.

Nekem nincs még  gyerekem, de remélem  egyszer lesz és azon leszek majd hogy mindig mindent normálisan megbeszéljünk, de ha nagyon nem megy lehet hogy kani fog egy pofont vagy rá vágok a fenekére, ha csinos 16-éves lány lesz akkor is az más- más fenékre ütés.

Anyámtól is kaptam egyszer mikor rossz voltam fakanállal még is ott nem éreztem semmit, még amikor a szomszéd nőtől kaptam egyet a fenekemre tenyérrel aki olyan 50-60 éves volt bizsergést éreztem.   

Na és utána rengeteget fantáziáltam róla, hogy egyszer elfenekel természetesen sosem történt meg.

Azt hogy én fenekelek el egy nőt az meg csak később vált nekem izgalmassá.

De egy gyereket elfenekelni se a sajátomat se a másét nekem sosem volna izgalmas, ahogyan anyám sem meg a nővéremet sem ha volna.

Az persze izgi volna ha egy 50-60 éves nő elfenekelne engemet :) és eljátszana velem esetleg ki is nyalatna és vagy ki verné nekem, szóval a fenekelés nálam valahogyan csatlakozik a szexhez is.

Ha utána nincs is szex már olyan jó ha van egy jó kis francia. :)

Egy 16-17-18 éves lány már lehet szexi, de az alatt nekem sosem volt az szóval szexuális téren sosem fenekelném el, ha meg a saját lányom akkor meg sosem lesz nekem szexi, szóval fenekelés kizárva ha kapna a fenekére csak is azért mert szemtelen volt és az teljesen más szerintem.  

Előzmény: h_g (10323)
h_g Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10323

"A fenekelés egy erotikus játék, ami felnőtt embereknek való, olyan embereknek ahol mindkét fél ezt szeretné."

 

Azért ez ennyire nem egyszerű. Az erotikamentes (hivatalosan legalábbis az) verés az emberiségnek nagyon bevált sok százezer éven át. Erős nyomot hagy a memóriában , így kiválóan tudatosítja az érvekre nem annyira fogékony, önuralom terén alulfejlett gyerekekben vagy akár felnőttekben, hogy mikor lépte végképp át az elfogadható viselkedés határait. Ennyi tapasztalattal szemben nagyon elbizakodott-modernnek kell lenni ahhoz, hogy valaki kijelentse, hogy ennek nincs és nem is lehet pozitív szerepe! (Ahogy már nyilván találkoztál vele, Amerikában a legális veréspártiak kedvenc önmeghatározása a "no-nonsense".) Egy erdélyi rokon hölgynek (rendkívül klassz két gyerekkel) az volt a témában a kedvenc mondása. hogy "A gyermeket néha meg kell verni. Amikor már nagyon igényli." Idővel az ember rájön, hogy ez nem volt vicc.

 

Összemosni a fegyelmező és az erotikus verést persze tényleg nagyon helytelen lenne. Lehetőleg nem a másik nemnek kell csinálnia, és persze semmi brutalitás, a nekünk (most már) oly kedves eszközök...

 

Mindamellett nyilván ti is megfigyeltétek, hogy a múltban a fegyelmező verés kapudrogként működött. (Erre nem is kell jobb példa, mint amit nemrég olvashattunk itt a 9762. hsz.-ban.) Minthogy mindenki találkozott vele, az SzM hajlamúaknak megindította a fantáziáját, és eredményeképp ezekben a korokban az erotikus verés kultúrája és elterjedtsége rendkívül sokkal felülmúlta a mostanit. És kicsit visszatérve Hellalány hsz.-ára: a fenekelés idegnyugtató, hangulatjavító hatása, amiről ír és amit szerintem itt mind ismerünk, az idők során nyilván nagyon sok felnőttnek is segítségére volt az életben. (Köztük is kiváltképp sok feleségnek, igen.) Ma viszont az elsietett és eltúlzott ellenkampányoknak köszönhetően be sem jut a látóterükbe, nagy többségben sohasem fogják kipróbálni és megszeretni, akik pedig alkalmasak lennének rá. Szegényebb és stresszesebb lesz ezzel az életük, ami nem tudom, miért és kinek lenne jó.

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (10321)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10322

The Punished Coed (részlet)

Csak egy kis részlet bár a film az 30 perces és lesz benne minden. :)

Az igazgató úr is alaposan elfenekeli majd a rosszcsont tanítványokat. :)

Ezek kívül meg sok-sok szex jelenet is van benne!

Igazán színvonalas film!

Ajánlom mindenkinek a neten meg lehet találni. :) 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.22 0 0 10321

A gyerekek vagy asszony, feleség elfenekelése szemét dolog ha a másik nem szeretné.

A fenekelés egy erotikus játék, ami felnőtt embereknek való, olyan embereknek ahol mindkét fél ezt  szeretné.

Sajnos azonban mint ahogyan a filmekben, úgy az életben is vannak kegyetlen gyerekek.

 

Szomorú. :)

 

A szeretet hálójában 1983 (részlet)

színes, magyarul beszélő, ausztrál filmdráma, 109 perc, 1983

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10320

Kedves Zsazsa! Én is örülök megtisztelő jelenlétednek, csak könnyebben tudom artikulálni, mert nem szenvedek Tourette-szindrómában.

Előzmény: Caned Feri (10307)
nénét_szedő_öreg_rőzse Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10319

Szia Marika! Írtam neked a guberálós topikba.

Előzmény: Czegledi Laszlone (10299)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10318

:) 

Előzmény: Caned Feri (10307)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10317

nénét_szedő_öreg_rőzse Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10316

Nem szabad mellre szívni. Ezt a jelzőt használják manapság, - ha kell, ha nem. Lehet, hogy hiába állította össze Ihab Habib Hassan a modernizmust a posztmodernnel összehasonlító táblázatát (?)

Előzmény: Zsazsa néni (10301)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10315

Házi amatőr elfenekelés!

 

Van olya hogy egy lány arra vágyik hogy el legyen verve a popsija. :)

Arcokat nem lehet benne látni házi videó.

Azért jól csinálja az ürge mert ahogyan fenekeli néha meg is simogatja a popsiját.

Jó piros lesz neki. :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10314

A beleegyezésével 8 nap után  :)

 

Előzmény: Törölt nick (10309)
a. plug Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10313

Tisztelet díj???ha fizetsz akkor  mehet,,

Előzmény: extremecasting (10308)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10312

Én jó pasika? :)

Biztos hogy nem, ha így lenne már rég megtörtént volna ez vagy az. :)

Tenyérrel meztelen popsira. :)

Írt volna erre az email címemre egy nő spankman80@index.hu  amit már ezerszer megadtam és megtörtént volna ez vagy az vagy mindkettő. :)

Ebben biztos vagyok! 

       

Előzmény: hisztike-73 (10291)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10311

nem csak te!!

 

publikus vagyok pár percre,ha gondolod küldj egy mosolyjelet és beszélgessünk priviben is kicsit

már ha komolyan élvezed,szeretnéd amiről eddig is beszélgettünk

Előzmény: hisztike-73 (10310)
hisztike-73 Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10310

De nagyon egyet értek veled ebben .

Előzmény: Törölt nick (10309)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10309

""""van itt szülő aki szokta fenekelni a lányát?""" 

Annak a szülőnek  , aki veri a gyerekét ki kell tekerni a nyakát , ez vonatkozik férjre feleségre is aki akarata ellenére veri a párját.

 

Nem világos mi köze a fenti attitűdnek egy fenekelős pornóhoz ?

Előzmény: extremecasting (10308)
extremecasting Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10308

fiatal csajokat keresünk fenekelős castingra

 

extremecasting@citromail.hu

Caned Feri Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10307

Már megint itt vagy te vén qrva?Tűnj már innen a picsába a "nénét szedő öreg picsával"együtt

Előzmény: Zsazsa néni (10301)
Poltorato Creative Commons License 2014.09.21 0 0 10306

 

 

                              

 

 

               

                           Csak annak aki megérdemli!

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!